Γιώργο σου αφιερώνω ένα τραγουδάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε δε πα να λετε...ΣΑΣ ΕΧΩ ΟΛΟΥΣ![]()
![]()
Μόνο στα όνειρα, μόνο στα όνειρααααα
μόνο στα όνειρα μπορώ να σ΄ ακολουθήσώωωωωω
![]()
![]()
Γιώργο σου αφιερώνω ένα τραγουδάκιΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
Μόνο στα όνειρα, μόνο στα όνειρααααα
μόνο στα όνειρα μπορώ να σ΄ ακολουθήσώωωωωω
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
![]()
Για να δουμε....
Τιμόνι αλλάξαμε;
Σωληνάκια υψηλής;
Εξατμίσεις;
μανέτες;
πλαινά καπάκια στο μοτέρ...
Power Commander....
και μας έχεις....
It's good to share....![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
To thread to anoiksa giati eixa kati diaforoules me enan sinadelfo hondakia edo sti doulia.... ennoite oti to z einai arxigos...
afta ta hornet re gamoto einai poli asxima aporo pos tous aresoun kai ta kavalane...
de ntreponte...![]()
H ΑΝΑΓΚΗ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΕΥΑΛΩΤΟ
Γιατί να ντρέπονται φίλε μου αυτοί και να μήν ντρέπεσε εσύ που έχεις το Z ή πιστεύεις ότι έχεις το σουπερ τίγκα μηχανάκι και είμαι γρήγορος και γαμάω τα hornetakia.Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV
To thread to anoiksa giati eixa kati diaforoules me enan sinadelfo hondakia edo sti doulia.... ennoite oti to z einai arxigos...
afta ta hornet re gamoto einai poli asxima aporo pos tous aresoun kai ta kavalane...
de ntreponte...![]()
Ο καθένας είναι περήφανος γι αυτό που έχει γιατί το έχει αγοράσει με τον ιδρώτα του και το αγόρασε επειδή το γουστάρει να το καβαλάει .
Mου έχει δώσει ο Γιωρίκας μια παραγγελία να του φέρω τεπόζιτο μαύρο που να αναγράφει HONDA.Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Για να δουμε....
Τιμόνι αλλάξαμε;
Σωληνάκια υψηλής;
Εξατμίσεις;
μανέτες;
πλαινά καπάκια στο μοτέρ...
Power Commander....
και μας έχεις....
It's good to share....![]()
![]()
Η μετάλλαξη σε αληθινό μοτοσυκλετιστή με αληθινή μοτοσυκλέτα και όχι πλάνωδιο σουβλαντζή γίνεται σιγά σιγά :rotflmao: :rotflmao:
Simfono file mou ... de to leo me kakia opos esi ipetheses alla antikeimenika einai pio omorfo... an thes gia na pistoun i kollimeni hondakides vale to mikro sou anipsaki kai ti kori tou filou sou pou einai mikra pedakia na dis oti kai mexri kai afta tha to epiveveosoun.. Telos oles oi mixanes einai kales gia kapious logous pou prosopika o kathenas diaferi... oso gia ta lefta... makari na ixan oloi na pernoun mixanes kai oxi koutakia...
Min eisai loipon toso eveksaptos...
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Mου έχει δώσει ο Γιωρίκας μια παραγγελία να του φέρω τεπόζιτο μαύρο που να αναγράφει HONDA.
Η μετάλλαξη σε αληθινό μοτοσυκλετιστή με αληθινή μοτοσυκλέτα και όχι πλάνωδιο σουβλαντζή γίνεται σιγά σιγά :rotflmao: :rotflmao::a24: :a31: :a31: :a31: :a019:
![]()
Για τον κάθε έναν απο εμάς η μηχανή του είναι η πιό ωραία οπότε αυτό που λές είναι πολύ σχετικό και υποκειμενικό και εάν ήταν να διαλέξω γυμνό δέν θα διάλεγα ούτε το Z ούτε το Hornet, υπάρχουν άλλα πολύ πιο όμορφα και πολύ καλύτερα μηχανάκια απο αυτά και δέν είμαι και ευεξαπτος κιόλας αλλά δέν μπορείς να μπαίνεις και να τα ισωπεδώνεις όλα, εκτός εάν τα λές για πλάκα με παιδιά που γνωρίζεις όπως κάναμε σε παλαιότερο πόστ μια όμαδα φίλων εδω μέσα.Αρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV
Simfono file mou ... de to leo me kakia opos esi ipetheses alla antikeimenika einai pio omorfo... an thes gia na pistoun i kollimeni hondakides vale to mikro sou anipsaki kai ti kori tou filou sou pou einai mikra pedakia na dis oti kai mexri kai afta tha to epiveveosoun.. Telos oles oi mixanes einai kales gia kapious logous pou prosopika o kathenas diaferi... oso gia ta lefta... makari na ixan oloi na pernoun mixanes kai oxi koutakia...
Min eisai loipon toso eveksaptos...![]()
Έλα που δέν θέςΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
:a24: :a31: :a31: :a31: :a019:
![]()
![]()
![]()
![]()
Τραβάτε με κι ας κλαίω είναι η αδερφή.....Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Έλα που δέν θές![]()
![]()
![]()
ντIDI; άν βάλεις και HRC αυτοκόλλητο εκτός από +3 άλογα θα σε κοιτάνε και τα πιπίνια που κυνηγάς![]()
άντε με το καλό ρε![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
ESI FILE MOU AN EPITREPETE TI MIXANI IPEVIS... GIA NA EXOUME KALO ROTIMA
sniper moderator στα cbr παλιότερα κάτοχος Fs μαχητικούΑρχικά δημιουργήθηκε από PPPPPAV
ESI FILE MOU AN EPITREPETE TI MIXANI IPEVIS... GIA NA EXOUME KALO ROTIMA
scbr1000rr εγώ έχω ένα sh150 HRC![]()
Τη πάτησες δέν φαίνεται τίποταΑρχικά δημιουργήθηκε από idi
Κοιτα τη φωτο και θα δεις ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ να ειχε
(100% αληθηνη φωτο οχι μονταζ.....):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
OK εγω και καμια 20ρια αλλοι το ειδαμε απο κοντα οτι γραφει....
KAWASAKI RACING TEAM :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: