Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 98 από 98

Θέμα: Voge 300 Rally

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από SeniorCanardo Προβολή μηνύματος
    Έχουμε τίποτα νεότερο από τον "κινεζόπουλο";

Κάνα χώμα πάτησες να μας γράψεις καμιά εντύπωση;
    Ουσιαστικά όχι, Σε βατές καταστάσεις κανένα πρόβλημα θα έλεγα ότι έχει και πλάκα, αλλά σε καμιά ρεματιά που θα χρειαστεί σπρώξιμο σήκωμα κλπ να μαζευτούμε να πάτε, είναι βαρύ και σχετικά ογκώδες.Από ανάρτηση το θέμα με το κόλλημα στο μπροστινό με τα χιλιόμετρα έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, δεν τερματίζει δεν έχω παράπονο.Πίσω περνάει απαρατήρητη, ίσως πρέπει να προφορτίσω λίγο για τα κιλά μου είμαι 4.5 πόντους στατικό άλλο τόσο με εμένα πάνω αλλά πραγματικά δεν ξέρω πόση είναι η διαδρομή οπότε...Σε γενικές γραμμές πάντως είναι ευχάριστο μηχανάκι και σε άσφαλτο και σε χώμα σβέλτη γεωμετρία ,πέρα από γρανάζωμα λάστιχα δεν βλέπω κάποια επέμβαση που θα βελτίωνε τόσο το σύνολο ώστε να δικαιολογείται το κόστος.Μηχανάκι για χώμα πάντως δεν θα το έλεγα, δεν είναι ούτε xr400 ούτε drz.
    Γκρίνια.
    θέλω ίσια σέλα. Θα πάει στο θεό και θα μου πάρουν και κανα 150άρι.
    Πλαστικό ρεζερβουάρ δεν υπάρχει.
    Θέλω χαμηλότερα το λεβιέ ταχυτήτων που ΔΕΝ είναι σπαστός αλλά βρίσκει στο πλαίσιο.
    Νομίζω ότι με 100άρα λειτουργεί καλύτερα, το οποίο είναι θέμα εάν δεν είναι απλά ιδέα μου, σε αυτό συμφωνούν και φίλοι κάτοχοι που σέβομαι την άποψή τους.
    Άλλο θέμα είναι η διαρροή στην τρόμπα νερού από τη μάνα του.Το φτιάχνουν στην εγγύηση αλλά πρέπει να το πάρεις χαμπάρι.
    Και το δοχείο εκεί που είναι δεν φαίνεται, φωτογραφία με το κινητό, για συμπλήρωμα δεν θέλω να ξέρω τι πρέπει να λυθεί.
    Αλλά έχει USB οπότε δεν υπάρχει θέμα.

Ιπτάμενο Μέλος Το avatar του/της Kepler Fun
    Θεωρώ (χωρίς να το έχω οδηγήσει ακόμα) ότι με μικρές παρεμβάσεις μπορεί να γίνει όχημα καθημερινής χρήσης, μετακίνησης σε νησιά, χώμα κλπ. και ευχάριστο παιχνίδι.

Εγώ θα έβγαζα αμέσως τα κάγκελα, την σχάρα, την σταθερή μούρη (και θα έβαζα μασκάκι) και ίσως και τα όργανα.
    Θα έψαχνα στο εμπόριο για πλαστικό ρεζερβουάρ (μεταχειρισμένο ίσως) και για πιο ελαφρύ τελικό εξάτμισης.

Το ότι κοστίζει τα μισά λεφτά από τα Honda και drz σείναι μεγάλο πλεονέκτημα για να πειραματιστεί κανείς.
    'Η ανάγκη είναι η μητέρα της δημιουργίας'

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος

Το ότι κοστίζει τα μισά λεφτά από τα Honda και drz σείναι μεγάλο πλεονέκτημα για να πειραματιστεί κανείς.

4700 κοστιζε όταν βγήκε, 4400 απο ότι είδα τώρα η διαφορά είναι στο 30% με το crf300L(6300) που θα κάνει ας πουμε την ίδια χρήση.

ενα να πω μονο, πώς θα "παντρευτείς" για όσο αυτό διαρκέσει αυτούς τους μηχανικούς θορύβους και την τραχύτητα του μοτερ στις μεσαίες στροφές σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
    you rise you fall you're down then you rise again

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nitse3
    Και τα ρουλεμάν μπροστινού έχω διαβάσει σε κάποιες περιπτώσεις την ακούνε πολύ νωρίς στα 5.000, 6.000 χλμ. Επίσης προς όποιο ενδιαφερόμενο η σέλα του που την διαφημίζουν στα 87, 88 εκατοστά απόσταση από έδαφος δεν παίζει σε καμία περίπτωση να είναι κάτω από 91,92 εκατοστά. Στην έκθεση μοτοσυκλέτας κόντεψα να γκρεμοτσακιστώ όταν πήγα να ανέβω πάνω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της SeniorCanardo
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Το εχει φίλη με 28+ χιλιάδες χιλιομετρα, χωρίς προβλήματα. Παρά πολύ χώμα (παρα πολύ ομως) και δεν μιλάω για διέλευση χωματοδρομου. Πολύ πολύ ευχαριστημενη.
    Χρήσιμη πληροφορία!

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από stefanos Προβολή μηνύματος
    Ουσιαστικά όχι, Σε βατές καταστάσεις κανένα πρόβλημα θα έλεγα ότι έχει και πλάκα, αλλά σε καμιά ρεματιά που θα χρειαστεί σπρώξιμο σήκωμα κλπ να μαζευτούμε να πάτε, είναι βαρύ και σχετικά ογκώδες.Από ανάρτηση το θέμα με το κόλλημα στο μπροστινό με τα χιλιόμετρα έχει μειωθεί σε μεγάλο βαθμό, δεν τερματίζει δεν έχω παράπονο.Πίσω περνάει απαρατήρητη, ίσως πρέπει να προφορτίσω λίγο για τα κιλά μου είμαι 4.5 πόντους στατικό άλλο τόσο με εμένα πάνω αλλά πραγματικά δεν ξέρω πόση είναι η διαδρομή οπότε...Σε γενικές γραμμές πάντως είναι ευχάριστο μηχανάκι και σε άσφαλτο και σε χώμα σβέλτη γεωμετρία ,πέρα από γρανάζωμα λάστιχα δεν βλέπω κάποια επέμβαση που θα βελτίωνε τόσο το σύνολο ώστε να δικαιολογείται το κόστος.Μηχανάκι για χώμα πάντως δεν θα το έλεγα, δεν είναι ούτε xr400 ούτε drz.
    Γκρίνια.
    θέλω ίσια σέλα. Θα πάει στο θεό και θα μου πάρουν και κανα 150άρι.
    Πλαστικό ρεζερβουάρ δεν υπάρχει.
    Θέλω χαμηλότερα το λεβιέ ταχυτήτων που ΔΕΝ είναι σπαστός αλλά βρίσκει στο πλαίσιο.
    Νομίζω ότι με 100άρα λειτουργεί καλύτερα, το οποίο είναι θέμα εάν δεν είναι απλά ιδέα μου, σε αυτό συμφωνούν και φίλοι κάτοχοι που σέβομαι την άποψή τους.
    Άλλο θέμα είναι η διαρροή στην τρόμπα νερού από τη μάνα του.Το φτιάχνουν στην εγγύηση αλλά πρέπει να το πάρεις χαμπάρι.
    Και το δοχείο εκεί που είναι δεν φαίνεται, φωτογραφία με το κινητό, για συμπλήρωμα δεν θέλω να ξέρω τι πρέπει να λυθεί.
    Αλλά έχει USB οπότε δεν υπάρχει θέμα.
    Δεν διαβάζω κάτι τραγικό εδώ.
    Δεν μιλάμε για εντούρο μηχανάκι, μιλάμε για αυτό που αποκαλούσαμε παλιά on-off.
    Να μπορεί να πάει εκεί που ένα εντούρο λόγο απόστασης δεν μπορεί να πάει, αλλά να μπορεί να κάνει και ένα μονοπάτι και να κάνει και commuting.
    Να πέσει και να μην σε πολυνιάξει, να μπορείς να το σηκώσεις χωρίς να χρειαστεί να έρθει όλο το χωριό να σε βοηθήσει κλπ.
    Να μην έχει μπλιμπλίκια και λοιπες π@π@ριές, που απασχολούν τον σύγχρονο άντρα.
    Δεν θέλω ride by wire,modes, usb και connectivity.
    Θέλω να μπορώ να το φτιάξω στο βουνό και να επιστρέψω.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Kepler Fun Προβολή μηνύματος
    Θεωρώ (χωρίς να το έχω οδηγήσει ακόμα) ότι με μικρές παρεμβάσεις μπορεί να γίνει όχημα καθημερινής χρήσης, μετακίνησης σε νησιά, χώμα κλπ. και ευχάριστο παιχνίδι.

