Για ρώτα τον Κώστα τον ηλεκτρολόγο να σε κατευθύνει 2106130902![]()
Για ρώτα τον Κώστα τον ηλεκτρολόγο να σε κατευθύνει 2106130902![]()
καλησπερα
η χρησιμη πληροφορια της ημερας
ο νομος για τις αδειες οχι για κυκλοφορια δεν ισχυει απο τις 26/9/19...αν δε σε θελει
εχω πληρωσει το παραβολο μεταβιβασης
πρεπει να περασω κτεο με την μηχανη να κοπει και θα μου δωσουν ενα χαρτι το ποιο θα καταθεσω αδεια και πινακιδα στο υπουργειο εως να περασω ξανα κτεο και να περασει χωρις παρατηρησεις
τοτε μου δινουν την αδεια στο ονομα μου και την πινακιδα
μεχρι τοτε ειναι στο ονομα μου αλλα με κατατεθημενες πινακιδες.
στο υπολοιπα σημερα το βραδυ θα μεταφερω τον δοτη στο γκαραζ
ενα μηχανακι πληγωμενο απο τρακα ασχημα μεν αλλα αψογα συντηρημενο μεχρι τοτε(και μετα την τρακα σε γκαραζ)
το σαββατο θα μετρησω συμπιεση σε αυτο το μοτερ ,θα εχω περασει απο κτεο μεχρι τοτε και μετα θα αρχισει το λυσιμο
μεγαλο προτζεκτ που θελει πολλες ωρες δουλειας αλλα το ζυγισα και η ευχαριστηση που θα μου προσφερει αν το βαλω στις ροδες του σωστα ειναι μεγαλη
θα προσπαθησω να κρατησω χαμηλα το μπατζετ.....αν και μονο απο το ξεκινημα χωρις να κανω τιποτα ακομα ζηταει
καποια στιγμη μεσα στην εβδομαδα θα παραλαβω και την μαμα εξατμιση οπως και ενα μασκακι που δεν ξερω ομως αν θα το βαλω γιατι ειναι απο το μεταγενεστερο μοντελο
θα επανελθω με φωτογραφιες του δοτη
καλησπερα
επιτελους βρηκα ακρη με το υπουργειο και το κτεο κλπ(θα το κανω νεο ποστ γιατι πραγματικα ειναι σοβαρο θεμα αν και για αυτο βρηκα λυση...εχω θεμα για αλλα οχηματα)
αναγκαστικα περασα κτεο πληρωσα και το προστιμο γιατι ειχε περασει τελευταια φορα το 2015
με εκοψαν και με την παραταση των 30 ημερων πηγα για μεταβιβαση
μεταβιβαση θα γινει κανονικα και θα εχω αδεια με την οποια θα ξαναπερασω κτεο οταν θα ειναι ετοιμο
θα πληρωνω ασφαλεια και σημα και θα πληρωσω και προστιμο περιπου 20 ευρω για το εξαμηνο στο κτεο καθως και επανελεγχο 25 ευρω
εχω βαλει στοχο τους 6 μηνες ....αντε να δουμε
για την μηχανη τωρα
η μηχανη παιρνει με μιση μιζια μπροστα κραταει ρελαντι και δουλευει πολυ καλα
η θερμοκρασια παει μεχρι την μεση ο δεικτης και σταματαει
τα οργανα λειτουργουν τελεια οπως και τα ηλεκτρικα εκτος απο τα φωτα που δεν τσεκαρα γιατι δεν ειναι πανω
το αριστερα καρμπυρατερ συνεχιζει να υπερχιλιζει
αναρτησεις εμπρος δακρυζουν και ειναι πολυ μαλακο μαλλον λογο ελειψης λαδιων πιθανον
οι πισω αν και ειναι στην πιο σκληρη θεση και τις περιμενα σουπα δειχνουν οκ
φρενα οκ θελει τακακια
σασμαν οκ
του ανοιξα μια δευτερα στις 10.000 ...ωραια ανοιξε αλλα κανει παρα πολυ φασαρια ρε παιδι μου....ντρεπομουν,η μαμα εξατμιση με του που ερθει στα χερια μου θα φορεθει πανω
οι αποστασεις που εκανα ειναι των 4 με 5 χιλιομετρα να παω και αλλο τοσο να γυρισω 3 φορες
μια μετακινηση σε συνεργειο για να μετρησω την συμπιεση οπου ειναι πολυ καλη.............. στους εξω κυλινδρους γιατι στους μεσα 2 και 3 τα μπουζι ιριδιου δειχνουν κολημενα και δεν τα ζορισαμε να βγουν φοβουμενοι μην σπασουν και δεν μπορω να το μετακινησω για το κτεο
και τις αλλες 2 μετακινησεις για το κτεο (πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω οτι πρεπει να πας εκει ......και ενταξει αυτο παιρνει μπροστα...αν οχι ....φορτωτικη ?)
