Ένεκα ότι ο Απρίλης θα μπεί δυναμικά και με πολύ καλό καιρό - έτσι λένε τα 'μερομήνια δηλαδή- , βάλτε +2 μοτοσυκλέτες στο roster, (Γιώργος ο Στρώμας, Σάκης ο Τίντι, έμ)![]()
I'm the footprint on the sand ....
Winterhater.
+1
c est moi
![]()
Καλώς τα παιδιά τα ζουμπουρλούδικα.
Έχει κανείς καμία απορία παίδες μιας και πλησιάζουν οι μέρες;
Δε φταίω εγώ.
Ο άλλος το ξεκίνησε!
Δε θα λέμε για κλαρίνα μην ανησυχείς. Θα είμαστε απασχολημενοι να σας βρούμε![]()
Για πειτε ρε παιδια ποια θα ειναι η διαδρομη ξερουμε ή οχι ακομα?
Καλησπέρα φιλε μου...Η διαδρομή δεν είναι ανακοινώσιμη και θα προκύψει την ίδια μέρα απο διαφορα στοιχεία που θα δωθούν στην αρχή και κατα την διάρκεια της βόλτας με μορφή γρίφων...Ειναι το πνεύμα το παιχνιδιού..
Ίσως σε βοηθήσει αν δεις το πρώτο ποστ του θέματος και την προηγούμενη Χαμενιάδα όπου περάσαμε πολύ όμορφα...http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=148007
![]()
Α μάλιστα δωρο έκπληξη.. καλη ιδεα αν ειναι + - 100χλμ δεν θα σκασουμε για το που θα καταληξουμε μονο απο κινηση και στενα μη μας πατε..
σε προηγούμενο ποστ φαίνεται ξεκάθαρα (καλα οχι και τοσο) που θα παμε. και αν υπολογίσουμε οτι θα φύγουμε απο το Τατόϊ ειναι ευκολο κανεις να φανταστεί οτι ειναι μια χαρα διαδρομή οδηγείτε παντα προσεκτικά. και σε ρυθμούς flower power για να απολαύσετε τα τοπια και την βολτα, οποτε φέρτε μονο καλη διάθεση τα υπόλοιπα ειναι καλα προσεγμένα απο εμας που εχουμε κανει την διαδρομη αρκετες φορες και για να βεβαιωθούμε οτι ειναι ασφαλής και ξεκάθαρη.
και δηλώστε συμμετοχή για να ξερουμε περίπου σε εντυπο υλικο τι ποσότητα χρειαζόμαστε![]()
μιας και η βολτα αναφέρεται σε γριφους, αυτή σου η φραση μπορει να εννοηθεί ως γριφος και να παρεξηγηθεί ξερεις..
εγω ας πουμε στο μυαλο μου συνδυασα τις λεξεις 'εντυπο υλικο" ως χαρτονομίσματα, οποτε αυτό που καταλαβα, είναι ότι μεσα-εξω μας λες ότι θα πρεπει να σας "λαδωσουμε" για να μας πειτε τη διαδρομή, και αναλόγως συμμετοχων θα είναι και η ποσοτητα του "λαδιου".. φιλικα παντα..
(το πιανεις το υπονοουμενο, ναι??
![]()
![]()
![]()
Πιο ανησυχητικό είναι το πάρτ-του-..
Βουκολική διασκέδαση, τους πέτυχε και ο άλλος μέσα στις λάσπες...
Ο γάτος βρε ήταν λασπομενος.... Εμείς ήμασταν μια χαρά...φορούσαμε και καπελάκια και φουμο για να μην μας αναγνωρίσει κανείς αλλά μας κατάλαβε ο ατσίδας χαχα...![]()