Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 107

Θέμα: καινουρια λαστιχα με παλια ημερομηνια ?

καλησπέρα και πάλι νομίζω οτι έχουμε ξεφύγει λιγο και εχουν δημιουργηθεί εντάσεις απο το ποστ μου και θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη ,ίσως και εγώ δεν τοποθετήθηκα σωστά
    ας το πάρω λίγο από την αρχή
    τα λάστιχα τα παραγγελα απο των μηχανικό με το λόγο οτι μου κάνει ευκολία στην πληρωμή, έτσι αυτός ήταν η επιλογή μου για να βάλω στην μηχανή λάστιχα ,απο όλα τα λάστιχα που του ζήτησα τα μόνα ετοιμοπαράδοτα ήταν αυτά στο αρχικό ποστ, δεν είχε άλλα ο αντιπρόσωπος που συνεργαζόταν ,έτσι και εγώ πήγα και τα είδα μου φανήκαν οκ μαλάκα, αλλά το ότι το ένα δεν είχε την γραμμή που έχουν όλα συνήθως, η ημερομηνίες που θα ήθελα έστω να είναι αρχές του 16 όχι πως έχω κολλήματα για της ημερομηνίες μιας και γνωρίζω οτι τα λάστιχα θέλουν κάποιο καιρό πριν μπουν στην μηχανή, άλλα όσο να ναι καινούριο λάστιχο παίρνω ας το πάρω κοντινή ημερομηνία και όχι μετά του χρόνου και ο χρωματισμός του ενός σε κάποια σημεία που ήταν κάπως, με έκανε να τραβήξω φώτο και να της στείλω σε ένα φίλο λάστιχά οπού η απάντηση του ήταν ότι Michelin και μακρινή ημερομηνία δεν πάνε μαζί + οτι είναι σαν να τα έχει κάψει ο ήλιος, έτσι σκέφτηκα να το γράψω εδώ το θέμα μου για αυτούς που έχουν κάποια σχετική εμπειρία και άποψη ποιο ψαγμένει απο μένα και ποιο αντικειμενική από λάστιχα και καταναλωτή .
    όπως και να έχει τα λάστιχα μετά από λίγα σχόλια σας τα έστειλα πίσω και περιμένω τώρα την ερχόμενη εβδομάδα να μου φέρει άλλα έτσι μου είπε εχθές και ότι το ένα θα έρθει σήμερα και το άλλο τέλος εβδομάδας στον αντιπρόσωπο και ελπίζει οτι θα έχει καντίνες ημερομηνίες γιατί και ο αντιπρόσωπος δεν ξέρει τι ημερομηνίες θα του έρθουν και έτσι θα ενημερώσω

εδώ θα βάλω μια φώτο με μαρκάρισμα την απόχρωση του λάστιχου Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	20161111-0005.jpg 
Προβολές:	298 
Μέγεθος:	68,7 KB 
ID:	374073

συγνώμη για το συντακτικό μου και την ορθογραφία μου ελπίζω να μην σας έβγαλα τα μάτια έξω

Η είσοδος στα όνειρα είναι δωρεάν-> η έξοδος είναι που κοστίζει.

Μπορείς να αγοράσεις ένα ρολόι, ............ αλλά όχι το χρόνο.
    Μπορείς να αγοράσεις ένα βιβλίο, ........... αλλά όχι την γνώση.
    Μπορείς να αγοράσεις μια θέση, .............. αλλά όχι το σεβασμό.
    Μπορείς να αγοράσεις τον γιατρό, ........... αλλά όχι την υγεία.
    Μπορείς να αγοράσεις την ψυχή, ............ αλλά όχι την ζωή.
    Μπορείς να αγοράσεις το σέξ, ................. αλλά όχι την αγάπη...♥

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    έτσι τώρα για να πούμε και κάτι διαφορετικό, ένα λάστιχο το οποίο έχει περάσει καιρό σε σκόνη, υγρασία και φως δεν θα το καταλάβεις γιατί θα είναι τίγκα στην μπίχλα και θα είναι αποχρωματισμένο, σταχτί, καφέ, κάτι; Όταν βλέπεις ένα λάστιχο κατάμαυρο και καθαρό-ΚΑΘΑΡΟ, δεν πιστεύω ότι υπάρχει ένας υπάλληλος που ασχολείται με το ενδελεχές πλύσιμο, στέγνωμα και "γυάλισμα" ελαστικών πριν την παράδοση στον πελάτη. Μάλλον είναι καθαρό και μαύρο γιατί ήταν αποθηκευμένο κάπου εκτός σκόνης και εκτός ήλιου. Και το στοκ που έχει το τυπικό λαστιχάδικο μέσα δεν είναι "πολύ" γιατί δεν τον συμφέρει να έχει λάστιχα να περιμένουν στο μαγαζί για καιρό. Θα έχει λίγα από τις πιο κινήσιμες διαστάσεις της αγοράς που ξέρει ότι θα φύγουν γρήγορα. Προφανώς και υπάρχουν εξαιρέσεις, αλλά είναι ακριβώς αυτό. Τόσα χρόνια δεν έχω δει να μου φέρουν λάστιχο που να έδειχνε "παραμελημένο" στην αποθήκευση. Και δεν έχω ψάξει ποτέ την ημερομηνία του.

