Αρνάκι με πατατουλες, γατάκια. Σιγά μην περιμένω δύο βδομάδες να φάω γλαρ... Γρίφο ήθελα να πω.
Να μην πω ψοφο στη φασιστική απαγόρευση κυκλοφορίας πάλι... Θα έχει λήξει το αγροπαρτι ως τότε;
Αρνάκι με πατατουλες, γατάκια. Σιγά μην περιμένω δύο βδομάδες να φάω γλαρ... Γρίφο ήθελα να πω.
Να μην πω ψοφο στη φασιστική απαγόρευση κυκλοφορίας πάλι... Θα έχει λήξει το αγροπαρτι ως τότε;
Κατά 90% μέσα κι εγώ, φαντάζομαι το farmers party θα έχει τελειώσει και θα έχουν μαζέψει και το όργανα. Με πηδάει βέβαια το 9:00 περίφτερο αλλά δεν βαριέσαι, έχω να βγω καιρό. Αν έρθω, θα έρθω διπλός με Milfαρα.
Αν το party δεν έχει τελειώσει και τα νταούλια είναι ακόμα στους δρόμους θα μου είναι πολύ δύσκολο γιατί θα πρέπει να παίξω μόνο παλιά άρα θα πρέπει να ξεκινήσω από Πάτρα αχάραγα.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Κλείνουν και την παλιά πλέον οι αγωνιστές.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
10 Μάρτη θα πρέπει να σπειρουν. Απλά τώρα είναι περίοδος που κάθονται. Ανοιχτοί θα είναι οι δρόμοι.
10 Μάρτη πρέπει να κλείσουν τα χωράφια. Να δω χαρές.
Ενημερώθηκε το #2 ποστ με τις συμμετοχές και...Οι μέρες πλησιάζουν
https://www.youtube.com/watch?v=mmJ3...ature=youtu.be
Φίου φίου φι φι φίου
Απλά οποίος ακολουθήσει και για φαγητό το λέει εδώ. Καλό είναι μέχρι τις 25 του μήνα να ξέρουμε για να δώσουμε τον αριθμό των ατόμων στον μαγαζάτορα ώστε να μας έχει έτοιμους.
Επίσης για να ετοιμάσουμε και το έντυπο υλικό.