υπάρχει ένα καλοβαλμένο στην οικογένεια απο το bandit![]()
υπάρχει ένα καλοβαλμένο στην οικογένεια απο το bandit![]()
Πήρα την βάση πινακίδας από τα παιδιά εκεί, όταν θα πάω και για το μπροστά φτερό θα το τσεκάρω βεβαίως, αν υπάρχει διαθέσιμο
Του ποζερα η μάνα δεν έκλαψε ποτέ
Ωραίο είναι , βασική προϋπόθεση για το γούστο μου είναι το κάτω μέρος να τελειωνει στο πλάι κοντά στο ντεπόζιτο κι ν μην έχει μεγάλο κενό ανάμεσα σε τιμόνι πλάκα όργανα με fairing.
Σε αλλά νέα εχω κάνει" κράτηση" σε μτχ εξατμιση από αγγελία που ταιριάζει πιστεύω στο svx, ευκαρια ειναι τι να κάνω;
Ας όψεται που εχω σχεδόν πουλήσει / κλείσει ότι εχω από το προηγούμενο.
Κοίτα, δεν είναι μασκάκι να είμαστε άνετοι, είναι μισό φέρινγκ και αυτό προϋποθέτει ένα αρκετά ικανό ξεβόλεμα για να εγκατασταθεί.
Το μασκάκι στηρίζεται στις βάσεις του φαναριού και σε σημείο από τις τιμονόπλακες με αποτέλεσμα να ακολουθεί το τιμόνι.
Το μισό φέρινγκ έχει υποπλαίσιο που στηρίζεται και είναι σταθερό. Σε αυτό στηρίζεται και το φανάρι και τα όργανα.
Σε περίπτωση λοιπόν που βρεθεί καλύτερα να υπολογίζεις και το υποπλαίσιο του στην προσφορά σου.
Αυτό σε γλυτώνει από αρκετό μπελά και πειράματα δείχνοντάς σου μια λύση που λειτουργεί και πιθανά οι αλλαγές
θα είναι εύκολες πάνω σε αυτό.
Δεν πιστεύω να παρασύρει και άλλα, ας έχεις υπόψιν ότι μπορεί να χρειαστεί πιο μακριά τα καλώδια που συνδέεται το όργανο.
Αν δεν κάνω λάθος σου φτιάχνουν ένα μικρό τμήμα με ίδιες φίσες και δεν μετατρέπεις κάτι.
Αν το σκέφτεσαι ξεκίνησε παίρνοντας τα βασικά μέτρα από αυτό που λέει ο sapila. Μήκος - πλάτος εξωτερικό - εσωτερικό, πλάτος ανοίγματος
που έχει για να περνούν οι τιμονόπλακες και την διάμετρο του φαναριού γιατί νομίζω το δικό σου είναι μικρότερο.
Δες που βιδώνεται το υποπλαίσιο (φωτό) και τσέκαρε αν έχεις αντίστοιχα σημεία με το ίδιο υλικό, αν και θεωρώ ότι όποιες
βάσεις χρειαστείς μπορούν να εγκατασταθούν άνετα λόγο ατσάλινου πλαισίου.
Το φέρινγκ αυτό είναι λογικό να υπάρχει ήδη σε καλούπι από τα καταστήματα που φτιάχνουν φέρινγκ οπότε
τους λες την διάμετρο που χρειάζεται η τρύπα και στο φτιάχνουν αν θέλεις καινούριο.
θα μπλέξεις. Απο την άλλη μια γρήγορη αναζήτηση δεν δείχνει να το έχουν κάνει άλλοι.. παγκόσμια..
![]()
Σε αναμονή παραλαβής της πίσω ανάρτησης καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμη Ελλάδα, λογικά μέσα στην βδομάδα θα έχει έρθει ώστε να τοποθετηθεί .
Δευτέρα θα εχω και την εξατμιση με δώρο φιλτρο dna,θα πάω για δυναμομετρηση - καυσαναλυση και τρία «πατηματα» ,μαμά- με εξατμιση - εξατμιση φιλτρο και βλέπω ανάλογα.
Αυτή είναι η εξατμιση, μτχ, και δεν ακούω κουβέντα…. ταιριάζει.![]()
Πολύ ωραία! Συνάδει με τα υπόλοιπα, μια χαρά!
Αν σου λείπει κάτι είναι η αδερφή της στα αριστερά
H θέση της "είναι θέμα" αν έχεις καφέ και διάθεση.
Έτσι όπως μπήκε, είναι ο πιο λειτουργικός τρόπος και της πάει. Τελειώνει κοντά στην περίμετρο του ελαστικού ενώ στο κάθετο στην εφαπτόμενη
του κέντρου (; ).
Αν το κάνεις σε σχέδιο θα δεις ότι με λίγες μοίρες ακόμα προς τα πίσω και πιο μακριά, να τελειώνει πάλι στην περίμετρο του ελαστικού αλλά προς τα πίσω
βγαίνει πιο αβίαστα, ζυγίζει καλύτερα με μια μοτό με μάσκα - μισό φαίρινγκ.
Μετά αρχίζει το ωραίο, γιατί αν είναι φαρδιά τα τελικά σου κρύβουν τον άξονα και σου την λένε οι φίλοι σου![]()
Η φωτο είναι για να φανεί το σχέδιο, δεν έχει μπει ακόμα, όντως λείπει η αριστερή lol
Όταν μπει θα την τσεκάρω, από την φωτο φαίνεται ότι εάν έρθει λιιγο πιο οριζόντια κ πιο χαμηλά θα δείχνει καλύτερα
Will see