Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 114

Θέμα: Honda GTR 150 vs SYM VF 185

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Kickstart
    καλημέρα παίδες...ελπίζω να στε όλοι καλά.

κατάφερα τις τελευταίες ώρες και μπήκα στην σχετική ομάδα στο φεϊς γύρω από το vf185 της sym.

το συμπέρασμα είναι οτι έχει πολλά θεματάκια το μηχανάκι...δεν ξέρω βέβαια πως του συμπεριφέρονται οι κάτοχοι γιατί και αυτό παίζει το ρόλο του σε κάθε όχημα για το λόγο αυτό διατηρώ και τις επιφυλάξεις μου για την κάθε αναφορά που γίνεται εκεί μέσα...
    αλλα όπως και να το κάνουμε ένα όχημα που στα πρώτα μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα:

τρέμει και κοσκινάει σε κάποιες ταχύτητες..

χάνει ο οδηγός ξαφνικά την πέδηση στο πίσω φρένο λόγω προβληματικής τρόμπας φρένου

η μαμά μπαταρία αντέχει μόνο κάποιους μήνες χρήσης

το πλαϊνό σταντ κάνει διάφορα κόλπα δημιουργώντας μπέρδεμα στις προειδοποιητικές λυχνίες του καντράν ενώ δεν αφήνει τον κινητήρα να εκκινήσει κατά περίπτωση.

κάποιες βίδες χαλαρώνουν μόνες τους και θέλουν σφίξιμο με πιο επικίνδυνη αυτή που συγκρατεί το ψαλίδι πίσω..

ο λεβιές ταχυτήτων διαρρέει λαδιά από την βάση του και το μηχανάκι γίνεται από το πουθενά πτανα από κάτω και στο πλάι..

τα πλαστικά τρίζουν και σε κάποιους τρίζουν πολύ κιόλας (μιλάμε πάντα για καινούργια μηχανάκια έτσι)

ακούγονται κάποια βουητά από το μοτέρ σε άσχετες στιγμές τα οποία φεύγουν κι έρχονται...

σε κάποιους κατόχους έσπασαν κάποια κλιπσακια από το ανοιξε-κλεισε της σέλας

και φυσικά αναρωτιέμαι πόσα άλλα πιθανότατα δεν αναφέρονται καν λόγω του κλασικού χαζοεγωϊσμού που έχουμε ως νεοέλληνες οδηγοί ότι "το δικό μου το μοτόρι είναι το καλύ(ι)τερο"

σιγουρα δεν είναι και η καλύτερη εικόνα αυτή για τον υποτιθέμενο βασιλια όπως λεει το σλογκαν της sym...καλή η τιμολογηση της εταιρείας αλλα αμα είναι να σκασω 2.800 και στα πρώτα χλμ ειμαι πηγαινε-ελα στα συνεργεία όχι δεν θα πάρω...

καλύτερα να κάνω υπομονή μπας και τα διορθώσουν εν καιρό γιατι ως καινουργιο μοντέλο καπου είναι λογικό να χει τις λεγόμενες παιδικές ασθένειες που φυσικα έχουν και οι πρεμιουμ εταιρείες...(bmw κουτα πηρα καποτε και εβγαλε σε 1,5 χρονο τρεις ανακλήσεις)
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    περίμενε λίγο να το βγάλει σε κανα σωστό χρωματισμό και πάρτο
    Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	honda-gtr-150-timi.jpg 
Προβολές:	285 
Μέγεθος:	95,7 KB 
ID:	416163
    you rise you fall you're down then you rise again

τελευταια είδα σε βιτρίνα και μου αρέσει κι αυτό

Όνομα:	Honda-Supra-GTR-150-Cruiser-White.jpg 
Προβολές:	272 
Μέγεθος:	19,4 KB 
ID:	416164

αλλα Ασία έχει αρκετές παραλλαγές και μλκια τους που δεν δίνουν τουλαχιστον την επιλογή η εγχώρια χοντα να το φέρεις παραγγελία με τέτοια κουστούμια

πχ

Όνομα:	portokali.jpg 
Προβολές:	273 
Μέγεθος:	88,6 KB 
ID:	416169
    Δεν υπάρχει ακατάλληλος καιρός για ταξίδι με μοτοσυκλέτα, υπάρχουν μόνο ακατάλληλα ρούχα και εξοπλισμός.

