Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 96 από 96

Θέμα: wr250x αθηνα - πατρα

Νέο μέλος
    Μήπως ξέρει κάποιος πόσο βγαίνει η βενζίνη αθήνα πάτρα με χτ660?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motosophus Προβολή μηνύματος
    Μήπως ξέρει κάποιος πόσο βγαίνει η βενζίνη αθήνα πάτρα με χτ660?
    Περίπου 11 λίτρα.

Π@ΥΤΑΝΑ ΕΥΣΤΡΟΦΙΑ Το avatar του/της S705
    Δεν διάβασα όλες τις σελίδες γιατί έχω και αλλά πράγματα να κάνω.
    Για αυτό συγγνώμη εάν το έχει αναφέρει κάποιος .
    Να πάρεις το wr ή όποιο άλλο παρόμοιο γουστάρεις και αν κάνεις την διαδρομή από την πάλαια εθνική.
    Εγώ την έκανα με το παπί 4-6 φορές τον χρόνο.
    Η ΚΑΛΗ Η ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ
    ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΕΙ...
    ....ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ
    ΣΤΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!!!!

Νέο μέλος
    καλησπέρα,

πρώτη φορά ποστάρω στο φόρουμ, παρόλο που το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ τις συζητήσεις αρκετά.

Το post αυτό με έκανε να θυμηθώ την εποχή που έκανα και εγώ την ίδια διαδρομή στα 80's, χρησιμοποιώντας από μηχανή έως τραίνο και οτοστοπ (αναλόγως οικονομικής κατάστασης τότε!!!!).

Και θυμήθηκα και με ποια μηχανάκια την έκανα: GILERA RV125, SRX600, FZR750RR και σαν συνοδηγός σε DT200R (το πρώτο μοντέλο με την πολύ κοντή πρώτη), TDR250, XT550, ακόμε και με MZ150. Αργότερα, σαν τουρίστας και όχι φοιτητής, και με το αγαπημένο μου VFR750 ProArm.
    Και προσπαθώ να θυμηθώ ποιο μηχανάκι την έβγαζε και με έβγαζε καλύτερα ( τότε βέβαια η Κορίνθου-Πατρών ήταν η καλύτερη Εθνική οδός που είχαμε).

Και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ θυμάμαι ένα FIAT UNO 45 FIRE, του φίλου μου του Σάββα, που έπερνε 3-4 άτομα με ρεφενέ βενζίνη και διασχίζαμε την βροχή, την ομίχλη, το κρύο και σπάνια το χιόνι. Ηταν βέβαια οι εποχές που αντί για dainese και cordura, είχαμε "ΤΑ ΝΕΑ", το "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ή την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" μέσα από το "μπουφάν το πλαστικό". Αλλά και αργότερα με το VFR και dainese και cordura έναν Δεκέμβρη που πήγα με ψιλόβροχο ακόμα τον θυμάμαι.

Με το UNO λοιπόν μέγκλα. φραπεδάκι, τσιγαράκι (τότε), ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, μουσικούλα και τσουπ σπίτι. Τον ψάχναμε τον Σάββα να μας πάει κάθε Δευτέρα και να μας φέρει την Παρασκευή.
    Και πιο πιτσιρικάδες είμασταν (μπήκα 18, βγήκα 24 - πολυτεχνείο που έχει 5 έτη κανονικά) και σιδερόκωλοι και εντουράδες σκληροπυρηνικοί στην παρέα και ψάχναμε πειρατικά το Eurosport να δούμε grand prix, κι όχι motogp και και και .....

Σκέψου το

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από 30feet Προβολή μηνύματος
    καλησπέρα,

πρώτη φορά ποστάρω στο φόρουμ, παρόλο που το τελευταίο διάστημα παρακολουθώ τις συζητήσεις αρκετά.

Το post αυτό με έκανε να θυμηθώ την εποχή που έκανα και εγώ την ίδια διαδρομή στα 80's, χρησιμοποιώντας από μηχανή έως τραίνο και οτοστοπ (αναλόγως οικονομικής κατάστασης τότε!!!!).

Και θυμήθηκα και με ποια μηχανάκια την έκανα: GILERA RV125, SRX600, FZR750RR και σαν συνοδηγός σε DT200R (το πρώτο μοντέλο με την πολύ κοντή πρώτη), TDR250, XT550, ακόμε και με MZ150. Αργότερα, σαν τουρίστας και όχι φοιτητής, και με το αγαπημένο μου VFR750 ProArm.
    Και προσπαθώ να θυμηθώ ποιο μηχανάκι την έβγαζε και με έβγαζε καλύτερα ( τότε βέβαια η Κορίνθου-Πατρών ήταν η καλύτερη Εθνική οδός που είχαμε).

Και όσο το σκέφτομαι τόσο πιο πολύ θυμάμαι ένα FIAT UNO 45 FIRE, του φίλου μου του Σάββα, που έπερνε 3-4 άτομα με ρεφενέ βενζίνη και διασχίζαμε την βροχή, την ομίχλη, το κρύο και σπάνια το χιόνι. Ηταν βέβαια οι εποχές που αντί για dainese και cordura, είχαμε "ΤΑ ΝΕΑ", το "ΤΟ ΕΘΝΟΣ" ή την "ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ" μέσα από το "μπουφάν το πλαστικό". Αλλά και αργότερα με το VFR και dainese και cordura έναν Δεκέμβρη που πήγα με ψιλόβροχο ακόμα τον θυμάμαι.

Με το UNO λοιπόν μέγκλα. φραπεδάκι, τσιγαράκι (τότε), ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ, μουσικούλα και τσουπ σπίτι. Τον ψάχναμε τον Σάββα να μας πάει κάθε Δευτέρα και να μας φέρει την Παρασκευή.
    Και πιο πιτσιρικάδες είμασταν (μπήκα 18, βγήκα 24 - πολυτεχνείο που έχει 5 έτη κανονικά) και σιδερόκωλοι και εντουράδες σκληροπυρηνικοί στην παρέα και ψάχναμε πειρατικά το Eurosport να δούμε grand prix, κι όχι motogp και και και .....

Σκέψου το
    οι τριαθλητες το κανουν και με ποδηλατο, κοστςο 1,5€ το σουβλακι για να εχεις δυναμεις, και παγωμενο νερο απ το σπιτι.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Παλαιό μέλος
    Κατηγορηματικα σου λεω οχι. 2 φορες το χρονο ναι, δυο φορες την εβδομαδα οχι. ο κωλος σου θα πεθανει, τα υσχια σου θα πεθανουν, τα χερια σου το ιδιο. το μηχανακι αν και αξιοπιστο δεν θα το εβαζα σε διαδικασια 200χλμ σχεδον τερμα γκαζι. μονο που το διαβασα οτι θες να πας 2 φορες την εβδομαδα κουραστικα. με παπι πας πιο ευκολα.

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/6884956/

παρτο χθες!
    Τελευταία τροποποίηση από basilis_k6; 13/09/2015 στις 16:24.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Αθήνα - Πάτρα, 13/10
    από ArgyP στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/10/2011, 15:12
  2. Αθηνα-Πατρα-Καρπενησι με 125αρι!
    από angelos2308 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 72
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2010, 02:38
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 07/03/2007, 02:57