Εγώ θα έβγαζα αμέσως τα κάγκελα, την σχάρα, την σταθερή μούρη (και θα έβαζα μασκάκι) και ίσως και τα όργανα.
    Θα έψαχνα στο εμπόριο για πλαστικό ρεζερβουάρ (μεταχειρισμένο ίσως) και για πιο ελαφρύ τελικό εξάτμισης.

Συμφωνώ με τις αισθητικές παρεμβάσεις που αναφέρεις, γενικά δεν πολύ-γουστάρω τα rally.
    Έχω έναν στην περιοχή που το χρησιμοποιεί για καθημερινό, αλλά δεν τον έχω πετύχει ποτέ στα γύρω χώματα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    4700 κοστιζε όταν βγήκε, 4400 απο ότι είδα τώρα η διαφορά είναι στο 30% με το crf300L(6300) που θα κάνει ας πουμε την ίδια χρήση.

ενα να πω μονο, πώς θα "παντρευτείς" για όσο αυτό διαρκέσει αυτούς τους μηχανικούς θορύβους και την τραχύτητα του μοτερ στις μεσαίες στροφές σε σχέση με τον ανταγωνισμό...
    Μάλλον με το CRF300 Rally θα έπρεπε μα το συγκρίνουμε.(7700€)
    Honda πέφτει σπάει πλαστικό, στραβώνει ένα ψυγείο και κάθεσαι και βάζεις τα κλάματα επί τόπου.
    Δεν ξέρω πόσο πιο φθηνά είναι τα κινέζικα, αλλά εκτιμώ ότι δεν θα είναι στην ίδια τιμή.

Μηχανάκι μπιμπελό δεν είναι αυτό που ψάχνω, τουλάχιστον εγώ!
    Καφετέρια άραγμα, φωτό στα δίκτυα, πόζες, μούρες,"κολλητέ δες τι πήρα"...πιο στα @ρχίδια μου δεν γίνεται.
    Να φοβάμαι να περάσω καλά, γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού μου σκέφτομαι τα ευρώ της ζημιάς.

Αξία μεταπώλησης, δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα.
    Το παίρνω για το σπάσω, να βγάλω τα γούστα μου, να κάνω την δουλειά μου.
    Αν ήθελα αξία μεταπώλησης θα έπαιρνα οικόπεδο ή διαμέρισμα.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nitse3 Προβολή μηνύματος
    Και τα ρουλεμάν μπροστινού έχω διαβάσει σε κάποιες περιπτώσεις την ακούνε πολύ νωρίς στα 5.000, 6.000 χλμ. Επίσης προς όποιο ενδιαφερόμενο η σέλα του που την διαφημίζουν στα 87, 88 εκατοστά απόσταση από έδαφος δεν παίζει σε καμία περίπτωση να είναι κάτω από 91,92 εκατοστά. Στην έκθεση μοτοσυκλέτας κόντεψα να γκρεμοτσακιστώ όταν πήγα να ανέβω πάνω.
    Το ακούω και από αλλού.
    Αλλά γενικά παίζει ρόλο εκτός από το ύψος της σέλας, το φάρδος της σέλας, το σωστό sag, το βάρος, κόψιμο τιμονιού.
    Επίσης αν δεν έχεις εξοικείωση με ψηλά μηχανάκια, που το κέντρο βάρος είναι εκ των πραγμάτων πιο ψηλά, έχεις ένα φόβο. (Δικαιολογήμενο).
    Είδα και το αντίστοιχο σχόλιο που έκανες για το 390.
    Oldfarts never die

