Ναι, και γι αυτο σαββατοβραδο απλα δε βγαινεις στο δρομο (ειδικα εθνικη) εκτος κι αν εχεις death wish....Στον Αγιο Νικολαο οταν ζουσα ειχανε ενα παιχνιδι τα νταβραντισμενα νιατα καθε σαββατο βραδυ, σε μια μεγαλη διασταυρωση δυο κεντρικων δρομων, πινανε, παιρνανε φορα και ποιος εχει τα αρχ.. να περασει ΓΚΑΖΩΤΟΣ με κοκκινο.Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35;2643958
4.Συνδυασμός των παραπάνω με συνδυασμό με ένα ή όλα από κρασι/Ρα[B
Οπως εδω, πουθενα................
Τα μισα αγροτικα ειναι Navara εδω περα, αφου!!!! Τα αλλα μισα Hilux και εχει και κατι αρχαια toyota.
Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα
Να προσθέσω και εγώ:
Αυτοκίνητα την νύχτα χωρίς φώτα (κυρίως Citroen ή Toyota) με οδηγούς στον κόσμος τους (κυρίως γυναίκες)!
(πωωω ρε φιλε, το χω κανει κι εγω αυτο...:a13![]()
Εδώ είστε :
https://www.youtube.com/watch?v=dLByys9_dsg
ΧΑΧΑΧΑΧΑ λοιπόν έχω πάει προ ετών με έναν φίλο για δουλειά Ζάκυνθο. Βράδι βόλτα στο κέντρο. Σταματάει μιά γιαγιά ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ στα πρόθυρα των δακρύων "παιδιά βοήθεια", τι έγινε γιαγια, ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. Το κοιτάμε, το ξανακοιτάμε, καπνός πουθενά, πάμε κοντά, ούτε φλόγα είχε. Ξέρετε, δεν έχει τίποτα, "Μα, μου φωνάζουν ΦΩΤΙΑΑΑΑ πόση ώρα". Τι να πούμε, αφού πείστηκε ότι δεν καίγεται, μπαίνει να φύγει. Χωρίς να ανάψει φώτα. "Ε, ΦΩΤΑ" της φωνάζω. Κοιτιόμαστε με τον φίλο. Λιώσαμε στο γέλιο.
precious....................
Καμαρώστε λεβέντη γερμανοτσολιά...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
photoshop ειναι η εικονα. οι γερμανοι ειναι πολιτισμενοι ανθρωποι δεν κανουν τετοια.![]()
it was nothing, just the normal thing to do at the time
Εχμ...που τραβηχτηκαν αυτες οι φωτο? Δλδ τις ανεβασατε επειδη σας εκανε εντυπωση? Δλδ ειναι κατι που ΔΕΝ το βλεπετε καθε μερα?
Γιατι εγω στο λογο μου ρε πστ, μπορω να σας στελνω ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια τετοια φωτο, διαφορετικη, ΚΑΘΕ μερα εδω στο Ρεθυμνο..............
Μα καθε μερα. Πειτε μου τι να κανω.