καλημέρα παίδες...ελπίζω να στε όλοι καλά.
κατάφερα τις τελευταίες ώρες και μπήκα στην σχετική ομάδα στο φεϊς γύρω από το vf185 της sym.
το συμπέρασμα είναι οτι έχει πολλά θεματάκια το μηχανάκι...δεν ξέρω βέβαια πως του συμπεριφέρονται οι κάτοχοι γιατί και αυτό παίζει το ρόλο του σε κάθε όχημα για το λόγο αυτό διατηρώ και τις επιφυλάξεις μου για την κάθε αναφορά που γίνεται εκεί μέσα...
αλλα όπως και να το κάνουμε ένα όχημα που στα πρώτα μερικές εκατοντάδες χιλιόμετρα:
τρέμει και κοσκινάει σε κάποιες ταχύτητες..
χάνει ο οδηγός ξαφνικά την πέδηση στο πίσω φρένο λόγω προβληματικής τρόμπας φρένου
η μαμά μπαταρία αντέχει μόνο κάποιους μήνες χρήσης
το πλαϊνό σταντ κάνει διάφορα κόλπα δημιουργώντας μπέρδεμα στις προειδοποιητικές λυχνίες του καντράν ενώ δεν αφήνει τον κινητήρα να εκκινήσει κατά περίπτωση.
κάποιες βίδες χαλαρώνουν μόνες τους και θέλουν σφίξιμο με πιο επικίνδυνη αυτή που συγκρατεί το ψαλίδι πίσω..
ο λεβιές ταχυτήτων διαρρέει λαδιά από την βάση του και το μηχανάκι γίνεται από το πουθενά πτανα από κάτω και στο πλάι..
τα πλαστικά τρίζουν και σε κάποιους τρίζουν πολύ κιόλας (μιλάμε πάντα για καινούργια μηχανάκια έτσι)
ακούγονται κάποια βουητά από το μοτέρ σε άσχετες στιγμές τα οποία φεύγουν κι έρχονται...
σε κάποιους κατόχους έσπασαν κάποια κλιπσακια από το ανοιξε-κλεισε της σέλας
και φυσικά αναρωτιέμαι πόσα άλλα πιθανότατα δεν αναφέρονται καν λόγω του κλασικού χαζοεγωϊσμού που έχουμε ως νεοέλληνες οδηγοί ότι "το δικό μου το μοτόρι είναι το καλύ(ι)τερο"
σιγουρα δεν είναι και η καλύτερη εικόνα αυτή για τον υποτιθέμενο βασιλια όπως λεει το σλογκαν της sym...καλή η τιμολογηση της εταιρείας αλλα αμα είναι να σκασω 2.800 και στα πρώτα χλμ ειμαι πηγαινε-ελα στα συνεργεία όχι δεν θα πάρω...
καλύτερα να κάνω υπομονή μπας και τα διορθώσουν εν καιρό γιατι ως καινουργιο μοντέλο καπου είναι λογικό να χει τις λεγόμενες παιδικές ασθένειες που φυσικα έχουν και οι πρεμιουμ εταιρείες...(bmw κουτα πηρα καποτε και εβγαλε σε 1,5 χρονο τρεις ανακλήσεις)