Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 225

Θέμα: σκεψεις για φθηνο ταξιδιαρικο

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από dimmie_72 Προβολή μηνύματος
    Υπήρχε 1 site, το capopedia.net το οποίο τώρα που κοίταξα δεν υπάρχει και είχε όλες τις χρωματικές εκδόσεις κατ' έτος για να σας δείξω ότι λευκό δεν βγήκε ποτέ. Τα capo έβγαιναν μέχρι και το '07 αλλά χαρακτηριστικό των μοντέλων από '06 και μετά είναι ο μαύρος σκελετός.
    Μην είσαι σίγουρος. Το τελευταίο που βγήκε ήταν λευκό (2006?-2007?) και το χρώμα του λεγόταν "Venice White", το εχω δει απο κοντά. Μπλέ σέλλα, "σπασμένο" λευκό, και τα aprilia στο ντεπόζιτο ήταν επίσης σκούρο μπλέ και όχι μαύρο όπως φαίνεται στις φωτό.

http://www.apriliaforum.com/forums/s...=1#post1697445
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gior-gos
    @Aνεμος

Αν συγκρινεις το fun factor του TA με του Capo το ΤΑ εχει φαει γκολ απ τ αποδυτηρια. Μόνο και μόνο τα 1000 κυβικα του Capo αποτελουν απο μόνα τους fun factor σε σχεση με τα 650 του ΤΑ.

Απ την άλλη το Capo με τα 1000 "fun factor" κυβικα του δεν το λες και φτηνο ταξιδιαρικο οσον αφορα τα εξοδα κίνησής του.

Μαλλον θα πρεπει να ξεκαθαρισεις εσυ τι θελεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της est
    Αν μέσα στο "έξοδα κίνησης" δεν βάζεις μόνο τα καύσιμα, σωστά τα λες.

Βασικα μόνο για τα καυσιμα μιλαω..

Επειδη ο φιλος μας προτιθεται να το κρατησει λιγο καιρο δεν νομιζω να χρειαστει να πληρωσει κατι άλλο (με την προυποθεση οτι το Capo θα το αγορασει ετοιμοπολεμο - δεν θα χρειαστει μαζεματα).

Οκ, απο καταναλωση το Capo μπορει να πεσει στα επιπεδα του ΤΑ αλλά για να το πετυχει αυτο χρειαζεται αρκετη αυτοσυγκρατηση στο δεξι χερι. Ποιο το νοημα να αγορασει 1000άρι μηχανακι και να προσπαθει να το παει με μισο γκαζι για να μην καψει;

6 lt/100 ( +/- 0,5 ) καταναλωνουν κατα μεσο ορο οταν μιλαμε για διαδρομες εκτος πολης

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gior-gos Προβολή μηνύματος
    Βασικα μόνο για τα καυσιμα μιλαω..

Επειδη ο φιλος μας προτιθεται να το κρατησει λιγο καιρο δεν νομιζω να χρειαστει να πληρωσει κατι άλλο (με την προυποθεση οτι το Capo θα το αγορασει ετοιμοπολεμο - δεν θα χρειαστει μαζεματα).

Οκ, απο καταναλωση το Capo μπορει να πεσει στα επιπεδα του ΤΑ αλλά για να το πετυχει αυτο χρειαζεται αρκετη αυτοσυγκρατηση στο δεξι χερι. Ποιο το νοημα να αγορασει 1000άρι μηχανακι και να προσπαθει να το παει με μισο γκαζι για να μην καψει;
    Το θέμα με τα 1000άρια, είναι πως πάνε με μισό γκάζι εκεί που τα μικρά πρέπει να πάνε τάπα, με ότι σημαίνει αυτό για την κατανάλωση των μικρών.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αν ομως παει ταπα το 1000άρι; Το μικρο λειτουργει σαν "κοφτης" στις ορεξεις του οδηγου διοτι και να θελει ο οδηγος το μικρο δεν θα παει. Αυτο ειναι μια δικλειδα ασφαλειας για να κρατηθει η καταναλωση χαμηλα (αν η οικονομια ειναι το ζητουμενο).

Δε ξερω, εμενα μου φαινεται σπαστικο να εχεις 1000άρι και να κρατιεσαι να μην τ ανοιξεις για να μην καψεις..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nickald
    Καλο είναι παντως όταν χρειαστεί ή θες το μηχανακι να εχει να δωσει.....

Όλα αυτά πάλι έχουν να κάνουν με τα προσωπικά γούστα του καθενός. Για το γκάζι του 1000αριού αναφέρομαι και τη χρήση του.. εμένα π.χ. στον πραγματικό κόσμο (εκεί έξω και όχι στα γραφήματα δύναμης/ροπής) τα 40-45 άλογα του ΤΑ, μου κάνουν τη δουλειά μου.
    Το ίδιο φαντάζομαι θα μου έκανε και κάποιο άλλο της κατηγορίας..

Caponord είναι ... πόσο γκάζι φαντάζεστε ότι έχει ?
    Τι είναι hayabusa ή ktm 1290sd ?

