Μιλάμε για πολλες κλωτσιες.....
Οταν φωνάζαμε για τον γερανό μας ελεγαν οτι ειναι χαλασμενος.Ουτε η τροχαια δεν ερχόταν. Μας ελεγαν απο την τροχαια να πάρουμε τηλ.την Δημοτικη αστυνομία.
Μετα με εντολη του Δημαρχαρα μας,πηρε μπρος ο γερανος για καμια εβδομαδα,μετα παλι εξαφανίστηκε απο τους δρόμους .
Οτι να'ναι.....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Φιλέ μου τα παρκαρισμένα είναι μεγάλο θέμα στον Πειραιά και ενοχλούν αφάνταστα αλλά αν η τροχαία έκανε την δουλεία της θα ήταν λίγο καλύτερα. Εχω δει άπειρες φορές περιπολικό να κορνάρει (σε συγκεκριμένα σημεία) να κατεβαίνουν να τα παίρνουν και μόλις φύγει το περιπολικό να τα βάζουν εκεί που ήταν και να μένουν εκεί για την υπόλοιπη ημέρα μέχρι να σχολάσουν. Αν η τροχαία έπαιρνε πινακίδες θα τους έτσουζε αλλά τώρα όλα οκ. Άλλο σκηνικό για το τι ζώα κυκλοφορούν. Διπλό παρκαρισμένο αρκετή ώρα και έρχεται ο οδηγός του μέσα οχήματος να φύγει, αρχίζει κόρνες και τα σχετικά μετά από 10 λεπτά εμφανίζετε το ζωών κάνει πίσω φεύγει ο άνθρωπος μένει άδεια θέσει αλλά όχι δεν θα μπει στον κόπο να παρκάρει αλλά θα το αφήσει εκεί. Αν περάσεις από δρόμους με γραφεία πχ Ακτή Μιαούλη κατά τις 6:00 μμ θα δεις αμάξια στην μέση του δρόμου και θα λες μα πως το άφησε έτσι ο μ@λακας ? Δεν το άφησε ήταν διπλό παρκαρισμένο και έφυγε ο μέσα και έμειναν τα έξω στην μέση του δρόμου. Η τροχαία έχει πολλά προβλήματα αλλά αν και δεν μπορεί να τα προλάβει όλα αλλά αν ήταν σε αυτό το θέμα με τα διπλό παρκαρισμένα και αυτούς που παρκάρουν σε ράμπες πιο αυστηρή θα ήταν καλύτερα, επίσης ο κόσμος θα πρέπει να αρχίσει να σκέφτεται γενικά αλλά και τους υπόλοιπους και όχι μόνο την πάρτη του αλλά...
Διπλα διπλα ειναι ακομα.
Καί κάποια στιγμή πρέπει να νομοθετηθει συνυπαιτιοτητα σε ατυχημα σε αυτόν τον πάπαρο που παρκάρει ακριβώς στη γωνία και λίγο πιο εξω! βγάζεις 2 μέτρα μουρη για να δεις αν έρχετε κανείς και άν πέσουν πανω σου τους πληρωνεις γιατι δεν εισαι ο σουπερμαν να δεις μεσα απο το κωλάμαξο του άλλου.
και.... το σήμα απαγορέυεται η σταση και η σταθμευση πρεπει να καταργηθεί. είναι ανέκδοτο πλεον.
Εγώ θα κλείδωνα τις ζάντες του στο πλέγμα του γηπέδου.
Life begins at 45°.
Ρε μη με βάζετε να τους υποστηρίζω! Το δρόμο τον ξέρω λίγο πιο πίσω δεν έχει πεζοδρόμιο έχει κάτσει όλο ! Τα πεζοδρόμια είναι γεμάτο ράμπες και πεζούλια για να μπαίνουν μέσα σε πυλωτές και γκαράζ οχήματα, πάνω σε ράμπες είναι κολώνες και κάγκελα έτσι και αλλιώς σχεδόν πουθενά δε μπορείς να περπατήσεις πεζοδρόμιο! ok εγώ δε θα το έκανα γιατί θα είχα ζόρι μπας και ενοχλήσω αλλά εγώ είμαι και τίγκα ενοχικός.