Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 127

Θέμα: Kill-Switch.... η ...κλειδια ?

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SONone Προβολή μηνύματος
    και ξανα βάζεις ταχύτητα γιατι είπαμε 6-7% κλίση στο σταντ χωρις ταχύτητα μεσα τσουλάει στην κατηφόρα. χμμμ οχι. kill switch και δεν κινδυνεύω να πετάξω και το μηχανάκι κατω.

εγω ειπα απο την αρχη οτι υπάρχουν προϋποθέσεις αναλόγως το μέρος αλλα εδω μεσα είμαστε ολοι νιντζα και το ιδιο ειναι στο ισαδι στην πυλωτή το ιδιο στην κατηφόρα κτλπ κτλπ
    όχι,απλά λέω κλάιν-μάιν αν τα καταφέρεις να σβήσεις με διακόπτη στην κατηφόρα,άλλο skill set είναι που μετράει στη μοτοσυκλέτα
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος
    και ξανα βάζεις ταχύτητα γιατι είπαμε 6-7% κλίση στο σταντ χωρις ταχύτητα μεσα τσουλάει στην κατηφόρα. χμμμ οχι. kill switch και δεν κινδυνεύω να πετάξω και το μηχανάκι κατω.

εγω ειπα απο την αρχη οτι υπάρχουν προϋποθέσεις αναλόγως το μέρος αλλα εδω μεσα είμαστε ολοι νιντζα και το ιδιο ειναι στο ισαδι στην πυλωτή το ιδιο στην κατηφόρα κτλπ κτλπ
    σωστά τα λες,απλά είπες "του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω"

το ότι εσύ για πρακτικούς λόγους χρησιμοποιείς kill switch καθημερινά,και εννοείται καλά κάνεις,δεν πάει να πει ότι χωρίς kill switch το σβήσιμο του διακόπτη δεν είναι μια διαδικασία που θα πάρει 3 δευτερόλεπτα παραπάνω και αυτομάτως η πρόκληση που έθεσες,σε εμένα τουλάχιστον,φαίνεται πανεύκολη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SONone
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ΤάκηςΜπ Προβολή μηνύματος
    σωστά τα λες,απλά είπες "του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω"

το ότι εσύ για πρακτικούς λόγους χρησιμοποιείς kill switch καθημερινά,και εννοείται καλά κάνεις,δεν πάει να πει ότι χωρίς kill switch το σβήσιμο του διακόπτη δεν είναι μια διαδικασία που θα πάρει 3 δευτερόλεπτα παραπάνω και αυτομάτως η πρόκληση που έθεσες,σε εμένα τουλάχιστον,φαίνεται πανεύκολη
    προφανος σου"φαινεται " ευκολη γιατι δεν το κανεις. και σιγουρα οχι καθε μερα. και κηνδηνευεις να ριξεις την μηχανη. και εδω αμα θες το παιζουμε και στοιχημα. με το δικο μου μηχανακι ελα οποτε θες και 50€ (αμα δεν το ριξεις και εισαι οκ και το κανεις και ποιο ευκολα και σε καλυπτει κερδισες 50€ αμα το ριξεις ομως θελω και ενα φρεσκαρισμα στο χρωμα)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Pew
    σας καλω 1-1 προσωπικά να δεχτείτε την πρόκληση και να παρκάρετε σπίτι μου. σε ανηφόρα 6-7% πάνω στο 90cm φάρδος πεζοδρόμιο που η μηχανή στέκεται μονο με ταχύτητα σβηστή μιας και με την νεκρά τσουλάει και με το σταντ. οποιος ειναι μαγκας και το κανει με οποιο μηχανάκι θελει το δικο μου ή το δικο του χωρις Kill κουμπί και χωρίς να κατεβάσει σταντ του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω, μέχρι τοτε σσσσσσσσ πολλα λετε να είχαμε να λεγαμε. και στοιχηματακι όποιος θέλει. γιατι εγω εχω ρίξει εκει 2 μηχανάκια οταν νόμιζα οτι το εχω.
    Κυριο κυριο, να ρωτησω????

Το μηχανακι εχει ABS ή οχι??
    pew pew pew pew pew pew !!!

