Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 246

Θέμα: Ο Irinia (ΤΕΡΕΝΣ) ψάχνει νέα μοτοσικλέτα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από irinia Προβολή μηνύματος
    ΡΕ ΦΙΛΕ

Σήμερα είδα το 800 gs ..........ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΑΚΟΣ
    15100 το ατβέντουρ...........
    ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ...????
    εγώ τώρα θα ρωτήσω πάλι, πόσο νόημα έχει να αλλάξεις μηχανή 265 κιλά με μηχανή 230 κιλά... με σέλα τόσο ψηλή που εγώ δεν πατούσα ολόκληρα τα δύο πόδια...

ασχέτως τιμής.

Και όχι, δεν είναι "τόσο" παλαβή η τιμή του ADV αλλά είναι τελευταία του χρονιά, σε έξι μήνες θα βγει το επόμενο, οπότε οικονομοτεχνικά πρέπει να το θέλεις πολύ για να το πάρεις, αντί να αγοράσεις άφρικα ή 1090R στα ίδια λεφτά (και στα ίδια κιλά, εδώ που τα λέμε...).

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από KotsosDR Προβολή μηνύματος
    Απο cb 500 x μέχρι και Turismo Veloce η γκάμα είναι μεγάλη . Αλλα και μονοκύλινδρο πέρα απο το tenere υπάρχει και το sertao της BMW .

Πάντως αν το οικονομικό δεν ήταν πρόβλημα , αυτή θα ηταν η επιλογή μου :

Συνημμένο 380013
    ποια μηχανη ειναι αυτη????? αρρωστοοοοοο

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    MV Veloce.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από BLiTzER Προβολή μηνύματος
    MV Veloce.
    πωλειται το βερσυς......

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    εγώ τώρα θα ρωτήσω πάλι, πόσο νόημα έχει να αλλάξεις μηχανή 265 κιλά με μηχανή 230 κιλά... με σέλα τόσο ψηλή που εγώ δεν πατούσα ολόκληρα τα δύο πόδια...

ασχέτως τιμής.

Και όχι, δεν είναι "τόσο" παλαβή η τιμή του ADV αλλά είναι τελευταία του χρονιά, σε έξι μήνες θα βγει το επόμενο, οπότε οικονομοτεχνικά πρέπει να το θέλεις πολύ για να το πάρεις, αντί να αγοράσεις άφρικα ή 1090R στα ίδια λεφτά (και στα ίδια κιλά, εδώ που τα λέμε...).

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ..??

Απλά το είδα,άσε που είναι πιο μαούνα από το τενερέ,ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ λέμε..!!
    Και θέλει και τακούνια για να φτάσεις κάτω..!!
    Τώρα 15100..?? Εγώ ξέρω πως όταν κάποιος αλλάζει μοντέλο,ρίχνει την τιμή
    του παλιού......ε , στην bmw τι λένε,τρέξτε να προλάβετε μη χάσετε το κελεπούρι μας
    γιαυτό πουλάμε 15100..??

ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ..??

Απλά το είδα,άσε που είναι πιο μαούνα από το τενερέ,ΠΙΟ ΦΑΡΔΥ λέμε..!!
    Και θέλει και τακούνια για να φτάσεις κάτω..!!
    Τώρα 15100..?? Εγώ ξέρω πως όταν κάποιος αλλάζει μοντέλο,ρίχνει την τιμή
    του παλιού......ε , στην bmw τι λένε,τρέξτε να προλάβετε μη χάσετε το κελεπούρι μας
    γιαυτό πουλάμε 15100..??
    τώρα προκαλείς σεβάσμιε γέροντα, διότι η Yamaha δεν έριξε ποτέΣ την τιμή του τενερέ (μικρού και μεγάλου) παρά μόνον όταν το απογύμνωσε ακόμα και από το διπλό σταντ και τις χειρολαβές συνεπιβάτη και συνεχίζει να κάνει ταβανοθεραπεία, όσο πουλάει ΕΞΙ σουπερ τενερέ την χρονιά, με την BMW να σπάει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο. Πουλάει το τρέισερ 700 και 900, οπότε όλα πρίμα. Θα μου πεις κάνει ότι έκανε και η Suzuki παλιότερα, "ας πουλάει το βεστρόμ και η λοιπή γκάμα δεν παναπνιγεί".

