Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 120

Θέμα: Βλέπετε κι εσείς πολλές γυναίκες αναβάτες;

The Tech guy Το avatar του/της George_Sp
    Αυξάνεστε συνεχώς και μου αρέσει.
    Σε σχέση με τους άντρες έχουν καλύτερα ποσοστά για εξοπλισμό ασφαλείας και η πλειοψηφία μάλιστα πάει και αρκετά συνετά. Θετική εντύπωση μου κάνει οτι παραχωρούν προτεραιότητα στους πιο γρήγορους με το να ξακρίζουν από τη διήθηση για λίγο και μετά τσουπ ξανά μέσα.
    Δυστυχώς οι περισσότερες μάλλον έχουν βαρεθεί να ακούνε χυδαία πεσίματα από εμάς και όποτε πιάνω καμιά κουβέντα αν τύχει και δούμε τίποτα στραβό μπροστά μας στο φανάρι, δε βλέπω ιδιαίτερη προθυμία. Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις που βγάζουν περισσότερο γέλιο αλλά ο κανόνας είναι οτι οι περισσότερες, οπως και ο περισσότερος κόσμος όταν είναι στο δρόμο είναι πολύ στρεσαρισμένος και συννεφιασμένος στα προβλήματά του.
    Σίγουρα πάντως έχω πέσει και σε περιπτωσάρες ειδικά στα μέρη μου Περιστέρι ξεκράνωτες πάνω σε piaggio typhoon που είναι έτοιμο να διαλύσει και να πηγαίνουν δίχως αύριο. Σε κοιτάνε και στο φανάρι φουλ προβλεπέ και έχουν και υφάκι. Καγκουρίτσες

Monsieur Cannibale Το avatar του/της HelenKoR
    Νομίζω οτι το θέμα του εξοπλισμού είναικλασσική περίπτωση "μ'οποιο δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".
    Αν ένας νέος αναβάτης ή αναβάτρια βλέπει τους γύρω χωρίς κράνος etc, ποια η πιθανότητα να βάλει κι ο ίδιος/η ίδια ένα;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από gixxerman Προβολή μηνύματος

εσφιξε το στομαχι μου με τον καραγκιοζη
    τουλαχιστον δε μαζεψε κανεναν πεζο
    ασταδιαλα

Banned
    Οι γυναίκες / κοπέλες οδηγοί πάνε ποίο συνετά, από φόβο, από απειρία, δεν ξέρω δεν ρώτησα.
    Όντως τελευταία έχουν αυξηθεί και εδώ.
    Πειθαρχουν ποίο εύκολα και στα τόσα χρόνια δεν μου έτυχε ποτέ να κάνει κάποια αναστροφή και να φύγει.
    Στο θέμα εξοπλισμού κράνους κλπ είναι βασικά θέμα παιδείας και κουλτούρας.
    Πρόσφατα που ήμουν Ιταλία δεν είδα καμιά και κανέναν χωρίς κράνος χωρίς πινακίδα χωρίς, χωρίς.
    Ακόμα και σαββατόβραδο που έβγαιναν έξω οι κοπελιές, με το κάθε είδους σκουτερακι πρώτα φόραγαν κράνος μετά έβαζαν μπροστά.
    Δηλαδή αυτές μαλλιά δεν έχουν?
    Δεν χαλάνε?(το έχω ακούσει πολλάκις)
    Εξελισομαστε αλλά πολύ αργά.
    Και εμείς οι μεγαλύτεροι μπορούμε να προτρεψουμε και να διδάξουμε για την χρήση κράνους η για τους σωστούς κανόνες και χρήση της οδού.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από HelenKoR Προβολή μηνύματος
    Νομίζω οτι το θέμα του εξοπλισμού είναικλασσική περίπτωση "μ'οποιο δάσκαλο καθήσεις, τέτοια γράμματα θα μάθεις".
    Αν ένας νέος αναβάτης ή αναβάτρια βλέπει τους γύρω χωρίς κράνος etc, ποια η πιθανότητα να βάλει κι ο ίδιος/η ίδια ένα;
    Διαφωνω οριζοντιως, πλαγιως και καθετως αγαπητη....

Δε μιλαμε για μωρα παιδια.... Μιλαμε για ενηλικες....

Στην κορη μου, ναι, εμαθα για την ζωνη στο αμαξι και τοκρανος στο μηχανακι αλλα ειναι τεσσαρων....

