Καλά δεν κάνω σύγκριση με διεθνή φόρουμ, δεν μιλάμε για το ποιος την έχει πιο μεγάλη (πάλι) την λίστα με τα τεχνικά ή με τα restoring.
Μιλάμε για νοοτροπία, ηθική και αισθητική άρα περιεχόμενο.
Ναι, αν ρωτήσεις κάποιος "να πάρω αυτό το χρέπι", για να κάνω το Α το Β το Γ(τα), θα πω την γνώμη μου, αλλά αν αυτός αποφασίσει τελικά να το πάρει, θα τον βοηθήσω όσο ξέρω και όσο μπορώ.
Αυτό, πιο απλά δεν γίνεται.
Κανείς δεν γεννήθηκε να ξέρει, το θέμα είναι τι γουστάρει να επενδύσει ο καθένας για να μάθει.
Ε και "κανείς δεν έμαθε να κολυμπάει βλέποντας DVD με μαθήματα κολύμβησης".
Οι γνώσεις είναι πάντα χρήσιμες και τα ρίσκα μερικές φορές βγαίνουν, ενώ άλλες όχι.
Όταν όμως σε ρωτάει κάποιος τι μοτοσυκλέτα να αγοράσει για να μετακινείται, εσύ θα του προτείνεις κάποια που θα χρειαστεί να αποκτήσει γνώσεις μηχανικού για να τη φέρει σε λειτουργική κατάσταση;
Στη ζωή πολλά είναι χρήσιμα και η πληροφορία ελεύθερα προσβάσιμη. Η δυσκολία είναι να εστιάσεις σε εκείνη που χρειάζεσαι την εκάστοτε στιγμή, απορρίπτοντας άλλες πληροφορίες.
Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.
Δεν νομίζω κάποιος να ζήτησε βοήθεια εδώ μέσα η σε άλλα φόρουμ κ να μην την πήρε.. ακριβώς το αντίθετο μάλιστα..κ εγώ όταν έχω χρειαστεί κάτι βλέπω μεγάλη ανταπόκριση..Απλά όταν ο άλλος λέει βρήκα ένα χαρεπι ευκαιρία 500€ θα το πάρω να κάνω την δουλειά μου οικονομικά, του εξηγούμε ότι πρόκειται για φόλα κ μόνο οικονομία δεν θα κάνει στο τέλος.Τώρα αν το έχει καβλα να ασχολείται με ανακατασκευές είναι άλλο θέμα κ δεν τίθεται οικονομικό ζήτημα..
Μεταφέρω όλα τα τελευταία μηνύματα εδώ και παρακαλώ στο άλλο θέμα να μπαίνουν μόνο ενδιαφέρουσες αγγελίες.
Κώστα, λίγο άκυρη η σύγκριση. Στην Αμερική (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως Καλιφόρνια, Τέξας) η οδήγηση μοτοσυκλέτας είναι εξάμηνη ενασχόληση. Όσοι είναι χομπίστες λοιπόν κάτι ψάχνουν να κάνουν τους άλλους έξι μήνες. Ακόμα κι εγώ που σιχαίνομαι το μαστοριλίκι, αν μου έλεγες πως για μισό χρόνο η μηχανή μου θα είναι κλεισμένη στο γκαράζ, μάλλον θα το έπαιρνα απόφαση να ασχοληθώ μαζί της. Σαν υποκατάστατο λειτουργεί το πράγμα για τους περισσότερους.
Δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να δεις αν μια μοτοσικλέτα είναι καλή ή όχι. Οι περισσότεροι που καβαλούν μοτοσικλέτες, ξέρουν να αναγνωρίσουν 5 βασικά πράγματα. Αν αναφέρεσαι σε θέματα που κρύβονται εύκολα, μηχανικά κτλ, ναι, δεν μπορείς να τα δεις. Αλλά ούτε ένας ειδικός θα τα δει.
Όπως και να'χει δεν καταλαβαίνω πού το πας, πώς σχετίζεται αυτό με την κουβέντα. Θες να πεις ότι το μεταχειρισμένο είναι, στην τελική, πάντα ρίσκο; Ναι, είναι. Είναι high risk, high reward. Όποιος θέλει να είναι ξένοιαστος, όπως έγραψα ήδη, αγοράζει καινούριο. Αλλά η καλύτερη αγορά θα βρίσκεται πάντα σε ένα μεταχειρισμένο.![]()
Life begins at 45°.
Και ναι και όχι.
Προφανώς και αναγνωρίζω ότι υπάρχουν κοινωνικά, οικονομικά, πολιτισμικά, γεωγραφικά, οικονομοτεχνικά χαρακτηριστά, που κάνουν την οποιαδήποτε σύγκρισή άτοπη.
Από την άλλη υπάρχουν άλλα τόσα κοινά σημεία που την κάνουν κοινό τόπο.
Στο TT τουλάχιστον που παρακολουθώ δεν είναι ούτε όλοι χομπίστες, ούτε όλοι φραγκάτοι, ούτε όλοι είναι έμπειροι "τεχνίτες", ούτε καν είναι όλοι Αμερικάνοι.
ΟΚ,το ξέρω πλήθος χρηστών, μεγάλη ποικιλία, θα βρεις από όλα.
Η διαφορά νοοτροπίας για μένα υπάρχει και αποτυπώνεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο παντού...
Δηλαδή ρε παιδιά αν ρωτήσεις τον μερακλή τον μάγκα τον αμερικάνο ''φίλε να πάρω αυτό 200$ ή να δώσω 2 χιλιάρικα για ένα που κυκλοφορεί;''
θα σου πει πάρε το σπασμένο,μην είσαι φλώρος, με λίγα $ και εργασία το κανες μπιμπελό;Γιατί για αυτό ξεκίνησε η κουβέντα,όχι για το ''χάλασε η 20τιας μότο μου'' ''φίλε πέτα το,δεν αξίζει''.
when life gets complicated... i ride.
χαχα δεν είναι δικό μου,τυχαία φωτο πήρα! Εγω το ξακόσια έχω το ΧΤ!
(και είναι αφρικα εεεε )
when life gets complicated... i ride.
Γενικα παντως το οτι ζουμε στην Ελλαδα μας βαζει σε ενα μικρο ποσοστο ανα τον πλανητη που μπορουμε να οδηγαμε ολο το χρονο. Ο,τι ισχυει για τους αμερικανους ισχυει και για τους γερμανους, τους αγγλους, τους ρωσους, κοκ. Μηχανη κλειστη στο γκαραζ για μεγαλο μερος του χρονου. Δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις πως κατι τετοιο θα επιδρα στην ορεξη του καθενος να ασχοληθει με τη μηχανη του και με αλλους τροπους πλην της οδηγησης. Αμα δε γαμας λογικο ειναι να βλεπεις περισσοτερες τσοντες.
Εγω θα παω Ρυσιο και Φλεβαρη (θα βρεθουν μερες με 15 βαθμους ακομα και τοτε), βολτουλα μεσα στο καταχειμωνο μολις βγει ο ηλιος και γενικα πανω απο βδομαδα χωρις να οδηγησω δυσκολα να περασει. Αμα μου επαιρνες τα κλειδια για κανα εξαμηνο παω στοιχημα πως θα αρχιζα κι εγω να την πλενω, να τη γυαλιζω, να τη λυνω και να τη δενω. Πραγματα που τωρα θα πληρωσω καποιον αλλον να τα κανει γιατι προτιμω να οδηγαω. Οχι πως δεν υπαρχουν ανθρωποι που τη βρισκουν και μ'αυτα φυσικα, αλλα δεν ειναι ο κανονας.