Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 99 από 99

Θέμα: Investment

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από ptc Προβολή μηνύματος
    Κράτα γερά Βασίλη. Εγώ πήγα ταμείο σήμερα. Πάμε γι' άλλα.

Συνημμένο 459721
    σκεφτηκα να βγω και εγω αλλα αποφασισα να μεινω μεχρι τελος. οτι γινει, double or nothing.
    φευγεις μαζι με τον pierer, κατι ξερεις...

Συμφωνώ με τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν σχετικά με την αστάθεια των κρυπτονομισμάτων. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, παρά τις ευκαιρίες για κέρδη, η αγορά αυτή χαρακτηρίζεται από υψηλό ρίσκο. Προσωπικά, θεωρώ ότι η επένδυση σε πιο παραδοσιακά μέσα, όπως μετοχές ή ακίνητα, μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και προβλεψιμότητα. Φυσικά, κάθε επενδυτική απόφαση πρέπει να βασίζεται στην προσωπική έρευνα και την ανοχή ρίσκου του καθενός.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από NikolaosPapad Προβολή μηνύματος
    Συμφωνώ με τις επιφυλάξεις που εκφράστηκαν σχετικά με την αστάθεια των κρυπτονομισμάτων. Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι, παρά τις ευκαιρίες για κέρδη, η αγορά αυτή χαρακτηρίζεται από υψηλό ρίσκο. Προσωπικά, θεωρώ ότι η επένδυση σε πιο παραδοσιακά μέσα, όπως μετοχές ή ακίνητα, μπορεί να προσφέρει μεγαλύτερη σταθερότητα και προβλεψιμότητα. Φυσικά, κάθε επενδυτική απόφαση πρέπει να βασίζεται στην προσωπική έρευνα και την ανοχή ρίσκου του καθενός.
    Θα επένδυες σε ακίνητα αυτήν την εποχή ;;

The Dirty Harry

Ο Σκηνοθέτης Το avatar του/της rex4539
    Στην Ελλάδα ειδικά με τίποτα. Είναι όλα overvalued και γενικά τα ακίνητα σαν επένδυση δεν αξίζουν.

Όποιος θέλει σταθερότητα σε βάθος χρόνου, S&P 500 και καθάρισε. Αφορολόγητα και 10% το χρόνο μέσο όρο.

Παλαιό μέλος
    Σήμερα έχει εκπτώσεις.

Παλαιό μέλος
    Σήμερα έχει εκπτώσεις.
    Μιλα καθαρά!

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από basilis_k6 Προβολή μηνύματος
    Μιλα καθαρά!
    Έχουν πέσει τα πάντα λόγω Τραμπ. Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα για επένδυση σε συγκεκριμένες θέσεις είναι μέρα αγορών.

Παλαιό μέλος
    Έχουν πέσει τα πάντα λόγω Τραμπ. Αν έχεις κάποιο πρόγραμμα για επένδυση σε συγκεκριμένες θέσεις είναι μέρα αγορών.
    οχι ειμαι πιο εξυπνος αγορασα μια μερα πριν το μπαμ και τωρα ειμαι -15%

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Ήμουν εξαιρετικά κωλόφαρδος αυτές τις μέρες και μπήκα - από προαίσθημα - σε alt coin πριν 2-3 βδομάδες, με σοβαρό ποσό. Σε αυτήν την περίοδο ανέβηκε 10-15%, έμεινα, μετά έπεσε γύρω στο 30%, ξαναέμεινα, και προχτές ήταν το μοναδικό που έκανε ένα μπαμ +70%. Ήταν ένα από τα 3 που ανέφερε ο Trump. Το πούλησα όλο και μάζεψα +50% από το αρχικό μου ποσό. Not bad.

Σήμερα αγόρασα ξανά crypto και αύριο το πρόγραμμα έχει επένδυση +100% του ποσού που ήδη έχω στο ETF μου. Στα crypto είμαι ήδη +10% πάνω, αλλά ελπίζω σε πολύ καλύτερα.
    Life begins at 45°.

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