Πραγματικα τοσο χεζομεντεν βολτα δε υπαρχει, λες θα παμε στο Αφγανισταν και κοιταμε που θα μας παρουν με καλο ματι..
+499 στον Θεοφιλο
Πραγματικα τοσο χεζομεντεν βολτα δε υπαρχει, λες θα παμε στο Αφγανισταν και κοιταμε που θα μας παρουν με καλο ματι..
+499 στον Θεοφιλο
+82 ξεχασα και το glx
Kαστρί και Καρυές.
Το καφέ μας, θα τον πιούμε, σε ένα από αυτά τα δύο χωριά.
Στην κοινότητα στο Καστρί δεν απαντά κανείς από το πρωί. Ωστόσο μίλησα με ένα πολύ ευγενικό κύριο στην κοινότητα των Καρυών, ο οποίος μου έδωσε και το τηλ. του Προέδρου για την όποια διευκόλυνση μας. Εφόσον πάμε, θα μας υποδειχτεί χώρος δίπλα στην πλατεία, έτσι ώστε και τις μοτοσυκλέτες να έχουμε κοντά μας και να μην προκαλέσουμε "συμφόρηση".
Η πλατεία στις Καρυές είναι απείρως πιό όμορφη από αυτή του Αγ. Πέτρου και χωρίς την τουριστική κίνηση που αυτός έχει. Θα μιλήσω και με Καστρί (εξίσου όμορφη και άνετη πλατεία) και βλέπουμε.
Η διαδρομή μένει ώς έχει. Το άν θα κάτσουμε στην Καστάνιτσα ή θα την προσπεράσουμε και θα φάμε αλλού, θα αποφασιστεί επί τόπου.
Έχει βρεθεί ήδη Εναλλακτική επί της διαδρομής.
Τελευταία τροποποίηση από Eversman; 07/10/2015 στις 11:26.
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Βρε , μην τρελενεστε ..
Δεν υπάρχουν «εχθρικά χωριά»…
Η καστανιτσα και ο αγ.πετρος είναι γουοναμπι αραχωβες και δεν μου πολυαρέσουν..
σταματηστε σε ποιο μικρα χωρια , σε καφενεδεστιατορια ταπανταολα…μπορεί να μην έχουν 3 σελιδες μενου αλλα ότι παρεις θα είναι καλο..
Προσωπικά , μου αρεσει να πινω τον καφε μου στον Πλατανο και είναι από τα ποιο ομορφα χωρια στην περιοχη …
Εχει φιλοξενησει και πρόσφατα (τον Μαιο) πολλές μηχανές που έστησαν σκηνές μέχρι και στο σχολείο …
Αλλωστε ….
Σαν του Πλατανου το νερο δεν θα βρεις σ αλλα μερη ,
με μια γουλια δεν θες γιατρο
με δυο βρισκεις ταιρι…
φυσικα , η βολτα είναι υπο στενη παρακολουθηση αλλα ακομη δεν λέω τιποτα γιατι και για την πατρα που ελεγα..![]()
Δέν είναι έτσι Μπιλάκο. Όλα είναι αμφίδρομα.
Είσ' ωραίοςΤο είδα και 'γώ απ' τα ψές. Είναι 17 χλμ παραπάνω σαν σύνολο διαδρομής (από Αγ. Πέτρο μέχρι το καταφύγιο), αλλά είναι μέσ' το έλατο και στην ουσία γυρίζεις όλο τον Πάρνωνα. Βρήκα leader δηλαδής?
![]()
Winterhater.
Σιγα ρε παναγιωτη,μην τους ρωτησουμε αν μας επιτρεπουν την επισκεψη!!!![]()
Δεν τίθεται θέμα επισκεψιμότητας Γιώργη. Όταν όμως σκάσουν 30 μηχανές σε ένα πολυ μικρό χωριό, τίθεται θέμα στάθμευσης και συμφορησης (καλως-κακως ετσι το θεωρουν στα χωρια και τις περισσότερες φορές εχουν δίκιο).
Αν έχεις ενημερωθεί και συνεννοηθεί από πρίν, γλυτώνεις αρκετά ευτράπελα, όπως στην περίπτωση του συγκεκριμένου χωριού
Θα τα πούμε από κοντά
Κανόνισε να πάμε τελικά, να παρκαρουμε νόμιμα εκεί που πρέπει, αλλα να μας τα βάλουν φωκο και να γυρναμε με το κτελ![]()
Winterhater.
Θα αυτοσχεδιάσουμε. Το φαίνεται MVA δε θα περάσει.