Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 163

Θέμα: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon

Re: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    απευθυνεται σε συγκεκριμενα ατομα...

Το προβλημα που εχουμε εμεις εδω του moto.gr ειναι οτι η προσελκυση ανθρωπων στον νεο αυτον τοπο εγινε αντιδεοντολογικα...και εξηγουμε οτι ειναι ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΟ απο αυτους τους ανθρωπους να προσελκυουν τους χρηστες του moto.gr με προσωπικες προσκλησεις χρησιμοποιοντας το συστημα προσωπικων μηνυματων του moto.gr.

moto.gr moderation team
    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΜ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟ ΜΟΤΟ.ΓΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΣΟΝ ΚΑΛΕΣΤΗΚΑΝ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ ΜΕ ΠΜ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ?????? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ??? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΧΤΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΛΕΟΝ.
    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    @ Pokerland

Αρχικά δημιουργήθηκε από Θάνος
    Δεν είπα ποτέ ότι είμαι φυτό. Ειδικά όταν τον τελευταίο καιρό έχω ακούσει τόσες φορές σχετικά με τον φασισμό των mod. Εσύ που είσαι flat και κοντρολαρισμένο άτομο μπορείς να κάθεσαι παθητικά υποταγμένη όταν σε προσβάλουνε χωρίς να αντιδράς καθόλου.

Το σχόλιο για το όνομα είχε λίγο παραπάνω νόημα απ'αυτό που μπορείς να δεις... τέλος πάντων τώρα ψιλά γράμματα και πού να τα διαβάσεις...

Its part of the job... somebody has to do it.... και αν δεν κανω λαθος δεν σου εχει επιβαλει ρε Θανο κανεις να εισαι mod.... το επελεξες και θα επρεπε να ξερεις οτι δεν θα ακους(/διαβαζεις) μονο καλα αλλα και ασχημα... δεν χρειαζεται να εισαι flat και κοντρολαρισμενος που λες κι εσυ.. σιγα το πραμα.... εχετε κανει το φορουμ μερος της ζωης σας και τα παιρνετε κρανιο με οτιδηποτε δεν συμφωνει μαζι σας.. αραγε και εκτος φορουμ ετσι εισαι?? με οποιον δεν ειναι μαζι σου τα παιρνεις κρανιο και εισαι ετοιμος για τσαμπουκα??? καθομαι λεει παθητικα υποταγμενη (σε ποιον δεν μου λες αλλα τεσπα) να με προσβαλουνε??? go figure τι θελει να πει ο ποιητης!
    ... ποιος ρε συ Θανο σε προσβαλει? ενα nickname? καποιος που εχεις δει 10 φορες στο δελεαρ? τοτε μαλακια σου που καθεσαι και προσβαλεσαι εχω να σου πω.... γιατι αν τα παιρνεις κρανιο με τους τυχαιους συμφορουμιτες? που να σου την πει κανενας δικος σου φαντασου τι εχει να γινει....... τι εχεις να χασεις ή να κερδισεις ιντερνετικα μωρε Θανο και εισαι τοσο ευθικτος μεσα στο φορουμ.. απο την αλλη αν νοιωθεις οτι θηγεσαι απο καποιον που τον ξερεις, βρες τον εξω και καντε κοντρες, παιχτε ξυλο ή whatever κανετε εσεις οι αντρες για να λυσετε τις διαφορες σας....

και να σου πω κατι? αν περιμενεις να ακουσεις απο εμενα "φασιστα" και αλλα τετοια δεν παιζει... ξερω να υποστηριζω την γνωμη μου πολυ ηρεμα.. αυτο συμβαινει γιατι καποτε ημουν και εγω τσαμπουκας και νομιζα οτι εχω παντα δικιο και νομιζα οτι ο αλλος που ουτε καν τον ξερω δεν εχει το δικαιωμα να μου μιλαει και αλλα τετοια χαζα... μεχρι που την ειδα αλλιως!

