Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 183

Θέμα: Αρχάριος-Επιλογή μηχανής

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    Ας πω και γω κοπελια τη γνωμη μου μετα απο 41 χρονια σε δικυκλο μεσα στην Αθηνα και εχοντας κανει κοντα στο μυριο χλμ σ αυτα τα χρονια.
    Ακουω εδω μεσα σωστες γνωμες-πολυ λιγες- ακουω και μυριες παπαρομακακ-ι-ες απο διαφορους με μεγαλη φαντασια και φαντασιωση -αν με εννοεις-ειδικα οταν απευθυνονται σε γυναικες.
    Εγω θα σου πω λιτα και απλα τα εξης
    Αν εισαι αρχαρια και δεν εχεις ξανανεβει σε μηχανη
    Αν εισαι γυναικα με δεδομενη μυικη μαζα και ογκο -1,65 μαλλον θα εισαι γυρω στα 40-55 κιλα
    Αν κινεισαι σε μεγαλη πολη μεσα σε κινηση με τοσους μακακες γυρω σου
    ΤΟΤΕ ειναι αστοχο ατοπο και επικινδυνο για πρωτη μηχανη να παρεις κατι πανω απο 125 κυβικα που να μην μπορεις να πατας και τα δυο σου ποδια κατω με ολοκληρο το πελμα του ποδιου ,και το οποιο να ζυγιζει πανω απο 100-110 κιλα.
    Οσο σωφρων και να εισαι η στραβη δεν αργει να ερθει ,και επειδη δεν υπαρχει βασιλικη οδος για την γνωση,αλλα μονο η εμπειρια που ερχεται με τον χρονο και τα λαθη,καλον ειναι οι επιπτωσεις να εναι οσον το δυνατον ανωδυνες,και γι αυτο δεν θα σου συνιστουσα αυτο που σου προτεινουν οι διαφοροι κατα την γνωμη μου ανεγκεφαλοι του φορουμ
    Η ζωη και η υγεια ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο και γι αυτο φροντισε να την εχεις,διοτι η μοτοσυκλετα θελει σωφροσυνη και πειθαρχια.Χρονο εχεις μπροστα σου να μαθεις πρωτα σε ενα ελαφρο σκουτερ χωρις ταχυτητες ,μετα σε μια μεση μικρη μοτο και αργοτερα σε κατι μεγαλυτερο.
    Μην ξεχνας ποτε οτι ο αρχικος ενθουσιασμος ευκολα εξανεμιζεται στο κρεβατι του πονου,ενω αντιθετα τα σιγανα και προγραμματισμενα βηματα θα σε οδηγησουν σε ωριμα και ομορφα μονοπατια μοτοσυκλετισμου αρκει να μην βιαζεσαι να τα περπατησεις ολα αμεσως
    Εν κατακλειδη ξεκινα με κατι που να μπορεις ευκολα να το κουμανταρεις ακομα και στην στραβη που νομοτελιακα θα σουρθει,χαμηλο ελαφρυ και αδυναμο για αρχη και σιγα σιγα ανεβαινεις τα σκαλοπατια
    Πιστευω να βοηθησα

Γι αυτό κι' εγώ πρότεινα το Γιαμάχα.............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος
    Καταλαβες απ οσα ειπα οτι σου στερηθηκε το δικαιωμα να λες οτι θελεις?Αν αυτο καταλαβες μαλλον δεν καταλαβες καλα.Μπορεις να εχεις οποια γνωμη θελεις και να την εκφραζεις ανεξαρτητως χιλιομετρων και ηλικιας ,και αντιστοιχα και οι αλλοι μπορουν να διαφωνησουν με αυτην
    Βασικα αν με το να λες τον αλλο παπαρομαλακα και ανεγκεφαλο πιστευεις πως προαγεις το διαλογο, τι να πω; Μαλλον οντως ξερεις κατι που δεν το εχουμε μαθει εμεις ακομα. Αλλα πού θα παει, θα μεγαλωσω κι εγω καποτε και θα γινω σοφος.

Να ζητησω και συγγνωμη και απο την κοπελα που καθεται και ακουει τις μαλακιες μας και δε φταιει και σε τπτ.

