Αν το σκεφτεσαι σοβαρα για Runner,αξιζει να παρεις αν δε σε νοιαζει η καταναλωση ΑΡΚΕΙ να βρεις καποιο σε καλη κατασταση πραγμα πολυ δυσκολο.
Στα +
Γκαζι...παιζεις και χαβαλεδιαζεις ανετα οτι scooter πετυχεις μεχρι 300 κυβικα (εκτος του SH)
Φρενα
Μοτερ...σε μαμα μορφη και με ενα καλο λαδι απλα ασπαστο
Χωρος κατω απο τη σελα (ενα Full και κατι ψιλα)
Εμφανιση
Ευκολια ευρεσης ανταλλακτικων
Τα -
ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ (με κεφαλαια)
Μικροι τροχοι (12 εμπρος/13 πισω),που σημαινει αν εισαι αμυητος,ευκολη τουμπα/πεσιμο και γερα τρανταγματα στις λακουβες
Δεν εχει ενιαιο χωρο για τα ποδια (σαν Sport scooter)
Τα περισσοτερα ειναι καγκουρεμενα,ρημαγμενα,κακοεπισκευασμενα
Σε περιπτωση χρησης φτηνιαρικου παραφλου ή νερου τα φτυνει ευκολα η αντλια νερου η οποια ειναι εσωτερικη και για να αλλαχθει κανεις σχεδον γενικη επισκευη
Θα την έλεγα νορμάλ, για τα χρόνια του σκούτερ (Είχα το 50άρι και μετέπειτα το πιο καινούριο με κιτ 80cc). Εξωπραγματικές καταναλώσεις αλλά και επιδόσεις ντυμένες σε ένα όμορφο αισθητικά πακέτο (μέχρι και αεραγωγό ζεστού αέρα για τα πόδια).
Άλλη ιστορία αυτά τα μηχανάκια, πολύ μπροστά όταν είχαν βγει.
Το θέμα είναι και ρεαλιστικά μιλώντας, αν υπάρχει δυνατότητα να βρεθεί σωστό μηχανάκι, το οποίο θα είναι 15ετίας+.
To 180άρι το είχε ένα συνάδελφος (πριν καμιά 15ετία) και μου έλεγε για 160 τελική..
Κατόπιν ωρίμου σκέψεως σκέφτηκα για http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/6582444/
Έχω άνθρωπο που ασχολείται με βέσπες κ πιστεύω μπορεί να βρει κάτι αξιόλογο σε αυτά τα χρήματα.
Υπήρχε και πρωτάθλημα. Έτρεχε ένας γνωστός μου τότε με καλές θέσεις.
15 χρόνια το έχω για την ίδια δουλειά που το θέλεις κ εσύ (Speedfight 2 50cc) έχει καμιά 40Κ, δν έχει πάθει το παραμικρό πέρα απ το ότι δν δουλεύει πλέον το κοντέρ.
Αν θέλει καινούργια λάστιχα να υπολογίζεις ένα 100αρι μαξ κ για τα δύο, ιμάντας 15€ γενικά απειροελάχιστο το κόστος κ πραγματικό σκυλί