Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 102 από 102

Θέμα: KTEO εμπειρίες

Παλαιό μέλος
    Κοίταζα πριν λίγο το χαρτί του κτεο και αριστερά στις παρατηρήσεις γράφει ένδειξη χιλιόμετρητη προηγούμενου δελτίου τεχνικού ελέγχου 60329.
    Όταν πήγα την μηχανη για κτεο τα χιλιομετρα ήταν 55221 τα οποία και τα γράφει πάνω στο χαρτί,.Το χαρτί του προηγούμενου κτεο από τον προηγούμενο ιδιοκτήτη που πέρασε κτεο το 13 το είχα διαβάσει και έγραφε περίπου 5 0000 χλμ, προφανώς έχουν κάνει λάθος στο κτελ και έγραψαν χιλιόμετρα προηγούμενου κτεο 60 χιλιάδες κάτι αντί 50 χιλιάδες κάτι. Ερώτηση. ..μπορει να διωρθωθει?

Παλαιό μέλος
    Παω στο συνεργειο για μιζα και φευγοντας με ρωταει ο μαστορας γιατι δεν εχω αυτοκολλητο ΚΤΕΟ.Ρε του λεω ειναι καινουργιο το αμαξι,θελω κανα τριμηνο για την πενταετια.Να μην τα πολυλογω ισχυουνε τεσσερα αντι για πεντε χρονια και κυκλοφορουσα κανα 10μηνο χωρις ΚΤΕΟ.

Πηγα φυσικα αμεσως και το περασα,εσκασα καμμια 60ρια ευρω σε προστιμο,αλλα κυκλοφορω πλεον με το κεφαλι ψηλα και την τσεπη αδεια.

Στο διαστημα που κυκλοφορουσα αΚΤΕΟτος με ειχανε σταματησει 2-3 φορες,αλλα ευτυχως δεν το προσεξανε.Για ριξτε μια ματια και εσεις στις ημερομηνιες σας.Ητε εχεται προθεση,ητε οχι το προστιμο ειναι το ιδιο.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πάντα 4 ήταν για καινούρια οχήματα, όσο θυμάμαι τουλάχιστον. 2 για τα υπόλοιπα.

Τα πρόστιμα για ΙΧ έχουν ως εξής:

* Έως 30 ημέρες, 16€.
    * Έως 6 μήνες, 33€.
    * Αλλιώς 65€.

10€, 20€ και 41€ αντίστοιχα για τις μοτοσυκλέτες.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πάντα 4 ήταν για καινούρια οχήματα, όσο θυμάμαι τουλάχιστον. 2 για τα υπόλοιπα.
    Παλια ητανε 5.Στην Αθηνα που ρωτησα καποια στιγμη μου ειχανε πει το ιδιο,αλλα μαλλον κανανε λαθος λογω κεκτημενης ταχυτητας.Φυσικα η αδεια μου το αναφερει κανονικα,εγω δεν το ειχα προσεξει.

Νομιζω στο αλλιως 69.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Christos ktm R
    εχω καταθεσει πινακιδες κ μολις τις παρω πισω θα εχει περασει η διωρια του κτεο κατα 5 μηνες.θα πρεπει να εχω αντιγραφο απο το χαρτι της εφοριας που τις κατεθεσα για να αποφυγω το προστιμο ή το βλεπουν αυτοματα στο συστημα?οι πινακιδες ειναι κατατεθιμενες λιγοτερο απο 1 χρονο.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motoexelixis
    πηγαινε με το αντιγραφο της ακινησιας, σιγα μη το δουν στο συστημα. Εχεις μια εβδομαδα περιθωριο να ξερεις απο τη στιγμη που θα το ξαναθεσεις σε κινηση!
    Καρτερ ημων το εν της μηχανης,αγιασθητω το βολαν σου,ελθετω η μπαταρια σου,γεμισθητωτο ρεζερβουαρ σου,ως εν λιπαντικον και επι της μηχανης,το στροφαλον ημων τον επιουσιον,σωσε ημην σημερον και αφες ημηναπο τα μικροπροβληματα των ηλεκτρικων,ως και ημεις αφιωμεν τις βαλβιδες ημων,στων αντιπροσωπων και τωνμηχανικων,αλλα ρησε ημας απο τα ιμιτασιον,
    AVIN

Παλαιό μέλος
    και για τις μηχανες 4ετια ειναι αν εχουν αγοραστει κουτα?

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ναι.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από anavatis19 Προβολή μηνύματος
    και για τις μηχανες 4ετια ειναι αν εχουν αγοραστει κουτα?
    True! Το αναφερει και στην αδεια κυκλοφοριας.
    pew pew pew pew pew pew !!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της virus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Christos ktm R Προβολή μηνύματος
    εχω καταθεσει πινακιδες κ μολις τις παρω πισω θα εχει περασει η διωρια του κτεο κατα 5 μηνες.θα πρεπει να εχω αντιγραφο απο το χαρτι της εφοριας που τις κατεθεσα για να αποφυγω το προστιμο ή το βλεπουν αυτοματα στο συστημα?οι πινακιδες ειναι κατατεθιμενες λιγοτερο απο 1 χρονο.

οσο ειναι το οχημα σε ακινησια δλδ κατατεθειμενες πινακιδες δεν εχεις καθολου θεμα με κτεο. ακομα και αν η ακηνησια ειναι πανω απο χρονο. ΟΜΩΣ σαν παρεις τις πινακιδες απο την εφορια πρεπει μεσα σε ενα μηνα να περασεις κτεο. και περνας κτεο χωρις προστιμα
    Γιαννης

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    προσοχη ΔΕΝ ειναι μηνας
    νομιζω ειναι 10 μερες

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    Πέρασα χτες ΚΤΕΟ (autovision), ο έλεγχος άντε να ήταν καθαρά κανένα τρίλεπτο. Έχει πολύ πλάκα το διαφημιστικό που δίνουν στο τέλος όπου αναφέρεται σε ποια σημεία της μοτοσυκλέτας πραγματοποιείται έλεγχος, π.χ. υαλοκαθαριστήρες και πίδακες νερού...

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. μεταθανατιες εμπειριες...
    από noble στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 81
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2007, 21:40
  2. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2006, 22:30
  3. Εξωσωματικές εμπειρίες
    από bartlal στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2006, 20:27