Ένα συμβατικό μεγάλο on off είναι .
    fun factor το caponord , εεε μην τρελαθούμε κιόλας

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Το προβλημα με το ΤΑ650 δεν ειναι μονο οι χαμηλες επιδοσεις του...δεν ειναι η μεγαλη του καταναλωση του λογω καρμπυρατερ (7λιτ/100χλμ) στην πολη, για μενα κυριως ειναι τα ασχημα φρενα του..στο αποτομο φρεναρισμα το μοτορι διπλωνει αμεσως και εσυ εισαι κατω με μια μεγαλοπρεπη τουμπα...εχω πεσει τουλαχιστον 3 φορες ετσι και δεν λεει σαν εμπειρια πιστεψε με...

Μοτορι χωρις abs ειναι δικοπο μαχαιρι..

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    για μενα κυριως ειναι τα ασχημα φρενα του..στο αποτομο φρεναρισμα το μοτορι διπλωνει αμεσως και εσυ εισαι κατω με μια μεγαλοπρεπη τουμπα...εχω πεσει τουλαχιστον 3 φορες ετσι
    Συγνώμη, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι καθόλου υποτιμητικό για τα φρένα. Μάλλον το αντίθετο.

Πιο πιθανό για τις πτώσεις σου να έφταιγε η 'σούπα' ανάρτηση ή φθαρμένο λάστιχο ή λάθος πίεση.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από lykourgi Προβολή μηνύματος
    Συγνώμη, αλλά αυτό που γράφεις δεν είναι καθόλου υποτιμητικό για τα φρένα. Μάλλον το αντίθετο.

Πιο πιθανό για τις πτώσεις σου να έφταιγε η 'σούπα' ανάρτηση ή φθαρμένο λάστιχο ή λάθος πίεση.
    + 1074
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    H μαμα αναρτηση σιγουρα ηταν σουπα όπως συμβαινει με τις μαμα αναρτησεις των χοντα και τα λάστιχα τα ανακι1..ευτυχως επιβιωσα..και γενικα μοτο χωρις ABS είναι κριμα να μην τα προτιμάμε λογω κοστους..μια φορα το χρειαζεσαι το ατιμο..

Από εκει και περα αν ο ενδιαφερόμενος δεν θελει να πηγαινει πανω από 130χλμ, μιλαμε για επιδοσεις παπιου και να καιει τα αντερα του και χωρις ασφαλεια, αυτος αποφασιζει..

Για μενα προσωπικα ηταν η χειροτερη αγορα της ζωης μου και το πηρα και καινουργιο ξοδεύοντας μια περιουσια...

στερνη μου γνωση...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από zopas Προβολή μηνύματος
    H μαμα αναρτηση σιγουρα ηταν σουπα όπως συμβαινει με τις μαμα αναρτησεις των χοντα και τα λάστιχα τα ανακι1..ευτυχως επιβιωσα..και γενικα μοτο χωρις ABS είναι κριμα να μην τα προτιμάμε λογω κοστους..μια φορα το χρειαζεσαι το ατιμο..

Από εκει και περα αν ο ενδιαφερόμενος δεν θελει να πηγαινει πανω από 130χλμ, μιλαμε για επιδοσεις παπιου και να καιει τα αντερα του και χωρις ασφαλεια, αυτος αποφασιζει..

Για μενα προσωπικα ηταν η χειροτερη αγορα της ζωης μου και το πηρα και καινουργιο ξοδεύοντας μια περιουσια...

στερνη μου γνωση...
    Εντάξει, δεν ήθελα να επέμβω αλλά δεν μπόρεσα να κρατηθώ.
    Εξάλλου πρέπει να ''παινέψω το σπίτι μου''..
    1. Μπορείς να πας πάνω από 130.
    2. Οι επιδόσεις σίγουρα δεν είναι παπιού. Τα περνάω και το ξέρω.
    3. Αν γνωρίζεις τι μηχανάκι έχεις και δεν έχεις αυταπάτες πως έχεις motard ή supersport, μια χαρά είναι και τα φρένα του και οι αναρτήσεις του και η κατανάλωσή του. Προσοχή, δεν είπα κορυφαία. Είπα μια χαρά.
    Για εσένα λοιπόν ήταν αποτυχία η αγορά του και βρήκες την ευτυχία στο Βαραντέρο σου. Οκ, κανένα πρόβλημα.
    Εγώ όμως που δεν θέλω ένα ογκώδες μηχανάκι 250-260 κιλών για χρήση κυρίως σε πόλη αλλά και εκτός, που θα μου βγάλει την πίστη αν κάνω και μπω σε χωματόδρομο, είμαι μια χαρά με το ΤΑ μου.

Σελίδα 7 από 15 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σκεψεις για Rvf Nc35
    από YAMYAM στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2009, 00:32
  2. Σκεψεις για αγορα Mini Moto.
    από camen στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2009, 09:57
  3. Σκέψεις για τη Ζωή και το Θάνατο
    από BlaSen στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2007, 15:57
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2006, 20:55
  5. Μέγαρα λοιπόν....πολλές σκέψεις για την ασφάλεια..
    από free rider στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 08/03/2005, 06:10

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF