Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 200

Θέμα: ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kostasagk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    το πρόβλημα με τον "ασχετο" vstroma που ανέφερες στο πρώτο πόστ, απο που ξεκίνησε? εσύ σε ποια ακριβώς λωρίδα οδηγούσες?
    αναμεσα στα δυο αυτοκινητα
    Δεν ταξιδεύω για να πάω κάπου αλλά για να πάω.
    Ταξιδεύω για χάρη του ταξιδιού. Το ζήτημα είναι να μετακινείσαι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Τι σχέση αν η μαλακία γίνει σε διήθηση ή ενώ βρίσκεστε κανονικά στη λωρίδα σας; Αυτός που φταίει, θα (πρέπει να) πληρώσει και στις 2 περιπτώσεις.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kostasagk Προβολή μηνύματος
    πολλους γρηγορους βλεπω εδώ.......είναι μαλλον θεμα ηλικιας..........το βασικα θεματα είναι
    α. η διηθηση απαγορευεται εφόσον κινουνται τα οχήματα
    β.ο γρηγορος να μην βαζει σε κινδυνο τους συναθρωπους του(υπαρχουν πιστες και αγωνες να παμε να τους χειροκροτήσουμε αλλιως τους ονομάζουμε κρετινους)
    γ. σε περιπτωση ατυχήματος καμμια ασφαλεια δεν σε καλυπτη για τον α.λογο

όλα τα υπολοιπα για τους γρηγορους είναι απλα κουβέντες της καφετεριας............που αγοραζουν φθαρμένα λάστιχα από πιστες για να το παιξουν οδηγοι

αν τα κανανε αυτά σε νορμαλ χωρες θα τους παιρνανε το διπλωμα δια παντως-εχω παράδειγμα φιλου παντρεμένος στην αμερικη,εδώ εβαζε γονατα στην επιδαυρο,τον πανε στο δικαστηριο στην αμερικη και του λεει ο δικαστης ,στην χαριζω γιατι εισαι ξενος ,αν σε ξαναφερουν εδώ θα σου παρω δια παντως το διπλωμα για ολη την αμερικη. το αποτέλεσμα 6 μηνες αργοτερα του το πηραν δια παντως.. αυτά για τους σοβαρους
    επίσης απαγορεύεται το τελευταίο πρόβατο στο κοπάδι να μην έχει φώτα
    δεν λέω να καταργήσουμε τους νόμους αλλά κάποιοι είναι πραγματικά εκτός τόπου και χρόνου.

όσο για το αμέρικα, ήδη κάποιες πολιτείες έχουν κάνει νόμιμη τη διήθηση
    όσο για το ξύνω γόνατο γιοκ στην αμερική, γράψε στην αναζήτηση του youtube τη λέξη "mulholland"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    όσο για το ξύνω γόνατο γιοκ στην αμερική, γράψε στην αναζήτηση του youtube τη λέξη "mulholland"
    μόνο εκεί όμως

α, και ενίοτε εκτός από γόνατο ξύνουν και φαίρνγκ, μπούτια, παίδια κλπ κλπ..... αμ πως?

πουτσ@@@@@@@@@

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyrakos35 Προβολή μηνύματος
    μόνο εκεί όμως

α, και ενίοτε εκτός από γόνατο ξύνουν και φαίρνγκ, μπούτια, παίδια κλπ κλπ..... αμ πως?

ναι είναι τα εξάρχεια των ηπα ένα πράγμα

εδώ στο αμούρικα βγαίνουν δεκάδες μηχανόβιοι ακράνωτοι στις εθνικές, τις κλείνουν,
    κάνουν ότι τους καυλώσει γενικά και θα πάρουμε τις ηπα σαν παράδειγμα προς μίμηση...

Λοιπόν σταματήστε.

Όταν μιλάει για γρήγορους, εννοεί ΕΜΕΝΑ.

Υ.Γ. πόσο μου αρέσει όταν με προφταίνει ένας γρήγορος και νοιώθω να τον εμποδίζω......
    ...τον αφήνω στη πρώτη ευκαιρία να περάσει και να ελέγχει αυτός ποιος θα κάνει τη στραβοτιμονιά
    ακολουθώντας κατά πόδ...εεεε.... κατά ρόδας.

Λαγό τον λένε.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Τι σχέση αν η μαλακία γίνει σε διήθηση ή ενώ βρίσκεστε κανονικά στη λωρίδα σας; Αυτός που φταίει, θα (πρέπει να) πληρώσει και στις 2 περιπτώσεις.
    ποιος φταιει για την ασφαλεια φυσικα? και ποσους ελληνες ξερεις να παραδέχονται ότι φταινε?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Ζεύκας Προβολή μηνύματος
    ναι είναι τα εξάρχεια των ηπα ένα πράγμα

εδώ στο αμούρικα βγαίνουν δεκάδες μηχανόβιοι ακράνωτοι στις εθνικές, τις κλείνουν,
    κάνουν ότι τους καυλώσει γενικά και θα πάρουμε τις ηπα σαν παράδειγμα προς μίμηση...
    επι πολλα χρονια γυρναω στο αμερικα και μαλιστα σε παμπολες πολιτειες...γυρισα πριν λιγες μερες υστερα από 40 ,σε πληροφορω ότι φορανε κατι καυκαλα στο κεφαλι τους-δικο τους είναι αλλωστε- σταματάνε στο στοπ ακομα και μεσα στα παρκιν ακομα και που είναι ελάχιστοι παρκαρισμένοι,και όταν σε σταματει η αστυνομια ,κανεις ότι σου λενε ,δεν εχω δει να περνανε κοκινο,αναποδα σε μονοδρομο,η άλλες ελληνικες καγκουριες. εδώ εχουμε χασει την μπαλα

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    επι πολλα χρονια γυρναω στο αμερικα και μαλιστα σε παμπολες πολιτειες...γυρισα πριν λιγες μερες υστερα από 40 ,σε πληροφορω ότι φορανε κατι καυκαλα στο κεφαλι τους-δικο τους είναι αλλωστε- σταματάνε στο στοπ ακομα και μεσα στα παρκιν ακομα και που είναι ελάχιστοι παρκαρισμένοι,και όταν σε σταματει η αστυνομια ,κανεις ότι σου λενε ,δεν εχω δει να περνανε κοκινο,αναποδα σε μονοδρομο,η άλλες ελληνικες καγκουριες. εδώ εχουμε χασει την μπαλα

Μ@λάκες είναι; Ή σταματάς ή σε θάβω είναι ο νόμος εκεί... Κυριολεκτικά όμως.

