Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 191

Θέμα: Στα γρήγορα - περί τηλεφωνίας κλπ

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από kalgeorge Προβολή μηνύματος
    απο την στιγμή που όπως είπες, προθεση σου ηταν να αποδειξεις στον εαυτό σου οτι κανεις καλα που εχεις συμβόλαιο,. τι το ψαχνεις? ειλικρινα ρωταω.
    Ρε Καλογιώργη...

Με κάνεις να αισθάνομαι και χαζός και μαλάκας που με κουκούλωσες πριν. Γράφω κάτι, καταλαβαίνεις κάτι άλλο.

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. Τέλος αυτό, ξεκάθαρο, ναι;

Είπες κάτι για τις κάρτες. Προσπαθώ να το τεκμηριώσω ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ γιατί δεν σε ξέρω και το τι λες έχει την αξία "του ζεστού αέρα". Και θέλω να το δω γραμμένο εκεί και το πακέτο που λες και το μπόνους που λες (και θεωρητικά θα πρέπει να υπάρχει). Και συγγνώμη αν σε κουράζω να τα γράψεις αντί να σε πάρω τηλέφωνο όπως ο ΑρίστοςΖ.

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι παίζει προσηλυτισμός Ιεχωβάδικου τύπου "καλημέρα σας, να σας μιλήσουμε για τον κύριο ημών Συμβόλαιο Κινητής" κάνεις 100% λάθος, ξεκάθαρο, ναι;

Επίσης, το καρτοκινητό δεν περνάει στα έξοδα, οπότε είναι και αυτό κάτι αρνητικό στο ετήσιο ισοζύγιο ΦΠΑ και εφορίας (έσοδα/έξοδα) που πρέπει να ληφθεί υπ' όψη.

Πάω να βγάλω μιά άκρη που λέτε ότι γλιτώνει λεφτά και έχω τον λυμένοζωνάριγιακαυγά από τη μία να με βρίζει γενικώς και από την άλλη να μου τη λέει ειδικώς; Ρε driver, αλήθεια, ηρέμησε λίγο. Θεωρητικά δεν είμαστε εχθροί εδώ μέσα, εκτός αν ξέρεις κάτι άλλο που δεν ξέρω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    Ρε Καλογιώργη...

Με κάνεις να αισθάνομαι και χαζός και μαλάκας που με κουκούλωσες πριν. Γράφω κάτι, καταλαβαίνεις κάτι άλλο.

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. Τέλος αυτό, ξεκάθαρο, ναι;

Είπες κάτι για τις κάρτες. Προσπαθώ να το τεκμηριώσω ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ γιατί δεν σε ξέρω και το τι λες έχει την αξία "του ζεστού αέρα". Και θέλω να το δω γραμμένο εκεί και το πακέτο που λες και το μπόνους που λες (και θεωρητικά θα πρέπει να υπάρχει). Και συγγνώμη αν σε κουράζω να τα γράψεις αντί να σε πάρω τηλέφωνο όπως ο ΑρίστοςΖ.

Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι παίζει προσηλυτισμός Ιεχωβάδικου τύπου "καλημέρα σας, να σας μιλήσουμε για τον κύριο ημών Συμβόλαιο Κινητής" κάνεις 100% λάθος, ξεκάθαρο, ναι;

Επίσης, το καρτοκινητό δεν περνάει στα έξοδα, οπότε είναι και αυτό κάτι αρνητικό στο ετήσιο ισοζύγιο ΦΠΑ και εφορίας (έσοδα/έξοδα) που πρέπει να ληφθεί υπ' όψη.

Πάω να βγάλω μιά άκρη που λέτε ότι γλιτώνει λεφτά και έχω τον λυμένοζωνάριγιακαυγά από τη μία να με βρίζει γενικώς και από την άλλη να μου τη λέει ειδικώς; Ρε driver, αλήθεια, ηρέμησε λίγο. Θεωρητικά δεν είμαστε εχθροί εδώ μέσα, εκτός αν ξέρεις κάτι άλλο που δεν ξέρω.
    ωραια να το παρουμε απο την αρχη... ενα ενα σε οσα ειπες..
    λοιπον.

ουτε χαζος ουτε μαλακας είσαι και σου ειπα και στην αρχη, δεν σε χαρακτήρισα... απλα ειπα γενικα οτι είναι το να πληρωνεις συμβόλαια με τετοιες παροχες πλέον.
    δεν ηθελα να σε προσβάλω σε καμια περιπτωση και αν νομιζεις οτι δεν το διευκρίνησα σωστα.. το ξαναλεω.