Μέλος
    Ας πω και γω κοπελια τη γνωμη μου μετα απο 41 χρονια σε δικυκλο μεσα στην Αθηνα και εχοντας κανει κοντα στο μυριο χλμ σ αυτα τα χρονια.
    Ακουω εδω μεσα σωστες γνωμες-πολυ λιγες- ακουω και μυριες παπαρομακακ-ι-ες απο διαφορους με μεγαλη φαντασια και φαντασιωση -αν με εννοεις-ειδικα οταν απευθυνονται σε γυναικες.
    Εγω θα σου πω λιτα και απλα τα εξης
    Αν εισαι αρχαρια και δεν εχεις ξανανεβει σε μηχανη
    Αν εισαι γυναικα με δεδομενη μυικη μαζα και ογκο -1,65 μαλλον θα εισαι γυρω στα 40-55 κιλα
    Αν κινεισαι σε μεγαλη πολη μεσα σε κινηση με τοσους μακακες γυρω σου
    ΤΟΤΕ ειναι αστοχο ατοπο και επικινδυνο για πρωτη μηχανη να παρεις κατι πανω απο 125 κυβικα που να μην μπορεις να πατας και τα δυο σου ποδια κατω με ολοκληρο το πελμα του ποδιου ,και το οποιο να ζυγιζει πανω απο 100-110 κιλα.
    Οσο σωφρων και να εισαι η στραβη δεν αργει να ερθει ,και επειδη δεν υπαρχει βασιλικη οδος για την γνωση,αλλα μονο η εμπειρια που ερχεται με τον χρονο και τα λαθη,καλον ειναι οι επιπτωσεις να εναι οσον το δυνατον ανωδυνες,και γι αυτο δεν θα σου συνιστουσα αυτο που σου προτεινουν οι διαφοροι κατα την γνωμη μου ανεγκεφαλοι του φορουμ
    Η ζωη και η υγεια ειναι το πολυτιμοτερο αγαθο και γι αυτο φροντισε να την εχεις,διοτι η μοτοσυκλετα θελει σωφροσυνη και πειθαρχια.Χρονο εχεις μπροστα σου να μαθεις πρωτα σε ενα ελαφρο σκουτερ χωρις ταχυτητες ,μετα σε μια μεση μικρη μοτο και αργοτερα σε κατι μεγαλυτερο.
    Μην ξεχνας ποτε οτι ο αρχικος ενθουσιασμος ευκολα εξανεμιζεται στο κρεβατι του πονου,ενω αντιθετα τα σιγανα και προγραμματισμενα βηματα θα σε οδηγησουν σε ωριμα και ομορφα μονοπατια μοτοσυκλετισμου αρκει να μην βιαζεσαι να τα περπατησεις ολα αμεσως
    Εν κατακλειδη ξεκινα με κατι που να μπορεις ευκολα να το κουμανταρεις ακομα και στην στραβη που νομοτελιακα θα σουρθει,χαμηλο ελαφρυ και αδυναμο για αρχη και σιγα σιγα ανεβαινεις τα σκαλοπατια
    Πιστευω να βοηθησα
    Ολα καλα αυτα που λες αλλα να ξεκινησω λες με κατι χωρις ταχυτητες δεν θα ειναι "χασιμο χρονου"..? Εννοω οκ να αρχισω με κατι μικρο αλλα αφου θελω καποια στιγμη κατι μεγαλυτερο δεν πρεπει να κερδισω εμπειρια με ταχυτητες?

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Εγω να κανω μια ερωτηση; Μετα απο ποσες δεκαετιες και ποσα εκατομμυρια χιλιομετρα θα εχω δικαιωμα να εχω προσωπικη γνωμη και να γραφω στο φορουμ; Ρωταω γιατι δε βρηκα πουθενα στο σαιτ τους ορους.

Δυστυχως εχω μαθει απο τα φορουμ του εξωτερικου και δεν μπορω να συνηθισω αυτη τη νοοτροπια. Τι να πω ρε γμτ, πού να σας βριζαμε κιολας δλδ.
    Ο καθενας μπορει να εχει και να λεει την αποψη του,αρκει να μην προσβαλει καποιον αλλο.Οσο το σεβεσαι αυτο,δεν νομιζω να σου πει κανεις οτιδηποτε.

Οπως και στα σαιτ του εξωτερικου ετσι και εδω,οτι πεις μπορει ο καθενας να το σχολιασει ελευθερα.Το ιδιο φυσικα μπορεις να κανεις και εσυ.Μην το παιρνεις προσωπικα,κοιταζουμε ολοι να περασουμε καλα εδω μεσα.

Και μιας και οπως ειπα ο καθενας μπορει να σχολιασει τις απαντησεις των αλλων,δεν μπορω να αφησω ασχολιαστο το οτι μιλαμε ακομη για ταξιδακια 200-250 χλμ,τη στιγμη που ολοι γνωριζουμε οτι η κοπελια ακομη δεν εχει καβαλησει μηχανη.