εν τελει κανε οτι νομιζεις.. αν εσενα σε ευχαριστει να τα παιρνεις κρανιο just do it... απλα ξαναλεω οτι εγω μπαινω εδω για να διασκεδαζω... αν ειναι να χαλιεμαι αστα να πανε....
    "I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin

Re: Re: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
    ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ ΣΤΑΘΗ ΘΑ ΗΜΟΥΝΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΦΤΑΝΑ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΚΡΑΞΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΥΛ ΠΜ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΕΛΑΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΕ ΤΟ ΜΟΤΟ.ΓΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΕΚΕΙ Η ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.
    ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝΕ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΑ ΜΕ ΠΜ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΟ ΜΟΥ?????? ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΟΣΟΝ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ??? ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΕΧΤΗ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ ΠΛΕΟΝ.
    ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    :
    file vagkeli efxome to grama mou na se evri kalos....

lipon file ise sini8ismenos stin ipokrisia ke stin apo piso gia afto to vlepis etsi to prama
    stin ousia o tropos pou epikinonisate me ta atoma afto elege
    elate se emas ke afiste tous malakes tou moto....

alios 8a to vazate se mia orea anakinosi stis genikes as poume ke den 8a etrexe tipota

ke an exis ma8i esi ke merikoi aloi na kriveste piso apo to daxtilo sas edo lipame den ginete kati tetio apo olous mas..

ke min to sinxeis me ton gamo sou
    o gamos sou se periptosi pou den to kseris ine prosopiko sou zitima
    ke kita na dis pia ine i diafora
    edo ine ekte8imeno dimosia afto to forum
    ke gia afto ise ke esi edo ke ego ke oli mas

ara afto pou prepi na katalavis ine oti den ine prosopiko kapiou

den ksero pos alios na to poume mpas ke to katalavis?

an itane toso apla oso 8es na ta parousiasis 8a to kaname 8ema?
    den nomizo oti ine kanis edo toso mikroprepis afto ine pronomio merikon alon min mperdevese...
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
    Its part of the job... somebody has to do it.... και αν δεν κανω λαθος δεν σου εχει επιβαλει ρε Θανο κανεις να εισαι mod.... το επελεξες και θα επρεπε να ξερεις οτι δεν θα ακους(/διαβαζεις) μονο καλα αλλα και ασχημα... δεν χρειαζεται να εισαι flat και κοντρολαρισμενος που λες κι εσυ.. σιγα το πραμα.... εχετε κανει το φορουμ μερος της ζωης σας και τα παιρνετε κρανιο με οτιδηποτε δεν συμφωνει μαζι σας.. αραγε και εκτος φορουμ ετσι εισαι?? με οποιον δεν ειναι μαζι σου τα παιρνεις κρανιο και εισαι ετοιμος για τσαμπουκα??? καθομαι λεει παθητικα υποταγμενη (σε ποιον δεν μου λες αλλα τεσπα) να με προσβαλουνε??? go figure τι θελει να πει ο ποιητης!
    ... ποιος ρε συ Θανο σε προσβαλει? ενα nickname? καποιος που εχεις δει 10 φορες στο δελεαρ? τοτε μαλακια σου που καθεσαι και προσβαλεσαι εχω να σου πω.... γιατι αν τα παιρνεις κρανιο με τους τυχαιους συμφορουμιτες? που να σου την πει κανενας δικος σου φαντασου τι εχει να γινει....... τι εχεις να χασεις ή να κερδισεις ιντερνετικα μωρε Θανο και εισαι τοσο ευθικτος μεσα στο φορουμ.. απο την αλλη αν νοιωθεις οτι θηγεσαι απο καποιον που τον ξερεις, βρες τον εξω και καντε κοντρες, παιχτε ξυλο ή whatever κανετε εσεις οι αντρες για να λυσετε τις διαφορες σας....

και να σου πω κατι? αν περιμενεις να ακουσεις απο εμενα "φασιστα" και αλλα τετοια δεν παιζει... ξερω να υποστηριζω την γνωμη μου πολυ ηρεμα.. αυτο συμβαινει γιατι καποτε ημουν και εγω τσαμπουκας και νομιζα οτι εχω παντα δικιο και νομιζα οτι ο αλλος που ουτε καν τον ξερω δεν εχει το δικαιωμα να μου μιλαει και αλλα τετοια χαζα... μεχρι που την ειδα αλλιως!