Βεβαια θα μου πεις, οταν ενα παιδι εχει μαθει τα τρικαβαλα χωρις κρανος σε παπι σουργελο καθα πρωι για το σχολειο, τι μπορεις να περιμενεις;
    Σωστο. Οταν ειναι 5-6-7 ετων, τιποτα.... Μεγαλωνοντας ομως; Να γ@μισει ξερει, για το κρανος δεν ξερει;
    πουτσ@@@@@@@@@

Δεν ενδιαφέρει Σπύρο. Όπως δεν ενδιαφέρει που πάει ή γόπα του τσιγάρου, το χαρτομάντιλο, ή τσίχλα, το κουτί του αναψυκτικού. Βολευτηκαμε; Όλα καλά κι ας γίνουν όλα τα αλλά ρημαδιό. Και ή στραβή συμβαίνει αλλού, ακόμα και αν γίνει σ'εμας δεν φταίμε.

στα ίχνη του καλάντουρα.. Το avatar του/της foogr01
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Δεν ενδιαφέρει Σπύρο. Όπως δεν ενδιαφέρει που πάει ή γόπα του τσιγάρου, το χαρτομάντιλο, ή τσίχλα, το κουτί του αναψυκτικού. Βολευτηκαμε; Όλα καλά κι ας γίνουν όλα τα αλλά ρημαδιό. Και ή στραβή συμβαίνει αλλού, ακόμα και αν γίνει σ'εμας δεν φταίμε.
    ΑΚΡΙΒΩΣ !
    Φύγαμε...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    Διαφωνω οριζοντιως, πλαγιως και καθετως αγαπητη....
    Κανένα πρόβλημα με αυτό αγαπητέ!

Όπως ειπες κι εσύ, πολλά παιδιά δεν έχουν βάσεις από το σπίτι. Επίσης δεν είναι λίγοι οι έφηβοι πάνω σε παπιά χωρίς κράνος. Και ξέρεις πως είναι οι συζητήσεις μεταξύ τους. Δείχνουν έναν προβλεπόμενο και λένε "ρε τον φλωρο, πού πάει έτσι;;" etc

Παιδεία δεν υπάρχει, αστυνόμευση δεν υπάρχει... μεγάλα ρίσκα λαμβάνονται.
    Αν δεν γίνει κάτι ώστε να επηρεαστεί ο νέος θετικά, δεν αλλάζουν εύκολα τα πράματα.

Ακόμα κι αν δεις την άλλη περίπτωση, δηλαδή αυτούς που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από έναν έφηβο, δεν έχουν κάποιον που οδηγά μοτό στο κοντινό περιβάλλον τους και αποφάσισαν να παρουν μηχανάκι για τον ΧΨΖ λόγο, από τη στιγμή που βλέπουν γύρω τους να κυκλοφορούν οι άλλοι χωρίς κράνος..δεν θα το πολυσκεφτουν.

Αν όλοι όσοι οδηγούσαν μηχανάκια στους δρόμους ήταν προβλεπέ τότε και οι νέοι αναβάτες θα θεωρούσαν τον εξοπλισμό τους αυτονόητο.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ακόμα κι αν δεις την άλλη περίπτωση, δηλαδή αυτούς που είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία από έναν έφηβο, δεν έχουν κάποιον που οδηγά μοτό στο κοντινό περιβάλλον τους και αποφάσισαν να παρουν μηχανάκι για τον ΧΨΖ λόγο, από τη στιγμή που βλέπουν γύρω τους να κυκλοφορούν οι άλλοι χωρίς κράνος..δεν θα το πολυσκεφτουν.
    Μμμ συμφωνώ κάπως με τον σπυράκο. Θεωρώ ότι είναι, κυρίως, θέμα ατόμου. Κανένας στην οικογένειά μου δεν ασχολείται με μοτοσυκλέτες, σίγουρα δε διδάχτηκα το παραμικρό σχετικά, σε κανένα σχολείο ή σχολή και παρ'όλα αυτά έχω μια γκαρνταρόμπα από πανάκριβο εξοπλισμό, για όλες τις συνθήκες και 5 διαφορετικά κράνη. Και όλα αγοράστηκαν σιγά-σιγά, με δική μου πρωτοβουλία και κόπο. Κανείς δε με συμβούλευσε ποτέ, κανείς δε μου χάρισε τίποτα.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Μμμ συμφωνώ κάπως με τον σπυράκο. Θεωρώ ότι είναι, κυρίως, θέμα ατόμου. Κανένας στην οικογένειά μου δεν ασχολείται με μοτοσυκλέτες, σίγουρα δε διδάχτηκα το παραμικρό σχετικά, σε κανένα σχολείο ή σχολή και παρ'όλα αυτά έχω μια γκαρνταρόμπα από πανάκριβο εξοπλισμό, για όλες τις συνθήκες και 5 διαφορετικά κράνη. Και όλα αγοράστηκαν σιγά-σιγά, με δική μου πρωτοβουλία και κόπο. Κανείς δε με συμβούλευσε ποτέ, κανείς δε μου χάρισε τίποτα.
    λίγο και από τα 2 θα έλεγα. για να αντιληφθείς από μόνος σου την ανάγκη να πάρεις εξοπλισμό λειτούργησαν άλλα κριτήρια και αξίες για το πως διδάχθηκες να ζεις από τους δικούς σου και τα ίδια κριτήρια και επιλογές πέρασαν και στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι του σε τι χρησιμεύει ο εξοπλισμός και γιατί τον φοράμε. Από μικρό δηλαδή οι δικοί σου σε έβαλαν στη λογική του να σκέφτεσαι και να λειτουργείς ώριμα σε διαφορετικούς τομείς. Μπράβο στο μπαμπά και στη μαμά

