Άλεξ.....Εκτός από το εκπαιδευτικό μηχανάκι...Έχει οδηγήσει κάτι άλλο σε μοτο στη ζωή σου??
Throttle that mysterious friend of ours
Κάτι μου λέει ότι δεν σκοτώθηκαν επειδή απλώς έκαναν ένα λάθος, ενώ κινούνταν με 50 χλμ/ώρα. Και όταν μιλάω για όρια, δεν μιλάω απαραίτητα γι' αυτά του ΚΟΚ, διότι πολλές φορές πρόκειται για γελοία όρια που δεν μπορούν να τηρηθούν από μηχανάκια που η πρώτη τους τελειώνει στα 160.
https://www.youtube.com/watch?v=ewVDTaoEmEM
Αναμνησεις απο την παλια μου γειτονια! Πω! Και απο τα 24 μου χρονια! Πω!![]()
Ωραίο το m1 εεε?και μετά ξύπνησες και είπες να μας κάνεις το κεφαλι τόσο με τις απορίες για r6 και οδήγηση στο δρόμο...Έτσι εξηγούνται όλα.....
Ωραία, κάτσε να τα βάλουμε σε μια σειρά, γιατί μπορεί να λες κάτι σωστό, αλλά με ΠΟΛΥ λάθος τρόπο.
Με ΜΙΑ πρόταση, τι θέλεις να πεις τελικά; Θα σε βοηθήσω κιόλας, για να μη γράφουμε για τις επόμενες 10 σελίδες. Στο επόμενο ποστ σου, γράψε ENAN αριθμό, με τον οποίο συμφωνείς περισσότερο:
1. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα και πηγαίνουν στην Επίδαυρο, είναι μαλάκες.
2. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα και πηγαίνουν στην Επίδαυρο και ξεπερνούν τα όρια του ΚΟΚ, είναι μαλάκες.
3. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα και πηγαίνουν στην Επίδαυρο και ξεπερνούν τα όρια του εαυτού τους, είναι μαλάκες.
4. Όσοι καβαλάνε μοτοσικλέτα, είναι μαλάκες.
5. Όλοι είναι μαλάκες, εκτός από μένα.
Life begins at 45°.
ιντερακτιβ σκουλινγκ ραητ χιαρ![]()
Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες
Κοιτα να δεις. Μιλας σε ανθρωπους που καβαλανε χρονια και για να ειναι αρτιμελεις ακομα κατι σωστα θα κανουν η μπολικη τυχη εχουν, η φοβερες οδηγικες ικανοτητες, η ολα τα παραπανω μαζι.
Μπορει ακομα να μην ξεπερνουν τα ορια, τα δικα τους, μπορει, μπορει, μπορει.
Μαθε πρωτα να οδηγας μοτοσυκλετα, δες και μονος σου ποσο ευκολο η δυσκολο ειναι και εδω ειμαστε.
ΥΓ. Δεν πιστευω με το αμαξι σου να μην τηρεις τα ορια, ετσι; Δεν κανει αλλα να λες και αλλα να πραττεις.
Δηλαδή ρε φιλε όπως και να χει όσοι πάμε Επίδαυρο είμεθα μαλακές??wtf??
https://youtu.be/oKErnUqayUA
Τελευταία τροποποίηση από o teos; 28/12/2017 στις 18:18.
Νομίζω ότι η ικανότητα μου στην εκφορά του λόγου είναι σε τέτοιο επίπεδο που μου επιτρέπει να είμαι σαφέστατος. Από την αρχή ήμουν σαφέστατος, αλλά θα το επαναλάβω και θα το κάνω ακόμα πιο νιανιά για να γίνω κατανοητός σε όλους: Όσοι πάνε στην Επίδαυρο, στον Άγιο, στον Μπράλο και δεν ξέρω κι εγώ πού αλλού και κάνουν αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία (Όπως θέλεις πες το. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ) οδήγηση είναι ανεύθυνοι και ασυνείδητοι, διότι τη δικιά τους κ@υλα μπορεί να την πληρώσουν κι άλλοι. Αυτή είναι η δική μου γνώμη. Μπορείς να διαφωνείς όσο θέλεις. Δεν τρέχει κάτι. Νομίζω, όμως, ότι έχει κουράσει το όλο θέμα και θα ήθελα να σταματήσει εδώ η εν λόγω αντιπαράθεση.
Όχι, δεν είσαι καθόλου σαφής, όσο κι αν νομίζεις ότι είσαι. Αυτό που εσύ θεωρείς αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία οδήγηση με αυτό που εγώ θεωρώ αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία οδήγηση, απέχουν μερικά έτη φωτός. Για να μη βάλω καν στην εξίσωση το τι θεωρεί ο Blade και μερικοί άλλοι "αγωνιστική/γρήγορη/καγκούρικη/ακραία οδήγηση". Οπότε, για πες.
Δηλαδή τόσο δύσκολο σου ήταν να επιλέξεις απλά έναν αριθμό; Έτοιμα στα είχα. Να γιατί.![]()
![]()
![]()
Life begins at 45°.
Καλα κανεις και γνωμη σου..οταν περασεις απο κει με το rc με το cbr με το r3 γιατι θα περασεις πηγαινε οσο πιο αργα μπορεις και ολα καλα...θα σε προσεχουμε εμεις σαν κορινα που θα εισαι μες τη μεση μη σκας..Θα σου δώσω λοιπόν και την προσωπικη μου απάντηση για την γνώμη σου περί του θέματος......my dear we really don't care...εξαλλου ουτε εσυ νοιαζεσαι για των άλλων....καλά χλμ φίλε μου...![]()