Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 234

Θέμα: 1-2-3 Μαίου 2015 Σερρες με το track-day.gr

Ας τον μπανάρει κάποιος! Το avatar του/της pipe_smoker
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από harris_x Προβολή μηνύματος
    Το σκέφτεσαι;

Πάμε παρέα τρειλεράτοι τον Οκτώβρη;;

Να βάλω κοτσαδόρο να σας τραβήξω εγώ?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από PetranGR Προβολή μηνύματος
    ναι σας έβγαλα και φώτο τις μηχανές κτλ. αλλά δεν σας είδα ούτε καν μέσα,πήγα πολύ πρωί.

Ναι,ήταν του Γιώργου Τσίτου.
    Τον γνωρίσαμε και καθόμασταν στο ΒΟΧ του,ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ άνθρωπος πολύ μετριόφρων! Μπήκε μέσα με το R1M πρώτη φορά τελείως stock όμως,όπως είπε το "κάταλαιζερ" είναι ακόμα πάνω,σπαστά εν μέρη ελληνικά.
    Είπε ότι είναι αδύναμο στις επιταχύνσεις, και στην Κ16 έξοδο έφτασε στο όριο του highside δεν το είδε κανείς όμως,όπως είπε και ο ίδιος, χάλια τα λάστιχα του αν και καινούργια.Γυρνούσε στο 1.20 κάτι με 1.21 συνέχεια,χωρίς σταματημό.Τον έχω και σε φώτο να πηγαίνει ΤΑΠΑ!

Είπε ο ίδιος ότι το έφτασε στο όριο του το μηχανάκι και το βρήκε το όριο του οπότε θα έχει καλύτερη ετοιμασία για το τέλος του μήνα που είναι οι αγώνες,και μας έχει καλέσει να πάμε να τον δούμε με το μηχανάκι να είναι στημένο.
    Απίστευτο όμως όταν το ρεκόρ πίστας είναι από τον ΣΙΚ στο 1.18 με το 1000άρι που είναι καρα στημένο,και ο άλλος 4η φορά Σέρρες με 1η φορά στο R1M να το φτάνει στο 1.20.
    Δεν είδα το όνομα αυτό στην χρονομέτρηση, εκτός και δεν είχε sensor πάνω του. Από τα επίσημα πάντως, ο Ευθυμίου (MV) έκανε 1:21:1 , ο Σπηλιώτης (R1) 1:22 και ο Μιμάκος (R1) 1:22:6
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από sapila racing Προβολή μηνύματος
    Petran πήγες πριν φτασουμε στην πίστα την Κυριακή.
    Μας τις εβγαλαν απο το box τα παιδιά, αλλά εμεις δεν ειχαμε φτάσαι ακόμα, αλλιώς θα έβλεπες εκει ακριβώς τραπεζακι καρεκλες κλπ.
    Εφυγες και νωρίς φαίνεται.
    Αλλη φορα.
    Ναι,ήρθαμε και φύγαμε πολύ νωρίς καθώς είχα τραπέζι πίσω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από pipe_smoker Προβολή μηνύματος
    Μπαγάσα Πετράν το γουστάρεις το Καβασάκι ε?

Σαν άλιεν είναι ρε πστ μου το γαμημένο, δεν το μπορώ με τίποτα.

Αν δεν είχε τα κλιπόν θα μπέρδευα ποιό είναι το μπρος και ποιό το πίσω.

Ωραίες φωτό, μπράβο!
    Απλά το ήθελα πολύ να το δώ από κοντά,γιατί το συγκεκριμένο το περίμενα πως και πως για το χρώμα του.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Δεν είδα το όνομα αυτό στην χρονομέτρηση, εκτός και δεν είχε sensor πάνω του. Από τα επίσημα πάντως, ο Ευθυμίου (MV) έκανε 1:21:1 , ο Σπηλιώτης (R1) 1:22 και ο Μιμάκος (R1) 1:22:6
    ήταν πιο αργοί αυτοί, αυτός είχε δικό το χρονόμετρο ,τοποθέτημένο κτλ. ήταν το μοναδικό R1M που έτρεχε. Σαν σταματημένους τους περνούσε όλους.
    Ούτε τον ήξερα τον άνθρωπο μας είπε για το youtube Να δούμε ένα βιντεάκι του σε κάποια φάση και πάθαμε ζημειά για΄τι μπήκα επι τόπου και είναι ένας αναβάτης που ξεκίνησενα οδηγάει μηχανές στα 43 του ...και στα 45 νομίζω αν μας είπε σωστά έτρεξε στο le mans 24

https://www.youtube.com/watch?v=gWPsX4Gm6Nc

ΑΠΙΘΑΝΟΣ!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Το σκέφτεσαι;

Εγώ το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Αλλά μη μου ζητήσεις να οδηγήσω αμάξι, θα πάμε Σέρρες από Αιγαίο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Ναι,ήρθαμε και φύγαμε πολύ νωρίς καθώς είχα τραπέζι πίσω.

