Life begins at 45°.
Βολτα με την μηχανη σε διαδρομες που δεν "περιλαμβανουν" νοσοκομεια,φυλακες,ψυχιατρεια...
Δωρητής ΣΩΜΑΤΟΣ,γιά νά μαθαίνουν οί φοιτητές ιατρικής σέ "προσομοιωτή" καί όχι στούς ζωντανούς...
Δεν υπάρχει μπλέξιμο. Ούτε ο Σαντα Κλάους μεταφραζεται σε Αγιο Βασίλη.
Οι δυτικοί χριστιανοί έχουν τον Σάντα Κλάους, οι Ορθόδοξοι έχουν τον Άγιο Βασίλη.
Η ανταλλαγή των δώρων στους δυτικούς γίνεται τα Χριστούγεννα,
στους ορθόδοξους ανήμερα της πρωτοχρονιάς όπου είναι η εορτή του Άγιου Βασίλη.
Ο Σαντα Κλάους έτσι όπως τον ξέρουμε δεν είναι τίποτα άλλο από μια παλαιά διαφημιστική
καμπάνια της αμερικάνικης κόκα κόλα, και οι αμερικάνοι είναι μανούλες στα φαντασμαγορικά
πράγματα τα σόου κτλ. έτσι εξαπλώθηκε στις άλλες χριστιανικές χώρες.
Ε οι ορθόδοξοι δν έχουν τον Σαντα Κλάους κι έτσι κάναμε αμερικανάκι τον Αγιο Βασίλη.
Η βασιλόπιτα είναι ορθόδοξο έθιμο.
Τωρα παρακαλώ μην αρχίσουμε ποιός αντέγραψε ποιόν γιατί δεν θα βγάλουμε άκρη και
ουσιαστικά όλα έχουν προέλευση στα παγανιστικά έθιμα.
Τα χριστούγεννα είναι μια υπέροχη περίοδος με γιορτές, χαμόγελα, ευχές, αργίες, φωτάκια,
μελωδίες κτλ κτλ. και είτε χριστιανός είναι κάποιος είτε όχι, είναι πολύ δύσκολο να
αντιπαθήσει τα χριστούγεννα!
Εμενα ηρθε ο Σαντα κλαους, βασικα δεν ηρθε ακριβως, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα :P
Μαζι του εφερε ενα χειμερινο μπουφαν που μου ελειπε ...
Dainese Laguna Seca D-dry
Kαλες γιορτες σε ολους.
Ένα χωμάτινο δίχρονο να ανεβαίνω τα βουνά
Τόσο ωραίο θρεντ ας μη μείνει στα αζήτητα, επαναφέρω λοιπόν την ερώτηση του δημιουργού
και λιτά και περιεκτικά :
και αν θέλει μαζί με το το λέβελ θρι αντβέντουρ πακ αξίας περίπου 3.000€
ά και ένα δερμάτινο καφέ νταϊνέζ μπουφάν![]()
![]()
Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.
Εγώ θέλω να μου φέρει το sr2 , αλλά οι έμποροι το τσουτσουνιζουν.
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ενα κομφορτ καθισμα για τη γρια μου και ενα διπλο σταντ.
Αυτα.
Μηχανη δεν αλαζω
καθε μερα ...νεα μερα.
Εγω ευχομαι να υπηρχε Αη Βασιλης και να εφερνε στο μωρο μια κουνια κι ενα ζεστο σπιτι.Και να μην υπηρχε αυτη η καταντια ανθρωποι να φευγουν απο τις εστιες τους για να γλυτωσουν τις ζωες τους και να καταληγουν τα μωρα στα τελαρα.
Εγω μια χαρα ειμαι αν δεις τι γινεται τριγυρω,ας δωσουμε καποιο δωρο εκει που θα πιασει τοπο.Οχι αλλες ψυχουλες στο κρυο και στο χωμα.
(Συγγνωμη αλλα εγω ετσι το βλεπω το θεμα,ταπεινά)
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Εγω θα ηθελα να κανει ολες τις γυναικες του κοσμου να σταματησουν να γκρινιαζουν. Ενα μεγαλο δωρο προς την ανθρωποτητα και επειδη το βλεπω κομματακι αδυνατο τουλαχιστον να κανει την γυναικα μου και αν δεν μπορει ουτε αυτο ας μου φερει οτι θελει