Δεν ξέρω τι συνέβει στην προκειμένη περίπτωση, αλλά για το θέμα αξιοπιστία κάντε το εξής απλό: βγείτε μια βόλτα στην γειτονιά σας, και καταγράψτε μηχανάκια 20και βάλε χρόνια, ακόμη κοιτάξτε κατάσταση, και κόψτε αναβάτη, δηλαδή όχι το έχω σε βιτρίνα και δουλευει ακόμα, αλλά χρήση και συντήρηση,
Μετά μετρήστε Γιαπωνέζικα- Ευρωπαικά.....περιμένω απαντήσεις, τα δικά μου συμπεράσματα, για να μην μακρηγορώ τώρα σε άλλο ποστ....
Αν δουμε τα εμφανη αιτια που το κλιπ ον αδυνατισε και κοπηκε μετα την εφαρμογη πιεσης κατα την πτωση στο συγκεκριμενο σημειο,θα δουμε οτι στο ελαφρυ billet κομματι του αλουμινιου του αριστερου κλιπ ον ,υπαρχει η τρυπα που στερεωνεται ο διακοπτης/επιλογεας του μενου του 1199.Ετσι το λυγισμα εγινε εκει που η μαζα της αλουμινενιας ραβδου ηταν ενδοτικοτερη και σαφως η πιεση που δεχτηκε ειχε σαν αποτελεσμα την εικονα της ζημιας που ειδαμε .Που το περιεργο δλδ;
![]()
κουκουρουκουκου
ωραια λογικη εκανε 28 αρα δε πρεπει να σπαει
κατ αρχην το πανιγκαλε εχει 23κ , οχι 30...επισης και ο ανταγωνισμος τοσο εχει, το καινουριο ρ1 ειναι στα 19κ
τωρα δε καταλαβαινω τι σοι απαιτηση το να αντεξει ενα ελαφρυ αλουμινενιο κλιπ ον στην τουμπα, εστω και στατικη επειδη κανει το σ28κ...δηλαδη το rcv το δρομισιο πρεπει να αντεχει βουτια σε υφαιστειο με αυτη τη λογικη...
τα σιδερα αντεχουν, τα αλουμηνια οχι...και ενα σωρρο μηχανακια εχουν φυγει με μεταφορικες, επειδη απο στατικες τουμπες σπασανε μαρπιεδες, λεβιεδες, μανετες κλπ...
κραζεις, θαυμαζεις![]()
δεν διαβαζουμε καλα Πανουλη,ε???
επισης το το panigale S 1199 εχει 28000 στην κλιμακα εουρος...το 10αρικο στο βαζω εγω αμα θες να την παρεις...
τελος, και τα σιδερα δεν αντεχουν υπο προϋποθεσεις...αλλα ειπαμε...ασχετο με τη τουμπα...αναφερθηκα γενικα σε βλαβες και τι απαιτησεις θα επρεπε να εχει ενας λογικος αγοραστης απο ενα ακριβο-premium προϊον..
το θεμα ειναι οτι αυτοι που αγοραζουν ducati, ΔΕΝ εχουν λογικη...
![]()