Εγώ υποθέτοντας ότι δεν στραβώνει τίποτα θα βγω ΕΟ από τον παράδρομο (κόστος πλευρικού διοδίου περί το 1,5ευρώ), έξοδος νοσοκομείου Θήβας και εν συνεχεία όλο ΠΕΟ ως το χωρΓιό, όπως την άλλη φορά που είχαμε πάει στην περιοχή.
Εγώ υποθέτοντας ότι δεν στραβώνει τίποτα θα βγω ΕΟ από τον παράδρομο (κόστος πλευρικού διοδίου περί το 1,5ευρώ), έξοδος νοσοκομείου Θήβας και εν συνεχεία όλο ΠΕΟ ως το χωρΓιό, όπως την άλλη φορά που είχαμε πάει στην περιοχή.
Αν ολα πανε κατ ευχην, θα βρεθουμε αλιαρτο. Θα ανεβω απο εθνικη και θα σας βρω εκει.
Λογικα θα βρεχει και θα αναβληθει
Και θα κανονιστει παλι την αλλη εβδομαδα που θα μπορω να ερθω :-Δ
σας έχω ξαναπεί ότι μετά τη μαλακάσα βγαίνεις στην απέναντι μεριά της εθνικής , μπαίνεις μέσα στο πάργκινκ του σήριου και ξαναπερνάς απέναντι και βγαίνεις νέα προς χαλκίδα.
ξαναμπαίνεις παράδρομο και στο σταυρό της θήβας βγαίνεις χωρίς διόδια.
δεν με παρακολουθείτε μου φαίνετε
AFTER DARK...........
το να περάσεις κάτω απο την εθνικη στη μαλακάσα μετα απο 5χλμ να ξαναβγεις εθνική στο σηριο και μετά χαλκιδα το βλέπεις 23 φορές?
AFTER DARK...........
η περιγραφη η πρωτη ηταν σκληροπυρινή
Τελευταία τροποποίηση από Billymuse; 30/11/2015 στις 19:16. Αιτία: η
Οπως επισης απλα πας ολο τον παραδρομο μεχρι το Σχηματαρι,απο κει βγαινεις εθνικη και μετα μπαινεις στην εξοδο που λεει "ΘΗΒΑ-ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ"....
Here I am,on the road again.......
Ωραία τα λέτε. Θα χαθώ με παρέα τον Θεοφιλο.
Σωστοί, άπαντες! Κανονίστε όμως να το κάνουμε σαν αυτόν:
https://www.youtube.com/watch?v=Gf2nDXeNWkc![]()
Λοιπόν, σαν σημείο συνάντησης στην Αλίαρτο ορίζεται το γραφείο τελετών "ο Πανουργιάς".
Αστειεύομαι, εννοείται. Το λοιπόν ... Ερχόμενοι από Θήβα, μπαίνουμε στην Αλίαρτο και φθάνουμε στο Δημαρχείο, το οποίο βρίσκεται στα αριστερά μας (απέναντι βρίσκεται το Αστυνομικό τμήμα). Προσπερνούμε το Δημαρχείο και 100 μέτρα πιό κάτω, συναντoύμε διασταύρωση στην οποία βρίσκεται περίπτερο. Εκεί σταματάμε για ολιγόλεπτη ανασυγκρότηση, τσιγάρο, νεράκι.
Να το χάσετε, δεν υπάρχει περίπτωση. Δίπλα στο περίπτερο είναι πιάτσα για ταξί και απέναντι η καφετέρια "Μαντείο".
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
Παιδες,τι ωρα περιπου θα φτανετε τιθορεα;
....νιώθω μεγάλη μοναξιά μέσα στο πλήθος....