Σελίδα 7 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 398

Θέμα: για το τροχαίο με θύμα μοτοσυκλετιστή στην βουλή

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος
    Για να μιλάμε μέσω ιντερνετ πιθανολογώ ότι έχεις την δυνατότητα να το ψάξεις.
    Δεν θα στο κάνω εύκολο λοιπον ψάξε το όπως το έψαξα. Δες τις εκπομπές που ασχολήθηκαν και δες και τις φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται να είσαι δικηγόρος να μην είσαι ράθυμος χρειάζεται.
    Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το επιχείρημα. Δεν εχει την ΔΟΤΑ άρα λέει χαζομάρες. Το αντίστοιχο δεν ισχύει για όλους μας εδώ? ή παρίσταμαι για κάποιον και θα πάρω πρωτόκολλο εγχείρησης εγγράφου?
    Το προβλημα σου ειναι να το ψαξει να το βρει ή να ανοιξεις τα ματια κ σε εμας?
    Κ αντε πες πως ψαξαμε κ δεν το βρηκαμε για χ,ψ λογους.
    Εσυ γιατι δεν θες να το δωσεις στην δημοσιοτητα? Δεν ειναι κατι κακο.
    Ride(s) the wind of change...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από thunder ace Προβολή μηνύματος
    Όχι ρε παιδιά....... ΌΧΙ.
    Δεν θέλουμε ψυχολόγους,ψυχιάτρους και λοιπούς γιατρούς.
    Ασε.....εχω πεθερο ψυχιατρο που μαλιστα ηταν εξαιρετικα καλος σε περιπτωσεις ανοιας. Οταν η ανοια χτυπησε την δικη του πορτα, ουτε που το καταλαβε.

Μοραλ οφ δε στορυ. Οσο περισσοτερο πιστευεις πως δε χρειαζεσαι ψυχιατρο, τοσο περισσοτερο τον χρειαζεσαι
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Προσπέραση από δεξιά σε μονή λωρίδα- αυτόπτης μάρτυρας courier
    Σημείο πρόσκρουσης. -φωτογραφίες μηχανής/αυτοκινήτου.
    Σημείο που ήταν η μοτοσυκλέτα και σημείο που βρέθηκε το σώμα του μοτοσυκλετιστή. -αυτόπτης μάρτυρας πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε 6-7 μέτρα πιο πέρα.
    αυτό δυστυχώς έγκριτε δεν είναι η ΔΟΤΑ. Ως έγκριτος οφείλεις να το γνωρίζεις. Να υπενθυμίσω για πολλοστή φορά επικαλέστηκες δημόσιο έγγραφο που έχει "διαρρεύσει" στο ιντερνετ. Τώρα εσύ μου μεταφράζεις το πέναλτι της Κυριακής όπως το βλέπει ένας Παναθηναϊκός vs όπως το βλέπει ένας Ολυμπιακός

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από spyro Προβολή μηνύματος
    extrordinary claims require exraordinary evidence που λένε και στο χωριό μου
    την ευθύνη τη φέρει αυτός που ξεκίνησε τον ισχυρισμό δυστυχώς
    Δεν νομιζω οτι λειτουργει ακριβως ετσι επειδη εξεφρασε διαφορετικη αποψη απο την δικη σου η οποια σχηματιστηκε κατα βαση απο τα σοσιαλ τα οποια,πολλες φορες,ελεγχονται για την αξιοπιστια των τεκμηριων που παρουσιαζουν.
    Εκτος και αν εχεις καποια "εσωτερικη" πληροφορηση και ξες τα πραγματα καλυτερα.

Ακομα και στο δικαστηριο φανταζομαι οτι και οι δυο πλευρες θα παρουσιασουν τα επιχειρηματα τους για να αποδειξουν τα λεγομενα τους και οχι μονο η μια πλευρα

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    extrordinary claims require exraordinary evidence που λένε και στο χωριό μου
    την ευθύνη τη φέρει αυτός που ξεκίνησε τον ισχυρισμό δυστυχώς

