1% του χιλιοστού πιο στενό από την ονομαστική διάσταση του κεφαλιού των στριφωνιών, θεωρώ ότι είναι μέσα στα όρια του κατασκευαστικού τους σφάλματος.
1% του χιλιοστού πιο στενό από την ονομαστική διάσταση του κεφαλιού των στριφωνιών, θεωρώ ότι είναι μέσα στα όρια του κατασκευαστικού τους σφάλματος.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Αν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, σίγουρα θα το χρησιμοποιήσεις χωρίς πρόβλημα.
There!
Γιατί το ουσιαστικό ερώτημα είναι, αν θα μπορείς να το χρησιμοποιήσεις at all!
Αφού είναι μικρότερο ρε συ, τι πρόβλημα να έχει? Αν χωράει (που μάλλον θα χωράει αν η βίδα είναι καινούρια ή δεν είναι χαλασμένη) τότε ακόμα καλύτερα.
Sent from me using a computer.
Αυτό το γερμανοπολύγωνο το πήρα, πριν από περίπου 2 χρόνια, από ένα μαγαζί λίγες μέρες πριν κλείσει οριστικά. Η τιμή του ήταν 5 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ).
Όπως καταλαβαίνετε ήταν αδύνατο να το αφήσω.
Δεν το έχω χρησιμοποιήσει γιατί έχω ένα γερμανοπολύγωνο #27 dowidat, που το δουλεύω όταν χρειάζεται.
Ψάχνοντας τα εργαλεία μου το ξαναθυμήθηκα κι έκανα την ερώτηση.
Με την πρώτη ευκαιρία θα τεσταριστεί, αν και πιστεύω (μετά από αυτά που γράψατε) δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα!
Όχι JNP δεν είναι φωσφατομένο, μετά από αυτά που γράφεις, μακάρι να ήταν !
Ευχαριστώ για τη συμβουλή !
Ψηνω αυτό το σετάκι απο αμαζον
κανα 85αρι θα βγει μαζι με μεταφορικά
https://www.amazon.de/-/en/gp/produc...KR8XB7XF&psc=1
8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 17 | 19 | 22 mm
Είναι η σειρά open box 14 που είναι τα μακρυα θεωρητικά της Stahlwille αλλά όχι τόσο μακρυα όσο τα αντίστοιχα της Hazet. Και βασικά τα θέλω και λόγω της θήκης όπου τα περισσότερα σετ δεν έχουν θήκη.
Τί λέτε;
Τι να πούμε; Κουκλάκια είναι! Όρμα...
Εχω ψωνίσει τοσα εργαλεία τελευταία και είπα να γλυτώσω το 100αρι του μαστορα και μου έλειπε 15 κλειδί... Και 9αρι crowfoot. Και μια λίμα της προκοπής..
Κακά τα ψέματα, δεν μπορείς να δουλέψεις σε μηχανή ή αμαξί με εργαλεία της πλάκας. Ειχε κάτι βιδες 13αρες στις πισω δαγκάνες με πολύ λεπτό κεφάλι που ακόμη και το Hazet καρυδάκι σου γλύστραγε. Δεν συζητάω για γερμανοπολύγωνο της σειράς...
![]()
Τελευταία τροποποίηση από silkman; 05/03/2022 στις 19:36.
Γουσταρω το μανταλακι ρε μαστορα..!!![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Το μανταλάκι έκανε δουλειά! Γυρνώντας το πιστονι της δαγκάνας για να βαλω καινούργιο τακάκι μάγκωσε και βγήκε το λάστιχο και έπρεπε να την βγάλω για να την λύσω όλη... Σταγόνα υγρό φρένων δεν έτρεξε απ το banjo bolt της δαγκάνας στη μια ωρα που τη μαστόρευα.
17€ το σετ μανταλακια, πολύ χρήσιμο εργαλείο, ειδικά αν θελεις να βγάλεις δαγκάνες φρένων για βάψιμο.
https://www.moto.gr/forums/showthrea...08#post3123608
Τελευταία τροποποίηση από silkman; 10/03/2022 στις 19:52.
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
Τριψιμο και σπρέυ που έχω πάρει και ίσως λίγο ψήσιμο στο φουρνο της κουζινας...
Αυτό είναι λέει πολύ ανθεκτικό γιατί έχει σκληρυντή. Τα βαφεις με πινέλο - ή καλύτερα σφουγγάρι.
https://www.skroutz.gr/search?keyphr...&order_dir=asc