Το ποιός είναι ο "χαζός" τελικά, φαίνεται στο ταμείο... Όπου μοτοσικλέτες των δέκα χιλιάδων και των εικοσιπέντε πουλάνε ίδια νούμερα

Δε με λες μιά που είπα Suzuki, το νέο Vstrom 650 που δεν φέρει το εμετικό "οργανικό design" που είχε το απερχόμενο, δεν ρίχνεις ένα βλέφαρο (και το νέο 1000 είναι λίιιιγο πιο σουλουπωμένο); ΟΚ, θα "πρέπει" να αλλάξεις καθρέφτες, για πρώτη φορά συμφωνώ μαζί σου. Μπορεί να παρέχουν μεγάλο οπτικό πεδίο αλλά πλέον παράγινε το αστείο. Μικρό το κακό όμως...

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    τερενς δε απαντάς όμως..

εάν θέλεις να απαλλαγείς απο το 1200ρι τενερε για κάτι αρκετά μικρότερο σε βάρος και φυσικά σε γκάζια(γιατί διαφορετικά δεν γίνεται) τα μοντέλα ποικίλουν αρκετα δικύλινδρα και ένα μονοκύλινδρο εώς 200 γεμάτα κιλά

εάν κρυφοκοιτάς 800ρια ή 1000ρια απο 220-230kg τότε απλώς βαρέθηκες και αλλάζεις μοτό ενδεχομένως προφασιζόμενος την περιπέτεια σου

στα ίσα, πες: μου συμβαίνει "αυτό"...αφού ψυχοθεραπεία κάνουμε
    you rise you fall you're down then you rise again

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από amyroukai Προβολή μηνύματος
    τώρα προκαλείς σεβάσμιε γέροντα, διότι η Yamaha δεν έριξε ποτέΣ την τιμή του τενερέ (μικρού και μεγάλου) παρά μόνον όταν το απογύμνωσε ακόμα και από το διπλό σταντ και τις χειρολαβές συνεπιβάτη και συνεχίζει να κάνει ταβανοθεραπεία, όσο πουλάει ΕΞΙ σουπερ τενερέ την χρονιά, με την BMW να σπάει το ένα ρεκόρ πωλήσεων μετά το άλλο. Πουλάει το τρέισερ 700 και 900, οπότε όλα πρίμα. Θα μου πεις κάνει ότι έκανε και η Suzuki παλιότερα, "ας πουλάει το βεστρόμ και η λοιπή γκάμα δεν παναπνιγεί".

Το ποιός είναι ο "χαζός" τελικά, φαίνεται στο ταμείο... Όπου μοτοσικλέτες των δέκα χιλιάδων και των εικοσιπέντε πουλάνε ίδια νούμερα

Δε με λες μιά που είπα Suzuki, το νέο Vstrom 650 που δεν φέρει το εμετικό "οργανικό design" που είχε το απερχόμενο, δεν ρίχνεις ένα βλέφαρο (και το νέο 1000 είναι λίιιιγο πιο σουλουπωμένο); ΟΚ, θα "πρέπει" να αλλάξεις καθρέφτες, για πρώτη φορά συμφωνώ μαζί σου. Μπορεί να παρέχουν μεγάλο οπτικό πεδίο αλλά πλέον παράγινε το αστείο. Μικρό το κακό όμως...