Απλά το ήθελα πολύ να το δώ από κοντά,γιατί το συγκεκριμένο το περίμενα πως και πως για το χρώμα του.

ήταν πιο αργοί αυτοί, αυτός είχε δικό το χρονόμετρο ,τοποθέτημένο κτλ. ήταν το μοναδικό R1M που έτρεχε. Σαν σταματημένους τους περνούσε όλους.
    Ούτε τον ήξερα τον άνθρωπο μας είπε για το youtube Να δούμε ένα βιντεάκι του σε κάποια φάση και πάθαμε ζημειά για΄τι μπήκα επι τόπου και είναι ένας αναβάτης που ξεκίνησενα οδηγάει μηχανές στα 43 του ...και στα 45 νομίζω αν μας είπε σωστά έτρεξε στο le mans 24

ΑΠΙΘΑΝΟΣ!
    Ωραίος...
    Ναι το είδαμε το R1Μ στο box του, όταν πήγαμε με τον Αρη να βρούμε τον κάτοχο του μαύρου R1 που φαίνεται από πίσω. Είναι αυτό που σας έλεγα στις προηγούμενες σελίδες...
    Όταν μπορέσει ο Αρης, θα βάλει το κομμάτι του video που τον πετυχαίνουμε στην 13, και στην 15 φρενάρει και βγαίνει...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Α ραααααααα Το avatar του/της Hayate
    Το σκέφτεσαι;

Χάρη τοιμάσου....Σου έχω δώσει στίγμα απο τον Κρίκο ήδη...Παίδες μπράβο σας ρε σεις ευτυχώς να μπήκε και μια νότα χαράς με αυτό το Trackday,είχα ακούσει πρόσφατα για τις διοργανώσεις του Χάλαρη αλλά και με τις φωτό και με το πώς περάσατε τώρα με έχετε βάλει στην πρίζα να ανέβω το Σεπτέμβρη.Πάντα όρθιοι και ευτυχώς να που υπάρχει και μια αξιοπρεπής πίστα επιτέλους και δε φοβόμαστε με τα παλιοΜέγαρα και τις καταπληκτικές τσιμεντιές τους..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Red Rider
    Μπράβο ρε παιδιά,όμορφα πράγματα, όμορφα μηχανάκια (ειδικά το καινούργιο R1 :a07: ) Πάντα τέτοια και πάντα όρθιοι
    The only easy day was yesterday.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    μπραβο, μπραβο...

και στα δικα μας οι στερημενες...

Eυλογημένο μέλος Το avatar του/της Billymuse
    Mπράβο και στους 2ο σας για το υλικο, τις πληροφορίες, τις περιγραφές και για τη φάση που περάσατε και το ευχαριστηθηκατε

για τον φίλο Άρη αν θέλει μπορει να κοιτάξει μήπως κάνει τράμπα το r6 του με αυτουνου μωρέ..

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	ar.jpg 
Προβολές:	241 
Μέγεθος:	64,8 KB 
ID:	335031
    RACING Because football,basketball & golf require ONE BALL
    Viva Italia 2015 Σικελία 2016

ΑΠΙΘΑΝΟΣ!

Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ο Γάλλος teammate του George...!!!!
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από byron Προβολή μηνύματος
    Ωραίος...
    Ναι το είδαμε το R1Μ στο box του, όταν πήγαμε με τον Αρη να βρούμε τον κάτοχο του μαύρου R1 που φαίνεται από πίσω. Είναι αυτό που σας έλεγα στις προηγούμενες σελίδες...
    Όταν μπορέσει ο Αρης, θα βάλει το κομμάτι του video που τον πετυχαίνουμε στην 13, και στην 15 φρενάρει και βγαίνει...
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος
    Σ-Υ-Γ-Κ-Λ-Ο-Ν-Ι-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ο Γάλλος teammate του George...!!!!
    Αν το βρείς κτλ. και το έχεις σε βίντεο στείλε μου το ,γιατί θα του το δώσω,θα το ήθελε σε βίντεο να δεί τι και πως επί της μηχανής.

Όσο για τα υπόλοιπα τέλος του μηνός θα τον δούμε με το έτοιμο και στημένο όπλο,για τον αγώνα. Γιατί τώρα ούτε αναρτήσεις δεν είχαν ρυθμίσει,απλά ήθελε να δεί πως πάει, σκέψου οτι όταν πήγε για το highside μετά μπήκε ένα τελευτάιο season και είπε ότι αν δεν τα πάει καλά θα φύγουν έτσι απλά γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού έχει μάπα λάστιχα.Αφού το έφτασε και στο όριο του.