Μέλος
    για μηχανάκι πόλης δεν θα έπαιρνα κανένα απο τα δύο. μου φαίνονται ακριβά και με 120αρι πίσω λάστιχο, δεν το θεωρώ οικονομικό. Ωστόσο, όμορφα είναι και τα δυο και μεσα στην πολή θα ειναι εργαλεία.

έχω κάνει τεστ ραιντ το χόντα και μου άρεσε πάρα πολυ. Δυνατό για τα δεδομένα του, άνετα, με τα abs.. μέσα στην πολη θα είναι απόλαυση.
    φαντάζομαι...το sym θα είναι το ίδιο. και κανα 1.000αρικο πιο φθήνο απο ότι νομίζω.

Με τα ίδια (ή και λιγότερα) λεφτά θα έπαιρνα κάνα εντουράκι 200-250 που έχει τα ίδια έξοδα σε ασφάλειες-τέλη - πιο οικονομική συντήρηση αλλά μεγαλύτερη κατανάλωση που αυτό μπορεί να περιοριστεί με το χέρι του καθενός.

φιλαράκι άμα δεις στις πιο πίσω σελιδες εξηγώ γιατί θέλω ντε και καλά παπί...\\επισης αυτο με το πιο οικονομικό εντουρακι που λες δεν ισχύει..

καμία μοτοσυκλέτα δεν είναι πιο οικονομική έναντι πάπιας σε τίποτα (λάστιχα, λάδια, βενζίνες, αλυσιδογραναζα φίλτρα κτλ)

επίσης αν δεις εκεί που σου πα λέω οτι θελω καινούργιο που να με φτιάχνει και λιγο οπτικά και οδηγικά...όχι κάποια κινεζιά με όψη εντουρο ούτε μεταχειρισμένο 250αρι τύπου "κάποτε θρυλικό τώρα μαθουσάλας εικοσαετίας" (είχα και τέτοιο πριν 6-7 χρόνια)

Παλαιό μέλος
    "κάποτε θρυλικό τώρα μαθουσάλας εικοσαετίας
    Άχαχαχαχα!
    Άσε έχει κάνει τρελή " ζημιά " το mrcg, έχουν αναστηθεί όλα τα πτώματα κ έχουν πάρει οι τιμές την ανιουσα

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Mπά.....πάντα κάποιοι πίστευαν πώς αυτό που έχει φυτρώσει κάτω από μιά μουριά ή συκιά
    αξίζει χρυσάφι....αρκεί να εύρισκαν τον ''γνώστη''..............
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Όσο υπάρχουν "γνώστες", θα πωλούνται και χρέπια.
    Life begins at 45°.

Μέλος
    Μήπως το kawasaki d tracker είναι καλύτερη επιλογή;;

Παλαιό μέλος
    Οταν το πηρα μου ειπαν! Πολυ καλο μηχανακι αλλα ειναι ευαισθητο.. Αυτο με το λεβιε το παθα αλλα διορθωθηκε αμεσα(μην ξεχναμε ολα στην εγγυηση)
    Μου καηκε το δεξι μπροστα φλας και αλλαχτηκε ολοκληρο επειδη ειναι κλειστου τυπου. Με το σταντ εχεις θεμα αν ενω το βαλεις μπροστα το ανεβασεις σιγα σιγα κι αυτο γτ εχει αισθητηρα για το σταματα ξεκινα!
    Βουητα απο το μοτερ δεν ακουω περα απο καποια αλλαγη στον ηχο οταν εχω κανει καποια χιλιομετρα αλλα προσεξα οτι ισως φταιει κι η βενζινη! Πλαστικα δεν τριζουν. (περα απο το δεξια) που μαλλον τριζει γιατι το βγαλαν και το ξαναβαλαν για να αλλαχθει το φλας..
    Ενα αλλο θεμα που χω ειναι οταν απο πρωτη αλλαζω σε δευτερα και μπαινει η νεκρα ..σε λιγα χλμ εχω το σερβις των 3.000 και θα τα δω αυτα οπως επισης θα βαλω και λαδια μοτουλ 7100 και οχι αττα της sym!