επιτελους θα ξεκινησω να αρχισω να το μαζευω
περιμενω και την διαγραφη του δοτη ωστε να ερθει στο γκαραζ
μεχρι τοτε xl και φακελο με πληροφοριες βιντεο μανιουαλ κλπ
Συνεπως εισαι πολυ τυχερός γιατι το μηχανακι ειναι και λειτουργικό και τσαμπα.
Καλο ξεκίνημα ολα καλά θα πάνε!
καλησπερα
επιτελους εγινε η μεταβιβαση
αρχιζει το ταξιδι της ανακατασκευης
Αντι να το λυσω ολοκληρο εξαρχης εχω αποφασισει καθε τι που βγαζω στην ακρη να το φτιαχνω και να συνεχιζω παρακατω
θα ξεκινησω απο μπροστα και θα παω σιγα σιγα προς τα πισω
θα προσπαθησω να μην ειμαι φλυαρος
ξεβιδωσα τα οργανα τα οποια θυμιζω δουλευουν πολυ καλα
ενα κιτρινισμα στο στροφομετρο, τα καβουκια θελουν βαψιμο το ιδιο και οι βελονες
ενα γενικο τσεκαρισμα και ξεκιναμε
καταρχην το εσωτερικο καβουκι εχει φαει μια δεξια πανω απο το στροφομετρο και εχει επισκευαστει με μετριο αποτελεσμα αισθητικα αλλα πολυ καλο πρακτικα
στα οργανα εχουν αλαχτει οι πλακες και στο στροφομετρο εχει κιτρινιλες
τα ελυσα και τα εβαλα μεσα σε σακουλες
το ασπρο εσωτερικο καβουκι ειχε μια φλατζα η οποια εχει πολυμεριστει και ειναι σαν πισσα και τα κανει ολα χαλια
καθαρισμα καταρχην καλα
μετα εφτιαξα μια τσιμουχα απο παλιο mouse pad
την εσφιξα λιγο στο τραπεζι για να παρω αποτυπωμα και ετοιμο
η πλακα με τα λαμπακια ηταν με πολλα χτυπηματα απο κλειδια
ξεκινησα στην αυτοσχεδια βουρτσα μουαλλα δεν γινοταν τιποτα
τριβοντας ξεκολησε απο την θερμοκρασια της βουρτσας με λιγο τραβηγμα
το ετριψα με ενα 600 γυαλοχαρτο και μετα ειχαμε αποτελεσμα με περασματα ξανα καια ξανα απο την βουρτσα
ερωτηση 1
λεω να το ξαναβαλω με sikaflex μαυρη
εχετε καποια καλυτερη προταση ?
αυτα για σημερα
θα συνεχισω με τα οργανα αυριο
εχω και αυτη την τρυπουλα αναμεσα στα οργανα την οποια δεν ξερω ακομα τι θα κανω για να αποφυγω το βαψιμο
σκεφτομουν να εβαζα ενα ωραιο βιδακι με πλατυ κεφαλι.....θα δω
αποκλειω την πιθανοτητα να πιανει εκει το μασκακι το ποιο θα παρω καποια στιγμη στα χερια μου μαζι με την μαμα εξατμιση
Υπάρχουν καλές τάπες βίδας , κάνε μια αναζήτηση στο google , θα βρείς κάτι όμορφο![]()
λιγος χρονος λιγη εργασια
καθαρισμα πλεξουδας οργανων σε σχετικα καλη κατασταση
καθαρισμα επαφες και φυσες με καθαριστικο επαφων
τα λαμπακια θα τα αλαξω
και ξανα στην σακουλα
Καβούκια θα βρεις στο aliexpres. Πλαστικό κομάτι είναι, όσο κινέζικο και να είναι, την δουλεια την κάνει και χωρίς να δώσεις ένα πόδι κι ένα μάτι.
https://www.aliexpress.com/item/3283...chweb201603_52
Ακαιπούσαι. Τα πλαστικά όταν χαλάνε, αποπολυμερίζονται.![]()
Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό