Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 103 από 103

Θέμα: Άλλος ένας νέος και άσχετος που χρειάζεται βοήθεια

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Έπισης ένα θέμα με τις αναρτήσεις είναι αν η σκληρότητα των ελατηρίων των αμορτισέρ ταιριάζει . Γιατί το ένα μηχανάκι γεμάτο είναι 180 και το αλλο 250
    Όπως και το μήκος των αμορτισέρ γιατί θα επηρέαζε την καστερ του
    Γενικώς έδω έχει μέρος ρίσκου

Μέλος Το avatar του/της Sorath
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Ρε γαμώτο, 4κ για 600άρι 20ετίας; Υπερβολικό μου φαίνεται!

Και το δικό μου, στην ίδια καλή κατάσταση ήταν οταν το έδωσα πέρσι, και με ένα σκασμό πρόσθετα πάνω, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να το βάλω πάνω απο 2500€.Εδώ 4 χιλιάρικα το πήρα το 2008!

Νέο μέλος
    Καβαλαω μοτοσυκλετες και σκουτερ απο το 93, το πρωτο μηχανακι που πηρα με ABS, ειναι αυτο που εχω τωρα και ειναι μονο 125 κ.εκ και σχεδον 15 ηπποι, πλεον δεν μπορω να φανταστω οτι αγοραζω μηχανη χωρις ABS. Ενας καινουργιος οδηγος ειναι πολυ ευκολο πανω σε φρενα πανικου να μπλοκαρει το μπροστινο και να πεσει, ακομα και ενας εμπειρος μπορει να την ''πατησει''. Το 2007 ειχα παρει καινουργιο ενα GSXR 1000, τα φρενα ηταν το μονο πραγμα που με προβληματιζε και προσεχα.Πρωτη γενια ABS με τωρινη εχει αρκετη διαφορα, τα honda sh 300 οταν πρωτοβγηκαν στην αρχη με ABS δεν σταματουσαν και υπηρξαν και αρκετα ατυχηματα, πλεον φυσικα δεν υπαρχει αυτο το προβλημα. Και πλεον υπαρχει και το traction control που οταν εισαι κουρασμενος, βρεχει και απλα θες να πας σπιτι, βοηθαει να πας χωρις να εισαι στη ''πριζα''.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Sorath Προβολή μηνύματος
    Ρε γαμώτο, 4κ για 600άρι 20ετίας; Υπερβολικό μου φαίνεται!

Και το δικό μου, στην ίδια καλή κατάσταση ήταν οταν το έδωσα πέρσι, και με ένα σκασμό πρόσθετα πάνω, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να το βάλω πάνω απο 2500€.Εδώ 4 χιλιάρικα το πήρα το 2008!
    Οκ είναι τσιμπημένο για MK1, όμως αυτός εφόσον το αγόρασε καινούργιο όπως λέει, κόστιζε 7.5k
    Τελευταία τροποποίηση από doctoras; 05/08/2024 στις 20:16.

Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από mp-giorgos Προβολή μηνύματος
    Καβαλαω μοτοσυκλετες και σκουτερ απο το 93, το πρωτο μηχανακι που πηρα με ABS, ειναι αυτο που εχω τωρα και ειναι μονο 125 κ.εκ και σχεδον 15 ηπποι, πλεον δεν μπορω να φανταστω οτι αγοραζω μηχανη χωρις ABS. Ενας καινουργιος οδηγος ειναι πολυ ευκολο πανω σε φρενα πανικου να μπλοκαρει το μπροστινο και να πεσει, ακομα και ενας εμπειρος μπορει να την ''πατησει''. Το 2007 ειχα παρει καινουργιο ενα GSXR 1000, τα φρενα ηταν το μονο πραγμα που με προβληματιζε και προσεχα.Πρωτη γενια ABS με τωρινη εχει αρκετη διαφορα, τα honda sh 300 οταν πρωτοβγηκαν στην αρχη με ABS δεν σταματουσαν και υπηρξαν και αρκετα ατυχηματα, πλεον φυσικα δεν υπαρχει αυτο το προβλημα. Και πλεον υπαρχει και το traction control που οταν εισαι κουρασμενος, βρεχει και απλα θες να πας σπιτι, βοηθαει να πας χωρις να εισαι στη ''πριζα''.
    Η αποτελεσματικότητα της απόδοσης πέδησης εξαρτάται από την τρόμπα την δαγκάνα και το υλικό τριβής των τακακιων.
    Η μονάδα abs είναι υπεύθυνη στο να μη μπλοκάρουν οι τροχοί σε πιθανό άτσαλο τσάρουχώμα

Νέο μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από doctoras Προβολή μηνύματος
    Η αποτελεσματικότητα της απόδοσης πέδησης εξαρτάται από την τρόμπα την δαγκάνα και το υλικό τριβής των τακακιων.
    Η μονάδα abs είναι υπεύθυνη στο να μη μπλοκάρουν οι τροχοί σε πιθανό άτσαλο τσάρουχώμα
    Συμφωνω, αλλα και τα καλυτερα φρενα σε εναν απειρο ή αφηρημενο πανω σε πανικο και σε γλυστερο οδοστρωμα, μπορουν ανετα να μπλοκαρουν.

