Γιατί ξηγιέσαι στελιοτέρικα ρε Νικόλα...
Γιατί ξηγιέσαι στελιοτέρικα ρε Νικόλα...
Πλάκα κάνουμε, φυσικά. Τουλάχιστον εγώ. Ο καθένας όπως τη βρίσκει και ανάλογα τις δυνατότητές του (φυσικές και οικονομικές). Εγώ πάντα την έβρισκα και έκανα διαδρομές με μηχανάκια που άλλοι δε θα έκαναν ούτε 3 χιλιόμετρα. Ναι, θα ήθελα περισσότερη άνεση και να κουβαλάω ό,τι θέλω, αλλά δυστυχώς δε γίνονται όλα. Προτεραιότητα για μένα αποτελεί η ευχαρίστηση. Γι'αυτό και δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η οδήγηση σε συνθήκες χαμηλής πρόσφυσης. Αν χρειαστεί, θα το κάνω. Έχω οδηγήσει και με βροχή και με υγρασία και με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και σε βουνά και τα πάντα. Δε με σταματάει τίποτα από το να καβαλήσω, αν θέλω. Γι'αυτό έχω πληρώσει πλήρη εξοπλισμό x3 (καλοκαιρινό, χειμερινό, "αγωνιστικό") άλλωστε. Αλλά δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί. Με ευχαριστεί να οδηγώ σβέλτα (σβέλτα για μένα ε, για άλλον μπορεί να είναι πιο αργά από σταματημένο παπί) και αυτό χρειάζεται πρόσφυση. Ωραίες και οι "περιπετειώδεις" διαδρομές, πιθανότατα και καλύτερες/δυνατότερες εμπειρίες, αλλά για άλλη φάση και άλλο μηχανάκι.
Μιλάτε στον άνθρωπο που πέρσι, σε ορεινή εκδρομή με συμφορουμίτες, είδε 2-3 μεγάλα adv να ανεβαίνουν ένα ύψωμα εκτός δρόμου, με γρασίδι και υγρασίες και αμέσως βγήκε από τον δρόμο και τους έφτασε, μόνο για να τους πει "α δεν είστε δικοί μας εσείς ε;" και γύρισε πίσω. Bitch, please.![]()
Life begins at 45°.
Καιρό έχουμε να φάμε ......![]()
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Ρερεση ακούμε και Ρερεση δεν βλέπουμε κύριοι. ....
Αυτή η γνωστή κλίκα το κρατά για πάρτη της. ....
Gagourus agamitus Parthenopipitsus!
Μολις ανεβει 5-6 βαθμους η θερμοκρασια εγω λεω να μαζευτουμε να παμε γιατι εκει κανει και λιγο ψυχρουλα παραπανω..μην παμε με 5 και γυρισουμε με -2
Ετσι κατα το τελος φεβρουαριου αρχες μαρτιου..ε?Ε?ε?ε?![]()
Throttle that mysterious friend of ours
Καλέ σιγά μην βγάλω την αγάπη μου έξω στην βροχή...
Σκεπασμένη μέσα στο γκαράζ...
Μια φορά μας έπιασε βροχή και γύρισα σπίτι και την καθάριζα μία ώρα![]()
Θα παμε με αμαξι.....η βολτα ειναι καθαρα για ζωώδης λαιμαργογλουτονικους λογους οχι για να απολαυσουμε οδηγηση και λοιπες μπουρδες αστα για αλλου αυτα![]()
Throttle that mysterious friend of ours
να ο άνθρωπος ο σωστός, ο γνώστης των γαστριμαργικών απολαύσεων στο καταχείμωνο. Να μην πω επίσης ότι με την ίδια βενζίνη που πάει και γυρίζει το μηχανάκι με έναν, πάνε και γυρίζουν τέσσερις με το κουτί (καλά, μερικά κουτιά καίνε λίγο παραπάνω, αλλά πάλι...).
Από χιόνι, ξέρουμε τι παίζει στην ορεινή Ναυπακτία; Αν δεν έχει θεματάκια, να το κανονίσουμε συν και τόμως.
ψιτ, ΑΦΑΝΑ, για κανονίσου...