πρεπει να εχετε φαει πολυ λουτσο απο σκουτερ... δεν εξηγειται αλλεως τοσο μενος...
πρεπει να εχετε φαει πολυ λουτσο απο σκουτερ... δεν εξηγειται αλλεως τοσο μενος...
πας καλα? ισα ισα!!
ονειρο ζωης το ειχα να παρω ενα scooter bmw και εγω...αλλα δεν εκατσε ποτε και πηρα κατι ιαπωνικες μ@λακιες που πρεπει και να τις καβαλαω...δλδ να βαζω κατι αναμεσα στα ποδια μου (την σελα εννοω)..και δεν ταιριαζει και στο brutal υφος που θα'θελα να'χα...οποτε αναγκαστικα εχω λεπτυνει την φωνη μου για να δεσει το πραμα...
ζω ενα δραμα...![]()
Εγω τα σκουτερ δεν τα παλεύω ..
Δεν το έχω πλακώσει ποτέ το Versys σε φανάρι αλλά αν πέσω και σε tmax .. αστα χέστα
πουτσ@@@@@@@@@
www.scooterclubhellas.gr
η Μάζωξή τους είναι. Όποιος έχει παράπονα ας ριξει ενα ποστακι.
Παω να ετοιμασω ποπκορν.
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
οταν ξεκινησαν τα σκουτερ μικρου και μεσαιου μεγεθους υπηρχαν αξιοπρεπεστατα και βολικοτατα κομματια
μεγαλωνοντας δημιουργηθηκαν οι μπανιερες για να δωσουν μια αισθηση ανεσης και πολυτελειας σε αγοραστες που δεν ειχαν σχεση με μοτοσυκλετες αλλα ειχαν λεφτα για ξοδεμα
η σημερινη μεταλλαξη των μπανιερων σε ss ειναι το τερματισμα της γελοιοτητας και το αντιστοιχο στυλ των αναβατων τους σηκωνει πολυ κραξιμο