Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 122

Θέμα: ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΠΑΣ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Μπλεγμένα δεν τα είδα στο νήμα.
    Το ότι όλα αυτά βασίζονται στο ίδιο μοτίβο, της καλοπέρασης του ανεπτυγμένου κόσμου εις βάρος του υπανάπτυκτου είπα.
    Η στην προσπάθεια του υποανάπτυκτου να υλοποιήσει το ηλίθιο πρότυπο του αναπτυγμένου κόσμου.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Amyrou πιστευεις οτι το κοριτσακι που ραβει,ο μαυρουλης,ο κινεζος που αναφερεις,εχουν τα ΙΔΙΑ ψυχολογικα με μια πτανα;Θα βλεπουν τους ιδιους εφιαλτες,θα αηδιαζουν (πιθανον)και την ιδια τη ζωη τους,θα καταληξουν στα ναρκωτικα για να την παλεψουν;
    Βρε στην Κινα δυχτια βαζανε στα κτιρια για να μην φουνταρουν απο τα παραθυρα........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    Και δεν ξέρω γιατί είναι τόσο διαφορετική η πουτάνα που παίρνει 2.5 ευρώ το πήδημα από το κοριτσάκι που ράβει στο βίντεο
    πολύυυυυυ μεγάλη σε πληροφορώ! Είναι πολύ διαφορετική η επίδραση στον ψυχισμό του ανθρώπου ο εξαναγκασμός στο sex στις πιο άγριες εκφάνσεις του και άλλη η επίδραση της καταναγκαστικής εργασίας.

και για να ευθυμήσουμε (κατά το σύνηθες), αν εσύ επέλεγες να σε περνάνε σουβλάκι 50-60 μαύροι στη βάρδια αντί να δουλεύεις απ το πρωί μέχρι το βράδυ για ψίχουλα, πάσο...
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    και για να ευθυμήσουμε (κατά το σύνηθες)
    παω να φαω μια φραουλα μανωλαδας να το συλλογιστω, γιατι αυτο με τις επιλογες με δυσκολευει λιγο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimmie_72
    να το συλλογιστω
    είσαι ανοικτός στις προκλήσεις
    Grow old disgracefully

Restoring Caponord

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από notakos600 Προβολή μηνύματος
    Δεν υπάρχει περίπτωση ο μελετητής του μέλλοντος να βρει ένα σοβαρό θέμα στο moto.gr ρε πστμ.
    Δηλαδη εσυ φανταζεσαι το moto.gr σε ενα time capsule ενα πραμα?

Amyrou πιστευεις οτι το κοριτσακι που ραβει,ο μαυρουλης,ο κινεζος που αναφερεις,εχουν τα ΙΔΙΑ ψυχολογικα με μια πτανα;Θα βλεπουν τους ιδιους εφιαλτες,θα αηδιαζουν (πιθανον)και την ιδια τη ζωη τους,θα καταληξουν στα ναρκωτικα για να την παλεψουν;
    ....υπαρχει κανεις που θα υποστηριξει οτι εχουν ΛΙΓΟΤΕΡΑ απο την πουτ-να??????
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nikol1979 Προβολή μηνύματος
    ...

.... ... πουτ-να??????
    Είχα πάντα την απορία ποιες γυναίκες αναφέρονται στα εκδιδόμενα κορίτσια με τον όρο αυτό...
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Ναι βρε, ο ορος μας μαρανε....
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Δεν ξέρω αν το έχεις με τα αγγλικά, διάβασε απλά μία περίπτωση που ερεύνησε το BBC πέρυσι.

http://fortune.com/2014/12/19/sleepi...nes-for-apple/

ή και αυτό http://www.businessinsider.com/facto...c-sleep-2013-9

Και αν δεν βαριέσαι, ψάξε για τις αυτοκτονίες στην foxxconn που έγιναν γνωστές στη δύση. Απλοί υπάλληλοι στις γραμμές παραγωγής που επειδή περνούσαν καλά και δεν είχαν ψυχολογικά, πήδηξαν να πεθάνουν μάλλον για να γλιτώσουν από την ανία που τους προκαλούσε η αφθονία στη ζωή τους. Και επειδή είμαι τέτοιος, δεν πιστεύω ότι μόνο η Apple έχει αυτές τις γραμμές παραγωγής. Η κάθε πάμφτηνη "Κινεζιά" έχει και ένα τέτοιο χώρο από πίσω της. Και όλες οι άλλες εταιρίες δεν μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές...

Και μιά που συζητούσαμε το Κατάρ λόγω τρούπερ (και επειδή το είχα ψάξει για δουλειά επίσης λόγω μουντιάλ κλπ) υπάρχουν αναρίθμητες αναφορές για το πως ζουν οι εργάτες που δουλεύουν στα στάδια στα οποία θα "διασκεδάσει" παγκόσμια το φίλαθλο κοινό στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Αυτοί που πνίγονται στη μεσόγειο είναι πιο τυχεροί και δεν υπερβάλλω καθόλου.

Ναι και εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου εύκολο το μπες βγες με τον κάθε τυχαίο. Αλλά κάθε κάτεργο αφήνει πληγές.
    Φραουλίτσα;

Banned
    Πρωινιατικα φράουλες???
    Δυσκοιλιότητα έχεις?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από nikos_abel Προβολή μηνύματος
    Προτιμώ δηλαδή να τον πάρω από το να ψοφήσει το παιδί μου από τη πείνα.
    καλη δικαιολογια αλλα δε με πειθει
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Δεν ξέρω αν το έχεις με τα αγγλικά, διάβασε απλά μία περίπτωση που ερεύνησε το BBC πέρυσι.

http://fortune.com/2014/12/19/sleepi...nes-for-apple/

ή και αυτό http://www.businessinsider.com/facto...c-sleep-2013-9

Και αν δεν βαριέσαι, ψάξε για τις αυτοκτονίες στην foxxconn που έγιναν γνωστές στη δύση. Απλοί υπάλληλοι στις γραμμές παραγωγής που επειδή περνούσαν καλά και δεν είχαν ψυχολογικά, πήδηξαν να πεθάνουν μάλλον για να γλιτώσουν από την ανία που τους προκαλούσε η αφθονία στη ζωή τους. Και επειδή είμαι τέτοιος, δεν πιστεύω ότι μόνο η Apple έχει αυτές τις γραμμές παραγωγής. Η κάθε πάμφτηνη "Κινεζιά" έχει και ένα τέτοιο χώρο από πίσω της. Και όλες οι άλλες εταιρίες δεν μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές...

Και μιά που συζητούσαμε το Κατάρ λόγω τρούπερ (και επειδή το είχα ψάξει για δουλειά επίσης λόγω μουντιάλ κλπ) υπάρχουν αναρίθμητες αναφορές για το πως ζουν οι εργάτες που δουλεύουν στα στάδια στα οποία θα "διασκεδάσει" παγκόσμια το φίλαθλο κοινό στο όχι πολύ μακρινό μέλλον. Αυτοί που πνίγονται στη μεσόγειο είναι πιο τυχεροί και δεν υπερβάλλω καθόλου.

Ναι και εμένα δεν μου φαίνεται καθόλου εύκολο το μπες βγες με τον κάθε τυχαίο. Αλλά κάθε κάτεργο αφήνει πληγές.
    Φραουλίτσα;
    Καλημερα.Δεν τοχω με τα Αγγλικα,αλλα δεν χρειαζεται να τα διαβασω,τα γνωριζω πολυ καιρο τωρα.Ξερω και για τις αυτοκτονιες εργατων και για την καταθλιψη και για ολα.Αστα να πανε.Φραουλες τις εχω ξεσκισει τελευταια.

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Καλημερα.Δεν τοχω με τα Αγγλικα,αλλα δεν χρειαζεται να τα διαβασω,τα γνωριζω πολυ καιρο τωρα.Ξερω και για τις αυτοκτονιες εργατων και για την καταθλιψη και για ολα.Αστα να πανε.Φραουλες τις εχω ξεσκισει τελευταια.
    Αυτές να δείς πως ξεσκιζουν..........
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της thunder ace
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από teogtp Προβολή μηνύματος
    Αυτές να δείς πως ξεσκιζουν..........
    αλλα μ αρεσει

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/08/2006, 14:17
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 04/01/2005, 23:52