εγώ ζήτησα τα στοιχεία που επικαλείται ο έγκριτος για να υποστηρίξει οτι υπάρχει συνηπετιτοτητα. ο ίδιος επικαλείται δημόσιο έγγραφο!
    πάνω σε αυτόν τον ισχυρισμό συζητάμε τώρα αυθαίρετα και χωρίς στοιχεία για 3 σελ.
    Εγω μπορεί να κατέληξα στον σαρκασμό εφ όσον όμως εισέπραξα αδιαφορία στο βασικό κομμάτι της συζήτησης.
    Εσυ κράτα αυτα που θέλεις να κρατήσεις απο όλο αυτό το παράλογο
    συνυπαιτιοτητα

Δεν θα στο διορθωνα (με εχουν επιπληξει καποιοι διαχειριστες γι αυτο)αλλα κατα τα αλλα ησουν αψογος στην ορθογραφια,γι αυτο το εκανα.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από panavour Προβολή μηνύματος
    συνυπαιτιοτητα

κατα τα αλλα ησουν αψογος στην ορθογραφια,γι αυτο το εκανα.
    τα μαυρα μου τα χάλια είμαι στην ορθογραφία. Άστα

thanks

Προσπέραση από δεξιά σε μονή λωρίδα- αυτόπτης μάρτυρας courier
    Σημείο πρόσκρουσης. -φωτογραφίες μηχανής/αυτοκινήτου.
    Σημείο που ήταν η μοτοσυκλέτα και σημείο που βρέθηκε το σώμα του μοτοσυκλετιστή. -αυτόπτης μάρτυρας πετάχτηκε στον αέρα και έπεσε 6-7 μέτρα πιο πέρα.
    Για δειξε μας λιγο πανω στη φωτο που εγινε το δυστυχημα...
    Σιγουρα το αμαξι ηταν μπροστα στην εισοδο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	Capture11.jpg 
Προβολές:	153 
Μέγεθος:	93,8 KB 
ID:	426379

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Shinigami Ryuk Προβολή μηνύματος
    Δεν νομιζω οτι λειτουργει ακριβως ετσι επειδη εξεφρασε διαφορετικη αποψη απο την δικη σου η οποια σχηματιστηκε κατα βαση απο τα σοσιαλ τα οποια,πολλες φορες,ελεγχονται για την αξιοπιστια των τεκμηριων που παρουσιαζουν.
    Εκτος και αν εχεις καποια "εσωτερικη" πληροφορηση και ξες τα πραγματα καλυτερα.

Ακομα και στο δικαστηριο φανταζομαι οτι και οι δυο πλευρες θα παρουσιασουν τα επιχειρηματα τους για να αποδειξουν τα λεγομενα τους και οχι μονο η μια πλευρα
    φιλαράκι έχει λίγη ΔΟΤΑ να δω κάτι;
    για ποια ερμηνεία μιλάς; εγω δεν θα έμπαινα καν σε συζήτηση. θα μίλαγα μόνο με ΔΟΤΑ και βίντεο. δεν επικαλέστηκα κανένα απο τα 2

Μέλος Το avatar του/της Shinigami Ryuk
    για ποια ερμηνεία μιλάς; εγω δεν θα έμπαινα καν σε συζήτηση. θα μίλαγα μόνο με ΔΟΤΑ και βίντεο. δεν επικαλέστηκα κανένα απο τα 2
    Δηλαδη εσυ σαν να λεμε οτι υποστηριζεις αυτο που λεει ο Corpse απλα επειδη δεν σου δειχνει την ΔΟΤΑ εισαι σαρκαστικος,ετσι για το statement.Μαλιστα