Μέλος
    Επισης να πω οτι ολες οι αποψες ειναι δεκτες κ σιγουρα ειμαι ασχετη αλλα ξερω πως ο καθενας μιλαει απο την προσωπικη του εμπειρια κ αυτα που εχουν δει τα ματια μου οποτε τιποτα απ'οσα εχω διαβασει δεν τα θεωρω μ@..κιες...κ συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις αλλα δυστυχως δεν εχω κ κανενα γνωστο να πρηζω:-ρ

Πάνο η κοπέλα μίλησε για διαδρομές τέτοιας εμβέλειας. Αφού θέλει να τις κάνει, με βάση αυτές συζητάμε.

Παρε κατι ελαφρυ, κατω απο 600κε σιγουρα και στα 3,5κ που διαθετεις, υπολογισε και τις αβαριες απο καμια χαζοπτωση.
    Με το καλο οτι κι αν αποφασισεις και καλα χλμ.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Πάνο η κοπέλα μίλησε για διαδρομές τέτοιας εμβέλειας. Αφού θέλει να τις κάνει, με βάση αυτές συζητάμε.
    Ναι ρε φιλε αλλα η κοπελα ειναι ακομη στα μαθηματα.Απο τα μαθηματα σε μηχανη και απο εκει στα ταξιδακια?Ας παρει το διπλωμα,ας καταλαβει τι θα πει χιλιομετρο και μετα μακαρι να φτασει και στη γη του Πυρος.Ταξιδια μεχρι 200 χλμ αποσταση,εγω λεω πηγαινε ελα,ειναι κανα τριωρο στο δρομο.

Προσπαθω να πω οτι βιαζεται και οποιος βιαζεται κλπ,
    Τελευταία τροποποίηση από Pan (dvs); 06/11/2015 στις 18:22.

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από newhere Προβολή μηνύματος
    ....δυστυχως δεν εχω κ κανενα γνωστο να πρηζω:-ρ

ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΧ
    Χαχαχα σε αγχωσα ε?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Βασικα αν με το να λες τον αλλο παπαρομαλακα και ανεγκεφαλο πιστευεις πως προαγεις το διαλογο, τι να πω; Μαλλον οντως ξερεις κατι που δεν το εχουμε μαθει εμεις ακομα. Αλλα πού θα παει, θα μεγαλωσω κι εγω καποτε και θα γινω σοφος.

Να ζητησω και συγγνωμη και απο την κοπελα που καθεται και ακουει τις μαλακιες μας και δε φταιει και σε τπτ.
    1) Δεν αναφερομαι σε κανεναν προσωπικως
    2) Κατα καιρους ολοι λεμε παπαριες και μαλακιες αυτο δεν σημαινει οτι ειμαστε μαλακες
    3)Ουδεις αμαλακιστος
    4)Ολοι μπορουμε να διαφωνουμε και να θεωρουμε οτι ο αλλος ειναι σε καποιες περιπτωσεις ανεγκεφαλος και παπαρομαλακας σε μια συγκεκριμενη στιγμη και για συγκεκριμενη αποψη.Δεν σουχει τυχει ποτε να πεις για καποιον ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ???
    5)ΚΟΥΛΑΡΕ και απολαυσε το ετσι ειναι τα φορουμ
    6)Μακαρι να μεγαλωσεις με υγεια και να γινεις σοφοτερος απο μας τα γεροκουσαλα που λεν και στο χωριο μου
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

officially illegal rider Το avatar του/της WiSe

+600

Ευχαριστουμε για τις προσβολες γεροσοφε γυριζουμε και το αλλο μαγουλο!

υ.γ.: ακου σκουτερ.....

ΥΓ2: Εγω θα πω κατι σε σχεση με το αυτοκινητο μιας και εκει γραφω καμια 18ετια γεματη με 4 διαφορετικα αμαξια στην κατοχη μου απο τοτε με καμποσα αγωνιαρικα αλογα τα τελευταια..... εχω δει γεοροσοφους στην αυτοκινηση με κατι μυρια χιλιομετρα και να μη ξερουν που παν τα 4 και πως να στριψουν σωστα (οχι απαραιτητα γρηγορα) ενα αμαξι στη παραλιακη. Οποτε ολα σχετικα ειναι ας μην ειμαστε απολυτοι.
    Τελευταία τροποποίηση από WiSe; 06/11/2015 στις 18:49.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Ναι ρε φιλε αλλα η κοπελα ειναι ακομη στα μαθηματα.Απο τα μαθηματα σε μηχανη και απο εκει στα ταξιδακια?Ας παρει το διπλωμα,ας καταλαβει τι θα πει χιλιομετρο και μετα μακαρι να φτασει και στη γη του Πυρος.Ταξιδια μεχρι 200 χλμ αποσταση,εγω λεω πηγαινε ελα,ειναι κανα τριωρο στο δρομο.

