Σελίδα 7 από 125 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 1869

Θέμα: Ο καφενές Vol. 3

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από motojojo Προβολή μηνύματος
    Έχει τοποθετήσει κανείς αντιηλιακες μεμβρανες στο αμαξι του;
    Είμαι ανάμεσα σε 3M και Llumar που εχουν πιστοποιημενα καταστήματα. Με ενδιαφέρει κυρίως η αντιηλιακή προστασία.

Έχει κανεις εντυπώσεις;

Lumar βάζαμε στα ISUZU που δίναμε....όλοι είχαν δηλώσει ευχαριστημένοι.
    Αν θες σου λέω και το μαγαζί σε π.μ. κόστος (τότε...το 2015) ήταν 150-250 ευρώ αναλόγως κάλυψης
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

custom freak Το avatar του/της doctor_john
    Θερμή παράκληση: να φαίνεται ο οδηγός μέσα από τις ζελατίνες που θα επιλέξετε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Λογικά σε κόβουν στο κτεο με φουλ φιμε. Η v cool είναι επίσης αξιόλογη εταιρεία.
    Όλα τα λ7 κατά τη γνώμη μου είναι να τοποθετηθεί στο παρμπρίζ μπροστά διαφανής μεμβράνη. Εκεί νοιώθεις διαφορά.
    Εικάζεται ωστόσο ότι σε περίπτωση ατυχήματος ο απεγκλωβίσμος γίνεται δύσκολα (μιλάω για τοποθέτηση στο μπροστινό παρμπρίζ).
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της motojojo
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Οι μεμβράνες θέλω να είναι απολύτως νομιμες, δεν θέλω να έχω θέματα με κτεο και τροχαιες ακόμα και αν τρώγονται για μανούρα.
    Οπότε στο παρμπριζ θα μπει απολύτως διαφανη με την καλύτερη αντιηλιακη προστασία που μπορει να προσφέρει.
    Στα εμπρος τζάμια ίσως βαλω μια ελαφρια αποχρωση αλλα και πάλι αρκετά μακρυα από το όριο που οριζει ο νομος.
    Τα πίσω μαλλον φουλ μαυρα, τα πλαινα ειναι πολύ μικρα ουτως ή άλλως και το πίσω έχει πολύ μεγάλη κλίση που φτάνει μέχρι το πίσω καθισμα οποτε μαλλον θα το κάνω κατράμι.

Πιο πολύ με ενδιαφέρει η αντιηλιακή προστασία, όταν ταξιδεύω με τον ήλιο στην πλευρά μου με κουράζει πολύ και με κάνει κουδουνι.

Αγόρασα πριν 7-8 μήνες ένα αμαξάκι να μάθουν τα παιδιά μου οδήγηση και να τους μείνει μετά (εδώ Αυστραλία μπορείς να διδάξεις εσύ αν έχεις απεριόριστη άδεια). Τα αυτοκίνητα που είχα και έχω, είχαν πάντα αντιηλιακές μεμβράνες που έκαναν την πολύωρη οδήγηση το καλοκαίρι στις εδώ συνθήκες (νότια Queensland) απίστευτα ξεκούραστη. Το αμάξι των παιδιών δεν είχε και έβαλα τις νανοκεραμικές που μπλοκάρουν το 90% τις υπέρυθρης ακτινοβολίας. Στο κατάστημα έχουν μια λάμπα σαν αυτές στα φαστφουντάδικα που διατηρούν τα γεύματα ζεστά, που μπορείς εσύ ο ίδιος να δεις την διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών και καινούργιων μεμβρανών. Το χέρι δεν νιώθει την θερμότητα όταν παρεμβάλεται η νέα νανοκεραμική μεμβράνη. Και το καλοκαίρι το αμάξι δροσίζει πολύ πιο γρήγορα μετά από στάση με το κλιματιστικό να δουλεύει στο 1 ή το πολύ 2.

Αν και παρκαρισμένο σε σκιά δείχνει πολύ σκούρο, τα μπροστινά είναι το νόμιμο με μόνο 25% φυμέ. Τα πίσω 75%. Όποια εταιρεία και να διαλέξεις μην τσιγγουνευτείς την ανώτερη ποιότητα που σου δίνουν οι νανοκεραμικές.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untint.jpg 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	80,1 KB 
ID:	453495

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	tint.JPG 
Προβολές:	187 
Μέγεθος:	77,2 KB 
ID:	453496
    Dress for the accident, not the ride.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Είμαι ανάμεσα σε 3M και Llumar που εχουν πιστοποιημενα καταστήματα. Με ενδιαφέρει κυρίως η αντιηλιακή προστασία.

Έχει κανεις εντυπώσεις;
    είναι και οι δύο εταιρίες πολύ καλές.
    βάλε αυτή που θα σου κάνει την καλύτερη τιμή.