Παλαιό μέλος
    προφανος σου"φαινεται " ευκολη γιατι δεν το κανεις. και σιγουρα οχι καθε μερα. και κηνδηνευεις να ριξεις την μηχανη. και εδω αμα θες το παιζουμε και στοιχημα. με το δικο μου μηχανακι ελα οποτε θες και 50€ (αμα δεν το ριξεις και εισαι οκ και το κανεις και ποιο ευκολα και σε καλυπτει κερδισες 50€ αμα το ριξεις ομως θελω και ενα φρεσκαρισμα στο χρωμα)
    δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανή βαρύτερη απ'το xt μου,οπότε αν εσύ έχεις κανά gs1200 πολύ πιθανό να με δυσκολέψει αν έρθω σπίτι σου και το κάνω,είμαι αρκετά σίγουρος όμως ότι αν είχα βαριά και ψηλή μηχανή σε μια βδομάδα θα το'κανα πάλι όσο άνετα το κάνω και με το xt μου αυτό που λες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    σας καλω 1-1 προσωπικά να δεχτείτε την πρόκληση και να παρκάρετε σπίτι μου. σε ανηφόρα 6-7% πάνω στο 90cm φάρδος πεζοδρόμιο που η μηχανή στέκεται μονο με ταχύτητα σβηστή μιας και με την νεκρά τσουλάει και με το σταντ. οποιος ειναι μαγκας και το κανει με οποιο μηχανάκι θελει το δικο μου ή το δικο του χωρις Kill κουμπί και χωρίς να κατεβάσει σταντ του βγάζω το καπέλο και κάθομαι σε μια γωνίτσα και το βουλώνω, μέχρι τοτε σσσσσσσσ πολλα λετε να είχαμε να λεγαμε. και στοιχηματακι όποιος θέλει. γιατι εγω εχω ρίξει εκει 2 μηχανάκια οταν νόμιζα οτι το εχω.
    Πού μένεις ρε αγορίνα στα καρπάθια?

δεν ειμαι γαϊδούρι να ξερω εναν δρομο μονο. το παρον εχει δοκιμαστεί με διάφορες μηχανές και διάφορους τρόπους, ο ποιο ασφαλής ειναι σβήνω με kill switch φρενάρω με εμπρός φρένο και συμπλεκταροντας φερνω την μηχανη στην θεση της, κατεβάζω σταντ αφηνω συμπλέκτη να κρατήσει και το μοτέρ φρένο γερνω στο σταντ και κατεβαίνω. μιλαμε παντα για αυτες τις συνθήκες που περιεγραψα πιο πανω..

σε ίσωμα πχ σε πυλωτή βαζω νεκρα , κλεινω με το κλειδι κατεβάζω σταντ γέρνω κατεβαίνω

Παλαιό μέλος Το avatar του/της rainmike
    δεν έχω οδηγήσει ποτέ μηχανή βαρύτερη απ'το xt μου,οπότε αν εσύ έχεις κανά gs1200 πολύ πιθανό να με δυσκολέψει αν έρθω σπίτι σου και το κάνω,είμαι αρκετά σίγουρος όμως ότι αν είχα βαριά και ψηλή μηχανή σε μια βδομάδα θα το'κανα πάλι όσο άνετα το κάνω και με το xt μου αυτό που λες
    αν είχες goldwing?

cbr 168κιλα αδειο. σιγα. αλλα και με kle ευκολακι 188 κιλα. Συνημμένο 401404

εσω πει απειρες φορες εδω μεσα οτι ειστε απόλυτοι και αυτο ειναι το χειρότερο, υπαρχουν συνθήκες που απο το πληκτρολόγιο και στην θεωρία ειναι εύκολες ομως δεν ακούτε αυτον που το κάνει καθημερινά. αααα και οχι δεν εχω ABS,, οπως και θεωρω τον καλύτερο τροπο να σβήσει η μηχανή με ρολινγκ εντο μεχρι να σταματήσει η παροχή βενζίνης και να σβησει

Παλαιό μέλος
    εσω πει απειρες φορες εδω μεσα οτι ειστε απόλυτοι και αυτο ειναι το χειρότερο, υπαρχουν συνθήκες που απο το πληκτρολόγιο και στην θεωρία ειναι εύκολες ομως δεν ακούτε αυτον που το κάνει καθημερινά. αααα και οχι δεν εχω ABS,, οπως και θεωρω τον καλύτερο τροπο να σβήσει η μηχανή με ρολινγκ εντο μεχρι να σταματήσει η παροχή βενζίνης και να σβησει
    αντιθέτως,εσένα θεωρώ απόλυτο και εριστικό...οκ είπαμε κάποιες φορές παραλογιζόμαστε εδώ μέσα αλλά μην εκλαμβάνετε συνέχεια τον αντίλογο σαν απολυτότητα...

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από rainmike Προβολή μηνύματος
    αν είχες goldwing?
    δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι

αντιθέτως,εσένα θεωρώ απόλυτο και εριστικό...οκ είπαμε κάποιες φορές παραλογιζόμαστε εδώ μέσα αλλά μην εκλαμβάνετε συνέχεια τον αντίλογο σαν απολυτότητα...

δεν νομίζω πως αλλάζει κάτι
    μα εχεις αντιλογο για ολα, δεν δεχεσε τιποτα, ακυρωνεις την καθημερινοτητα μου, φυσικα και ειμαι εριστικος!

Παλαιό μέλος
    μα εχεις αντιλογο για ολα, δεν δεχεσε τιποτα, ακυρωνεις την καθημερινοτητα μου, φυσικα και ειμαι εριστικος!
    Δεν δέχεσαι ότι μπορεί κάποιος να κάνει ένα απ'τα πιο απλά πράγματα σε μια μοτοσυκλέτα.Δεν λέω ότι είναι πρακτικό,λέω ότι γίνεται πανεύκολα και το 'χω κάνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Δεν ακυρώνω καμία καθημερινότητά σου,απλά θεωρώ ότι δεν κάνεις πίσω με τίποτα,ενώ ξέρεις ότι αυτό που λέω ισχύει.

Καλό βράδυ,είναι κρίμα να συνεχίσουμε να αναλύουμε ένα τόσο βλακώδες θέμα επειδή δεν μπορείς να αποδεκτείς ότι είσαι λάθος.

Δεν δέχεσαι ότι μπορεί κάποιος να κάνει ένα απ'τα πιο απλά πράγματα σε μια μοτοσυκλέτα.Δεν λέω ότι είναι πρακτικό,λέω ότι γίνεται πανεύκολα και το 'χω κάνει σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Δεν ακυρώνω καμία καθημερινότητά σου,απλά θεωρώ ότι δεν κάνεις πίσω με τίποτα,ενώ ξέρεις ότι αυτό που λέω ισχύει.

Καλό βράδυ,είναι κρίμα να συνεχίσουμε να αναλύουμε ένα τόσο βλακώδες θέμα επειδή δεν μπορείς να αποδεκτείς ότι είσαι λάθος.
    Θες με το ζωρι να με βγαλεις λαθος. δεν δεχεσε την αποψη μου και σωνι και καλα πρεπει να εχεις δικιο γιατι το εχεις κανει πολλες φορες. ενω στην ιδια πρόταση λες οτι ειναι ειναι ποιο απλο να ανεβοκατεβασεις 3 φορες τα ποδια σου, να πατησεις φρενα, αφησεις συμπλεκτες κτλπ κτλπ και καπακια αυτο που ελεγες ποιο απλο πραγμα ξαφνικα εγινε μη πρακτικο. και ενω δεν ειναι πρακτικο γινετε πανευκολα. δυστυχως μπορω να συνεχίζω ολη νύχτα με τις αντιφασεις που πεφτεις.. και προσεξε δεν με νιαζει να εχω δικιο ή αδικο, αλα δεν σε κατηγορησα ποτε οτι κανεις λαθος και δεν το αποδεχεσε. σου εξηγω οτι επιμενεις σε ενα θεμα να με βγαλεις λαθος χωρις να υπαρχει λογος. φανταζομαι εισαι μεγαλο παιδι και καταλαβενεις οτι μπορει και οι 2 να ειμαστε λαθος ή να εχουμε δικιο και οι 2. απλα ο ενας τροπος εχει ποιο πολους κινδύνους απο τον αλλον

Παλαιό μέλος Το avatar του/της buckley
    Σόρρυ ρε πατρίδα ,η καθημερινότητά σου είναι να κλείνεις το πεζοδρόμιο να υποχρεώνεις τους πεζούς νέους γέρους να κατεβαίνουν στο δρόμο για να περάσουν...
    Σκέψου λίγο μπας και κάνεις κάπου λάθος και μην είσαι κι εριστικός

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σβήσιμο μηχανής: Kill Switch ή κλειδί ??
    από Nik0s στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 21/04/2005, 10:33
  2. Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 08/09/2004, 14:58

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