εν τελει κανε οτι νομιζεις.. αν εσενα σε ευχαριστει να τα παιρνεις κρανιο just do it... απλα ξαναλεω οτι εγω μπαινω εδω για να διασκεδαζω... αν ειναι να χαλιεμαι αστα να πανε....
    Ούτε τσαμπουκάς το παίζω, ούτε είμαι in real life. Όποιος με ξέρει λίγο παραπάνω θα γέλαγε μ'αυτά που γράφεις για μένα, χωρίς αυτό να σημαίνει όμως ότι δεν θα αντιδράσω και σε ό,τι με ενοχλεί. Διαφέρει από το παίζω ξύλο και τα άλλα υπερβολικά που γράφεις...

Δεν με υποχρέωσαν να γίνω mod, αλλά ούτε και το ζήτησα. Μου το πρότειναν και δέχτηκα λέγοντας από την αρχή ότι ίσως να μην έχω τον απαιτούμενο χρόνο.

Ωστόσο στο βαθμό του εφικτού κάνω ό,τι νομίζω ότι μπορώ και ό,τι θεωρώ ότι είναι δίκαιο με τα δικά μου δεδομένα και όχι του αλάθητου Πάπα.

Μία αναγνώριση της προσπάθειας, μία κατανόηση και μία βοήθεια από όλους θα αρκούσε, αντί να ψάχνει ο καθένας πώς θα προβληθεί στους άλλους ως εκείνος που μπόρεσε με την ψαγμένη και φιλύποπτη συμπεριφορά του να ανακαλύψει κρυφές συνομωσίες, αδικίες, εμπάθειες, κλίκες και φασιστικά στοιχεία μέσα στο φόρουμ.

Σε ό,τι αφορά στα δικά σου κείμενα, είναι τόσο ακραία και υπερβολικά που δεν μπορώ να ξεχωρίσω την ουσία...
    Θάνος..

Highway To Hell... Το avatar του/της Boxer

Re: Re: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ
    Μια ερωτηση

Ποιος ο λογος υπαρξης ενος αλλου φορουμ με το ιδιο αντικειμενο και ανοιχτη προσκληση σε ολους;
    Για να γραφουμε τα ιδια πραγματα σε δυο παραθυρια;
    Οι ιδιοι;
    Ποιες αναγκες δεν καλυπτει το υπαρχον φορουμ;

Προφανως καποιοι δεν γουσταρετε να ειστε πελατες στο μαγαζι του Σταθη , Julius κλπ και ανοιξατε το δικο σας στο οποιο καποια στιγμη θα μας καλεσετε ολους.

Δηλαδη τι προτεινετε;
    Να μετακομισουμε ολοι απο κει;
    Και τι θα αλλαξει;

Απλα μου φαινεται οτι θα μπορει να κοβεται ο αφρο και ο καθε αφρο πιο ευκολα.Εκει καταληγω.
    Keep on rocking in a free world !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Θάνος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin

re si 8ano den mas xeretas?
    an den ixe 8ix8i to 8ema opos 8ix8ike 8a isouna akoma toumpeki psilokomeno
    Φυσικά... μια γνώμη παραπάνω δεν προσθέτει τίποτα. Έτσι κι αλλιώς το θέμα από ένα σημείο και μετά καλύφθηκε και ανακυκλώνεται...

Αφού το γυρίσαμε στο προσωπικό θα απαντήσω... άμα επεκταθεί θα πάει σε άλλο ποστ.

Simple.
    Θάνος..

Re: Re: Re: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Boxer
    Μια ερωτηση

Ποιος ο λογος υπαρξης ενος αλλου φορουμ με το ιδιο αντικειμενο και ανοιχτη προσκληση σε ολους;
    Για να γραφουμε τα ιδια πραγματα σε δυο παραθυρια;
    Οι ιδιοι;
    Ποιες αναγκες δεν καλυπτει το υπαρχον φορουμ;

Προφανως καποιοι δεν γουσταρετε να ειστε πελατες στο μαγαζι του Σταθη , Julius κλπ και ανοιξατε το δικο σας στο οποιο καποια στιγμη θα μας καλεσετε ολους.

