Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 126

Θέμα: Ωρα για μεταβαση? Βενζινη ανευ προηγουμενου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της viper1
    Είναι ώρα για να κάνουμε λίγο ποδήλατο λιγο περπάτημα και λίγο μετρό λεωφορεία
    Καλό να είσαι μέτριος αρκεί να είσαι Καφές

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    Ουτε εγω θεωρω καλο που αγορασα 5 μηχανες παρολο που μου φυγαν αποθημενα που τοσα χρονια δεν αγοραζα τιποτα..
    Τις έχεις στο γκαραζ σου ή τις έκανες αγοροπωλησίες? Σε κάθε περίπτωση φωτορομάντζο θέλουμε

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    Ευγε νεε μου
    Να βρεις και μια κοπελα να παντρευτεις να νοικοκυρευτεις
    (η οποια τα λεφτα θα τα φυτιλιαζει σε μαλλια και νυχια μεχρι τα βαθια γεραματα)
    δεν υπάρχει σημερινή ελεύθερη κοπέλα που δε θα τα φυτιλιάζει στον αιώνα τον άπαντα σε μαλλιά/νύχια / κρέμες φροντίδας/ προιόντα νεότητας (και αναλόγως το πορτοφόλι πανω απο 50 μποτοξ) κλπ κλπ....εκτός και αν παντρευτεί την κεραμέως

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από D3300 Προβολή μηνύματος
    Είμαι 56 και διαφωνώ με τον πατέρα σου.
    Ζήσε όσο μπορείς, ακόμη κι εγώ που νοικοκυρεύτηκα στα σαράντα μου, τις περισσότερες φορές πνίγομαι από την οικογενειακή θαλπωρή...
    Ευτυχώς που σε τρια χρόνια ο γιος μου γίνεται δεκαοκτώ και θα αρχίσω να αλητεύω ξανά.
    Το ''αλητεύω'' όχι φυσικά με την κακή έννοια, αλλά ρε φίλε το νοικοκύρεμα και το μεγάλωμα ενός παιδιού είναι μεγάλη ευθύνη και όπως και να το κάνουμε, μια φορά πατέρας για πάντα πατέρας.
    Αλλά, ευτυχώς που μπόρεσα και κράτησα όλα τα μηχανάκια στο γκαράζ και τέρμα τα ωράρια τότε (στα 18 του...). Θα μπορώ να καβαλάω και να χάνομαι ξανά.
    Ζήσε όσο μπορείς, ζήσε με την τρέλα σου, την λογική την μάθαμε και την ζήσαμε, δεν λέει και πολλά, trust me.
    φωτορομάντζο επίσης!
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος
    Επιτέλους άλλος ένας που γνωρίζει να υπολογίσει πόσο πραγματικά καίει ένα μηχανάκι !
    Βέβαια νομίζω ότι πρέπει να παραδεχτείς ότι η νορμάλ οδήγηση που λες, είναι αυτό που κάνουν όλοι οι κάτοχοι σκούτερ, άναψε πράσινο=τέρμα γκάζι μέχρι να φρενάρουν ξανά στο επόμενο.
    Για αυτό το λόγο το 125 έχει κατανάλωση 4
    Ένα 250-300 βαράει 6αρια στην πραγματικότητα, το οποίο παιδιά δεν είναι καθόλου οικονομικό για την τσέπη.
    Το παπάκι μου, κατασκευής 1999 με καρμπυρατέρ,125cc , όταν το πηγαίνω σαν άνθρωπος είναι κοντά στο 2 , όταν του βγάζω τα ματάκια μπορεί να πάει κ πάνω από 3.
    Το ένα λίτρο διαφορά, είναι της τάξης του 30% αύξηση στην κατανάλωση.
    Δοκίμασε να μετριάσεις το γκάζι σου κ θα εκπλαγείς από τα αποτελέσματα.