Προσπαθω να πω οτι βιαζεται και οποιος βιαζεται κλπ,
    Κοίτα, "ψάρακας" με το bandit, ξύπνησα Σάββατο αξημέρωτο, πήγα σε έναν φίλο Χαλκιδική, επέστρεψα Κυριακή βράδι.
    "Θα πεθάνεις στην κούραση" αυτό ίσχυσε λίγο, "άμα σου συμβεί κάτι τι θα κάνεις" δεν έγινε τίποτα προφανώς, "δεν ξέρεις τις συνθήκες και άμα..." ε κανείς δεν τις ξέρει αν δεν βγει στο δρόμο. Έμαθα. Και έπαθα, φυσικά.

Οπότε ναι, "ψηφίζω" κάτι που να μπορεί σωματικά να κουμαντάρει με σχετική ευκολία και να το πάρει και να το λιώσει στα χιλιόμετρα. Πολύ το χαίρομαι όταν ήδη οραματίζεται κάποιος το τι θα κάνει μετά και τις βόλτες που θα πάει. Αυτός ο πνευματικός και ψυχολογικός προγραμματισμός είναι το μισό. Τον τρόπο θα τον μάθει, όπως τον έμαθαν χιλιάδες άλλοι, έχει δε και το πλεονέκτημα της ύπαρξης σχολών για το κάτι παραπάνω, σε σχέση με τους παλιότερους.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Κοίτα, "ψάρακας" με το bandit, ξύπνησα Σάββατο αξημέρωτο, πήγα σε έναν φίλο Χαλκιδική, επέστρεψα Κυριακή βράδι.
    "Θα πεθάνεις στην κούραση" αυτό ίσχυσε λίγο, "άμα σου συμβεί κάτι τι θα κάνεις" δεν έγινε τίποτα προφανώς, "δεν ξέρεις τις συνθήκες και άμα..." ε κανείς δεν τις ξέρει αν δεν βγει στο δρόμο. Έμαθα. Και έπαθα, φυσικά.

Οπότε ναι, "ψηφίζω" κάτι που να μπορεί σωματικά να κουμαντάρει με σχετική ευκολία και να το πάρει και να το λιώσει στα χιλιόμετρα. Πολύ το χαίρομαι όταν ήδη οραματίζεται κάποιος το τι θα κάνει μετά και τις βόλτες που θα πάει. Αυτός ο πνευματικός και ψυχολογικός προγραμματισμός είναι το μισό. Τον τρόπο θα τον μάθει, όπως τον έμαθαν χιλιάδες άλλοι, έχει δε και το πλεονέκτημα της ύπαρξης σχολών για το κάτι παραπάνω, σε σχέση με τους παλιότερους.
    Εσυ δεν μετρας.Ειχες μηχανη αστερι που σε πηγαινε απο μονη της.

Δεν προσπαθω φυσικα να απογοητευσω κανεναν.Αν ακουγα και εγω οσα μου λεγανε,ακομη ποδηλατο θα καβαλουσα.Οι συνθηκες ομως δεν ειναι ιδιες οπως παλαιοτερα.Αυτος που θα βγει στον δρομο ,καλο ειναι να γνωριζει και την ορθη και την αναποδη.
    Απο εκει και περα καλοταξιδη-ος.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Pan (dvs) Προβολή μηνύματος
    Εσυ δεν μετρας.Ειχες μηχανη αστερι που σε πηγαινε απο μονη της.
    Ειχε και ενα 'αχρηστο' (για μενα τουλαχιστον) εργαλειο, που το ειχε για τα δικαβαλα.
    Με 'μπολικο' αναβατη (που ομως γνωριζει να καθεται αριστα σε μοτο).
    Αλλα εχει και τον ογκο να διαχειριστει τα κιλα μιας 4κ μοτοσυκλετας.

Απο την αλλη, τα ονειρα, ο ψυχολογικος και πνευματικος προγραμματισμος υπαρχει και πατινι να παρεις.

Ναι, τα σχολεια βοηθουν και παλαιοτερα δεν επαιζαν, μα δεν ειναι το Α & Ω.
    Ενα μονοκυλινδρο στα 600-650 η ενα δικυλινδρο αντιστοιχο, θα της δωσουν τα ιδια ποσοστα απολαυσης.
    Η και ακομα λιγοτερα κυβικα, το ιδιο θα κανουν.
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια στην επιλογή μηχανής 50cc
    από DUKEMNUKEMgr στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 07:26
  2. επιλογή μηχανής
    από airam9797 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 70
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2007, 15:33
  3. επιλογή μηχανής
    από skynet στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 17/03/2006, 19:37
  4. επιλογη μηχανης?
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 26/05/2005, 15:19
  5. Βαγγέληη,τα φωώτα...σου(επιλογη μηχανης)
    από iagos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 29/09/2004, 10:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