Το ότι εγώ θα άκουγα άνθρωπο να λέει για το R1M ότι το έφτασε στο όριο του ,ότι ντάξει μωρέ δεν έχει και πολύ γκάζι στην επιτάγχυνση ,και ότι περίμενε περισσότερα πράγματα στην εκκίνηση κτλ. δεν το περίμενα. Εγώ τα βλέπω για διαστημόπλοια.

Όσο για τις χρονομετρήσεις του ,εκεί κοντεύω να σκάσω που γυρνούσε για πλάκα στο 1.20 με 1.21 έτσι με τόσο "χάλια"στημένη μηχανή όπως είπε ο ίδιος, και την ίδια ώρα ρεκόρ πίστας νομίζω είναι του βούλγαρου sic που λέει εγώ,έτσι όπως είναι τουμπανιαζζζζζμένο το νταγάρι του στο 1.18.

Οπότε περιμένω πως και πως το τέλος του μήνα,αλλά και το ότι μας κάλεσε.

Ζητήσαμε να βγεί ένας φίλος μου φώτο μαζί του στην μηχανή,και πάει ο΄ενας δεξιά και ο άλλος αριστερά,και λέει ο γιώργος, τι ;;;;τι το ακουμπάς το ντεπόζιτο ;;; έτσι θα βγείς;;; ανέβα πάνω να βγείς σωστή φώτο. Ο άλλος του έφυγαν τα κλαπέτα :P
    Χώρια οτι τον λεει τόσο φυσικά ,γιατί να βγείς ΄φωτο μαζί μου; σε φάση δεν είμαι κανένας εγώ...Μιλάμε ο άνθρωπος καθούσε μας μιλούσε λες και ήταν της παρέας μας,και ένα χαμόγελο ως τα αυτιά.
    Απίστευτος!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sv1000s
    το παλικαρι με το ρ1 θα ειναι στον αγωνα στα μεγαρα?αν καταλαβα καλα.

Μέλος
    Καλησπέρα κι από μένα!!

Όντως πολύ καλή οργάνωση, με πολλές συμμετοχές, με καινούργιες γνωριμίες,byron, sapila και πολλά άλλα παιδιά άλλα και συναντήσεις με παιδιά που δυστυχώς ή ευτυχώς συναντιόμαστε μόνο σε trackdays.Αν θα μπορούσα να άλλαζα κάτι ίσως να έθετα κάποιους περιορισμούς στα σημεία και στους τρόπους προσπεράσματος για να αποφεύγονται προσπεράσεις μέσα στα ς και έτσι να αποφεύγονται παρατράγουδα. Επίσης νομίζω πως η χρονομέτρηση είναι ένα εργαλείο που βοηθά στην σωστή κατάταξη σε γκρουπ του κάθε αναβάτη και δεν πρέπει να είναι προαιρετική. Τα παραπάνω τα έχω δει να λειτουργούν σε άλλες διοργανώσεις και βοηθούν στο να αποφεύγονταν περιστατικά όπως αυτό που αντιμετώπισε ο Βύρωνας και πολλοί άλλοι.......... Πάντως το σίγουρο είναι πως πήγα με χαμόγελο και έφυγα με ακόμη μεγαλύτερο.
    Τώρα το 1290 το έχω κάνει testride και δεν το οδήγησα στην πίστα. Σε σύγκριση με το v4 έχω να πω το εξής: Πολύ πολύ πιο φιλικό για τον καθένα,πιο όρθια θέση οδήγησης,άλλη γεωμετρία πιο εύκολο στις στροφές (δεν ξέρω πόσο είναι σταθερό μέσα σε αυτές) ΑΛΛΑ.... δεν με φόβισε!! 180 άλογα και....τίποτα. Ειχα το 990sm prin to v4 και το μηχανάκι με κ@υλωνε απίστευτα. Όταν πήρα το 1290 δεν είχα αυτό το συναίσθημα. Τώρα me to v4 έχω πάθει πλάκα με το σασί του. Το μηχανάκι είναι απίστευτα σταθερό, έχει πολύ δύναμη και με το shifter πορώνομαι. έχει μια ασάφεια βέβαια με τα σασμάν αλλά δεν βαριέσαι.... πάλι το τουρμπονο θα διάλεγα

Το σκέφτεσαι;

χωραω αναμεσα σας???
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Μέλος
    ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Και όσο για το ρ1 ρε παιδιά.........πως δουλεύει ετσι το γ@@@@νο? τι ήχος είναι αυτός........απίστευτος. και το λέω εγώ ένας ευρωπαίος ψιλοκομπλεξικος. πολύ καλό πολύ καλό

Σελίδα 7 από 16 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σχετικά με το logo Moto.GR
    από Gallos στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 14/10/2012, 19:50
  2. Ρε τι το 'θελα το Track Day
    από antsoar στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 23/11/2010, 14:50
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/08/2010, 11:24