Ουσιαστικά όχι, Σε βατές καταστάσεις κανένα πρόβλημα θα έλεγα ότι έχει και πλάκα, αλλά σε καμιά ρεματιά που θα χρειαστεί σπρώξιμο σήκωμα κλπ να μαζευτούμε να πάτε, είναι βαρύ και σχετικά ογκώδες.Από ανάρτηση το θέμα με το κόλλημα στο μπροστινό με τα χιλιόμετρα έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, δεν τερματίζει δεν έχω παράπονο.Πίσω περνάει απαρατήρητη, ίσως πρέπει να προφορτίσω λίγο για τα κιλά μου είμαι 4.5 πόντους στατικό άλλο τόσο με εμένα πάνω αλλά πραγματικά δεν ξέρω πόση είναι η διαδρομήοπότε...Σε γενικές γραμμές πάντως είναι ευχάριστο μηχανάκι και σε άσφαλτο και σε χώμα σβέλτη γεωμετρία ,πέρα από γρανάζωμα λάστιχα δεν βλέπω κάποια επέμβαση που θα βελτίωνε τόσο το σύνολο ώστε να δικαιολογείται το κόστος.Μηχανάκι για χώμα πάντως δεν θα το έλεγα, δεν είναι ούτε xr400 ούτε drz.
Γκρίνια.
θέλω ίσια σέλα. Θα πάει στο θεό και θα μου πάρουν και κανα 150άρι.
Πλαστικό ρεζερβουάρ δεν υπάρχει.
Θέλω χαμηλότερα το λεβιέ ταχυτήτων που ΔΕΝ είναι σπαστός αλλά βρίσκει στο πλαίσιο.
Νομίζω ότι με 100άρα λειτουργεί καλύτερα, το οποίο είναι θέμα εάν δεν είναι απλά ιδέα μου, σε αυτό συμφωνούν και φίλοι κάτοχοι που σέβομαι την άποψή τους.
Άλλο θέμα είναι η διαρροή στην τρόμπα νερού από τη μάνα του.Το φτιάχνουν στην εγγύηση αλλά πρέπει να το πάρεις χαμπάρι.
Και το δοχείο εκεί που είναι δεν φαίνεται, φωτογραφία με το κινητό, για συμπλήρωμα δεν θέλω να ξέρω τι πρέπει να λυθεί.
Αλλά έχει USB οπότε δεν υπάρχει θέμα.![]()