Μπράβο στο μοτομάρκετ τότε.Να τα λέμε και αυτά.![]()
Φίου φίου φι φι φίου
Ωραίοι στο Μότο μάρκετ για ακόμη μια φορά. (Τα καλύτερα έχω να λέω για Το τοπικό κατάστημα )
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
Ομορφα,απλα,και "παντελονατα"!
Συγχαρητηρια κυριοι του Μοτομαρκετ.
![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ψωνιζω συνεχεια σπο το μοτομσρκετ και παντα ειχα την καλυτερη εξυπηρετηση και καλες τιμες..τα παιδια ειναι παραδειγμσ προς μιμηση..δεν τους αφορα το θρεντ αυτο..
Αλλα μιας και μας διαβαζουν να τους πω οτι το macna που ειχα αγορασει 220 ευρω δεν τα αξιζει τα λεφτα του, καλο εινσι να το δουν το θεμα για τη συνεργασια τους στο μελλον
..παντα φιλικα και προς ενημερωση..
Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..
Το νήμα αυτό τους αφορά προφανώς, έγινε ένα λάθος, διορθώθηκε και όλα καλά. Και με δεδομένο ότι έληξε το επεισόδιο και μάλιστα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, το νήμα θα έπρεπε να κλειδωθεί.
Οτιδήποτε άλλο αφορά τον εξοπλισμό που αγόρασες ΔΕΝ αφορά το παρόν νήμα, υπάρχουν άλλα στα οποία συζητάμε την ποιότητα των ρούχων που έχουμε. Νομίζω ένα από τα τελευταία το είχε ανοίξει ο PanDVS κάποτε, ακριβώς με αυτόν τον σκοπό. Ψάξε το και ότι θέλεις για το μπουφάν γράψε το εκεί.
Για να πω την αλήθεια εγώ δεν ήξερα καν αν υπήρχε αυτό το κατάστημα... από το θερντ αυτό το έμαθα.![]()
να προσθεσω και την δικη μου αποψη...
ειναι παντα χαμογελαστοι, εξυπηρετικοτατοι, ευγενικοι, φιλικοι, καλοδιαθετοι, υπομονετικοι κλπ.κλπ.κλπ.
η αντιμετωπιση που εχω ειναι σαν να ειναι παντα η πρωτη φορα...που προσπαθουν να κερδισουν τον πελατη...
μονο θετικα εχω να πω για το καταστημα στην καλιροης !!!
![]()
:ZZZ:
κι αφου λοιπον πω κι εγω ένα μπραβο στο μοτομαρκετ, και ότι με τη κινηση αυτή θα είναι το πρωτο κατάστημα που θα επισκεφτω την επομενη φορα που θα χρειαστω εξοπλισμο μηχανης, να επιστρεψουμε στα του mediamarkt...
αγορασα ασυρματο σετ πληκτρολογιο ποντικι, παω σπιτι το ανοιγω και εντοπίζω πρόβλημα με ένα πληκτρο.. παω πισω τους το λεω βγαζει η κοπελα το πληκτρολογιο απ'το κουτι πριν προλάβω να τελιωσω εχει ηδη δρομολογησει αντικατασταση.. ουτε να το δει αν φτιαχνεται ουτε τιποτα..
αγοραζω φωτογραφικη μηχανη μαζι με καρτα μνημης για να τη κανω δωρο στην αδερφη μου που θα πηγαινε για πασχα στη γερμανια..
η μηχανη αποδειχθηκε ελατωματικη και κατεστρεφε τις καρτες μνημης
τη παω πισω μετα από δυο μηνες τους λεω αυτό κι αυτό συμβαινει, βαζει η κοπελα μια καρτα δικια τους διαπιστωνει το πρόβλημα, και πριν προλάβω να μιλησω μου λεει:
"θελετε επιστροφη χρηματων η θα ψωνισετε κατι άλλο?" επελεξα να ψωνισω άλλη μηχανη, βγαζει πιστωτικο για τη φωτογραφικη, ψαχνει στα αρχεια να και βρισκει και την αποδειξη της καρτας μνημης (ειχαν κοπει χωριστα και δεν την ειχα μαζι) μου βγαζει και για αυτην και μου δινουν και μια δευτερη καρτα δωρο επειδή μου κατεστρεψε δυο καρτες η μηχανη..
ασε δε που κάθε που παω παντα φευγω ευχαριστημένος από την εξυπηρετηση.. οποτε που καταληγουμε? ότι δε με ενδιαφερει τι τιμες ανακοινωνουν στις εκπτωσεις η λιγο πριν από αυτές.. από τη στιγμη που στην εξυπηρετηση και την υποστηριξη είναι αποδεδειγμένα ενταξει, και οι τιμες που τρεχουν τη δεδομενη στιγμη που θα παω να ψωνισω μου κανουν, θα εξακολουθώ να ψωνιζω από εκει..
το ελληνικο μαγαζακι με ηλεκτρονικα θα μου ελεγε πηγαινε το στο σερβις της αντιπροσωπιας, δεν είναι δουλεια μου να το διορθωσω εγω το θεμα εγω απλα πωλήσεις κανω και τα λοιπα γνωστα..
ο αδερφος μου πηρε δυο κινητα από το PUBLIC, και τα δυο του βγαλαν πρόβλημα εντος εγγυησης το ένα προσπαθουν να τον πεισουν ότι φταιει αυτος και δεν καλυπτει, και ακομα το φτιαχνουν κοντα ένα τριμηνο τωρα, το άλλο το πηραν υποτειθεται ότι το εφτιαξαν του ξαναβγαλε το ιδιο θεμα και τωρα παλι εκει το εχουν.. βαζω στοίχημα ότι τα media θα το ειχαν ηδη αντικαταστησει!
Αυτό εμένα δεν μου λέει κάτι γιατί και οι αντιπροσωπίες λειτουργούν άψογα.
Έχω οθόνη PC 19" της LG αγορασμένη από άσχετο σκρουτζομάγαζο η οποία χαλάει και σβήνει τελείως εντός εγγύησης στον δεύτερο χρόνο λειτουργίας . Παίρνω τηλέφωνο την αντιπροσωπία και χωρίς δεύτερη κουβέντα σε δυό μέρες είχε έρθει κούριερ της ACS με καινούργια οθόνη με καινούργια εγγύηση και πήρε την παλιά και την απόδειξη αγοράς της ...
Δεν χρειάστηκε να πάω καν από την αντιπροσωπία![]()