Παλαιό μέλος
    Eπισης δεν ειναι 2800 ειναι 2900 πλεον και επεται συνεχεια..

Μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kickstart Προβολή μηνύματος
    φιλαράκι άμα δεις στις πιο πίσω σελιδες εξηγώ γιατί θέλω ντε και καλά παπί...\\επισης αυτο με το πιο οικονομικό εντουρακι που λες δεν ισχύει..

καμία μοτοσυκλέτα δεν είναι πιο οικονομική έναντι πάπιας σε τίποτα (λάστιχα, λάδια, βενζίνες, αλυσιδογραναζα φίλτρα κτλ)

επίσης αν δεις εκεί που σου πα λέω οτι θελω καινούργιο που να με φτιάχνει και λιγο οπτικά και οδηγικά...όχι κάποια κινεζιά με όψη εντουρο ούτε μεταχειρισμένο 250αρι τύπου "κάποτε θρυλικό τώρα μαθουσάλας εικοσαετίας" (είχα και τέτοιο πριν 6-7 χρόνια)
    δεν κατάβαλα το ύφος σου (γραπτώς λόγος γαρ αλλα δεν πιστεύω να έχει πρόθεση ειρωνείας, όπως ούτε και εγώ).

Σίγουρα κατι καινούριο είναι καλύτερο απο τον καλό μαθουσάλα 20ετίας όπως λες (μιας και για τέτοια θές ενα 500αρικο τουλάχιστον στο συμάζεμμα του).
    Αλλά όπως βλέπω το gtr και το 185, η συντήρηση του δεν έιναι η κλασσική του παπιού. Εκεί που για λάστιχα θα θες 50-60ε στο ίδιο χρονικό διάστημα θα θες 150-160ε.
    το γκάζι τους για παπί είναι καλό αλλά δεν το θεωρώ απολαυστικό. Αλυσιδογράναζα λάδια ξύδια τα θεωρώ ίδια άααντε πες ελάχιστα παραπάνω. Κατανάλωση θα πάει ανάλογα το χέρι σου σε κάθε μηχανάκι. Ένα συμβατικό παπί 100-125 κυβικά απο σούπρα μέχρι κινέζο κάνει ~100χλμ με ~5€. Αν το πας τέρμα συνέχεια θα κάψει λίγο παραπάνω, όμοίως φαντάζομαι και το gtr ή το sym. Απλά η αγορά τους αγγίζει τα 3-4.000€

στα ίδια λεφτά έχει βγάλει η daytona κάποιες σειρές μοτοσυκλετών 250 κυβικών όπου οπτικα μπορείς να τις πεις ωραίες, και είναι "πιο μοτοσυκλέτες" απο τον χαρακτηρισμό "παπι". Είναι κάτι ψευτοnaked, ψευτο on off. Απο αξιοπιστία δεν είναι κακές μοτοσυκλέτες πάντως. Η συντήρηση τους θα είναι σχεδόν ίδια με gtr-185

όπως θα έχεις διαπιστώσει, πολλοί μοτοσυκλετιστές υποτιμούν τα παπάκια για διάφορους λόγους, δεν διαφωνώ μαζί τους. Προσωπικά τα εκθειάζω για αυτά που σου προσφέρουν μέσα στην πόλη. με κινέζο(daytona) έχω κάνει λίγα πάνω πάνω απο 100.000 χλμ με απαράδεκτη συντήρηση.Αν σου περιγράψω θα κλάψεις... σε αυτά τα 100.000ε έχω αλλάξει 3 φορές λάστιχα (150€) και 2 φορές αλυσιδογράναζα (60€) και 3 φορές αμορτιστέρ (κανα 120€). Ανάλογα την τσέπη του καθενός και πως το βλέπει ο καθένας βέβαια.
    Μέσα στην πόλη σπάνια θα πάρω την μοτοσυκλέτα και κυκλοφορώ με το παπί...
    Αν θες να έχεις 1 οχημα για να καλύψεις περισσότερες ανάγκες/καύλα/οπωςθεςπεςτο μπορείς να δεις και τις άλλες επιλογές που υπάρχουν στα 3-4.000€....

Κανένα ύφος, καμία ειρωνεία φίλε μου, δεν λειτουργώ έτσι και δεν υπάρχει και λόγος
    απορώ που σου πέρασε από το μυαλό, είμαστε άγνωστοι σε ένα φόρουμ και συζητάμε κάποιους δίκυκλους προβληματισμούς μας συμφωνώ οτι κάποιες φορές ο γραπτός λόγος παρεξηγείται αλλά ας τα αφήσουμε αυτά γι άλλους, πάμε παρακάτω.

στο προκείμενο, αυτό είπα και παραπάνω..είναι δεδομένο οτι ψάχνω για παπί και μονο πάπι ή εστω μηχανή που...κάνει την πάπια, λέω σε προηγούμενος σελίδες οτι υπάρχει μοτο για τα άλλα για αυτό σε παρέπεμψα πιο πίσω που έχει γίνει κουβέντα.

το παπί είναι για εντός πόλης, μου αρέσει η ευελιξία του, το χαμηλό βάρος η χαμηλή κατανάλωση και τα οικονομικά σέρβις.
    το να μου βγάζει και κάποια γούστα είναι προσωπικό κόλλημα...την δουλεια μου πχ άνετα την κανει και ένα κινεζικό keeway κτλ αλλά όπως προείπα ειμαι προκατειλημμένος σε κάποια πράγματα και διατεθειμένος να πληρώσω κιόλας αυτό το κόλλημα...\\

κινέζικο δεν πρόκειται να πάρω, η μόνη περίπτωση που κοίταξα εκτός των των χοντα γιαμαχα είναι το sym και αυτό γιατί είχε το πακέτο που ψάχνω (δύναμη, συμπλέκτη, και άλλα που αναφέρω σε άλλα ποστ τα γούστα δλδ που λέω παραπάνω)

το sym για τους λόγους που ανέφερα (και το έκανα για να βοηθηθεί όποιος το σκέφτεται σοβαρά) είναι εκτός μάχης...

οπότε αν παω σε συμπλεκτατο μονο χοντα

αν τελικά υποκύψω (λόγω χρημάτων) και πάω σε κλασικό παπί τότε μόνο crypton s κατάμαυρο.

αυτα προς το παρον και μεχρι να καταλήξω θα τα κουβεντιαζουμε από εδώ έτσι κλεισμένοι που είμαστε μέσα γαμώ τον κομπιτ μου γαμώ.

Νέο μέλος
    Παντως ενα σκουτερ 300 κυβικων πιστευω ειναι πολυ ανωτερη επιλογη απο αυτα τα 2. Δυνατοτητα φορτωματος τεραστια, ειδικα αν εχουν και κενο στα ποδια. Πολυ ανωτερη σελα και μαλλον πιο δυνατα απο αυτα τα 2. Μετα παμε σε κανονικες μοτοσυκλετρς τυπου wr250x που ειναι πολυ πιο παιχνιδιαρικα με καλυτερο μαλλον γκαζι η περιπου στα ιδια, με συμπλεκτη αν ειναι κατι που σαρεσει και με περισσοτετες δυνατοτητες στο παω οπου θελω το παραταω οπου ναναι μπαινω σε κωλοδρομο και αν πεσει δε με νοιζει κιολας.. Προσωπικα γλυκοκοιταζω ενα 250wrx

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    ρε συ ταξιδιωτη; το τερμάτισες ρε φιλος.
    δεν λέει "πείτε τον καημό σας" ο τίτλος του θρεντ.
    Σύγκριση μεταξυ συγκεκριμένων δυο λέει ρε συ
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Σελίδα 7 από 8 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Honda PCX 150 ή SYM Symphony 200i
    από 7mitskits στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2020, 15:26
  2. piaggo medley vs honda sh 150 2017
    από iGiwrgos στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 03/06/2017, 14:25
  3. honda c 100 vs alla 100ria 400 metra
    από gialig στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2005, 15:24
  4. Honda CBF-250 vs Cagiva Planet 125
    από Alchimistis στο forum Honda CBF's
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2004, 21:44

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα