Stoner test role με Ducati?
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Εγω βλεπω απο αυτο
http://u-stream.me/bt1.html
Παντως οι γραμμες αλλαξαν τελειως και σε μερικες στροφες αλλαξαν αρκετα.Εβλεπα τον γυρο του μαρκεθ που πηγε 1ος και στην τελευταια εντελως διαφορετικη .
Το ΠΣΚ τραβουσαν με trail και ανοιγαν αποτομα το γκαζι για να βγουν ακριβως διπλα ή και πανω στα εσωτερικα κερμπς (πεντροσα).Τωρα ναι μεν εχουν trail αλλα οχι τοσο πολυ ενω η καμπη που ακολουθουν ειναι αρκετα πιο ανοιχτη. Το ειδα και απο αλλους αυτο. Ισως εκμεταλευονται περισσοτερο το πισω , ισως προσπαθουν να βρουν τα ορια. Δεν μπορεις να καταλαβεις πολλα απο το pc απλα καποιες παρατηρησεις.
Πωωωω τι εχει να ακολουθησει ειδικα σε αγνωστες πιστες το '16...![]()
Χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα (και μακρυά από το ύφος του motogp-λόγου), βλέπω πολύ σουζίδι στις εξόδους των στροφώνΕ... εικάζω ότι μπορεί να οφείλεται σε α) στη νέα ECU που λένε ότι είναι πιο "brutal" και Β) κυριώς στο ότι το πίσω michelin -που κατά γενική ομολογία το βρίσκουν καλύτερο από το bridgestone- είναι πιο δεκτικό σε "πάρτα άρρωστη" άνοιγμα του γκαζιού στην έξοδο...
υ.γ. Τα Zukια πάνε πολύ καλά.
1. Εχουν ΟΛΟΙ την ίδια ECU, την οποία ο Rossi χαρακτήρισε σχεδόν ίδια με αυτή που είχε το 2009 (που πήρε και το ΠΠΤ αλλά πλέον δεν λεει τπτ αυτό). Είναι σαφώς χειρότερη από αυτή που είχε η κάθε ομάδα custom made για το μοτοσακό της.
2. Καλά το πίσω αλλά το μπροστά θέλει βελτίωση, έχουν φάει απο ένα βρόντο σχεδόν όλοι από low.
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Ναι όλοι την έχουν, απλά οι εντυπώσεις τους -τουλάχιστον οι πρώτες- είναι ότι βγάζει πιο δυναμικά την ισχύ του κινητήρα και γενικά δεν έχει καμία σχέση με την πιο smooth ECU του 2015. Νέα μονομάρκα ελαστικών, νέα ECU, θα έχει πολύ ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα!
Σε ότι αφορά στους βρόντους, όσους έχω δει (δεν είναι λίγοι, σαν τις μύγες πέφτουν) πραγματικά πέφτουν ξαφνικά και αδικαιολόγητα, χωρίς να φαίνεται να πιέζουν.