Και ο pedrosa το ιδιο έκανε που τον κέρασε τσαγάκι, συνωμοτεί να το πάρει ο Jlo.
Κάποιος πάει να κλέψει το παρατσούκλι του "κλαψομο@νι" απο τον lorentho...![]()
Και ο pedrosa το ιδιο έκανε που τον κέρασε τσαγάκι, συνωμοτεί να το πάρει ο Jlo.
Κάποιος πάει να κλέψει το παρατσούκλι του "κλαψομο@νι" απο τον lorentho...![]()
ρε παιδια την βλεπει να ερχεται την καταστροφη και καπως παει να το σωσει...
σου λεει, ελπιδες για νικη σε Μαλαισια και Βαλενθια ΔΕΝ εχω αφου ολοι ειναι καλα και παιζουν δυνατα...παω λοιπον για 2η...ποια 2η ομως? για να βγει 2ος πρεπει να περασει ή τον Lorenzo ή τον Marquez...(για να μην βαλω στο παιχνιδι τον κοντο και σας το χαλασω...αλλα ετσι ειναι)...
και οι 2 που ανεφερα ειναι πιο γρηγοροι απο αυτον...οποτε παει για 3η...
αν βγει σε εναν απο τους 2 αγωνες 1ος ο Lorenzo, δεν τον καλυπτει η 3η θεση γιατι οι βαθμοι πανε στους -2, οποτε αρκει στον αλλον αγωνα να ειναι μπροστα του ο Lorenzo (απο 5η θεση και πανω) και να το σηκωσει....
οποτε σου λεει ας κανω λιγη ιντριγκα, οτι και καλα παλευω και με τους 2 και οχι μονο με εναν για να δημιουργησω ψυχολογια και στους εμπλεκομενους οδηγους και στον κοσμο...
εν τω μεταξυ οταν τα ελεγε αυτα οι αλλοι γελουσαν και σε ερωτηση που εκαναν στον lorenzo αν οντως τον βοηθησε ο marquez στον αγωνα, ο αλλος ειπε: "βεβαιως, ειδικα στον τελευταιο γυρο"...![]()
Ενα πολυ καλο αρθρο σχετικα με το ζητημα, που καταληγει στο εξης συμπερασμα που πιστευω πως τα λεει ολα:
Expressing these opinions when and where he has done, Rossi appears to be seeking an advantage that will assist him on track, that of neutralizing Marquez’s contribution to the final points tally. For whatever Marquez does in the final two races, the MotoGP world at large will view those results within the context Rossi has now created for the 2015 season, and indeed the future of his time in MotoGP.
If Marquez appears to do anything other than try to win each of the final races as simply and expediently as possible, some loud voices will say that Rossi was right and that Marquez is butting into the championship rather than letting the top two riders of the season settle it between themselves. Lorenzo’s results are then also placed into the context of Marquez’s intentions, and unless Marquez crashes out early in both races, Lorenzo may now be unable to win a title that is not tinged with the question of Marquez’s influence.
For Rossi’s part, if he now loses the 2015 title, it was because he was fighting Lorenzo and his new confederate, Marquez. If he wins, he overcame not only Lorenzo but also the interloper Marquez.
ντεβιλς να σε ρωτήσω?
λέμε τώρα, γιατί αποκλείεις να θέλει ο μαρκεζ να καθυστερήσει τον ρόσσι τόσο ωστε να μην του αφήσει τα χρονικά περιθώρια να περάσει τον χόρχε και παράλληλα να βγει αυτός πρώτος? ("ας βγουν 2-3 ή 2-4, όχι πάντως ο ρόσσι μπροστά από τον χόρχε, όχι εγώ πίσω από τον χόρχε") γιατί η δική μου αίσθηση είναι οτι ο ρόσσι ίσως και να τον είχε τον χορχε προχτές.....
γιατί αποκλείεις τα ισπανάκια να έχουν κάνει συμμαχία (και τα ιταλάκια το ίδιο - βλέπε που ο νέος-θεος-του-Αριστείδη-ιανονε συμφώνησε με τα λεγόμενα του βάλε)???
λεω γω τώρα
πουτσ@@@@@@@@@
Πως γινεται ο 1ος του πρωταθληματος να ειναι χειροτερος απο τους αλλους 2(1 διεκδικητης)...
Ο,τι κ να κανει ο παππους μερικοι δεν μπορουν να τον παραδεχτουν οτι ειναι κ θα ειναι(μεχρι αποδειξεως του εναντιου) ο καλυτερος που περασε απο τα MotoGP.
Ο,τι κ να κανουν οι Σπανιολες φετος το 10ο θα σηκωθει...κ οι κωλοτουμπες που θα γινουν θα ειναι ανευ προηγουμενου απο τους απανταχου μοτοτζιπιολογους...
Ride(s) the wind of change...
απο το τελος προς τα μπροστα:
πως ειναι δυνατον να εχουν κανει συμμαχια τα ιταλακια (καθοτι φιλοι κιολας) και να περασε ο iannone τον rossi? αν καθοταν 4ος κανενας δεν θα του ελεγε τιποτα του τρελου...ενα το κρατουμενο..