Τα ηλεκτρικά, όχι μόνο μηχανάκια αλλά κ τα αυτοκίνητα, προϋποθέτουν πολύ συγκεκριμένο προφίλ χρήστη κ χρήσης. Είναι προφανές ότι χρειάζονται ιδιωτικό χώρο για να μπορούν να φορτίζουν σε πρίζα.
    Η φόρτιση θα συμφέρει περισσότερο εάν χρησιμοποιείται το νυχτερινό τιμολόγιο.
    Οι ονομαστικές τους αυτονομίες είναι χειρότερες από τις ονομαστικές των θερμικών καθότι πέρα από το πόδι ή το χέρι του οδηγού, επηρεάζονται πάρα πολύ από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος.
    Για τον προφανή λόγο του κόστους τους, οι ασφαλίσεις τους είναι στο Θεό, ειδικά στα αυτοκίνητα.
    Κανένας δεν έχει την τεχνογνωσία ακόμη, πλην των αντιπροσωπειών για επισκευές ατυχήματος. Το οποίο μεταφράζεται σε δυσθεώρητα κόστη , όταν φταις πχ.

Προσωπικά δεν θα αγόραζα ακόμη ηλεκτρικό. Ειδικά ρημαδοσκουτερ ακόμη κ με την βενζίνη στα 2-2,5-3€.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Ηλεκτρικό μόνο πατίνι. Για την ακρίβεια θα με έψηνε τρελά ένα mellow. Γκατζετ με πρακτική αξία.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Ηλεκτρικό μόνο πατίνι. Για την ακρίβεια θα με έψηνε τρελά ένα mellow. Γκατζετ με πρακτική αξία.
    πολυ ωραιο αλλα ο τρόπος που δουλευει το κοντρολ ειναι τραγικος απλα.

Μέλος Το avatar του/της runner
    Η αγορά δεν είναι ακόμα ώριμη για ηλεκτρικά μηχανάκια. Εχουμε χρόνια μπροστά μας για αυτό.

Μέλος Το avatar του/της aetomenios
    Είχα το eco up με φυσικό αέριο,εκανα 150000χλμ με 2€ στα 100χλμ.
    Και τώρα με το Seat Arona πάλι με φυσικό αέριο,έχω κάνει 30000χλμ με 3€ στα 100χλμ.
    Για να δούμε όμως τώρα που ανεβαίνουν όλα ποσο θα καίμε.
    Απλά και αναγκαστικά μειώνουμε τις βόλτες...
    Μ'ένα μαχαίρι την καρδιά την έσκισες στη μέση κι'αυτή σε αγαπά διπλά αντί για να πονέσει.

Παλαιό μέλος
    [QUOTE=doctoras;3128234]Τις έχεις στο γκαραζ σου ή τις έκανες αγοροπωλησίες?

Εγω παντα ειχα μηχανακια παπακια γιατι δεν ειχα λεφτα να παρω κατι καλυτερο η μαλλον δεν εκανα καλη διαχειρηση και τα τρωγα πχ αλλαζα κινητο 600 ευρω καθε 6 μηνο και αλλες μαλακιες..(οι τραπεζες δεν διναν δανεια τοτε τωρα δινουν αβερτα).
    Ετσι μια μερα πριν 3 χρονια περιπου παιρνω τηλ σε ενα μαγαζι που ελεγε για γραμματια και ειχε καλες αξιολογησεις.
    Μου ειπαν να παω απο κοντα.
    Παρολο που δεν ειχα ουτε τα μισα λεφτα μπροστα ουτε καλη φορολογικη ουτε ειχα δουλεια αλλα ημουν στον οαεδ 1ος μηνας που χα μπει μου καναν τεραστια χαρη και με βοηθησαν.

Πηρα καινουργιο το vf185 2675 (με συμπλεκτη)(τωρα εχει 3050). Γρηγορα ομως καταλαβα οτι δεν μου πολυ αρεσει σε οδηγηση επειδη οταν φορτωνα γκομενακια παραπονιοντουσαν οτι στις λακουβες ποναγαν.. δεν ειχαν αδικο..

