Λυσσάξατε ρε.
Η μούρη της όντως είναι παράξενη αλλά το τεράστιο V μοτέρ έτσι να φαίνεται χωρίς πλαστικά ,η θέση οδήγησης και η τεχνολογία του το κάνουν μηχανάρα στα μάτια μου.
Με τις σωστές επεμβάσεις θα έχει και ένα ήχο αυτό...Θα αντιλαλούνε οι ρεματιές και τα βουνά που λέει και ο Καζαντζίδης.
when life gets complicated... i ride.
Κοίτα η αισθητική είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα. Αν αναφέρεσαι σε μένα προσωπικα, κακάσχημο έβρισκα (και βρίσκω ακόμα) και το street triple. Σα μυγόφτυμα είναι. Τώρα όμως θέλω ένα παρόλο που η αισθητική μου άποψη για αυτό παραμένει η ίδια.
Το ίδιο ισχύει και για τα ΚΤΜ με τη διαφορά ότι εγω δεν θελω ΚΤΜ.
Εξαρτάται με τι κριτήρια διαλέγει ο καθένας, και από τη στιγμή που πληρώνει έχει δικαιωμα να βαζει και ότι κριτήρια θέλει.
Θα διόρθωνα το quote μου λέγοντας ότι άσχημο και ακριβό πολλοί το θεωρούν άποψη. Οι γνώμες διίστανται βέβαια, συνηθως μόνο οι αγοραστές το βλέπουν έτσι.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 18/07/2021 στις 12:22.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Φιλε μου η ουσία δεν είναι αν τα ντουκάτι είναι όμορφα ή άσχημα αλλά το ότι ενοχλει κάτι άσχημο να κοστίζει και πολύ.
Από εκει και πέρα ο καθένας μπορεί να γελάει όσο θέλει με την αισθητική μου, λεφτά όμως δεν θα μου δώσει κανεις για να πάρω εγω κάτι που αρέσει σε εκείνους. Όσο εγώ νοιώθω άνετα με τις επιλογές μου η γνώμη του κοσμου περισσεύει.
Η πλακα ειναι οτι εδω μεσα λογω πτωχαντζας ,η πλειοψηφια θα ''τσακωνεται'' σε θεωρητικο επιπεδο παντα ,για το αν ειναι ή οχι ομορφο κατι που δεν θα παρουν ποτε.
![]()
Τώρα βγήκε η Harley.
Δεν την έχει αγοράσει κανένας ακόμα.
Μπαμπα μην πεφτεις !!!!
Κοιταξε,εαν καποιος πει,οτι ''οσοι αγοραζουν ευρωπαικα ειναι μαλακες'' ,αυτο οντως ειναι προσβολη και ειναι κατακριτεο.
Οποιος ομως πει οτι η ''αγορα ευρωπαικου ειναι για μενα μαλακια'' δεν συνιστα προσβολη διοτι ολοι κατα καιρους κανουμε μαλακιες ,χωρις απαραιτητα να ειμαστε μαλακες.Οπως και το αναποδο αν ισχυρισθει κανεις και για τους γιαπωνεζοφιλους ή τωρα πια και για τους κινεζο-ινδοφιλους.
εαν ομως πει "πως αγοραζετε αυτα τα ασχημα ακριβα μηχανακια?" ουσιαστικα δεν ειρωνευεται αυτους που τα αγορασαν?που σε καμια περιπτωση δεν ειναι ασχημα(οκ υποκειμενικό αλλά με βραβεία ομορφιας κερδισμενα μάλλον υπαρχουν και αντικειμενικα κριτηρια,και ειναι για γελια να πεις την πανιγκαλε ασχημη),και ΔΕΝ ειναι ακριβα με την τεχνολογια και τα περιφερειακα που διαθετουν.παρε ενα απλο "φτηνο" καβασακι,φορεσε του μαρκεζινι ζαντες,ολινς ηλεκτρονικες μπρος-πισω,μπρεμπο στιλεμα και ολα τα bosch ηλεκτρονικα+quickshifter κλπ και θα δεις οτι θα κοστίσει ακριβοτερα.
Τελευταία τροποποίηση από peterTHErider; 19/07/2021 στις 11:36.
αν δεν κοιτας εκει που πας...θα πας εκει που κοιτας!
Αν μου επιτρέπεις, πέρα απο το γεγονός ότι το όμορφο χρειάζεται να το κατανοείς έτσι ώστε να το αντιληφθείς όταν κινείται πέραν του προφανούς ή του μη σύνηθες
βλέπω ότι δημιουργείται μια "υπερευαισθησία" γενικά στην κοινωνία με αποτέλεσμα να ποινικοποιείται ο χαρακτηρισμός ενώ πριν δεν ενοχλούσε κανέναν.
Δυστυχώς δεν βρισκόμαστε στην αρχή αυτού του φαινομένου αλλά πολύ κοντά στο σημείο που θα προκαλέσει κρίσιμη μάζα και δημιουργία
νομικών προηγούμενων απέναντι στους χαρακτηρισμούς.
Τι μας πειράζει αν ο καθένας χαρακτηρίζει άσχημα αυτό που αισθάνεται λιγότερο οικείο; δεν αλλάζει κάτι στην πραγματικότητα μας.
Μήπως είναι ώρα να δούμε και να αναγνωρίσουμε γιατί μας ενοχλεί τόσο ένας χαρακτηρισμός που πριν δεν δίναμε σημασία;
Εμένα μου φαίνεται σαν ένας φαύλος κύκλος που εκμεταλλεύεται συμβάντα ή διάθεση διαίρεσης της "ομάδας", αναπτύσσεται, δυναμώνει την διαίρεση κ.ο.κ.
Γιατί θα πρέπει να εστιάσουμε σαν κοινωνία τα κριτήρια μας; γιατί να χάσουμε την πολυμορφία μας;
Αν όλοι αποφασίζαμε πως το pelegrino είναι το καλύτερο αναψυκτικό δεν θα υποχρεώναμε την αύξηση της τιμής του;
Δεν θα στερούμασταν τις, καλύτερες για εμένα, ιδιότητες του Ξυνό Νερό;
Σόρυ αν γίνομαι κουραστικός αλλά το μόνο που βλέπω σε μια κοινωνία που εστιάζουν όλοι στα ίδια, είναι η εύκολη χειραγώγησή της.
Ένα σκαλοπάτι ευκολότερα από την επίσης εύκολη κατάσταση να είναι σε διαίρεση.