Ωραία. Έρχεται ο καθένας με ότι θέλει. Εγώ θα προσπαθήσω πάντως να πάω πρώτος και θα κάθομαι έξω. Όποιος έρχεται με αυτοκίνητο, θα του φωνάζω 2 - 3 λεπτά ουυυ!!! ουυυ!!! και μετά θα τον χαιρετάω.![]()
Ωραία. Έρχεται ο καθένας με ότι θέλει. Εγώ θα προσπαθήσω πάντως να πάω πρώτος και θα κάθομαι έξω. Όποιος έρχεται με αυτοκίνητο, θα του φωνάζω 2 - 3 λεπτά ουυυ!!! ουυυ!!! και μετά θα τον χαιρετάω.![]()
Εγώ θα κρατάω τριαντάφυλλο για να με καταλάβετε
The R is for Respect.
Βόρεια πίτα είναι... τι θα λέγατε για Σέρρες, Δράμα, Καβάλα;;;
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Για Βέροια το σκέφτεται κάνεις? Εύκολη πρόσβαση από Θεσσαλονίκη , Σέρρες ,δυτική Μακεδονία και Θεσσαλία περίπου 150 χλμ
Να κάνουμε και ένα poll για περιοχές.![]()
Life begins at 45°.
ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ
Καλύτερη επιλογή από τη Θεσσαλονίκη για Βορρά δεν υπάρχει.
Από Βόλο μέχρι Ξάνθη και Κομοτηνή,Από Φλώρινα μέχρι Χαλκιδική τρίτο πόδι και Θάσο.
200 χλμ. περίπου η μεγαλύτερη απόσταση.
Τώρα να κουβαλήσεις έναν από τη Δράμα,Ξάνθη στη Λεπτοκαρυά χτυπάει το κοντέρ 300+.
Έλα όμως που και οι Θεσσαλονικείς γουστάρετε βολτούλα......γιαυτό καλή επιλογή η περιοχή,
όμως καλύτερη θα ήταν στο Λιτόχωρο ή στον Άγιο Παντελεήμονα τον παλιό ,ψηλά λέμε
ή στον παλιό Πόρο,αλλά εκεί έχει μια-δυό ταβέρνες μόνο.Ο Παντελεήμονας έχει πράμμα μπόλικο.
Χειμώνα βέβαια μπορεί να είναι ζόρικα.
Η Λεπτοκαρυά είναι το πιο μάπα μέρος της περιοχής..!!Πολυσύχναστο,θορυβώδες ακόμα και τον χειμώνα,
γενικά ΔΕΝ ΛΕΕΙ..!!
Μ' αρέσει που τα καφενεία έχουν γεμίσει άνεργους επιστήμονες με 2 μεταπτυχιακά.Πλέον πας για ουζάκι και αντί για μπάλα συζητάς για μαύρες τρύπες τουλάχιστον..
Να αποφασισθεί το σημείο το συντομότερο.
Ώστε να έρθουμε σε συνεννόηση με κάποιο μαγαζατορα εκεί ,μην βρεθούμε περιπλανώμενοι να κόβουμε πίτα σε κανένα πάρκο.
Α ο συμπέθερος μου ζήτησε λουκάνικα