H Bimota το έλεγε ΒΒ1, SUPERMONO είναι μόνο το Ducati![]()
εδω ειμαστε... Indian... https://www.youtube.com/watch?v=qBjbM5EC6qI
![]()
Now people keep asking if we're going to change
I look'em in the eye
Tell'em no fucking way !!!
Και το bimota, supermono το ονόμαζαν ή είχε γίνει έτσι γνωστό. Το ducati που συζητάγαμε με το #14 που έγινε για λίγο ελληνικό, είναι προς πώληση (ή ήταν πριν λίγους μήνες). http://raresportbikesforsale.com/tag/supermono/ (2η αγγελία)
Aυτά τα λένε με το μαλακό, είμαι και σε κρίσιμη ηλικία με μικρά παιδιά...![]()
Ειχα το 250 για χρονια μια φορα οδηγησα το 500 και ηταν αρκετη να επισκεπτεται τα ονειρα μου 25 χρονια μετα.
Αν και δεν είναι τόσο παλιά, όταν είχε βγει την έβλεπα και μου έτρεχαν τα σάλια! Με φανταζόμουν σε δασικούς, με full lock το τιμόνι και να ξεμπαζώνω το σύμπαν!!! Σούζες, άλματα.. και τι δεν έκανα!! (Στον ύπνο μου είπαμε..)
Μακράν το πιο όμορφο της κατηγορίας την εποχή που βγήκε..εξωτικό με τα όλα του!
:a07:
![]()
Λόγω συνθηκών έκανα ανταλλαγή στα Mid 90ς ένα κοκκινάκι για έναν γλάρο
Επιχείρησα κάπου το 2007-8 να φέρω το παρακάτω επετειακό από Αγγλία. (σε αυτά τα χρώματα)
έμαθα τελικά πως δεν μπορεί να κυκλοφορήσει Ελλάδα λόγω προδιαγραφών.
Αιώνιο, λατρεμένο απωθημένο ξέρω ότι κυκλοφορείς ανάμεσά μας
Πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις σε τέτοιο θέμα...
Από πιτσιρικάς μέχρι ενήλικος, ήθελα ετούτο!
Όταν έφτασα να πάρω την πρώτη μου, ήμουν πολύ κοντά σε αυτή (αλλά δεν έκατσε τελικά και μου έχει μείνει ακόμα...)
Για πολλά χρόνια, και ενώ είχε πλέον μηχανές ονειρευόμουν (και ακόμα...) αυτή
Τα τελευταία 2 χρόνια που έχω ξεμείνει με παπιά/βεσπεςσκουτερ μου σφυρίζει πολύ μια CB500 (μιας και βρίσκω σε μικρή διαφορά με το τί θα έδινα το station που καβαλάω τώρα), και ειδικά η CBF500 (αλλά αυτή μου πέφτει ακριβούλα...)
Βέβαια, το station δε νομίζω ότι θα το αλλάξω εύκολα, με έχει βολέψει αφάνταστα! και οικονομικά
Ξέρω από βέσπα!
Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
AVIN