Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 182

Θέμα: Αγορά Μηχανής για νέο οδηγό

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Update: Αύριο βλέπω σε συνεργείο ένα Kawasaki Versys 650 του 2010. Μαρέσει σαν μηχανή και αν όλα πάνε καλά το πιθανότερο να αγοραστεί. Θα βγάλω φωτό αύριο για να κλείσει όμορφα αυτό το Thread σε περίπτωση που πέσουν οι προκαταβολές. Έχει κανείς κάποιο σχόλιο για τα Versys 650 tou 2010?
    πολύ καλό είναι το versys

Παλαιό μέλος
    Το λινκ δεν το παραθέτω για να κρίνεις την Kawasaki αλλά για να ενημερωθείς για μια αστοχία που αφορά την μηχανή που κοιτάς. Δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό αυτό που έτυχε στον φίλο μου, google versys valve problem ή fail. Είναι γνωστό θέμα του συγκεκριμένου μοτέρ. Εγώ αν αγόραζα μηχανή με >40000 χλμ θα ήταν κάτι που θα με προβλημάτιζε. Δε μιλάμε για τίποτα πηνία, μια τέτοια ζημιά για να επισκευαστεί αν (μη) σου τύχει ξεπερνά την αξία της μηχανής.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Το λινκ δεν το παραθέτω για να κρίνεις την Kawasaki αλλά για να ενημερωθείς για μια αστοχία που αφορά την μηχανή που κοιτάς. Δεν ήταν μεμονωμένο περιστατικό αυτό που έτυχε στον φίλο μου, google versys valve problem ή fail. Είναι γνωστό θέμα του συγκεκριμένου μοτέρ. Εγώ αν αγόραζα μηχανή με >40000 χλμ θα ήταν κάτι που θα με προβλημάτιζε. Δε μιλάμε για τίποτα πηνία, μια τέτοια ζημιά για να επισκευαστεί αν (μη) σου τύχει ξεπερνά την αξία της μηχανής.
    Αυτό δεν ισχύει ως ρίσκο για τα περισσότερα μεταχειρισμένα πάνω από 5 χρόνια?
    Δεν αποτελεί εξαίρεση η Versys. Γενικά που ρώτησα 2 μηχανικούς για το θέμα , όλοι προτείνουν την transalp 650 και KLE , αλλά κανείς δεν μου είπε ότι η Versys είναι προβληματικό μοντέλο και όταν τους ρώτησα για το συγκεκριμένο μου είπαν αν ειναι σε καλή κατάσταση πάρτο. Και τους εμπιστεύομαι καθώς είναι μηχανικοί που επισκέπτεται ο πατέρας μου τα τελευταία 12 χρόνια.

Παλαιό μέλος
    Όχι, το να βαρέσει βαλβίδες (ενώ γίνεται η προβλεπόμενη συντήρηση) δεν είναι ρίσκο για οποιαδήποτε μηχανή πάνω από πέντε χρόνων. Ίσως δεν έχεις καταλάβει την έκταση/σοβαρότητα του προβλήματος που έτυχε στο φίλο μου (και όχι μόνο). Είναι αυτό που λέμε μπαμ/παίρνω μοτέρ στη μασχάλη.

Moderator
    Υπάρχει κάποιος τρόπος να το ελέγξω αυτό ή δυνητικά όσοι έχουν Versys είναι πιθανό να το πάθουν?

Παλαιό μέλος
    Εγώ θα έλεγα να το συζητήσεις με τον μηχανικό που εμπιστεύεσαι. Το ότι κάποιος είναι μηχανικός δε σημαίνει ότι ξέρει αυτόματα και όλα τα μοντέλα απ' έξω κι ανακατωτά. Αν δεν είναι εξειδικευμένο συνεργείο πιθανότατα να μην το ήξερε κι αυτός.

Δε σου λέω να μην το πάρεις, απλά μας ζήτησες πληροφορίες για αυτό το μοντέλο και σου είπα αυτό που ξέρω.

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Το versys είναι πλήρης μοτό από όσο έχω δεί, δεν έχω δικό μου, είχα ένα για δυο σαββατοκύριακα.
    Τα μόνα που πραγματικά αξίζει να κάνεις αν δεν θέλεις παραπάνω δύναμη, είναι να φτιάξεις κανονικά μίγματα
    και ίσως ένα μεγαλύτερο ψυγείο.

Για να δεί κάποιος την κατάσταση της κεφαλής, αρκεί να τσεκάρει διάκενα και να δεί τους αυλούς των εσω βαλβίδων εξαγωγής
    αν έχουν διαφορές στον χρωμματισμό τους.

Το κοντέρ αν έχει διαφορές στην μνήμη χλμ πας και σου το διορθώνουν.
    Στα versys συνηθως αλλάζουν κοντερ γιατί νομίζουν πως χάλασαν τα κουμπιά του.
    Στην ουσία θέλουν καλό καθάρισμα απο τεχνικό.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Εγώ θα έλεγα να το συζητήσεις με τον μηχανικό που εμπιστεύεσαι. Το ότι κάποιος είναι μηχανικός δε σημαίνει ότι ξέρει αυτόματα και όλα τα μοντέλα απ' έξω κι ανακατωτά. Αν δεν είναι εξειδικευμένο συνεργείο πιθανότατα να μην το ήξερε κι αυτός.

Δε σου λέω να μην το πάρεις, απλά μας ζήτησες πληροφορίες για αυτό το μοντέλο και σου είπα αυτό που ξέρω.
    Και ειλικρινά σε ευχαριστώ! Δεν παρεξηγήθηκα , απλώς προσπαθώ να καταλάβω!
    Σε 2 ώρες θα ξέρω. Αν είναι καλό θα επανέλθω με φωτογραφίες για τα καλορίζικα.!

Moderator
    Update! Δεν έγινε η αγορά της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. 2 λόγοι . 1ος λόγος δεν λειτουργούσε ο αισθητήρας του πίσω ABS φρένου στον εγκέφαλο και είχε γίνει παράκαμψη. 2ος λόγος όσο περισσότερο την κοιτούσε έβρισκε και περισσότερα ψεγάδια.
    Ωστόσο , όσο την οδήγησα μου άρεσε πάρα πολύ και πρώτη φορά ένιωσα το κλικ μέσα μου για μια μηχανή . Επομένως το ψάξιμο εξειδικεύεται πλέον και με την βούλα σε Versys ή κοντινή σε στυλ κυβικά αλόγα και αμάξωμα μηχανής .

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Update! Δεν έγινε η αγορά της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας. 2 λόγοι . 1ος λόγος δεν λειτουργούσε ο αισθητήρας του πίσω ABS φρένου στον εγκέφαλο και είχε γίνει παράκαμψη. 2ος λόγος όσο περισσότερο την κοιτούσε έβρισκε και περισσότερα ψεγάδια.
    Ωστόσο , όσο την οδήγησα μου άρεσε πάρα πολύ και πρώτη φορά ένιωσα το κλικ μέσα μου για μια μηχανή . Επομένως το ψάξιμο εξειδικεύεται πλέον και με την βούλα σε Versys ή κοντινή σε στυλ κυβικά αλόγα και αμάξωμα μηχανής .
    κλασσικη βλαβη το πισω ABS στο βερσις,αλλα το πισω ελαχιστο ρολο παιζει στο φρεναρισμα.

Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    κλασσικη βλαβη το πισω ABS στο βερσις,αλλα το πισω ελαχιστο ρολο παιζει στο φρεναρισμα.
    Και πάλι με ενόχλησε περισσότερο η ανειλικρίνεια του πωλητή παρά το θέμα.
    Εκτός car.gr υπάρχει κάποιος άλλος ιστότοπος να κοιτάξω ?

270° firing order
    Ίσως βρεις στο Marketplace του fb κάτι που δεν υπάρχει στο car.gr αν και δύσκολο,είναι το μεγαλύτερο site με πωλήσεις.
    when life gets complicated... i ride.

παναρχαιο μελος Το avatar του/της Dennis-
    Νομιζω ειπες ηταν το ποιο φτηνο απ ολα που ειδες οποτε λογικο να θελει μαζεματα. Αν ειναι και μαζεματα που μπορεις να τα κανεις στο μελλον γιατι οχι. Δηλαδη αν κοιτας ενα οποιοδηποτε μηχανακι που ας πουμε το βρισκεις πενα στα 4.000 μην περιμενεις να το παρεις πενα στις 3.000. Λαθος του βεβαια που δεν σου ειπε για το πισω φρενο.

Moderator
    Το πιο φθηνό από ιδιώτη. Υπάρχουν κάτι ''ευκαιρίες'' από μαγαζιά που τις πουλάνε στα 2700...δεν πάω καν να την δω.
    Τώρα κλείνω μια να δω σε συνεργείο. Μου είπε από μόνος του για τα ABS οτι έχει βάλει από την αντιπροσωπεία καινούριο εγκέφαλο και έχει τα email που αντάλλασε με την αντιπροσωπεία για αυτό.
    Γνώμες για το παραπάνω?
    58.000χλμ 2009 μοντέλο. τιμή 3500.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Δες και TDM.

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Βοήθεια επιλογής μηχανής για νέο οδηγό
    από rorsach1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 31
    Τελευταίο μήνυμα: 13/11/2019, 10:42
  2. Αγορα 1ης μηχανης για νεο αναβατη
    από smooth criminal στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 18/10/2009, 19:47
  3. Hornet 600 '03-'04 (μεταχ.) για νέο οδηγό??
    από panos_SF στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 06/07/2009, 21:01
  4. Παιδιά, ριξτε καμία ιδέα για μοντέλο για νέο οδηγό - και πρόταση
    από elias_21 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 14/06/2007, 23:18
  5. vfr 400 για νεο οδηγο?
    από koufaloni στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 09/01/2005, 05:15

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •