Το ποσοστό κρανωμενων έχει ανέβει εντυπωσιακά.
Καποιες φορές κάνω παρατηρήσεις (αν υπαρχουν όλα τα υπόλοιπα) αν όχι κανονικά.
Το ποσοστό κρανωμενων έχει ανέβει εντυπωσιακά.
Καποιες φορές κάνω παρατηρήσεις (αν υπαρχουν όλα τα υπόλοιπα) αν όχι κανονικά.
Δεν είναι δίκαιο να μην έχεις δικαίωμα περιθαλψης. Δε μοιάζει όμως το παράδειγμα του καπνίσματος σε αυτή τη κατηγορία.
Το κάπνισμα ή το παραπάνω βάρος σε καταστρέφει σιγά σιγά. Το να κοπανήσεις με 30-40 χλμ κάτω ακράνωτος, το παθαίνεις το κακό μια και έξω αν χτυπήσεις στο κεφάλι βέβαια.
Και γιατί να πλερώ φόρους αν δεν θα έχεις δικαίωμα περιθαλψης; Πιο λογικό μου φαίνεται να έχεις περίθαλψη και μόλις γίνεις καλά και παραγωγικος ξανά, να σου έρθει το ραβασάκι του νόμου για κράνος κτλ.
Ε μετά ίσως το ξανασκεφτείς το πράμα λίγο καλύτερα.
Γιατί Τόλη το "θα μου μουτρώσει το χωριό και για αυτό άστους να ψοφάνε, η στατιστική δεν κάνει εχθρούς" είναι σοβαρή δικαιολογία;
Αλλά έτσι μας κατάντησαν κύριοι, να πηγαίνεις μιά βόλτα και να μην ξέρεις ποιός χωρΓιάτης θα σε φάει και πως και μετά θα σου πει κιόλας "τι θε ρε πρωτευουσιάνε; Εμείς έτσι τα έχουμε 'δω, τράβα στην μπόλη, γκιτ".
Pan(dvs)@ είσαι ωραίος! Έπιασες το θέμα όπως τον πάπα...απ τα @ρχιδι@ :P
Λοιπόν κι εγώ είμαι της γνώμης ότι για να μην έχουμε ακράνωτους το κράνος θα πρέπει να γίνει φετίχ, must, λατρεία, απαραίτητο εργαλείο του καλού οδηγού κι όχι του καλού παιδιού, μαγκιά, μόδα και πολλά άλλα..
Εγώ φοράω πάντα κράνος. Είναι η παράγραφος του κοκ που έχω τηρήσει κι αυτό όχι για το γράψιμο ή την όποια προστασία σε στούκο αλλά γιατί έχω πιστεί ότι με βοηθάει στη οδήγηση σε μεγάλο βαθμό. Με προστατεύει από αέρα, βροχή, ιπτάμενα ζωύφια και μπορώ να βάλω και μια δευτέρα βρε αδερφέ :P
Pan (dvs)@ κι άλλο; θα τα ξεριζώσεις :P
Από εμένα έχεις το ελεύθερο :P:P:P
βασικά δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται καθόλου αλκοόλ με οποιαδήποτε οδήγηση. Απλά και ξεκάθαρα.
done.
atom_smasher@ Συμφωνώ 100% διότι με τα όρια δημιουργείται ψευδαίσθηση ότι δεν έχεις πιει πολύ, αλλά στο αλκοτέστ δείχνει ότι έχεις περάσει το όριο και την τρως στο κ@λο. Στο κάτω κάτω αν δεν μπορείς να μη πιείς μια φορά έχεις άλλο πρόβλημα...
Το αλκόλ σίγουρα δημιουργηθεί πολύ επικίνδυνες καταστάσεις και δεν έχει καμία σχέση με τις υπόλοιπες παραβάσεις του κοκ που μπορεί να εκπέσει ένας οδηγός αλλά να είναι νηφάλιος.
πωπω θυμάμαι τότε που είχαν κάτι τέτοια στα περίπτερα και πίναμε και προσπαθούσαμε να δούμε ποιός κάνει το High score![]()
Κάποια στιγμή ειχε βάλει δώρο και το περιοδικό μοτο τέτοια συσκευή.
Φίου φίου φι φι φίου
δεν έδειχνε ποσό αριθμητικά, μόνο άναβε πράσινο/κόκκινο λεντάκι.
Και δεν δούλευε κιόλας...![]()
Εξαρτάται αν το βλέπεις "Πίνω ή δεν πίνω" ή όπως όλα στην Ελλάδα που είναι "Σχετικά". Δηλαδή δεν έχω πιεί πολύ, δεν έχω κλέψει πολύ, δεν έχω απατήσει πολύ, δεν έχω δουλέψει πολύ και αφήνεις κάποιον 3ο να εκτιμήσει αν είναι αρκετό ή όχι και που είναι το σχετικό όριο. Εντάξει, ίσως και να υπερβάλλω λίγο...![]()
done.