Επίσης εγώ βλέπω ότι κατά καιρούς, με κάνα 3άρι το βρίσκεις μεταχειρισμένο, με λίγα χιλιόμετρα κι ίσως και κάνα αξεσουάρ. (Δύο που κοιτούσα στην περιοχή μου, σε λιγότερο από μήνα κατέβηκαν. Υποθέτω ότι έφυγαν).

Τα CRFL, σε αντίστοιχη κατάσταση, παίζουν στο Ταληράκι και από ότι βλέπω, ούτε αυτά φεύγουν ιδιαίτερα εύκολα.(Αφού σας απασχολεί τόσο πολύ η αξία μεταπώλησης και το πόσο γρήγορα φεύγει).
    Αισθητικά και ποιοτικά φυσικά και το Χονδα είναι πολύ καλύτερο, μη λέμε και μ@λακίες.

Από την άλλη όταν βλέπω μηχανάκια "γιαμπονέζικα" παραεισαγωγής πριν το 2000 να πουλιούνται κοντά στα 3χιλιάρικα, λες μήπως τελικά ένας Κινέζος είναι μια κάποια λύση.
    Oldfarts never die

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Αρχες Ιουνιου η φιλη που λεω, εφυγε απο Αθηνα και απο ενα σημειο και μετα μονο απο χωμα, πηγε Ροδοπη, μπηκε και βγηκε Σκοπια και Βουλγαρια και εμπαιναν ασφαλτο μονο για προμηθειες μια στο τοσο. Γενικα εμεναν στο βουνο, σε εκκλησακια στο πουθενα, σκηνες και δεν βλεπανε ανθρωπο για μερες. Στο δεκαημερο επεστρεψε οταν το ΚΤΜ που πηγαν μαζι, εμεινε απο αντλια βενζινης. Αλλιως ακομη εκει θα ηταν να γυριζει. Εκανε επιστροφη μονη της απο εθνικη (Δραμα - Αθηνα) αυθημερον.

Γενικα δεν εχει βλαβες, η προβληματα απο οσο ξερω και οτι χρειαστικε αντικατασταση απο τις πτωσεις, ηταν τσαμπα.
    Quod me nutrit... me destruit.....

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Nostradamus Προβολή μηνύματος
    Αρχες Ιουνιου η φιλη που λεω, εφυγε απο Αθηνα και απο ενα σημειο και μετα μονο απο χωμα, πηγε Ροδοπη, μπηκε και βγηκε Σκοπια και Βουλγαρια και εμπαιναν ασφαλτο μονο για προμηθειες μια στο τοσο. Γενικα εμεναν στο βουνο, σε εκκλησακια στο πουθενα, σκηνες και δεν βλεπανε ανθρωπο για μερες. Στο δεκαημερο επεστρεψε οταν το ΚΤΜ που πηγαν μαζι, εμεινε απο αντλια βενζινης. Αλλιως ακομη εκει θα ηταν να γυριζει. Εκανε επιστροφη μονη της απο εθνικη (Δραμα - Αθηνα) αυθημερον.

Γενικα δεν εχει βλαβες, η προβληματα απο οσο ξερω και οτι χρειαστικε αντικατασταση απο τις πτωσεις, ηταν τσαμπα.
    That's the spirit!
    Oldfarts never die

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 670
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2025, 22:07
  2. voge 300 (loncin)
    από panavour στο forum Voge
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 27/01/2021, 23:24