οπως σου ποσταρα πριν και ειπα οτι ειναι λογικο να μην το ξερεις, εβαλα το πακετο με τα 700 για να το δεις με print screen, που το συζητησαμε μιας και το ανεφερες.. οποτε, παει και αυτο

δεν εχω καμια προθεση να γραψω εδω και να σε κοροιδεψω ωστε να βαλεις σι γιου.. δεν παιρνω ποσοστα. οποτε ειναι λογικό αυτα που σου γραφω οτι ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ να τα χρησιμοποιω όντως.

γενικα ειμαι εναντιον του να γραφω σεντονια, και απλα θεωρησα οτι αν μιλουσαμε θα είχε ξεκαθαριστεί χωρις τον ιντερνετικο διάλογο, σορρυ αν θεωρω λαθος.

φυσικα και δεν προσπαθεις να προσηλυτίσεις όπως αντίστοιχα ουτε και εγω.

το αν περναει το κινητο στα εξοδα ή οχι ειναι ασχετο με την συζήτηση ας.

οκ, ξανα λεω λοιπον, σε οτι θελεις διευκρίνηση, εδώ ειμαι... ΔΕΝ ψαχνομαι για καυγά.. απάντησα ετσι γιατί καποιο ποστακι σου που διαβασα το θεωρησα λιγο "καλα δεν πα να λετε εσεις οτι θελετε εγώ βλεπω άλλα"

όπως και να έχει....διαβασε τις 5 πρωτες γραμμες απο αυτό το ποστ... και εδω είμαι για ότι χρειαστεις, ειλικρινα

Μιλ μερσί και για την διευρκίνηση και τον χρόνο και την φωτό από το κινητό και την υπέρβαση για τα σεντόνια.
    CU είχα πάρει για αγγελίες, χρήσιμο ήταν για.... δύο μέρες και μετά έμεινε κλειστό για ένα χρόνο σχεδόν, μετά το χρησιμοποίησα πάλι για.... δύο μέρες και τώρα είναι πάλι κλειστό. Και χωρίς λεφτά μέσα

Το έσοδα/έξοδα είναι άσχετο για εσένα, για εμένα που περνάω την γραμμή στο βιβλίο δεν είναι, κάνει διαφορά όπως έγραψα γιατί αν γλιτώνω από την μία στο μηνιαίο αλλά μου τα παίρνει η εφορία από την άλλη (λόγω μειωμένων κατά Χ ποσό εξόδων) σε ετήσια βάση δεν κερδίζω (πρέπει να ψάξω τι γίνεται και στην μία και στην άλλη).

Χρήσιμη η κουβέντα, πολλή "τροφή", έχω χρόνο να τα σκεφτώ να τα βάλω κάτω με μολύβι και χαρτί που λένε και να αποφασίσω

Μιλ μερσί και για την διευρκίνηση και τον χρόνο και την φωτό από το κινητό και την υπέρβαση για τα σεντόνια.
    CU είχα πάρει για αγγελίες, χρήσιμο ήταν για.... δύο μέρες και μετά έμεινε κλειστό για ένα χρόνο σχεδόν, μετά το χρησιμοποίησα πάλι για.... δύο μέρες και τώρα είναι πάλι κλειστό. Και χωρίς λεφτά μέσα

Το έσοδα/έξοδα είναι άσχετο για εσένα, για εμένα που περνάω την γραμμή στο βιβλίο δεν είναι, κάνει διαφορά όπως έγραψα γιατί αν γλιτώνω από την μία στο μηνιαίο αλλά μου τα παίρνει η εφορία από την άλλη (λόγω μειωμένων κατά Χ ποσό εξόδων) σε ετήσια βάση δεν κερδίζω (πρέπει να ψάξω τι γίνεται και στην μία και στην άλλη).

Χρήσιμη η κουβέντα, πολλή "τροφή", έχω χρόνο να τα σκεφτώ να τα βάλω κάτω με μολύβι και χαρτί που λένε και να αποφασίσω
    αγορινα δες το απλα, ( για εμενα δηλαδη χωρις να ξερω περισσοτερα ινφο )
    ποσα δινεις και τι παροχες εχεις?

δες και τις παροχες απο αυτα που σου εγραψα.
    αν δεν σου φτανουν πχ τα 1400 τοτε οκ, πρεπει να μεινεις με συμβολαιο
    αν εχεις φόβο (τον εχουν πολλοι ) πω πω τι θα κανω αν ξεμείνω κλπ κλπ, απλα εχε μια δεκαρα καρτα στην τσεπη σου.. τι να πω.

όπως και να εχει, δοκιμασε το για ένα μήνα και βλεπεις.

εχει και άλλες παροχές... όπως πχ το cu παρε να εχεις, και κατι αλλα.
    για οτι διευκρινηση-συγκριση θελεις, μου λες. μπορει να σου πώ κάποιο άλλο πχ πακέτο που να σε βολεύει, (αν και νομιζω οτι αυτα τα δυο που συζητησαμε ειναι οτι καλυτερο )

Μέλος της Μένσα Το avatar του/της Nikol1979
    Μπρε ζουζουνάκι... Πόσο είναι το ερώτημα.
    Όταν βλέπω ότι καταναλώνω 600-1000 λεπτά, που χρεώνονται νομίζω ελάχιστη κλήση 30 δευτερόλεπτα και τα άλλα με το δευτερόλεπτο, η κάρτα και το τρίλεπτο μου φαίνεται ανέκδοτο.

Αν εσύ μιλάς 200 το μήνα ξέρω 'γω και κάνεις 5 κλήσεις την ημέρα, μία χαρά βγαίνουν τα νούμερα που βλέπω.
    Γιαννη μου, δεν διαβασα ολο το θρεντ, μονο τις τελευταιες σελιδες...Ως καποιος που εχει συμβολαιο τα τελευταια 10 χρονια (εγω δλδ), ειναι πολυ μεγαλη αλλαγη να πας σε καρτα και ακομα πιο μεγαλη μαλακια η χρεωση ανα τριλεπτο. Βαλε και το οτι αισθανεσαι λιγο ξανα ως γυμνασιοπαιδο...(πχ αναπαντητες)

Εγω την αλλαγη την εκανα προσφατα μονο εν οψει επικειμενης αναχωρησης οποτε δε μπορουσα να ανανεωσω συμβολαιο (=δεσμευση), και εχω πολυ λιγο καιρο καρτοκινητη για να εχω ακομη παγια αποψη.Αυτα στο προσωπικο μου τηλ.

Στης δουλειας τωρα, που κανω χρηση σαν και τη δικη σου, το καλοκαιρι φτανοντας και στα 1400-1500'/μηνα, καρτα δε θα σκεφτομουν ποτε. Καλα οσα σου λενε οι αλλοι για τα καρτοκινητα αλλα αν δε στα δικαιολογουν ουτε να το σκεφτεσαι. Ψαξε τα συμβολαια, κανε τις αλλαξοκωλιες απο τη μια εταιρια στην αλλη για 1-2 βδομαδες, αλλα θα αξιζει τον κοπο μετα.

Απο συμβολαια χωρις μπερδεμα "φευγω απο δω,παω εκει, τι μου δινετε να μην παω", εχει καλο η cyta με 32-34 ευρω/μηνα (αναλογα με τη διαρκεια του συμβολαιου, συμπεριλαμβανομενου και του φορου κινητης, τελικη σου λεω) με 1000' προς ολους, 1000 σμσ, και νομιζω 1 γιγα...ειναι πολυ καλο. Εγω αυτο πηρα για τη δουλεια, μετα με πηρε η κοσμοτε, μου εδωσε στην ιδια τιμη 1500 και εμεινα κοσμοτε, αυριο περιμενω το συμβολαιο. Αν προλειται για τη δουλεια σου, και αν εχεις και πολλες συντομες κλησεις και θελεις παντα να εισαι σιγουρος οτι οταν θες να παρεις τηλ θα μπορεις εκεινη ακριβως τη στιγμη, χωρις να σταματας να βαζεις καρτα, ακομα και αν ειναισ το πορτοφολι σου, τοτε η συμβουλη μου εμενα ειναι συμβολαιο και παλι συμβολαιο. Εστω και μονο οτι μπαινει στα εξοδα, δε θες τιποτα αλλο.

kissessssss
    Ότι δίνεις γυρνάει σε σένα

Επαναφέρω... Για το γέλιο της ιστορίας.

Με παίρνει η εταιρία μπλα μπλα. Μου λένε, σας προσφέρουμε 58 ευρώ μηνιαίως κλπ κλπ κλπ.
    Παίρνω την δικιά μου μου λένε "αποκλείεται να σας έχουν πει αυτά τα νούμερα".
    Παίρνω πάλι τους άλλους, βρε με δουλεύετε; Όχι κύριε, ηχογραφούμαστε και αν παρεκκλίνουμε μας κάνετε αγωγή αφ' ενός, αφ' ετέρου έχετε δικαίωμα στην ηχογράφηση που γίνεται στην κλήση και θα διορθώσετε τον λογαριασμό.
    Ξανά στην δική μου εταιρία, "αποκλείεται μπλα μπλα μπλα".
    Με παίρνουν οι άλλοι πάλι σήμερα "επιπροσθέτως της προσφοράς για 55 που σας είχαμε πει, θα σας κάνουμε επιπλέον έκπτωση άλλα 5 ευρώ το πρώτο εξάμηνο". Βρε με κοροϊδεύετε, όχι υπάρχει η ηχογράφηση εξασφαλίζεστε.
    Email στην παρούσα εταιρία, αυτό. Ή το κάνετε ή φεύγω γιατί απλά δεν θέλω να πετάω λεφτά (Καλογιώργη τα είπαμε για τα συμβόλαια, αλλά με συμφέρει συνολικά).

Αναμένω απάντηση αύριο... Γελάω πολύ πάντως με το ότι και οι ίδιο ξεχνάνε τι σου είπαν και λένε όλο και πιο κάτω!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    το καλυτερο πεσιμο για ψαρεμα πελατη:
    ειμαι στο γερμανο στο ταμειο και ερχεται μια γιαγια και λεει ''να πληρωσω λογαριασμο Wind'';
    και απανταει η υπαλληλος ''μονο οτε παιρνουμε να στο κανω οτε'';

Ρε παίδες μία ερώτηση.
    Υπάρχει άλλη εταιρία πέραν της Vodafone cu που να προσφέρει παν κατ τα ίδια;
    Είμαι ήδη στην Vodafone κ μου ζητάνε 10€ για την αλλαγή ΣΥΝ ότι η σύνδεση θα αλλάξει σε 1 μηνα, οπότε κ θα πρέπει να πληρωσω ένα ακόμη κανονικο πάγιο (35€ περιπου ενώ είχα έκπτωση κ έδινα 22€).

Το CU δεν είναι συμβόλαιο (έχω CU και είναι καρτοκινητό), άρα πως πληρώνεις 35 ευρώ ή 22 ευρώ ή οτιδήποτε;

Νομίζω πως σε ατομικά προγράμματα η βόδα είναι πιο συμφέρουσα...

Έχω συμβόλαιο vod κ θέλω να πάω στο cu

Κατάλαβα. Δεν το γλιτώνεις το 10ρικο της μετατροπής...

Σύμφωνα με όσα γράφτηκαν πιο πίσω, το CU είναι μιά χαρά αν θέλεις κάρτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bros400pgm Προβολή μηνύματος
    Έχω συμβόλαιο vod κ θέλω να πάω στο cu

όπως σου ειπα και στην κουβεντα μας... ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ στο 5ψηφιο νουμερο...ΔΕΝ θα εχεις κοστος μεταφορας!!!
    αν πας σε κατάστημα, τοτε θα εχεις κόστος.
    το μονο που θα πληρωσεις ΙΣΩΣ ειανι μια νεα σιμ, που συνηθως στην στελνουν αυτοι δωρεαν

εντιτ.. επισης παααααρα πολύ καλες προσφορες εχει και το f2g της γουιντ... ψαξε το λίγο και αυτό αν δεν θες βοντα

Τηλέφωνο πήρα κ μου τα είπαν.
    13830, εκανα αιτημα κ μετά από 2 ώρες με πήραν αυτοι.
    Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι αντιστοιχο σε cosmote εάν υπάρχει.
    Το f2go έχει κ αυτό κρυφά κόλπα; Πρέπει πρώτα να πάω, να κατεβασω κάνα app κ μετά να δω τις προσφορές; Όπως μου ειπες με το cu;

Τηλέφωνο πήρα κ μου τα είπαν.
    13830, εκανα αιτημα κ μετά από 2 ώρες με πήραν αυτοι.
    Η αλήθεια είναι ότι ψάχνω κάτι αντιστοιχο σε cosmote εάν υπάρχει.
    Το f2go έχει κ αυτό κρυφά κόλπα; Πρέπει πρώτα να πάω, να κατεβασω κάνα app κ μετά να δω τις προσφορές; Όπως μου ειπες με το cu;
    to f2g όχι μπορεις να το ψαξεις και από το σαιτ.
    από κοσμοτε μην περιμενεεις προσφορες, δεν υπαρχουν ουτε για αστειο....

κατσε να βρω το 5ψηφιο που πηρα εγω προσφατα και εκανα φορητοτητα ενός συγγενή... δεν θυμαμαι αν είναι το ιδιο.

13830, ;
    na sou pw agorina, den vriskw to xartaki twra, alla dokimase mia sto 13894

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Μια στα γρήγορα ( ερώτηση βρε…..!!!)
    από S705 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/07/2008, 07:40
  2. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 10/12/2006, 15:50
  3. Ενα Στα Γρηγορα