Δηλαδη τι προτεινετε;
    Να μετακομισουμε ολοι απο κει;
    Και τι θα αλλαξει;

Απλα μου φαινεται οτι θα μπορει να κοβεται ο αφρο και ο καθε αφρο πιο ευκολα.Εκει καταληγω.
    mpa kita ama i8ele o afro na simetexi den ton kratage tipota
    ala emis edo geni8ikame edo megalosame edo kaname patrida ke ikogenia ke den mas aresi o ksenitemos..
    ke dos tou pali kazantzidi ke katroutsa ke... a pa pa pa..

apla edo epidi ine o afro den mporousan na sikosoun kefali den pernage i mpogia tous ke tora pou pigan eki na minoun i 60-80 posi ine ke 8a doulevoun o enas ton alo gia to poso odigares ine ke ala tetia...:rotflmao: :rotflmao:

ke ola afta xoris provlima
    me sovarotita prota apo ola.....
    giati ine sovaro forum....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

ΕΓΩ

που έκανα μια βολτα στο εκει φορουμ..
    ανακαλυψα οτι θα γινει οτι ακριβως λες μποξερ.
    το φιλελευθερο εκει πνευμα..σου ζηταει να κανεις ρετζιστερ για ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

οποτε ειναι οτι ακριβως ειπες..δε αρεσε στα παιδια το εδω κλιμα -ορια - κλικα μοντ- κτλ.

και πηγανε και φτιαξανε τα δικα τους ορια κτλ με τη δικια τους κλικα ..
    και παμε παρακατω...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Μην μπαίνετε ρε παιδιά στο τριπ της σύγκρισης.....

Θέλουν φόρουμ.... πολύ καλά κάνανε....

Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Μην μπαίνετε ρε παιδιά στο τριπ της σύγκρισης.....

Θέλουν φόρουμ.... πολύ καλά κάνανε....

nikolaki esi mou aresis exo arxisi ke s'agapao ala kita na dis
    afou 8a mas katigorisoun pou 8a mas katigorisoun gia krites giati na min to kanoume na pai sto dialo...
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: ΕΓΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    που έκανα μια βολτα στο εκει φορουμ..
    ανακαλυψα οτι θα γινει οτι ακριβως λες μποξερ.
    το φιλελευθερο εκει πνευμα..σου ζηταει να κανεις ρετζιστερ για ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΙΣΑ ΙΣΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙς ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ.

οποτε ειναι οτι ακριβως ειπες..δε αρεσε στα παιδια το εδω κλιμα -ορια - κλικα μοντ- κτλ.

και πηγανε και φτιαξανε τα δικα τους ορια κτλ με τη δικια τους κλικα ..
    και παμε παρακατω...
    akratitos ratsismos
    8a exoume ke ena motosikletistiko ratsistiko forum..

oxi! ego goustaro...:rotflmao:

giati diladi ante opios 8eli oti 8eli?:rotflmao:

oi aria fili ton motosikletiston...

elate re pedia min stenaxorite to xristinaki pou ine glikouli ke tou aresoun ta roz gourounaki me ftera...

Καταρχην!!!!! που ξερεις ΕΣΥ για τα ροζ γουρουνακια μην τα κανω ολα λιμπα εδω μεσα??? να εμφανιστει ο ρουφιανος ΑΜΕΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!

Θανο? αυτο "Σε ό,τι αφορά στα δικά σου κείμενα, είναι τόσο ακραία και υπερβολικά που δεν μπορώ να ξεχωρίσω την ουσία..." μπορω να το δεχτω ανετα... αυτο λεγεται διαφορετικοτητα.... και ειναι σαφες... just simple us that!

Και ξαναερχομαι στο Afro τωρα γιατι πολλα μας τα ειπε! Καλε ποιος σε ειπε οτι θελω δικηγορο? ουστ! ειδες να με λενε ακραια και υπερβολικη και με θυμηθηκες εεε??? ζηλειαααα!!! ψωραααα!!!!