ενταξει για να κανω και λιγο τον δικηγορο του διαβολου...αν ο λαστιχας, πριν στο φερει να το δεις και το περασει επανω, το εχει κανει με ενα βετεξακι και εχει παρει την πολλη σκονη και μπιχλα, δεν νομιζω να το καταλαβεις...

εγω παντως αυτα που εβαλα τον Ιουνιο του 16, και ειχαν ημερομηνια παραγωγης τελευταιες εβδομαδες του 2012, φαινοντουσαν μια χαρα...και καθαρα - καθαρα, και μαυρα-μαυρα σε συγκριση με τα αλλα που ειχε εκει διπλα...
    αν δεν μου ελεγε δλδ οτι ειναι τετοιας παραγωγης, ουτε που θα το ψυλλιαζομουν...

δεν καθαρίζει με το βετεξάκι αγόρι, δεν έχεις δει πως είναι από μέσα, όλο "αγριάδα" δεν υπάρχει περίπτωση ένα μπιχλιασμένο να γίνει τσίλικο εύκολα. Και άντε ότι φαίνεται, κάτω από το αυτοκόλλητο δεν θα έχει διαφορά; Αν το δεις με λίγη προσοχή, δεν την πατάς (νομίζω δηλαδή, σίγουρος είναι μόνο ο θάνατος).

Με θυμάσαι ρε πούστη ? Το avatar του/της AristidisZ
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    σίγουρος είναι μόνο ο θάνατος
    και οι φόροι...

ψυχή μου πιες, πιες όσο θες μήπως και πάρεις στροφές

Ο Γλάρος / ψόφα φούστη γλάρε
    ψαναψόφα φούστη γλάρε

Και ο Τερενς
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Cpt. Haddock Προβολή μηνύματος
    Και ο Τερενς
    Throttle that mysterious friend of ours

Παλαιό μέλος
    Ρωταω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Κοιτωντας για λαστιχα για το RC390 επεσα πανω σε προσφορα του Tyrepro που εχει εκπτωση 15% σε λαστιχα DOT22. Μαζι με μια εκπτωση 5% για αγορα σετ φτανουμε στην εξευτελιστικη τιμη των 185€ για σετ Dunlop Sportsmart TT με ημερομηνια παραγωγης το 2022. Απο τη μια η τιμη ειναι μεγαλο δελεαρ και λογικα τα λαστιχα θα ειναι σωστα συντηρημενα, αλλα η μηχανη δε θα γραφει χιλιομετρα, οποτε παιζει τα λαστιχα να μεινουν καιρο πανω στη μηχανη (εφοσον δεν την πουλησω σε κανα χρονο ). Γνωμες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Ρωταω εδω για να μην ανοιγω αλλο θεμα. Κοιτωντας για λαστιχα για το RC390 επεσα πανω σε προσφορα του Tyrepro που εχει εκπτωση 15% σε λαστιχα DOT22. Μαζι με μια εκπτωση 5% για αγορα σετ φτανουμε στην εξευτελιστικη τιμη των 185€ για σετ Dunlop Sportsmart TT με ημερομηνια παραγωγης το 2022. Απο τη μια η τιμη ειναι μεγαλο δελεαρ και λογικα τα λαστιχα θα ειναι σωστα συντηρημενα, αλλα η μηχανη δε θα γραφει χιλιομετρα, οποτε παιζει τα λαστιχα να μεινουν καιρο πανω στη μηχανη (εφοσον δεν την πουλησω σε κανα χρονο ). Γνωμες;
    Βάλτα

Μην μασάς με την παράνοια του Νεοέλληνα, που ψάχνει τα λάστιχα λες και αγοράζει ... ψάρια
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

Να τα βάλεις

NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Σε σωστές συνθήκες αποθήκευσης μέχρι 6 χρόνια είναι μιά χαρά.
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    τα βαζεις εννοείται φίλε
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

..nice flight.. Το avatar του/της airmav
    βάλτα,
    σωστες συνθήκες αποθήκευσης δεν υπάρχουν ή καλύτερα ειναι μη εφαρμόσιμες εδω
    ..without engineers, science is just philosophy..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    "Το φθηνό το κρέας τα σκυλιά το τρώνε" που λες και εσύ... (εκτός και αν δεν ισχύει στην συγκεκριμένη περίπτωση).

Υποτίθεται ότι μετά την 5ετία έρχεται μια φυσική γήρανση του υλικού, που επιταχύνεται ανάλογα τις συνθήκες.

Εγώ θα τα έβαζα, αλλά δεν είμαι γρήγορος, δεν το κυνηγάω στους δρόμους, πίστα ούτε καν, το μηχανάκι είναι ψοφίμι και πάντα έχοντας συνείδηση ότι φοράω ένα παλιότερο λάστιχο.

Τώρα, μεγάλο παιδί είσαι, αν σου προκαλεί άγχος και σου στερεί χαρά, δώσε το επιπλέον 150άρι και άστο να πάει στο καλό.

Αν δεν σε χαλάει βάλτα.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    Αν ειναι οντως σωστα αποθηκευμενα και σου τα δινει σε αυτη την τιμη βαλτα. Νομιζω και εγω θα τα εβαζα.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ραδιόφωνο με παλιά λαικά
    από transalpblack στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 14/08/2010, 04:56
  2. Κουνημα απο καινουρια λαστιχα
    από Drake21 στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2010, 14:54
  3. Καινούρια λάστιχα!!
    από Arcteryx στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket