Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 208

Θέμα: Βόλτα ανοιχτή με αγνώστους...

Παλαιό μέλος
    Παιδια δεν πας στην F1 πριν περασης από τα καρτ.
    Παλιά τοπ προορισμός για Τζαμπορι ήταν το Εσπλαναντε.
    Μην σνομπάρετε λοιπών την γλυφάδα και τη Βάρκιζα. Εκεί θα έρθει ο Νέος που και δεν θα (χαλάσει) τίποτα, και θα γνωρίσει και κόσμο.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Το χεις??το χωωω.. Το avatar του/της o teos
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΣΤΕΛΙΟΣ-ΤΕΡΙ Προβολή μηνύματος
    Μην σνομπάρετε λοιπών την γλυφάδα και τη Βάρκιζα. Εκεί θα έρθει ο Νέος που και δεν θα (χαλάσει) τίποτα, και θα γνωρίσει και κόσμο.
    οντως τωρα??
    Throttle that mysterious friend of ours

Ο καφετζης Το avatar του/της teogtp
    Ωραίο θέμα προς συζήτηση.
    Όλα ξεκινάνε από τον εαυτό μας.
    Θέλουμε να βγούμε από το καβούκι μας;
    Μπορούμε να κάνουμε log off από το χαζοκουτι;
    Έχουμε την δύναμη ή καλύτερα θυμόμαστε πως επικοινωνούν οι άνθρωποι μεταξύ τους ή τα έσβησε όλα αυτά το τσουναμι της κρίσης;
    Gagourus agamitus Parthenopipitsus!

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από aldel Προβολή μηνύματος
    Για κάποιο λόγο μου χρειάζεται να έχω έστω μια μικρή ιδέα για το ποιος είναι πίσω από το εκάστοτε ψευδώνυμο, πριν αρχίσω να παρλάρω στο φόρουμ. Δεν νομίζω να είμαι μοναδικός σε αυτό...
    Δεν ξέρω πως να συμφωνήσω με αυτό. Και αν γνωρίσεις πέντε ανθρώπους δε θα απαντήσεις σε έναν έκτο? Μήπως αυτό που θα γράψεις δε θα το διαβάσουν 100αδες μέλη και μη μέλη?
    Εγώ γνωρίζω αρκετούς αλλά καθημερινά συνομιλώ και με δεκάδες άλλους που δεν τους γνώρισα ποτέ από κοντά.

Βασικά στο/στα φόρουμ συνομιλούμε με το avatar και το nickname του καθένα χωρίς να ξέρουμε τι κρύβεται πίσω απ' αυτά. Αυτό είναι και καλό και κακό. Κακό γιατί κάποιοι κρύβονται πίσω απ' την ανωνυμία και παρουσιάζουν τον κακό τους εαυτό και καλό επειδή όλες οι απόψεις αξιολογούνται από όλους με την ίδια βαρύτητα. Δεν ξέρεις αν πίσω απ' την κάθε άποψη υπάρχει ένας 19χρονος ή ένας γιατρός. Το μόνο που έχεις είναι η άποψή του και επάνω σε αυτή συζητάς ή την αγνοείς.
    Και αυτή η διαφορετικότητα φαίνεται και απ' τις τόσες διαφορετικές απόψεις.
    Sent from me using a computer.

Παλαιό μέλος
    Μου εξηγείς όμως Απόστολε ποιος ο λόγος να υπάρχει ανωνυμία από άτομα που δεν έχουν λόγο να είναι ανώνυμα.
    Tora telis poy den telo, kiota telo si den teliw. Kai ego tora den telo gia na telis otan telo.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Πάντα έχεις λόγο να είσαι ανώνυμος στο ίντερνετ. Δεν είναι πριβέ το μαγαζί.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    Πάντα έχεις λόγο να είσαι ανώνυμος στο ίντερνετ. Δεν είναι πριβέ το μαγαζί.
    μην κανεις επιλογη. αλλου εχεις (σαν μοντ) να μου απαντησεις πρωτα. αντε να παω και γω με το ρεμα λοιπων.

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Μου εξηγείς όμως Απόστολε ποιος ο λόγος να υπάρχει ανωνυμία από άτομα που δεν έχουν λόγο να είναι ανώνυμα.
    Ο καθένας μπορεί να έχεις του λόγους του Στελάρα. Εγώ για παράδειγμα όταν βλέπω ότι σε μια συγκέντρωση πάνε πολλοί ιδιοκτήτες africa, δεν πάω που να με πληρώσουν. Με τόσα που έχω γράψει γι' αυτό το μηχανάκι, το ξύλο δεν το γλυτώνω με τίποτα!

