ahahahahaha![]()
ahahahahaha![]()
Life is a waterfall,
We drink from the river... Then we turn around and put up our walls.
Child of the Night... Don't wake me up!
ΑΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΦΛΟΡΙΝΙΩΤΗ Η ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΠΛΑΝΗ ΜΟΥ ..... ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΚΑΝΟΝΙΖΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕΑρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
Να σου πώ μήπως να πηγαίναμε κανα Φλωρινιώτη να γουστάραμε![]()
![]()
![]()
O Φλωρινιώτης έχει και μια υπεροχη κόρη, εεε Λίνα, θα κανονίσουμε?![]()
Για σενα συνονοματε οτι θεςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
O Φλωρινιώτης έχει και μια υπεροχη κόρη, εεε Λίνα, θα κανονίσουμε?![]()
![]()
kalos ta glypsimata kai tis klikes toy club......to vrikame tora....synonomate......AFRO POY EISAI RE??????
@ Pokerland
συγνωμη προεδρε μου.... παραφερθηκα ... μη μου στειλεις τον κακο το λυκο (afro ) :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Pokermon
kalos ta glypsimata kai tis klikes toy club......to vrikame tora....synonomate......AFRO POY EISAI RE??????
ζηλιαρη![]()
Αστους ζηλεύουν το πασχαλινό μας όνομα με την εκτυφλωτική λάμψη... :rotflmao:(όλοι τότε λένε Χρόνια πολλά για το πάσχα για την γιορτή μου κανείς δεν το θυμάται...
):rotflmao:
Τι θα γίνει θα το κλείσουμε το τραπέζι?
![]()
γμτ και συ το ιδιο προβλημα εχεις ?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Αστους ζηλεύουν το πασχαλινό μας όνομα με την εκτυφλωτική λάμψη... :rotflmao:(όλοι τότε λένε Χρόνια πολλά για το πάσχα για την γιορτή μου κανείς δεν το θυμάται...
):rotflmao:
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
χμ..................................................................................
ρε μάστορα......δεν πάμε να χτυπήσουμε χωρίς οικτο.......κανα αρνί, μαζι με την σούβλα να τελειώνουμε;
άντε γιατί ψιλοπεινάω..................![]()
ENAS an8rwpos pou eipe kati swsto edw kai poles selides post
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλά τα έγραφε το Manual ...
Twra exoume alou eidous ma8hmata !!!!!!!! Εκπ/ση Γιου σε μαθηματα ισορροπίας σε ποδήλατο
Κίτρινο Mamouni (βάνδαλοι θα σας σκήσω)
Σε μερικούς μήνες το αρνί ..... θα κάνω εγω το τραπέζι... για όποιους κάνουν την τιμή να κατέβουν και να βοηθήσουν να το φάμε όλο το Πάσχα στην Κρήτη....
τώρα ψάχνουμε τον Αι Βασίλη να μας δώσει αυτό που ζητήσαμε, γιατί πολύ φοβάμαι ότι φέτος θα κάνει περικοπές και εγω θέλω να εμφανιστώ με το δώρο μου στο P.B.C.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
αμ τι καλο παιδι...... ακουτε βρε ολοκληρο αρνι......τι αλλο θελετε πιαΑρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
Σε μερικούς μήνες το αρνί ..... θα κάνω εγω το τραπέζι... για όποιους κάνουν την τιμή να κατέβουν και να βοηθήσουν να το φάμε όλο το Πάσχα στην Κρήτη....
τώρα ψάχνουμε τον Αι Βασίλη να μας δώσει αυτό που ζητήσαμε, γιατί πολύ φοβάμαι ότι φέτος θα κάνει περικοπές και εγω θέλω να εμφανιστώ με το δώρο μου στο P.B.C.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
ETSI ETSI........ SYNTROFIKOTITA NA VLEPO STO CLUB.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ Pokerland
Όπως τα λέτε........
Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, αλλά εγώ κλείνω απο τώρα: Θέλω τον λαιμό, το χεράκι, 5-6 παϊδια, και 3 κιλα κρασι ΑΣΠΡΟ.
Αν παίξει και κάνα κοκορέτσι............μμμμμμ!!!! δεν λεμε οχι.
![]()
Λαμπροοοο κατα 2 τα αρνια τοτε......... :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: να μεινει και κατι για τους υπολοιπους εεεΑρχικά δημιουργήθηκε από maintenance
Όπως τα λέτε........
Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς, αλλά εγώ κλείνω απο τώρα: Θέλω τον λαιμό, το χεράκι, 5-6 παϊδια, και 3 κιλα κρασι ΑΣΠΡΟ.
Αν παίξει και κάνα κοκορέτσι............μμμμμμ!!!! δεν λεμε οχι.
![]()