Ετσι πηρα το σιτυκομ (3675 καινουργιο) ηταν οτι καλυτερο οδηγησα στην ζωη μου σε ανεση ποιοτητα σε ολα.. Κανενα παραπονο.. Ελα μου ομως που ηρθε η κακια στιγμη και ενω το παρκαρα σε μια κατηφορα στην πετρουπολη δεν μπηκε καλα το σταντ και επεσε κατω και γρατζουνιστηκε και μου αναψαν τα λαμπακια γιατι ειναι ψειρας... (Ηθελε 300 ευρω για αλλαγη πλαστικων στα σημεια που γρατζουνιστηκε).

Και βλεπω στο μαγαζι που αγοραζω μια tdm που την ηθελα απο μικρο παιδι .Πουλαω το σιτυκομ 3000(7 μηνων μηχανακι) και παιρνω την tdmara που ακομα και σημερα μεγαλυτερη καυλα δεν εχω ξανα νιωσει στην ζωη μου . Χαμογελουσα μονο που την εβαζα μπροστα με 2 remus ξυπναγε το οικοδομικο τετραγωνο που να εβγαζα και σιγαστηρα!

Μετα απο καποιους μηνες ομως ειχα βασανα γενικα και ηταν μια διαβολοβδομαδα που ολο κατι μου εφταιγε και καπωςς συμπαιρενω εγω ο τρελος οτι μου φταιει ο συμπλεκτης που με εχει κουρασει σε καθημερινη οδηγηση και τελος οι μηχανες ως εδω.. παω στον εμπορο του την δινω πισω -300 ευρω απο οτι την αγορασα και παιρνω xciting s 400 kymco.(ολα αυτα δε 5 μερες μεσα). 6200 τοτε εκανε 7000 τωρα καινουργιο(οι αυξησεις που λεγαμε)...με το που το παιρνω ξενερωνω.. δεν ειχα πια το ροπαρισμα της μηχανης δεν εχω τον θορυβο (το ξερα βεβαια) δεν εχω την ανεση που περιμενα γιατι τα ποδια μου δεν τεντωνανε πληρως και γενικα το πηρα και το αφησα γκαραζ κατευθειαν χωρις πολλα πολλα... (Αργοτερα σε τελικες δικαβαλο ημουν σχεδον ικανοποημενος αφου πηγαινα με 160 και ενιωθα καλα)

Απλα μου λειπε η μηχανη.. ειχα βαλει και δοσεις ενω την tdm την ειχα ξεχρεωσει...πφφφ και μετα απο 4 μηνες λογω οτι ειχα βαλει 300 ευρω δοση τον μηνα σκεφτηκα να κανω μεταβαση σε κατι φθηνοτερο και δεν μου πολυ αρεσε το σκουτερ αυτο κιολας. Παω και παιρνω παλι απο τον εμπορο μια μεταχειρισμενη bandid650 στα 3200 και δοση 80 τον μηνα αντι 300 ..

Ελα μου ομως που δεν με βολεψε ποτε ο τροπος οδηγησης της(σκυφτος) (ηταν και κακασχημη μηχανη και ολοι μου λεγαν απορω πως αγορασες εσυ μια τετοια μηχανη ενω περιμενα να την δω σε καναν 60χρονο) και μαλιστα με κουραζε γιατι ειμαι και παχουλος...

Λεω θα κανω μια τελευταια αλλαγη μερικους μηνες μετα και θα παρω κατι που να μαρεσει πραγματικα παιρνω τηλ στον εμπορο και παω να δω ενα vstrom που ειχαν εκει σε καλη κατασταση.. (ειχα καψα να παρω καποια στιγμη και ενα στρομ) .. το ειχε 3700 οποτε εδωσα 2800 πισω την βρωμο μπαντιντ που ειναι οτι χειροτερο εχω οδηγησει και πηρα το στρομ το οποιο ξεχρεωνω σε 6 μηνες με 125 ευρω δοση! Με το στρομ ειμαι πολυ ευχαριστημενος θεση οδηγησης ανεση αλλα μου λειπει το ροπαρισμα της tdm και η ομορφια της και οι εξατμισεις της...(μερικες φορες την βλεπω στον υπνο μου δεν θελω να πολυμιλαω για αυτο χαχαχα)

Γενικα ειμαι αναποφασιστος και αυτο μου δημιουργει πολλα θεματα.. Δεν ξερω τι θελω . Η μαλλον τα θελω ολα και κανω λαθος επιλογες.. Εχασα πολλα λεφτα απο τις μεταπωλησεις και πιο πολυ απο αυτα που αγορασα καινουργια.. επισης εχασα λεφτα απο ενα σορο πραματα που αγοραζα για καθε μηχανη.. πχ μπορει να θελε συναγερμο η να αγοραζα κανα πλαστικο στα μεταχειρισμενα γιατι ηταν φθαρμενο και το θελα πενα..Η αγοραζα βιδες γνησιες πχ στο tdm γιατι ειχαν κατι σκουριες καποιες..και ενα σορο αλλα πεταμενα λεφτα...
    Μεσα απο αυτο καταλαγιασε η καψα μου να αγοραζω μηχανες.. ακομα ψαχνομαι καθε μερα και κοιταω στο καρ (γιατι λεω αν κερδισεις ενα λοτο να σε ετοιμος μην ψαχνεις τελευταια στιγμη)
    Αλλα τωρα ειμαι καλυτερα..Σιγουρα καταλαβα οτι οι σκυφτες μηχανες δεν ειναι για μενα και θελω ορθιες θεσεις οδηγησης αν και ζηλευω τα αλανια με τις gsxr..Επισης τα 2 καλυτερα μου μηχανακια θα χω να λεω για το citycom και την tdm...
    Μοναδικα τουλαχιστον για εμενα αν και ξερω αρκετοι οτι τα σνομπαρετε..

[QUOTE=Spar1991;3128319]
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Τις έχεις στο γκαραζ σου ή τις έκανες αγοροπωλησίες?

Εγω παντα ειχα μηχανακια παπακια γιατι δεν ειχα λεφτα να παρω κατι καλυτερο η μαλλον δεν εκανα καλη διαχειρηση και τα τρωγα πχ αλλαζα κινητο 600 ευρω καθε 6 μηνο και αλλες μαλακιες..(οι τραπεζες δεν διναν δανεια τοτε τωρα δινουν αβερτα).
    Ετσι μια μερα πριν 3 χρονια περιπου παιρνω τηλ σε ενα μαγαζι που ελεγε για γραμματια και ειχε καλες αξιολογησεις.
    Μου ειπαν να παω απο κοντα.
    Παρολο που δεν ειχα ουτε τα μισα λεφτα μπροστα ουτε καλη φορολογικη ουτε ειχα δουλεια αλλα ημουν στον οαεδ 1ος μηνας που χα μπει μου καναν τεραστια χαρη και με βοηθησαν.

Πηρα καινουργιο το vf185 2675 (με συμπλεκτη)(τωρα εχει 3050). Γρηγορα ομως καταλαβα οτι δεν μου πολυ αρεσει σε οδηγηση επειδη οταν φορτωνα γκομενακια παραπονιοντουσαν οτι στις λακουβες ποναγαν.. δεν ειχαν αδικο..

Ετσι πηρα το σιτυκομ (3675 καινουργιο) ηταν οτι καλυτερο οδηγησα στην ζωη μου σε ανεση ποιοτητα σε ολα.. Κανενα παραπονο.. Ελα μου ομως που ηρθε η κακια στιγμη και ενω το παρκαρα σε μια κατηφορα στην πετρουπολη δεν μπηκε καλα το σταντ και επεσε κατω και γρατζουνιστηκε και μου αναψαν τα λαμπακια γιατι ειναι ψειρας... (Ηθελε 300 ευρω για αλλαγη πλαστικων στα σημεια που γρατζουνιστηκε).

Και βλεπω στο μαγαζι που αγοραζω μια tdm που την ηθελα απο μικρο παιδι .Πουλαω το σιτυκομ 3000(7 μηνων μηχανακι) και παιρνω την tdmara που ακομα και σημερα μεγαλυτερη καυλα δεν εχω ξανα νιωσει στην ζωη μου . Χαμογελουσα μονο που την εβαζα μπροστα με 2 remus ξυπναγε το οικοδομικο τετραγωνο που να εβγαζα και σιγαστηρα!

Μετα απο καποιους μηνες ομως ειχα βασανα γενικα και ηταν μια διαβολοβδομαδα που ολο κατι μου εφταιγε και καπωςς συμπαιρενω εγω ο τρελος οτι μου φταιει ο συμπλεκτης που με εχει κουρασει σε καθημερινη οδηγηση και τελος οι μηχανες ως εδω.. παω στον εμπορο του την δινω πισω -300 ευρω απο οτι την αγορασα και παιρνω xciting s 400 kymco.(ολα αυτα δε 5 μερες μεσα). 6200 τοτε εκανε 7000 τωρα καινουργιο(οι αυξησεις που λεγαμε)...με το που το παιρνω ξενερωνω.. δεν ειχα πια το ροπαρισμα της μηχανης δεν εχω τον θορυβο (το ξερα βεβαια) δεν εχω την ανεση που περιμενα γιατι τα ποδια μου δεν τεντωνανε πληρως και γενικα το πηρα και το αφησα γκαραζ κατευθειαν χωρις πολλα πολλα... (Αργοτερα σε τελικες δικαβαλο ημουν σχεδον ικανοποημενος αφου πηγαινα με 160 και ενιωθα καλα)

Απλα μου λειπε η μηχανη.. ειχα βαλει και δοσεις ενω την tdm την ειχα ξεχρεωσει...πφφφ και μετα απο 4 μηνες λογω οτι ειχα βαλει 300 ευρω δοση τον μηνα σκεφτηκα να κανω μεταβαση σε κατι φθηνοτερο και δεν μου πολυ αρεσε το σκουτερ αυτο κιολας. Παω και παιρνω παλι απο τον εμπορο μια μεταχειρισμενη bandid650 στα 3200 και δοση 80 τον μηνα αντι 300 ..

Ελα μου ομως που δεν με βολεψε ποτε ο τροπος οδηγησης της(σκυφτος) (ηταν και κακασχημη μηχανη και ολοι μου λεγαν απορω πως αγορασες εσυ μια τετοια μηχανη ενω περιμενα να την δω σε καναν 60χρονο) και μαλιστα με κουραζε γιατι ειμαι και παχουλος...

Λεω θα κανω μια τελευταια αλλαγη μερικους μηνες μετα και θα παρω κατι που να μαρεσει πραγματικα παιρνω τηλ στον εμπορο και παω να δω ενα vstrom που ειχαν εκει σε καλη κατασταση.. (ειχα καψα να παρω καποια στιγμη και ενα στρομ) .. το ειχε 3700 οποτε εδωσα 2800 πισω την βρωμο μπαντιντ που ειναι οτι χειροτερο εχω οδηγησει και πηρα το στρομ το οποιο ξεχρεωνω σε 6 μηνες με 125 ευρω δοση! Με το στρομ ειμαι πολυ ευχαριστημενος θεση οδηγησης ανεση αλλα μου λειπει το ροπαρισμα της tdm και η ομορφια της και οι εξατμισεις της...(μερικες φορες την βλεπω στον υπνο μου δεν θελω να πολυμιλαω για αυτο χαχαχα)

Γενικα ειμαι αναποφασιστος και αυτο μου δημιουργει πολλα θεματα.. Δεν ξερω τι θελω . Η μαλλον τα θελω ολα και κανω λαθος επιλογες.. Εχασα πολλα λεφτα απο τις μεταπωλησεις και πιο πολυ απο αυτα που αγορασα καινουργια.. επισης εχασα λεφτα απο ενα σορο πραματα που αγοραζα για καθε μηχανη.. πχ μπορει να θελε συναγερμο η να αγοραζα κανα πλαστικο στα μεταχειρισμενα γιατι ηταν φθαρμενο και το θελα πενα..Η αγοραζα βιδες γνησιες πχ στο tdm γιατι ειχαν κατι σκουριες καποιες..και ενα σορο αλλα πεταμενα λεφτα...
    Μεσα απο αυτο καταλαγιασε η καψα μου να αγοραζω μηχανες.. ακομα ψαχνομαι καθε μερα και κοιταω στο καρ (γιατι λεω αν κερδισεις ενα λοτο να σε ετοιμος μην ψαχνεις τελευταια στιγμη)
    Αλλα τωρα ειμαι καλυτερα..Σιγουρα καταλαβα οτι οι σκυφτες μηχανες δεν ειναι για μενα και θελω ορθιες θεσεις οδηγησης αν και ζηλευω τα αλανια με τις gsxr..Επισης τα 2 καλυτερα μου μηχανακια θα χω να λεω για το citycom και την tdm...
    Μοναδικα τουλαχιστον για εμενα αν και ξερω αρκετοι οτι τα σνομπαρετε..
    Για κάθε μηχανή που άλλαζες έπαιρνες και άλλο δάνειο?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    ο εμπορος σου εχει δωσει κλειδια του μαγαζιου η χτυπας κουδουνι;

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Spar1991 Προβολή μηνύματος
    επειδη οταν φορτωνα γκομενακια .................. γιατι ειμαι και παχουλος.....

Ε, που να μείνει μετά γκομενακι,για 'μας τους αδύνατους...................

"ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από toyar Προβολή μηνύματος
    ο εμπορος σου εχει δωσει κλειδια του μαγαζιου η χτυπας κουδουνι;
    Σίγουρα του έχει δώσει πινακίδα ΔΟΚ

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Κοίταξε, δεν έχεις μεγάλο θέμα. Το έχει πολύς κόσμος, άλλοι το ξεπερνούν και άλλοι το συντηρούν..
    Δεν νομίζω να φύγει μόνο του. Θέλει να ασχοληθείς αλλά δεν είναι κάτι ιδιαίτερα δύσκολο ή χρονοβόρο.
    Είναι τέτοια η φύση του που δεν μπορώ να σου προτείνω ότι "πρέπει" ή όχι να το ξεπεράσεις.
    Πρέπει να το αναγνωρίσεις μόνος σου ολοκληρώνοντας τις παραπάνω σκέψεις σου.

Αυτό που όντως ξέρω είναι ότι όσοι το συντηρούν δεν καταφέρνουν την ποιότητα ζωής που αξίζουν.
    Γράφω αξίζουν γιατί δεν αλλάζει κάτι στην επίτευξη στόχων σε σχέση με τους υπόλοιπους, απλά
    σε αυτούς κοστίζει περισσότερη προσπάθεια και δεν μπορούν οι ίδιοι να το χαρούν λόγο του θέματος που συντηρούν.
    Η τάση αυτή είναι κάτι καλό και υγιές. Η δυσκολία που φέρνει συμβαίνει όταν την κάνουμε αυτοσκοπό - υπερβολή.

Όσον αφορά την μοτοσυκλέτα, δείχνεις να σου αρέσουν τα ροπάτα δικύλινδρα με πιασίματα
    Λεβέντης, όλα καλά με αυτό. Ξαναπάρε το tdm και κάνε εκδρομές σε κάθε ευκαιρία.

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Εξομολογήσεις, πουλιά σπάνια, κρυφά πάθη, φανερά λάθη, δάνεια, κότερα, ελικόπτερα, πτυχιακαι εργασιαι, μερεμετια, όλα εδώ. Απ' το να τα δίνετε στα φάρμακα.
    Ανακατωστε κυρίες μου...
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από o_gavros Προβολή μηνύματος
    Εξομολογήσεις, πουλιά σπάνια, κρυφά πάθη, φανερά λάθη, δάνεια, κότερα, ελικόπτερα, πτυχιακαι εργασιαι, μερεμετια, όλα εδώ. Απ' το να τα δίνετε στα φάρμακα.
    Ανακατωστε κυρίες μου...
    Χαχαχα μου φυγε ενα βαρος

Σελίδα 7 από 9 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 105
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2022, 19:29
  2. ώρα για ταξιδάκι
    από wild_cat/anima στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 18/02/2006, 20:23
  3. ωρα για γνωμες κ παλι
    από harpoon στο forum Off topic