Πέρα απ' την πλάκα, όσες φορές μπορούσα να πάω, πήγα και δεν το μετάνιωσα. Το έγραψα και στην αρχή.
    Sent from me using a computer.

Μέλος Το avatar του/της aldel
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Δεν ξέρω πως να συμφωνήσω με αυτό. Και αν γνωρίσεις πέντε ανθρώπους δε θα απαντήσεις σε έναν έκτο? Μήπως αυτό που θα γράψεις δε θα το διαβάσουν 100αδες μέλη και μη μέλη?
    Εγώ γνωρίζω αρκετούς αλλά καθημερινά συνομιλώ και με δεκάδες άλλους που δεν τους γνώρισα ποτέ από κοντά.

Βασικά στο/στα φόρουμ συνομιλούμε με το avatar και το nickname του καθένα χωρίς να ξέρουμε τι κρύβεται πίσω απ' αυτά. Αυτό είναι και καλό και κακό. Κακό γιατί κάποιοι κρύβονται πίσω απ' την ανωνυμία και παρουσιάζουν τον κακό τους εαυτό και καλό επειδή όλες οι απόψεις αξιολογούνται από όλους με την ίδια βαρύτητα. Δεν ξέρεις αν πίσω απ' την κάθε άποψη υπάρχει ένας 19χρονος ή ένας γιατρός. Το μόνο που έχεις είναι η άποψή του και επάνω σε αυτή συζητάς ή την αγνοείς.
    Και αυτή η διαφορετικότητα φαίνεται και απ' τις τόσες διαφορετικές απόψεις.
    Καλά, δεν θα χαλάσει και ο κόσμος αν δεν συμφωνείς. Ορίστε, σου επιτρέπω να διαφωνείς, μην αγχώνεσαι.

Δεν λειτουργούμε όλοι με τον ίδιο τρόπο, ούτε και για τους ίδιους λόγους. Δεν βλέπω τίποτα λάθος στον τρόπο που λειτουργείς εσύ, απλά εγώ λειτουργώ διαφορετικά. Θα γράψω χαλαρά σε ένα φόρουμ που μπαίνουν και τρεις-τέσσερις τύποι που έχουμε πάει μια βόλτα μαζί, τα είπαμε και περνάμε καλά, περισσότερο για να δω τι κάνουν ή/και να κανονίσουμε και καμιά άλλη βόλτα. Εννοείται οτι αν μπω σε μια κουβέντα, θα απάντήσω σε όποιον μου απευθύνει το λόγο (θα προσπαθήσω τουλάχιστον), προσπαθώ να μην είμαι αγενής (ενίοτε το καταφέρνω ).

Για μένα τα μοτοφόρα ήταν, είναι και θα είναι ενας εύκολος τρόπος να κανονίζω βόλτες με παρέα, που μου αρέσουν πολύ, και είναι δύσκολο να κάνω αλλιώς, μιας και κανένας στο κλειστό μου κύκλο δεν καβαλάει. Είναι ένα μέσο για ένα συγκεκριμένο σκοπό, αν θέλεις, ένα online dating για μηχανόβιους . Αν ο σκοπός δεν είναι εκ των πραγμάτων εφικτός, τότε πάει περίπατο και το μέσο. Αυτή είναι η δική μου προτεραιότητα, η δική σου ελεύθερα μπορεί να είναι διαφορετική.

Σίγουρα, ακόμα καλύτερα αν έχεις γνωρίσει τον άλλο πριν πας βόλτα.

Υπάρχουν οι συναντήσεις πχ εδώ της Δευτέρας στον κρίκο ή των πατρινων, υπάρχουν διάφορες εκδηλώσεις πχ η βραδιά ταξιδιωτικων κλπ κλπ

Γενικά, νομίζω πως ότι σε κάνει να βγεις από την "ηλεκτρονική" παρέα και να γνωρίσεις πραγματικούς ανθρώπους που έχουν ένα κοινό ενδιαφέρον μαζί σου, θα βοηθήσει και στις βόλτες, και στο μεγάλωμα ενός "κυκλου" που ασχολείται με μηχανές.
    Ενός κύκλου που, λόγω της κρίσης αλλά και της εποχής, όσο πάει και συρρικνώνεται

Παλαιό μέλος
    ναι μετά από 1-2-3.... περάσματα από τα λιμανάκια!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Leon67 Προβολή μηνύματος
    ναι μετά από 1-2-3.... περάσματα από τα λιμανάκια!
    Και από την άγνωστη τότε Γούναρη, γιατί η βουλιαγ, είχε μπλόκα.

Θεσσαλικό Κλιμάκιο ! Το avatar του/της Hell_Rider
    ετσι ειχα σκεφτει και εγω πριν λιγα χρονια στην πιτα που ειχε κοψει το μοτο στον Βολο... δεν ειχα παρεα..που να παω μονος μου...ειχα και ενα bobber τοτε που αντι για σελα ειχα μια σανιδα αλλα τελικα το μετανιωσα που δεν πηγα...οταν ηρθε η ωρα και εγινε η ετησια στην Ευβοια ειμουν εκει..δεν μπορεσα να τους γνωρισω μιλησω με ολους αλλα οσους γνωρισα ηταν (ειναι πιστευω να μην αλλαξαν :P ) και γαμω τα παιδια....αναμενω στην επομενη !!! ( αν το θελει το μηχανακι )
    Now people keep asking if we're going to change
    I look'em in the eye
    Tell'em no fucking way !!!

Banned
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από daz Προβολή μηνύματος
    Ο καθένας μπορεί να έχεις του λόγους του Στελάρα. Εγώ για παράδειγμα όταν βλέπω ότι σε μια συγκέντρωση πάνε πολλοί ιδιοκτήτες africa, δεν πάω που να με πληρώσουν. Με τόσα που έχω γράψει γι' αυτό το μηχανάκι, το ξύλο δεν το γλυτώνω με τίποτα!

Πέρα απ' την πλάκα, όσες φορές μπορούσα να πάω, πήγα και δεν το μετάνιωσα. Το έγραψα και στην αρχή.
    Με ενα συγκεκριμένο άτομο (καλά όχι μονο ένα)
    Είχα ερθει στο παρελθον σε {ρήξη} εδώ μέσα.
    Και ήξερα οτι θα είναι στην πίτα στην Κατερίνη.
    Δεν πήγα προκατειλημμένος, ουτε κρατούσα μούτρα .
    Ίσα ίσα
    Φάνηκε απο τις πρωτες κουβέντες που ανταλλαξαμε.
    Οτι δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, ουτε χρειάζεται φανατιλα ουτε πορωση.
    Χαλαραααα είπε ο Γιωργαρος.
    Και είχε δίκιο.
    Πλεον αποκτησα εναν ακόμα φίλο
    Γιωργαρε αν διαβαζεις
    Τελευταία τροποποίηση από SHOOTER045; 09/03/2017 στις 18:56.

Banned
    Βόλτα ανοιχτή σε αγνώστους; Χμμμμ.... καλή ερώτηση....
    "Εχω διπλό πακέτο, 1ον ο ρατσισμός της ηλικίας (ειμαι 54 ετών) κανείς 30νταρης δεν θα γίνει κολλητός μου ή θα μιλάμε χαλαρά, όχι από την πλευρά μου αλλά έτσι είναι...
    2ον Λόγω ηλικίας έχω και την αντίστοιχη κουλαμάρα, οπότε ο "κάθε" Γαύρος θα με έχει για toy boy στα στροφιλίκια
    3ον "Οτι είχα ν'αποδείξω όλα αυτά τα χρόνια στην μηχανή το απέδειξα.
    4ον "Εχω πια συνειδητοποιήσει ότι, ότι παρέες θα έχω θα είναι της προσκολλήσεως, αλλά δεν μασάω, θα πηγαίνω πάντα ταξίδια με γνωστούς και με άγνωστους, άλλωστε αυτό είναι το νόημα..

Σελίδα 7 από 14 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ?
    από ΜΗΤΣΟΣΚΥΛΟΣ στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 131
    Τελευταίο μήνυμα: 25/07/2008, 08:09
  2. κοντηνη βολτα αυριο με το σκουτερ κλαμπ.
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 04/02/2006, 18:36
  3. Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 01/08/2005, 20:23
  4. Βόλτα στη Ναύπακτο με καιρό Θούπερ επιτέλους!!!
    από stako στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 04/06/2005, 22:53
  5. Σχετικα με την βολτα που "σκατωσα" ...
    από crs-k στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2005, 08:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF