Ρε gamw το Λουξεμβούργο σας ,ο άλλος θα το πάρει το ακατανόμαστο , εγώ την πληρώνω ?
Η πλάκα είναι ότι κάθε 10 χρονάκια τα στάζει οπότε τώρα θα μου φέρει το 996 και σε 10 από σήμερα που θα βγάλουν κανά υβριδικό θα μου φέρει και το 1198.
Όλα αυτά ειπώθηκαν σήμερα μεταξύ αστείου και σοβαρού ...![]()
Τωρα εμενα που μου ρχεται σκηνη απο τον μεσαιωνα "εσυ σε καπηλιο της αυστρουγγαριας, χεσμενος στο αλκοολ να ανασηκωνεις το το ριχταρι που φορας κατω απο την ματωμενη πανοπλια σου, αφοτου εχεις σκοτωσει ολο το χωριο, για να δειξεις τα τριχωτα παπαρια σου στον λανσελοτ που καθεται απεναντι σου" με κανει πολυ ανωμαλο;
Εγω μετα απο επισκεψη στον ορθοπαιδικο μου αφοτου εκανα τρειλμπρεικι στη θηβων επειδη το κανει ο ΜΜ δηλωνω ευθαρσως οτι δεν τολμαω να ξανανοιξω λινκ σου και παω για υπνο γιατι ως γνωστο οποιος φοβαται πεφτει και τελεια.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου
NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
riding coach του πληκτρολογίου