ΝΑΙ Η ΓΙΑΜΑΧΑ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΟ ΤΕΝΕΡΕ

Η αναφορά μου δεν είχε να κάνει με αυτό.
    Το ότι ή bmw πουλάει δεν μου λέει τίποτε.
    15100 για το 800σάρι είναι τρελά λεφτά.
    Η μάρκα έχει πολλούς fun και δεν νομίζω ότι πρέπει να το αναλύσουμε τώρα.
    Διότι οι Γερμανοί είναι φίλοι μας λέμε ........χα...χα......χα.
    Προσωπικά εδώ και αρκετά χρόνια έχω διαπιστώσει την ποιότητα τους στα ΠΑΝΤΑ.
    Από καρφίτσα μέχρι διαστημόπλοιο.Και δεν τους ΞΑΝΑΔΙΝΩ ΦΡΑΓΚΟ..!!!
    Ειδικά τώρα που ευθύνονται ξανά για ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ για το χάλι της Ευρώπης.
    Μεγάλη κουβέντα μην την πιάσουμε γιατί πάλι κάρτες θα βγάζεις.
    Έτσι απλά λοιπόν η άποψη μου είναι ότι αυτό το 800 gs ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ 15100 ΕΥΡΩ..!!
    Όσο για το βεστρομάκι που λες είναι μια απογοήτευση.
    Καθισμένοι πάνω στις δάφνες του ΑΚΟΜΑ οι της Σουζούκι,το άλλαξαν χρώμα και περιμένουν
    να πουλήσουν τεχνολογία του 2002-2003.
    Ε όχι ρε παιδιά και θέλετε και 9000-9500..??
    Βάλτε ένα ανάποδο,βάλτε μια ανάρτηση.....ακόμα στοκαρία έχετε από το 2000..??
    Αλλάξτε μια μανέτα ,έναν καθρέφτη...!!!!
    Για το τενερέ έχω να πω ότι είναι ένα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙ που αν είχε επάνω
    μια προπέλα ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ..!!
    Και ξέρεις κολλήματα δεν έχω,με τόσες σέντρες που έχω ρίξει..!!
    Αλλά, άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα της ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑΣ..!!
    Όταν κάποιος σε παραμυθιάζει για παράδειγμα ότι τα 250 κιλά του ενός είναι πούπουλο
    και τα 257 του άλλου ΒΑΡΙΔΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ......λέγε,λέγε και τραγουδιστής γίνεσαι,
    και πολιτικός γίνεσαι,και μηχανάρα γίνεσαι....
    Όμως φίλε εμένα τελείωσε το έργο μου,ας σώσει κανένας άλλος τον κόσμο,
    ΕΓΩ ΚΑΡΔΙΑΚΟΣ δηλώνω πια και απαλλάξτε με,ένα μηχανάκι καμμιά 60αριά κιλά ελαφρύτερο ψάχνω,
    ΘΑ ΒΡΩ......????

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    τερενς δε απαντάς όμως..

εάν θέλεις να απαλλαγείς απο το 1200ρι τενερε για κάτι αρκετά μικρότερο σε βάρος και φυσικά σε γκάζια(γιατί διαφορετικά δεν γίνεται) τα μοντέλα ποικίλουν αρκετα δικύλινδρα και ένα μονοκύλινδρο εώς 200 γεμάτα κιλά

εάν κρυφοκοιτάς 800ρια ή 1000ρια απο 220-230kg τότε απλώς βαρέθηκες και αλλάζεις μοτό ενδεχομένως προφασιζόμενος την περιπέτεια σου

στα ίσα, πες: μου συμβαίνει "αυτό"...αφού ψυχοθεραπεία κάνουμε

ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ

Έχω καλό ρεκόρ,ένα ολοκαίνουργιο τρανσάλπ με 1800 χλμ. που πήγε άπατο,
    ΑΛΛΑ όχι κι έτσι.
    Όχι φίλε μου το τενερέ είναι ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,μην ακούς την προπαγάνδα ,
    εξάλλου που ξέρεις μπορεί οι μπεμβεδίστι κάποια στιγμή να αντιληφθούν ότι
    έγιναν ΣΟΥΠΑ και να ψάξουν τη μοναδικότητα του τενερέ που λέει κι ο Μόντ,
    6 κομμάτια λέμε,Θεσσαλονίκη 2 χρόνια ένα μαύρο είδα κι αυτό χωρίς ηλεκτρονικά..!!
    Για να πούμε και κάτι σοβαρό,άλλο 265 κιλά κι άλλο 200.....εκεί ψάχνω ,τουλάχιστον
    50 κιλά κάτω να αξίζει τον κόπο,δεν είναι και λίγα έτσι..??
    Το τενερέ το καημένο έχει 5500 χλμ. και ακόμα περιμένει να του βάλω επάνω τη μπαταρία.
    Ειρωνεία,παρέλαβα και τα κάγκελα μετά το συμβάν,κάτι πολύ ωραία αμερικάνικα,
    ΑΛΛΑ είναι στο μπαλκόνι μέσα στο ναύλον ακόμα..!!
    Γιαυτό........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ,πριν ξαναπεθάνω κι ας λένε μερικοί ότι ΔΕΝ το έζησα..!!