Βέβαια υπάρχουν κι αυτοί
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Μέλος
    Εγώ πάλι θεωρώ πως είναι θέμα εγωισμού και όχι θέμα καθυστέρησης , δεν λέω υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ ενοχλητικοί αλλά στο τέλος ο χρόνος που κερδίζεις είναι μηδαμινός γιατί θα σε πιάσει το επόμενο φανάρι.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    ποιος φταιει για την ασφαλεια φυσικα? και ποσους ελληνες ξερεις να παραδέχονται ότι φταινε?
    Αυτό είναι θέμα των ασφαλιστικών και των δικαστηρίων. Δε νομίζω ότι αλλάζει κάτι η διήθηση.

Κατά τ'άλλα, AMEΡΙΚΑ!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από visualizer Προβολή μηνύματος
    Εγώ πάλι θεωρώ πως είναι θέμα εγωισμού και όχι θέμα καθυστέρησης , δεν λέω υπάρχουν κάποιοι που είναι πολύ ενοχλητικοί αλλά στο τέλος ο χρόνος που κερδίζεις είναι μηδαμινός γιατί θα σε πιάσει το επόμενο φανάρι.
    Συνήθως δεν είναι θέμα καθυστέρησης. Το ίδιο "επιχείρημα" χρησιμοποιούν και όσοι ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις κυλιόμενες. "Ε και τι έγινε ρε μεγάλε, θα ανέβεις 3 δευτερόλεπτα αργότερα και κάτι έγινε". Ναι, ρε φίλε, έγινε. Εγώ δε θέλω να κινούμαι με 8 χλμ/ώρα, επειδή εσύ είσαι κουλός, ακόμα κι αν δε γλυτώνω καθόλου χρόνο στο τέλος της ημέρας.
    Life begins at 45°.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από visualizer Προβολή μηνύματος
    Εγώ ας πούμε ξεκινάω από το σπίτι συχνά και σε όλη την διαδρομή έχω ένα φανάρι στον Άγ. Στέφανο και το επόμενο φανάρι που βρίσκω είναι μετά τον δρόμο με τα έργα που ανέφερε ο αρχικός του νήματος, Ομηρίδου Σκυλίτση και 34ου Σ. Πεζικού. Κάπου 30 χιλιόμετρα ΕΟ, πολλοί ηλίθιοι. Θα μου πεις, τι θα χάσεις, δύο τρία λεπτά;
    Δεν είναι μόνο η καθυστέρηση, είναι ότι σε βγάζει έξω από τον ρυθμό σου, σου χαλάει την προσοχή και "αναγκάζεσαι" να τσεκάρεις συνέχεια και τον ηλίθιο και τους μπροστά όπως μπορείς γιατί είναι βέβαιο ότι αυτός που πάει χεσμένος δεν έχει άποψη 5-10 αυτοκίνητα εμπρός του, κοιτάει μόνο τον προφυλακτήρα ακριβώς δίπλα του, πράγμα το οποίο είναι πολλαπλά επικίνδυνο.
    Είναι όντως ωραία να έχεις "λαγό" αν ξέρει να πάει.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Συνήθως δεν είναι θέμα καθυστέρησης. Το ίδιο "επιχείρημα" χρησιμοποιούν και όσοι ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ στις κυλιόμενες. "Ε και τι έγινε ρε μεγάλε, θα ανέβεις 3 δευτερόλεπτα αργότερα και κάτι έγινε". Ναι, ρε φίλε, έγινε. Εγώ δε θέλω να κινούμαι με 8 χλμ/ώρα, επειδή εσύ είσαι κουλός, ακόμα κι αν δε γλυτώνω καθόλου χρόνο στο τέλος της ημέρας.

Ε άμα πια δηλαδή..
    safety doesn't happen by accident

Μέλος
    Στις κυλιόμενες κάθεσαι δεξιά και όσοι περνάνε από αριστερά πρέπει να κινούνται για να μην "φρακάρει" η σκάλα ( ειδικά τις ώρες αιχμής ) και φυσικά καθυστέρηση έστω 10 δευτερολέπτων για κάποιον μπορεί να σημαίνει ότι έχασε το λεωφορείο και πρέπει να περιμένει μισή ώρα .
    Στον δρόμο προσωπικά δεν βάζω ποτέ τον χρόνο να με οδηγεί , σκόπος μου είναι να φτάσω στον προορισμό μου ..3 , 5 λεπτά αργότερα δεν έχει σημασία .

"Ο γρήγορος οδηγός φτάνει ποιο γρήγορα , ο συνετός πάντα "

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Οποιον δεν τον έχει πιασει "κοψιμο" επανω στο μηχανακι παρακαλω να σωπασει για πάντα. .......
    Ευχαριστώ.
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ποσο μεγαλα
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2004, 23:01
  2. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 22/09/2004, 14:30
  3. Ποσο Ποναει.........
    από niko13g στο forum Αντιπαραθέσεις