αντιστοιχως για τα ισπανακια...δεν γινεται να κανουν συμφωνια για να ευνοηθει ο lorenzo και να τον περναει ο αλλος 4 στροφες πριν το τελος...δυο τα κρατουμενα...
και για να το δουμε και λιγο πιο "επαγγελματικα" το πραγμα, οι τυποι δεν παλευουν μια χρονια ολοκληρη για το φιλαρακι τους...παλευουν για μια ομαδα που τους πληρωνει και αν καταλαβει οτι παιζεται π0υστια (η ομαδα) μπορει να μην ξαναπληρωσει και για τους χορηγους που ισχυει το ιδιο...δλδ no money...
το ιδιο ειπε και ο iannone...παιδια δεν εχει να κανει οτι ειμαστε συμπατριωτες και φιλοι...εχω μια ομαδα που παλευει μαζι μου για καλυτερες θεσεις και αφου μπορουσα να προσπερασω το εκανα και αμαρτια ουκ εχω...
ακομα και να ηθελε ο marquez να μην πλησιασει ο rossi τον lorenzo, παει να πει οτι εχει τρελα προηγουμενα μαζι του και δεν ειναι γελακια και χαχαχουχα...οποτε παει η "ανωτεροτητα" του rossi που καθε φορα που τον περναγε ο μικρος ηταν ολο χαμογελα και ελεγαν ολοι "α, κοιτατε ποσο ακομπλεξαριστος ειναι ο rossi"...
μολις σφιξαν τα πραγματα ειπε σε επισημη press conference οτι οι αλλοι οδηγοι αλληλοβοηθιουνται...που αμφιβαλω αν εχει ξαναειπωθει κατι παρομοιο...
ακομα και να νομιζεις οτι ισχυει, δεν το λες αυτο το πραγμα...το κρατας για τον εαυτο σου και τερμα...
οπως και να εχει, και μονο που συζητιεται δημιουργειται ιντριγκα και αυτο θελει ο γιατρος...mind game...οπως ξαναειπα...και με τους εμπλεκομενους και με τον κοσμο...
μπορει τωρα να σκεφτει ο lorenzo: ρε λες να επαιζε ο αλλος μαζι μας και να μπορουσε να μας καταπιει και να μην το εκανε και ο rossi να με ειχε? (αμφιβολια)
marquez: οντως ειμαι πιο γρηγορος απ'ολους αφου το λεει και ο γιατρος και θα παω ΕΥΚΟΛΑ για νικη στους 2 επομενους αγωνες...(αισιοδοξια για νικη)
iannone: κοιτα να δεις παιχνιδια που παιζονται για το πατριωτακι μου και εγω τον περασα...δεν θα το ξανακανω αν μου δοθει η ευκαιρια...(λυπη και οικτο)
ολα αυτα απο πανω βοηθανε τον rossi...
βεβαια ο καθενας παιζει οπως μπορει...συνηθως ομως οι δηλωσεις πρεπει να δινονται εμπρακτως εντος πιστας...
δεν τον κατηγορω ομως που το κανει..μπορει και το κανει καλα και μπορει να δουλεψει και να το σηκωσει...γιατι πλεον εξαρταται απο τους αλλους τι θα κανουν..και οχι απο αυτον...
αν μπορουσε να παρει 2 νικες και να βουλωσει τα στοματα δεν θα τα'λεγε αυτα..γνωμη μου...
![]()
Ναι, αλλά πόσο mindfuck θα είναι να τα πει όλα αυτα ΚΑΙ να κερδίσει τους επόμενους 2 αγώνες; ;P
Life begins at 45°.
η πλακα θα ειναι να κερδισει την κυριακη ο ροσσι....
37.12.07n
22.47.01.e
τα on-of φορανε ακτινες,τα αλλα ειναι μπασταρδα
το χειμερινο μπανιο αναζοωγονει μυαλο και σωμα,το καλοκαιρινο τα καιει
ο παπούς ήταν και θα είναι μοναδικός στην ιστορία των Motogp γιατι πέραν των πολλών προταθλημάτων έχει και το χάρισμα με το προφορικό λόγο και τη σκέψη. όσο παίζονται οι αγώνες στο grid άλλο τόσο παίζονται και μπροστά στη κάμερα για το κόσμο με τα σημαιάκια.
ήταν κάτι που έμαθαν πολυ σκληρά πολλοί άλλοι πρίν τον Χόρχε οι οποιοι δε το χαν με τις κάμερες όσο ο Γιατρός.
νομίζω ότι ξεκάθαρα ο doc προσπαθεί να δημιουργήσει άγχος σε οποιον παλεύει κοντά του η ανάμεσα σε αυτόν και τον lorenzo και περισσότερο στον mm αφού κάνει ξεσπάσματα στην απόδοση του.
νομίζω με την επίθεση που του έκανε δεν θα μπορεί να στάθη άνετα κοντά του
o mm θα είναι καθαρός και μακριά από τον γιατρό με αποτέλεσμα να έχει να παλέψει καθαρά με τον lorenzo
Ρε σεις
Στο fp2 τι έγινε?
Χάλασε το γουαι φαι στο ΤΑ![]()
Rossi: #MalaysianGP Free Practice nr.2: 8th 2'01.305 +1.059
Life begins at 45°.