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Bowleno Προβολή μηνύματος
    Lumar βάζαμε στα ISUZU που δίναμε....όλοι είχαν δηλώσει ευχαριστημένοι.
    Αν θες σου λέω και το μαγαζί σε π.μ. κόστος (τότε...το 2015) ήταν 150-250 ευρώ αναλόγως κάλυψης
    ναι, lumar βάζατε γιατί ήταν σε τοποθεσία που βόλευε.
    όχι επειδή είχε κάτι καλύτερο να προσφέρει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Panos76
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από turogalos Προβολή μηνύματος
    Στο κατάστημα έχουν μια λάμπα σαν αυτές στα φαστφουντάδικα που διατηρούν τα γεύματα ζεστά, που μπορείς εσύ ο ίδιος να δεις την διαφορά μεταξύ των παραδοσιακών και καινούργιων μεμβρανών. Το χέρι δεν νιώθει την θερμότητα όταν παρεμβάλεται η νέα νανοκεραμική μεμβράνη. Και το καλοκαίρι το αμάξι δροσίζει πολύ πιο γρήγορα μετά από στάση με το κλιματιστικό να δουλεύει στο 1 ή το πολύ 2.
    Μπράβο, αυτό το τεστ μου το είχαν κάνει στη Γλυφάδα στο κατάστημα που είχα τοποθετήσει τις δικές μου.

Εκεί κατάλαβα την τεράστια διαφορά της απλής από την επιμεταλλωμένη (τότε, μιλάμε πριν 17+ χρόνια) μεμβράνη, ειδικά στο μπροστά παρμπριζ που σε ζεματάει ο ήλιος.

Σημ.: Κατά την τοποθέτηση, δίνουν ένα πιστοποιητικό (για χρήση σε ΚΤΕΟ, ελέγχους, κλπ), καλό είναι να το έχουμε μέσα στο αμάξι.
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator

Davey Todd | 2024 Isle of Man TT Races
    https://www.youtube.com/watch?v=ciPgQ1096Tw
    The Dirty Harry

Σιδεροφαγος... Το avatar του/της DoctoR_k6
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από CorpseAlive Προβολή μηνύματος

Απιστευταμπλ!!!
    Οσα βιντεο και να δεις παντα σου σηκωνεται η τριχα.
    Εμαθε σε πολλους η ταινια με τον Γκαι Μαρτιν τι @ρχιδαρες εχουν ολοι αυτοι εκει περα!!!
    Και για ποιο λογο τρελενονται μερικοι να πανε εκει!! Αν αξιωθουμε ποτε...ρπμ!!
    Ride(s) the wind of change...

Παλαιό μέλος

Έχει κανεις εντυπώσεις;
    Αμα εισαι Αθήνα σου εχω ατομο ο οποιος ειναι εγγυηση (Δουλευει με ολες τις γνωστες αντιπροσωπειες της Αθηνας) και αμα του πεις οτι σε στελνει ο Τζειμς με το Μ2 και το νιντζα θα σε προσεξει υπερμετρα. Ειναι δικο μας παιδι (πενεφεδακιας και μηχανοβιος) παρ ολο που μας προδωσε και εχει τρεισερ πλεον.
    Κανει και wrap κυριως σε μηχανακια οποτε δεν λεω ονομα στο ποστ για να μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση...

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator

Μ@λάκα μου....

Κατά τα άλλα, "tourist" trophy λέει....
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από DoctoR_k6 Προβολή μηνύματος
    Απιστευταμπλ!!!
    Οσα βιντεο και να δεις παντα σου σηκωνεται η τριχα.
    Εμαθε σε πολλους η ταινια με τον Γκαι Μαρτιν τι @ρχιδαρες εχουν ολοι αυτοι εκει περα!!!
    Και για ποιο λογο τρελενονται μερικοι να πανε εκει!! Αν αξιωθουμε ποτε...ρπμ!!
    Ειδικά αυτή η τοποθέτηση της κάμερας δίνει όλη τη λεπτομέρεια, ωραία γωνία λήψης αλλά και κάθε τράνταγμα του δρόμου , δίνει την αίσθηση της ταχύτητας + bonus η κίνηση των βλεφαρίδων του αναβάτη.
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Avocado Το avatar του/της CorpseAlive
    Moderator
    Παίδες έχει ξεμείνει σε κανέναν από Αθήνα αυτοκόλλητη βάση για FreedConn T-COM VB Ενδοεπικοινωνία, γιατί η δική μου με το κωλόβροχο που φάγαμε στην Λ. Πλαστήρα παρέδωσε πνεύμα?
    Θα με εξυπηρετούσε φουλ αν είχε κάποιος να βρεθούμε να την τσιμπήσω και εννοείται ότι χρειαστεί και από $$.

Επίσης θα εξυπηρετούσε αν είχε κάποιος ένα κομμάτι βέλκρο 5 cm x 3-4cm να το κάνω κοπτοραπτική αντί για βάση.
    The Dirty Harry

Παλαιό μέλος Το avatar του/της husky21
    Παίδες έχει ξεμείνει σε κανέναν από Αθήνα αυτοκόλλητη βάση για FreedConn T-COM VB Ενδοεπικοινωνία, γιατί η δική μου με το κωλόβροχο που φάγαμε στην Λ. Πλαστήρα παρέδωσε πνεύμα?
    Θα με εξυπηρετούσε φουλ αν είχε κάποιος να βρεθούμε να την τσιμπήσω και εννοείται ότι χρειαστεί και από $$.

Επίσης θα εξυπηρετούσε αν είχε κάποιος ένα κομμάτι βέλκρο 5 cm x 3-4cm να το κάνω κοπτοραπτική αντί για βάση.
    παρε ενα τηλ στο safesales.gr
    συνηθως εχουν

Σελίδα 7 από 125 ΠρώτοΠρώτο ... 234567891011121757107 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ο καφενές vol.2
    από BLiTzER στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 9986
    Τελευταίο μήνυμα: 28/04/2024, 10:37
  2. Mια ιστορια θα σας πω....[vol.2]
    από fantacid στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 21/02/2007, 11:01