NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
σωστά τα λες,απλά είπες "του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω"
το ότι εσύ για πρακτικούς λόγους χρησιμοποιείς kill switch καθημερινά,και εννοείται καλά κάνεις,δεν πάει να πει ότι χωρίς kill switch το σβήσιμο του διακόπτη δεν είναι μια διαδικασία που θα πάρει 3 δευτερόλεπτα παραπάνω και αυτομάτως η πρόκληση που έθεσες,σε εμένα τουλάχιστον,φαίνεται πανεύκολη
προφανος σου"φαινεται " ευκολη γιατι δεν το κανεις. και σιγουρα οχι καθε μερα. και κηνδηνευεις να ριξεις την μηχανη. και εδω αμα θες το παιζουμε και στοιχημα. με το δικο μου μηχανακι ελα οποτε θες και 50€ (αμα δεν το ριξεις και εισαι οκ και το κανεις και ποιο ευκολα και σε καλυπτει κερδισες 50€ αμα το ριξεις ομως θελω και ενα φρεσκαρισμα στο χρωμα)![]()
δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανή βαρύτερη απ'το xt μου,οπότε αν εσύ έχεις κανά gs1200 πολύ πιθανό να με δυσκολέψει αν έρθω σπίτι σου και το κάνω,είμαι αρκετά σίγουρος όμως ότι αν είχα βαριά και ψηλή μηχανή σε μια βδομάδα θα το'κανα πάλι όσο άνετα το κάνω και με το xt μου αυτό που λες
δεν ειμαι γαϊδούρι να ξερω εναν δρομο μονο. το παρον εχει δοκιμαστεί με διάφορες μηχανές και διάφορους τρόπους, ο ποιο ασφαλής ειναι σβήνω με kill switch φρενάρω με εμπρός φρένο και συμπλεκταροντας φερνω την μηχανη στην θεση της, κατεβάζω σταντ αφηνω συμπλέκτη να κρατήσει και το μοτέρ φρένο γερνω στο σταντ και κατεβαίνω. μιλαμε παντα για αυτες τις συνθήκες που περιεγραψα πιο πανω..
σε ίσωμα πχ σε πυλωτή βαζω νεκρα , κλεινω με το κλειδι κατεβάζω σταντ γέρνω κατεβαίνω
cbr 168κιλα αδειο. σιγα. αλλα και με kle ευκολακι 188 κιλα. Συνημμένο 401404
εσω πει απειρες φορες εδω μεσα οτι ειστε απόλυτοι και αυτο ειναι το χειρότερο, υπαρχουν συνθήκες που απο το πληκτρολόγιο και στην θεωρία ειναι εύκολες ομως δεν ακούτε αυτον που το κάνει καθημερινά. αααα και οχι δεν εχω ABS,, οπως και θεωρω τον καλύτερο τροπο να σβήσει η μηχανή με ρολινγκ εντο μεχρι να σταματήσει η παροχή βενζίνης και να σβησει
Δεν δέχεσαι ότι μπορεί κάποιος να κάνει ένα απ'τα πιο απλά πράγματα σε μια μοτοσυκλέτα.Δεν λέω ότι είναι πρακτικό,λέω ότι γίνεται πανεύκολα και το 'χω κάνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.
Δεν ακυρώνω καμία καθημερινότητά σου,απλά θεωρώ ότι δεν κάνεις πίσω με τίποτα,ενώ ξέρεις ότι αυτό που λέω ισχύει.
Καλό βράδυ,είναι κρίμα να συνεχίσουμε να αναλύουμε ένα τόσο βλακώδες θέμα επειδή δεν μπορείς να αποδεκτείς ότι είσαι λάθος.
Θες με το ζωρι να με βγαλεις λαθος. δεν δεχεσε την αποψη μου και σωνι και καλα πρεπει να εχεις δικιο γιατι το εχεις κανει πολλες φορες. ενω στην ιδια πρόταση λες οτι ειναι ειναι ποιο απλο να ανεβοκατεβασεις 3 φορες τα ποδια σου, να πατησεις φρενα, αφησεις συμπλεκτες κτλπ κτλπ και καπακια αυτο που ελεγες ποιο απλο πραγμα ξαφνικα εγινε μη πρακτικο. και ενω δεν ειναι πρακτικο γινετε πανευκολα. δυστυχως μπορω να συνεχίζω ολη νύχτα με τις αντιφασεις που πεφτεις.. και προσεξε δεν με νιαζει να εχω δικιο ή αδικο, αλα δεν σε κατηγορησα ποτε οτι κανεις λαθος και δεν το αποδεχεσε. σου εξηγω οτι επιμενεις σε ενα θεμα να με βγαλεις λαθος χωρις να υπαρχει λογος. φανταζομαι εισαι μεγαλο παιδι και καταλαβενεις οτι μπορει και οι 2 να ειμαστε λαθος ή να εχουμε δικιο και οι 2. απλα ο ενας τροπος εχει ποιο πολους κινδύνους απο τον αλλον