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Κανένα πρόβλημα με αυτό αγαπητέ!

Όπως ειπες κι εσύ, πολλά παιδιά δεν έχουν βάσεις από το σπίτι. Επίσης δεν είναι λίγοι οι έφηβοι πάνω σε παπιά χωρίς κράνος. Και ξέρεις πως είναι οι συζητήσεις μεταξύ τους. Δείχνουν έναν προβλεπόμενο και λένε "ρε τον φλωρο, πού πάει έτσι;;" etc

Παιδεία δεν υπάρχει, αστυνόμευση δεν υπάρχει... μεγάλα ρίσκα λαμβάνονται.
    Αν δεν γίνει κάτι ώστε να επηρεαστεί ο νέος θετικά, δεν αλλάζουν εύκολα τα πράματα.

Αν όλοι όσοι οδηγούσαν μηχανάκια στους δρόμους ήταν προβλεπέ τότε και οι νέοι αναβάτες θα θεωρούσαν τον εξοπλισμό τους αυτονόητο.
    Δε νομίζω ότι το πως αντιλαμβάνεται κανείς την προσωπική του ασφάλεια έχει να κάνει με τι κάνουν οι γύρω του, ειδικά όταν μιλάμε για ανθρώπους άνω των 20...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από George_Sp Προβολή μηνύματος
    Μπράβο στο μπαμπά και στη μαμά
    O μπαμπάς και η μαμά με παρακαλούσαν να πουλήσω το πρώτο μηχανάκι που αγόρασα ποτέ (ένα Hornet 600) για πολύ καιρό μετά την αγορά του. Μάλιστα με δελέαζαν λέγοντας ότι θα μου επιστρέψουν όσα λεφτά θα έχανα από την πώλησή του :P
    Life begins at 45°.

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    O μπαμπάς και η μαμά με παρακαλούσαν να πουλήσω το πρώτο μηχανάκι που αγόρασα ποτέ (ένα Hornet 600) για πολύ καιρό μετά την αγορά του. Μάλιστα με δελέαζαν λέγοντας ότι θα μου επιστρέψουν όσα λεφτά θα έχανα από την πώλησή του :P
    έπρεπε να ζητήσεις κάτι παραπάνω

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

τυχερέ...εγώ είχα ψυχολογικό πόλεμο οτι για 2μήνες δε μπορούσαν να κλείσουν μάτι γιατί τα μηχανάκια είναι επικίνδυνα και...και....και....τη συνέχεια την αντιλαμβάνεσαι

Ναι. Το ρίσκο που παίρνει ένας άνθρωπος ειναι συνδυασμός κάποιων πραγμάτων.
    Πόσες φορές έχεις δει πεζούς (ακόμα και με μωρά παιδιά στην αγκαλιά) να περνάνε στο απέναντι πεζοδρόμιο από ένα τυχαίο σημείο κι όχι από τη διάβαση πεζών και το φανάρι; Εγώ πάντως βλέπω τέτοιους κάθε μέρα. Και ξερουν οτι ακομα και σταματημενα να ειναι τα αμαξια, υπαρχουν μηχανακια που κινουνται αναμεσα σε αυτα. Κάποιοι λοιπόν παίρνουν αυτό το ρίσκο. Άλλοι όχι.
    Σε κάποιες χώρες του εξωτερικού αυτο το σενάριο απλά δεν παιζει. Κανείς δεν θα περάσει απέναντι εκτός κι αν έχει διάβαση πεζών. Και σε άλλες πάλι γίνεται ο κακός χαμός.

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Εσείς ποιοί αναβάτες είστε σύμφωνα με αυτό;
    από Gandalf dr685sm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 14:05
  2. Απαντήσεις: 82
    Τελευταίο μήνυμα: 31/01/2010, 14:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία