Ρε Καλογιώργη...
Με κάνεις να αισθάνομαι και χαζός και μαλάκας που με κουκούλωσες πριν. Γράφω κάτι, καταλαβαίνεις κάτι άλλο.
ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΩ ΚΑΝΕΝΑΝ. Τέλος αυτό, ξεκάθαρο, ναι;
Είπες κάτι για τις κάρτες. Προσπαθώ να το τεκμηριώσω ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ γιατί δεν σε ξέρω και το τι λες έχει την αξία "του ζεστού αέρα". Και θέλω να το δω γραμμένο εκεί και το πακέτο που λες και το μπόνους που λες (και θεωρητικά θα πρέπει να υπάρχει). Και συγγνώμη αν σε κουράζω να τα γράψεις αντί να σε πάρω τηλέφωνο όπως ο ΑρίστοςΖ.
Τώρα αν εσύ πιστεύεις ότι παίζει προσηλυτισμός Ιεχωβάδικου τύπου "καλημέρα σας, να σας μιλήσουμε για τον κύριο ημών Συμβόλαιο Κινητής" κάνεις 100% λάθος, ξεκάθαρο, ναι;
Επίσης, το καρτοκινητό δεν περνάει στα έξοδα, οπότε είναι και αυτό κάτι αρνητικό στο ετήσιο ισοζύγιο ΦΠΑ και εφορίας (έσοδα/έξοδα) που πρέπει να ληφθεί υπ' όψη.
Πάω να βγάλω μιά άκρη που λέτε ότι γλιτώνει λεφτά και έχω τον λυμένοζωνάριγιακαυγά από τη μία να με βρίζει γενικώς και από την άλλη να μου τη λέει ειδικώς; Ρε driver, αλήθεια, ηρέμησε λίγο. Θεωρητικά δεν είμαστε εχθροί εδώ μέσα, εκτός αν ξέρεις κάτι άλλο που δεν ξέρω.