καλησπέρα και πάλι νομίζω οτι έχουμε ξεφύγει λιγο και εχουν δημιουργηθεί εντάσεις απο το ποστ μου και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη ,ίσως και εγώ δεν τοποθετήθηκα σωστά
ας το πάρω λίγο από την αρχή
τα λάστιχα τα παραγγελα απο των μηχανικό με το λόγο οτι μου κάνει ευκολία στην πληρωμή, έτσι αυτός ήταν η επιλογή μου για να βάλω στην μηχανή λάστιχα ,απο όλα τα λάστιχα που του ζήτησα τα μόνα ετοιμοπαράδοτα ήταν αυτά στο αρχικό ποστ, δεν είχε άλλα ο αντιπρόσωπος που συνεργαζόταν ,έτσι και εγώ πήγα και τα είδα μου φανήκαν οκ μαλάκα, αλλά το ότι το ένα δεν είχε την γραμμή που έχουν όλα συνήθως, η ημερομηνίες που θα ήθελα έστω να είναι αρχές του 16 όχι πως έχω κολλήματα για της ημερομηνίες μιας και γνωρίζω οτι τα λάστιχα θέλουν κάποιο καιρό πριν μπουν στην μηχανή, άλλα όσο να ναι καινούριο λάστιχο παίρνω ας το πάρω κοντινή ημερομηνία και όχι μετά του χρόνου και ο χρωματισμός του ενός σε κάποια σημεία που ήταν κάπως, με έκανε να τραβήξω φώτο και να της στείλω σε ένα φίλο λάστιχά οπού η απάντηση του ήταν ότι Michelin και μακρινή ημερομηνία δεν πάνε μαζί + οτι είναι σαν να τα έχει κάψει ο ήλιος, έτσι σκέφτηκα να το γράψω εδώ το θέμα μου για αυτούς που έχουν κάποια σχετική εμπειρία και άποψη ποιο ψαγμένει απο μένα και ποιο αντικειμενική από λάστιχα και καταναλωτή .
όπως και να έχει τα λάστιχα μετά από λίγα σχόλια σας τα έστειλα πίσω και περιμένω τώρα την ερχόμενη εβδομάδα να μου φέρει άλλα έτσι μου είπε εχθές και ότι το ένα θα έρθει σήμερα και το άλλο τέλος εβδομάδας στον αντιπρόσωπο και ελπίζει οτι θα έχει καντίνες ημερομηνίες γιατί και ο αντιπρόσωπος δεν ξέρει τι ημερομηνίες θα του έρθουν και έτσι θα ενημερώσω
εδώ θα βάλω μια φώτο με μαρκάρισμα την απόχρωση του λάστιχου
συγνώμη για το συντακτικό μου και την ορθογραφία μου ελπίζω να μην σας έβγαλα τα μάτια έξω
![]()