υγ.Κοίτα ένα δίκαιο το έχεις,άμα πεθάνεις ΜΙΑ ΦΟΡΑ,μετά αντιρρήσεις δεν σου φέρνουν,αλλά τι να σου
    πω,δοκίμασε για νάχεις πλεονέκτημα και εσύ..?? ΤΟ ΑΠΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,τέτοια εμπειρία ΠΟΤΕ..!!
    Τελευταία τροποποίηση από irinia; 22/03/2017 στις 08:17.

Banned
    ΡΕ ΦΙΛΕ

Σήμερα είδα το 800 gs ..........ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΑΚΟΣ
    15100 το ατβέντουρ...........
    ΤΡΕΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ...????
    Γιατρε μου

κοψε κανα μετρο απο το ψαρι.....
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	BMW.jpg 
Προβολές:	145 
Μέγεθος:	56,4 KB 
ID:	380072

Βάρος ........ 700αρι........ 209 .......... 800αρι ........ 214 ......... Αντβε και τα ρεστα ......... 229
    και αν πραγματικα θες ελαφρυ μηχανακι, δεν κοιτας κανενα / καμιας μαρκας που γραφει ΑΝΤΒΕΝΤΣΙΟΥΡ...

Καλο ψαξιμο
    Τελευταία τροποποίηση από GFawkes; 22/03/2017 στις 08:17.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zopas
    Ένα σκούτερ στα 500-700 κυβικά γιατί το έχεις αποκλείσει; Π.χ ένα ncx..Και άνεση..και μικρό βάρος...Και οικονομία..Και αυτόματο, απλά ανοίγει γκάζι..Πιάνεις κράτος 180αρες σου αν θελήσεις και πολύ φθηνότερα σέρβις...Δηλαδή η κλασσική μοτό ή τίποτα;
    Κανε το καλο..ριξτο στο γυαλο...that's the law..

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    ΕΙΠΑΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ ΟΤΙ

Έχω καλό ρεκόρ,ένα ολοκαίνουργιο τρανσάλπ με 1800 χλμ. που πήγε άπατο,
    ΑΛΛΑ όχι κι έτσι.
    Όχι φίλε μου το τενερέ είναι ΣΟΥΠΕΡ ΜΗΧΑΝΑΚΙ,μην ακούς την προπαγάνδα ,
    εξάλλου που ξέρεις μπορεί οι μπεμβεδίστι κάποια στιγμή να αντιληφθούν ότι
    έγιναν ΣΟΥΠΑ και να ψάξουν τη μοναδικότητα του τενερέ που λέει κι ο Μόντ,
    6 κομμάτια λέμε,Θεσσαλονίκη 2 χρόνια ένα μαύρο είδα κι αυτό χωρίς ηλεκτρονικά..!!
    Για να πούμε και κάτι σοβαρό,άλλο 265 κιλά κι άλλο 200.....εκεί ψάχνω ,τουλάχιστον
    50 κιλά κάτω να αξίζει τον κόπο,δεν είναι και λίγα έτσι..??
    Το τενερέ το καημένο έχει 5500 χλμ. και ακόμα περιμένει να του βάλω επάνω τη μπαταρία.
    Ειρωνεία,παρέλαβα και τα κάγκελα μετά το συμβάν,κάτι πολύ ωραία αμερικάνικα,
    ΑΛΛΑ είναι στο μπαλκόνι μέσα στο ναύλον ακόμα..!!
    Γιαυτό........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΩ ΛΥΣΗ,πριν ξαναπεθάνω κι ας λένε μερικοί ότι ΔΕΝ το έζησα..!!
    ναι βρε παλικάρι μου στο προκείμενο χέσε τα μπράντς και την φαγωμάρα ποιος πουλάει και ποιο είναι καλύτερο

είσαι διατεθειμένος να πας σε υποδεέστερες επιδόσεις μηχανακιου? πχ xt660z, cb500x, είτε versys300 γιατί 200 γεμάτα Kg σηματοδοτεί αυτήν την κατηγορία. Αν δε σε ενδιαφέρουν, τότε σε ενδεχόμενη αντικατάσταση απο 1200 σε 1000 ή 800cc δε θα κερδίσεις σημαντικά σε βάρος και ευκολία
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    καλα, πως δεν το ειχα σκεφτει νωριτερα..???