:rotflmao:

"I'm a classy honey kissy huggy lovey dovey ghetto princess"

είπα μήπως....αλλά δεν... Το avatar του/της Pokermon

Re: Re: Re: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

file vagkeli efxome to grama mou na se evri kalos....

lipon file ise sini8ismenos stin ipokrisia ke stin apo piso gia afto to vlepis etsi to prama
    stin ousia o tropos pou epikinonisate me ta atoma afto elege
    elate se emas ke afiste tous malakes tou moto....

alios 8a to vazate se mia orea anakinosi stis genikes as poume ke den 8a etrexe tipota

ke an exis ma8i esi ke merikoi aloi na kriveste piso apo to daxtilo sas edo lipame den ginete kati tetio apo olous mas..

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΦΡΟ ΟΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.

{ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΤΑΔΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ}

ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ??????? ΕΓΩ ΟΧΙ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΜ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΦΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
    @ Pokerland

Αρχικά δημιουργήθηκε από CHRISTINE
    Καταρχην!!!!! που ξερεις ΕΣΥ για τα ροζ γουρουνακια μην τα κανω ολα λιμπα εδω μεσα??? να εμφανιστει ο ρουφιανος ΑΜΕΣΑ ΛΕΜΕΕΕΕ!!!!!

Θανο? αυτο "Σε ό,τι αφορά στα δικά σου κείμενα, είναι τόσο ακραία και υπερβολικά που δεν μπορώ να ξεχωρίσω την ουσία..." μπορω να το δεχτω ανετα... αυτο λεγεται διαφορετικοτητα.... και ειναι σαφες... just simple us that!

Και ξαναερχομαι στο Afro τωρα γιατι πολλα μας τα ειπε! Καλε ποιος σε ειπε οτι θελω δικηγορο? ουστ! ειδες να με λενε ακραια και υπερβολικη και με θυμηθηκες εεε??? ζηλειαααα!!! ψωραααα!!!!
    :
    kala tin epomeni fora pou 8a se patisi aeroplano ego 8a ka8ome na troo iliosporous me tzatziki..
    ego fteo pou se iperaspizome ante..

me stenaxorises pao stis diamaxes na vriso tin nombus na ksedoso.

oriste mas

den mpori enas an8ropos na pi mia kouventa

amesos na ton apoparete

8ano ti tin kitas re ksepoupouliase tin toraaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Re: Ζηταω λιγο την προσοχη σας παλι αν και...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΦΙΛΕ ΑΦΡΟ ΟΠΩΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΤΟ ΠΜ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΑΛΛΟ ΦΟΡΟΥΜ.

{ΒΑΓΓΕΛΗ Ο ΤΑΔΕ ΕΦΤΙΑΞΕ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ, ΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΝΤΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ}

ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΕΣΥ ΣΕ ΑΥΤΟ??????? ΕΓΩ ΟΧΙ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΠΕΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΜ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΟΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΡΕ ΑΦΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ.

ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ.
    oloi na imaste ke na pername kala ala ego vlepo prosximata
    ke epimeno oti to idio 8a mporouse na ixe grafti stis genikes...
    elpizo na katalavenis oti otan kati den ine etimo den dinoume prosvasi se liga meloi me pm ke grafoume merikes xiliades episkepsis
    oute leme oti ine ftiagmeno se server tipou google ke sikoni apiro prama

diladi kapou mperdevete to prama kati vromai edo
    ke empasi periptosi afti i istoria mou tin exi dosi
    giati ama xriazome 51 pm na rikso mia gkomena leme exo mono 50 pia...

opos ke an 8elo na stilo idopioisi sta meloi tou africa den mporo se mia mera
    ke ala koufa tetiou periexomenou

ke i kanones kalis simperiforas lene oti otan er8o na filokseni8o se ena xoro rotao gia to ti me perni ke ti oxi

opos to na stilo ena pm ston sta8i ke na ton rotiso re kologere na stilo pm afti tin tade istoria....

ke min geliomaste afta ta atoma exoun mia tade nootropia
    nomizo pos sto telos 8a gini to forum

freerider o protos didaksas...:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 7 από 11 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Την προσοχή σας παρακαλώ!!
    από costas81 στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2007, 17:28
  2. Παρακαλω την Προσοχη σας,διαβαστε.
    από gcrook στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 23/05/2006, 17:04
  3. Λιγο την προσοχη σας για την εκδρομη!!!
    από hornet στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2005, 15:39
  4. λίγο την προσοχή σας... !!
    από ducatian στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 19/07/2004, 11:08

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας