Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 112

Θέμα: Θέλω..-και τι δε θέλω!

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Tsipiriki Προβολή μηνύματος
    κι εγώ έτσι νομίζω
    Φωτογραφίες για τα καλορίζικα και πάντα όρθια

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    κι εγώ έτσι νομίζω
    Άντε, με το καλό το δίπλωμα, η αγορά της μηχανής και του εξοπλισμού.

Παλαιό μέλος
    Αυτα ειναι.Μπαινεις στο moto με τα ποδια και μετα απο τρεις μερες (και μονο 7 σελιδες),φευγεις με μΕχανακι.

Νέο μέλος Το avatar του/της Tsipiriki
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Αυτα ειναι.Μπαινεις στο moto με τα ποδια και μετα απο τρεις μερες (και μονο 7 σελιδες),φευγεις με μΕχανακι.
    Μακάρι να γινόταν τόσο γρήγορα, η επιλογή του μοντέλου έγινε (κατά 99%), τώρα πάμε για αναζήτηση εξοπλισμού

*Θα ανεβάσω φωτογραφίες με την απόκτησή της και αρκετές απορίες - φαντάζομαι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Διάθεση να υπάρχει και εμείς είμαστε εδώ να σε βοηθήσουμε.

Αθήνα είσαι; Μια βόλτα στην Καλλιρόης κάνε και θα πάρεις αρκετές ιδέες

Σε ευχαριστώ πολυ, ναι Αθήνα
    Να κάνω (άλλη μια) ερώτηση, το injection τι διαφορά έχει από το κοινό μοντέλο ; (ybr πάντα )

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πολύ χονδρικά, injection σημαίνει ευκολότερες εκκινήσεις κινητήρα και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.
    Life begins at 45°.

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Σε ευχαριστώ πολυ, ναι Αθήνα
    Να κάνω (άλλη μια) ερώτηση, το injection τι διαφορά έχει από το κοινό μοντέλο ; (ybr πάντα )
    εχει να κανει με τον τροπο τροφοδοσίας του καυσιμου.. το injection (ψεκασμος) επειδή η ολη διαδικασια ελεγχεται ηλεκτρονικα, εχεις καλυτερη αποδοση και οικονομια στο καυσιμο (καλα νταξ, μη φανταστείς και τρελες διαφορες..) από την άλλη όμως, ετσι και σου ψωφησει η μπαταρια στη μεση του πουθενα, το μηχανακι μονο φορτωμενο μπορει να φυγει από εκει.. με το καρμπυρατέρ δεν εχεις τετοια προβλήματα..

Άρα είναι προτιμότερο να δω τα μη-injection; Εφόσον η κατανάλωση σε αυτά τα κυβικά είναι ήδη αρκετά χαμηλή..

Άρα είναι προτιμότερο να δω τα μη-injection; Εφόσον η κατανάλωση σε αυτά τα κυβικά είναι ήδη αρκετά χαμηλή..
    εγω θα ελεγα ναι.. ασε που το καρμπυρατερατο θα το βρεις και πιο φθηνα..

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Εγώ πάλι λέω injection 1000 φορές. Πόσο συχνό φαινόμενο είναι να ψοφάνε οι μπαταρίες σε injection δηλαδή εκτός αν ο ιδιοκτήτης δε κάνει καμία συντήρηση και το έχει γενικώς για πέταμα το όχημα. Αλλιώς θα βλέπαμε κάθε μέρα μηχανάκια πάνω σε οδικές και να τις σπρώχνουν μιας και η πλειοψηφία που κυκλοφορεί στους δρόμους είναι injection.
    Επίσης είναι δυνατόν να κάθεται να ασχολείται με ρύθμισμα και καθαρισμό carb ένας νέος οδηγός; Δε λέω οτι είναι επιστήμη, όμως είναι μια διαδικασία που σε περίπτωση προβλήματος και αν δεν υπάρχει τριγύρω συνεργείο ανοιχτό ή κάποιος φίλος που να ξέρει να ρυθμίσει, μπορεί να δημιουργήσει πολλά περισσότερα προβλήματα.
    Ας πάρει το injection και ας αλλάζει μπαταρία κάθε χρόνο με τα 40ευρώ που θα γλιτώνει σε βενζίνες

καρμπυρατέρ:
    πας ωραια και χαλαρη τη βολτουλα σου, και ξαφνικα το μηχανακι ρεταρει του θανατα... προφανως εχει βρωμιες το ρεζερβουάρ σου, και εχουν περασει στο καρμπ.. εσυ μπορει να μη ξερεις να καθαρισεις το καρμπυρατέρ μονη σου όπως λεει ο κυριος από πανω, αλλα όταν πας συνεργειο θα τη γλιτώσεις με ένα απλο καθαρισμα καρμπυρατέρ και αντε και ρεζερβουάρ...
    επισης αν για καποιο λογο μεινεις από μπαταρια, το μηχανακι μπροστα θα παρει, και θα πας στον προορισμο σου

injection:
    πας ωραια και χαλαρη τη βολτουλα σου, και ξαφνικα το μηχανακι ρεταρει του θανατα... προφανως εχει βρωμιες το ρεζερβουάρ σου και εχουν περασει στο μπεκ.. εσυ μπορει να μην ξερεις να καθαρισεις το μπεκ μονη σου όπως λεει ο κυριος από πανω, αλλα η ζημια δεν θα είναι μονο εκει.. ξεκιναμε από τη τρομπα βενζίνης που σιγουρα θα εχει βουλωσει και αυτή, και από το ζορι που εφαγε μπορει να παραδωσει το πνευμα αργοτερα, (τα ηλεκτρικα βλέπεις εχουν ευαισθησίες..) μεχρι και να χρειαστείς αντικατασταση ολοκληρου του σωματος ψεκασμου, γιατι εχει βουλωσει τοσο που την εχει ακουσει στερεοφωνικα, και η μακα εχει πετρωσει μεσα στο μπεκ οποτε δεν μπορει να γινει τιποτα.. κοστος ζημιας: παααααααρα πολύ ακριβοτερο από ένα απλο καθαρισμα/επισκευή καρμπιρατέρ..
    επισης αν για καποιο λογο η μπαταρια σου παραδωσει το πνευμα, το μηχανακι δεν προκειται να παρει μπροστα ουτε με ταμα, καθως η λειτουργεια τροφοδοσίας καυσιμου γινεται ηλεκτρικα, και τι χρειαζεσαι για να δουλεψει? ρευμα!!!!

ετσι οπως τα διαβασες τι πιστευεις? βγαλε τα συμπερασματα σου μονη σου...

γενικα να ξερεις ότι το καρμπυρατέρ είναι πιο απλο και συνεπως πιο οικονομικο στη συντηρηση του...
    τωρα αυτά που λενε αλλοι που καμια σχεση δεν εχουν με κινητήρες εσωτερικης καυσης και απλα είναι λατρεις της τεχνολογιας και εχουν γνωμη για τα παντα, είναι να χαμε να λεγαμε..
    με αυτά που γραφουν θα ξεχασω οσα εμαθα στη σχολη δλδ..
    Τελευταία τροποποίηση από mikes; 14/06/2015 στις 08:21.

Σας ευχαριστώ για τις πληροφορίες, πάντως ο λόγος που μου τράβηξε το ενδιαφέρον και ρώτησα τη διαφορά μεταξύ injection και μη είναι γιατί βρήκα το πρώτο με λιγότερο απο 1000 ευρώ (που συνήθως τα ybr τα βρίσκω σε 1200+). Επίσης, υπάρχει άλλο μηχανάκι σε αυτά τα κυβικά με αυτό το φανάρι; είδα μερικά στο car -τυχαία- αλλά απο ανακατασκευές κλπ.. κάτι που να βγαίνει απο το εργοστάσιο με στρογγυλό φανάρι στα 125 ;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Με μια γρήγορη ματιά στο car.gr δεν βρήκα κάποιο ybr125 χωρίς injection που να είναι της προκοπής.

Αντιθέτως βρήκα 3 με injection στα 1000 ευρώ
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6477593/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6524905/
    http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6335861/

Προσωπική άποψη, το καρμπυρατέρ είναι παλιά τεχνολογία, και το ybr είναι απλό μηχανάκι
    και είναι εξαιρετικά δύσκολο απλά να σε αφήσει στο μέσο του πουθενά. Είναι τραβηγμένο σενάριο.
    Όπως και να΄χει, οτιδήποτε και να επιλέξεις θα σου πρότεινα να βάλεις λίγα ευρώ παραπάνω
    στην ασφάλεια της μοτοσυκλέτας και να προσθέσεις οδική βοήθεια. Έτσι οτιδήποτε κι αν συμβεί,
    οποιοδήποτε μηχανή κι αν επιλέξεις, εάν σε αφήσει στη μέση του πουθενά, θα έχεις τη δυνατότητα
    να την μεταφέρεις στον μηχανικό σου.

Τώρα, όσο αφορά εναλλακτική μοτοσυκλέτα, δεν υπάρχει άλλο στρογγυλοφάναρο 125 με την
    ιαπωνική αξιοπιστία του ybr. Υπαρχει ένα κινέζικο αλλά είναι αμφοβόλου ποιότητας και δεν θα
    συμβούλευα κανέναν να το έχει στην λίστα με τα υποψήφια μηχανάκια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    Με μια γρήγορη ματιά στο car.gr δεν βρήκα κάποιο ybr125 χωρίς injection που να είναι της προκοπής
    Το θέμα είναι πως η -ανύπαρκτη- εμπειρία μου δε μου επιτρέπει να ξεχωρίσω ποια μηχανή είναι "της προκοπής" και ποια όχι ώστε να μπω σε διαδικασία να δηλώσω ενδιαφέρον , να το πάω σε μηχανικό κλπ...

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δε θέλω μ@λακίες
    από Cpt. Haddock στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 55
    Τελευταίο μήνυμα: 14/05/2007, 19:21
  2. Ιπτάμενο αμάξι..θέλω και εγω:d
    από gloum στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/12/2006, 19:06
  3. Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2004, 11:41