λοιπον, terens, η ΗΟΝDA εχει φτιαξει ΑΚΡΙΒΩΣ το μηχανακι για την δικη σου περιπτωση!!

πατα το!

...
    Χείμαρρος είσαι ρε άτιμε και που να σε πιάσω τώρα.

Κατ' αρχήν πολιτική ανάλυση δεν χρειάζεται, υπάρχει το μπαχαλέμους 666 vol.34887890743 και ορθώς δεν την έπιασες.

Λεπόν, σε ότι αφορά "ποιότητα". Τα ενμέρειυδρόψυκτα πεμφέ έχουν βγάλει λίγα θέματα, όλα ευκόλως επισκευαζόμενα. Την γνώμη σου για το 800 την σέβομαι και συμμερίζομαι για άλλους λόγους, αλλά οι γνώμες είναι υποκειμενικές, οπότε έχουμε δίκιο και οι δύο

το ΝΕΟ 650 δεν έχει αλλάξει χρώματα, έχει αλλάξει όλο το "σασί" του. Τα μηχανικά μέρη είναι "ίδια" αλλά βελτιωμένα, τόσο ώστε να στέκονται όχι απλά αξιοπρεπώς αλλά να κοιτάνε στα μάτια τον ανταγωνισμό. Με ποιούς παίζει αντίπαλους; Το NC750 (που δεν έχει USD μπροστινά κλπ εξωτικά που "απαιτείς" από την Suzuki), το F700GS που επίσης δεν έχει τίποτα εξωτικό, το Tracer700 που... ότι είπαμε ήδη αλλά είναι πούπουλο, το versys 650 που έχει USD (αλλά δεν θυμάμαι αν έχει τράξιον κοντρόλ κλπ ομορφιές) και... υπάρχει τίπτις άλλο στην κατηγορία;

Για τα βάρη το σχόλιο το έχω κάνει ουκ ολίγες, στους "αθλητικούς" KTMάδες που θεωρούσαν ότι το 990 ήταν μπαλαρίνα (237 κιλά) και το GS είναι τούβλο (245 κιλά).

Τέλος πάντων, επιμένεις και ξαναματαλές ότι θέλεις μηχανάκι 60 κιλά πιο ελαφρύ. Δεν έχεις πολλές επιλογές, φίλτατε. Tracer 700, Tracer 900, Versys 650, Vstrom 650 & ΒΜW F700. Αυτά είναι με σειρά βάρους όσα πληρούν τις προδιαγραφές που θέτεις.

υ.γ. To S10 είναι όντως μηχανάρα. Και ταυτόχρονα, ντροπή για την Yamaha για λόγους που έχω εξηγήσει πολλάκις και δεν είναι της παρούσης. Από τις βραχείες επαφές μου μαζί του κρατάω το ότι κουμπώνω άψογα επάνω... Και είναι εντελώς εκτός προϋπολογισμού και εντελώς εκτός "wishlist" για όλα αυτά που δεν θα πούμε στο παρόν νήμα

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Ενα Σ10 με σωστα χαμηλωμενες αναρτησεις, ας πουμε 3εκ, θα εχει αισθηση σα να χει χασει 30κιλα.

Σελίδα 7 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Νεος-ψάχνει νέα...
    από Matias_GR στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2010, 21:57
  2. Μελαμψή νέα, μόνη, ψάχνει...
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 24/08/2007, 15:21
  3. νεα ,ομορφη ψαχνει συντροφια...
    από pelargos1 στο forum Kawasaki
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2006, 14:04
  4. Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 15/12/2003, 15:06