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Για την πληρότητα του θέματος, τελικά κατέληξα σε ένα Honda CB 600F Hornet του 2002.
    Αν έκανα καλά ή όχι, θα το δείξει η συνέχεια..

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες απόψεις και συμβουλές σας.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος!
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Tsber
    Καλές βόλτες

the Overlord Το avatar του/της karellen
    Moderator
    Καλορίζικο!
    Μια χαρά μοτοσυκλέτα,θα σου χαρίσει ωραίες στιγμές.

Παλαιό μέλος
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Phantom Προβολή μηνύματος
    Για την πληρότητα του θέματος, τελικά κατέληξα σε ένα Honda CB 600F Hornet του 2002.
    Αν έκανα καλά ή όχι, θα το δείξει η συνέχεια..

Σας ευχαριστώ όλους για τις πολύτιμες απόψεις και συμβουλές σας.
    Έγινες hornetakias και εσύ!!!
    Εγώ έχω το μεγαλύτερο το 900 αλλά είχα και το 600 του 05 με τα ανάποδα μπροστινά με carbs, τρομερη αξιοπιστία και απλή κατασκευή, μπες και στην ομαδα hornet 900 600 250 η Sto Hornet nest στο Facebook Και Θα βρεις πολλές πληροφορίες για τα πάντα εκεί.
    Θα χαρείς βόλτες εκεί στα μέρη σου που έχεις και ανοιχτούς δρόμους για να μην ανεβάζει θερμοκρασίες από το σταματά ξεκινά

Μέλος Το avatar του/της Phantom
    Η αλήθεια είναι οτι αυτόν τον καιρό που έψαχνα, στο car.gr βρήκα (και πρέπει να υπάρχουν ακόμα και σήμερα) 2-3 Hornet 900 πολύ περιποιημένα, με λογικά χιλιόμετρα, σε λογικές τιμές κτλ που μου άρεσαν πάρα πολύ. Ο μοναδικός λόγος που δεν αγόρασα κάποιο από αυτά είναι οτι φοβήθηκα τα 900κεκ για πρώτη μοτοσικλέτα. Η αλήθεια είναι οτι ακόμα με φοβίζουν και τα 600.. :P
    Ίδωμεν..
    Ένα φιλαράκι που έχω και είναι 7 χρόνια χωρίς δίκυκλο, ήδη γλυκοκοιτάζει το Hornet μου.. Αν συνεχιστεί αυτό, ίσως σε κανένα χρόνο να βρεθώ με το 900 :P

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Phantom Προβολή μηνύματος
    Η αλήθεια είναι οτι αυτόν τον καιρό που έψαχνα, στο car.gr βρήκα (και πρέπει να υπάρχουν ακόμα και σήμερα) 2-3 Hornet 900 πολύ περιποιημένα, με λογικά χιλιόμετρα, σε λογικές τιμές κτλ που μου άρεσαν πάρα πολύ. Ο μοναδικός λόγος που δεν αγόρασα κάποιο από αυτά είναι οτι φοβήθηκα τα 900κεκ για πρώτη μοτοσικλέτα. Η αλήθεια είναι οτι ακόμα με φοβίζουν και τα 600.. :P
    Ίδωμεν..
    Ένα φιλαράκι που έχω και είναι 7 χρόνια χωρίς δίκυκλο, ήδη γλυκοκοιτάζει το Hornet μου.. Αν συνεχιστεί αυτό, ίσως σε κανένα χρόνο να βρεθώ με το 900 :P
    Γνώμη μου καλύτερα που πήρες 600. Όχι γιατί τα 900 φοβίζουν, αλλά 600-> μικρότερος κινητήρας -> λιγότερα τέλη, (θεωρητικά) μικρότερη κατανάλωση και γενικότερα λιγότερα έξοδα. Θεωρητικά πάντα το τελευταίο.

Για τους παραπάνω λόγους όταν έψαχνα είχα βάλει όριο τα 600cc (εκτός από το να έχει ABS, injection, να είναι μοντέλο του 2010+ και φυσικά το budget).
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Σελίδα 7 από 7 ΠρώτοΠρώτο ... 234567

Παρόμοια θέματα

1. Και άλλος ένας για Ρουμανία τράβηξε
    από AXL954 στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 42
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2016, 17:21
  2. Καινούριος, νέος και άσχετος
    από los santos στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 50
    Τελευταίο μήνυμα: 28/06/2010, 07:00
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2009, 16:06