Αν εχω καταλαβει λαθος οσον αφορα το τι υποστηριζεις ζητω συγνωμη

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    οχι δεν συμφωνεί , ταυτόχρονα κάνει το εύκολο , ρίχνει σκιά στα επιχειρήματα μου για το ότι (ενώ φαντάζομαι γνωρίζει) δεν μπορώ ακόμα και να θέλω να δημοσιεύσω το ΔΟΤΑ καθώς θα ήταν παράνομο.
    Δικό μου λάθος να το αναφέρω το αναγνωρίζω Spyro, από την στιγμή που δεν θέλω να ρισκάρω το κεφάλι μου για μια διαδικτυακή κουβέντα. Έχεις κάτι να σχολιάσεις για τα επιχειρήματα ή θεωρείς ότι πάνε πακέτο με το ΔΟΤΑ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της panavour
    Αν σε μονη λωριδα περασεις το αυτοκινητο απο τα δεξια συριζα στο πεζοδρομιο εισαι φαουλ,και στην συγκεκριμμενη περιπτωση ουτε και απο αριστερα μπορεις γιατι εχει διπλη διαχωριστικη.Πρεπει να κατσεις στην λωριδα ΠΙΣΩ απο το αυτοκινητο,ασχετως αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ το κανουμε στην καθημερινη μας πρακτικη.
    Γ ι αυτο μιλησε ο δικηγορος για συνυπευθυνοτητα,διοτι και ο οδηγος του υπηρεσιακου εκανε αριστερα χωρις να ΠΡΕΠΕΙ.
    Γ ι αυτο συντροχοι τα ματια μας 14,στις διηθησεις,διοτι θα βγουμε και δαρμενοι και κεραταδες αμα γινει κατι.
    Δώδεκα και μισή. Γρήγορα πέρασεν η ώρα απ' τες εννιά που άναψα την λάμπα,Δώδεκα και μισή. Πως πέρασεν η ώρα,και τα χρόνια.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Αν σε μονη λωριδα περασεις το αυτοκινητο απο τα δεξια συριζα στο πεζοδρομιο εισαι φαουλ,και στην συγκεκριμμενη περιπτωση ουτε και απο αριστερα μπορεις γιατι εχει διπλη διαχωριστικη.Πρεπει να κατσεις στην λωριδα ΠΙΣΩ απο το αυτοκινητο,ασχετως αν ΟΛΟΙ ΜΑΣ το κανουμε στην καθημερινη μας πρακτικη.
    Γ ι αυτο μιλησε ο δικηγορος για συνυπευθυνοτητα,διοτι και ο οδηγος του υπηρεσιακου εκανε αριστερα χωρις να ΠΡΕΠΕΙ.
    Γ ι αυτο συντροχοι τα ματια μας 14,στις διηθησεις,διοτι θα βγουμε και δαρμενοι και κεραταδες αμα γινει κατι.
    AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ POINT ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.

Παλαιό μέλος
    Αν για κάθε άνθρωπο που έχανε την ζωή του ανοίγαμε 7 σελίδες θέμα, ο σέρβερ θα είχε κρασαρει.

Όσοι απαξιώνετε το επάγγελμα του δικηγόρου, αν ποτέ πάτε σε δίκη να μην προσλάβετε. Να πάτε να δείξετε το μπόι σας αλλά μετά μην αναρωτιέστε πως αφού είχατε δίκιο η απόφαση βγήκε εναντίον σας.

Το τι ακριβώς έγινε, το ξέρουν όσοι ήταν μάρτυρες. Το ποιος φταίει θα αποφασίσει η δικαιοσύνη και όχι ο ΓιώργοςΤΤ που γράφει στο μοτο.γρ.

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του νεκρού και μπράβο στην γενναία απόφαση που πήραν να χαρίσουν ζωή σε συνανθρώπους που έχουν ανάγκη. Οι άνθρωποι είναι αξιοπρεπέστατοι και αξιοθαύμαστοι για την στάση που έχουν στην χειρότερη στιγμή που μπορεί να τύχει σε κάθε γονιό, αδερφό κλπ.

Εκει που συναντηθηκαν αυτοκινητο κ μοτοσυκλετα ειναι μονη λωριδα?

Τελικα το ΔΟΤΑ ειναι η δεν ειναι στο Google διαθεσιμο για ολους?
    Αν δεν ειναι, ναι ειναι παρανομο...αν οχι τοτε μπορεις να το διαθεσεις σε ολους.
    Τελευταία τροποποίηση από DoctoR_k6; 17/03/2021 στις 13:27.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    AYTO ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ POINT ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    Ναι αλλά αυτό το pont είναι και το νόημα χρήσης της μοτοσυκλέτας.
    Δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιώ μοτοσυκλέτα εάν πρέπει να την χρησιμοποιώ σαν αυτοκίνητο.

Σελίδα 7 από 27 ΠρώτοΠρώτο ... 2345678910111217 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2016, 15:17
  2. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 11/06/2010, 03:05
  3. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 17/06/2009, 12:19
  4. Τροχαίο με ένα νεκρό στην Κύμης
    από kaps στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2008, 13:24