Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 91 έως 105 από 190

Θέμα: Στη διηθηση κουμάντο κάνει ο πρώτος. Οι υπόλοιποι νπνγ.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από Dimos35 Προβολή μηνύματος
    Στις αντιπαραθέσεις είμαστε;
    Η δική μου οπτική γωνία.
    Ερ. Με τι ταχύτητα πηγαίνω στην διήθηση; Απ. Με αυτή που νοιώθω ασφαλής. Αυτή η ταχύτητα έχει να κάνει με την ημέρα, την ώρα, τον δρόμο και πόσο τον ξέρω, την κούραση μου, την διάθεσή μου.

Ερ. Τι κάνω όταν έρχεται κάποιος από πίσω μου; Απ. Τότε κάνω στην άκρη να περάσει και μπαίνω από πίσω του εγώ (αν δεν πηγαίνει αεροπορία). Αυτό μου επιτρέπει να πηγαίνω πιο γρήγορα γιατί έχω μια έννοια λιγότερη γιατί ότι μαλακία γίνει, αυτός θα κινδυνέψει.

Ερ. Τι κάνω όταν φτάσω κάποιον που πηγαίνει πιο αργά. Απ. Εδώ η απάντηση έχει 3 σκέλη.

1) Αν είναι άπειρος δεν κολλάω πίσω του, αφήνω μια απόσταση, συνήθως σύντομα και με την πρώτη ευκαιρία περνάω, είτε με αφήσει, είτε όχι.

2) Αν είναι έμπειρος, χωρίς να είναι κομπλεξικός, θα κάνει στην άκρη.

3) Υπάρχουν πολλοί όμως, που ξεκάθαρα θέλουν να πηγαίνουν αργά και ΔΕΝ αφήνουν εσκεμμένα να περάσει ο άλλος. Εδώ είναι το πρόβλημα για μένα. Για κάποιο λόγο έχουν την εντύπωση ότι είναι οι πεφωτισμένοι και ορίζουν την μέγιστη ταχύτητα διήθησης και όποιος θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα είναι μαλάκας, κάγκουρας, παράνομος. Εκεί θα κολλήσω, θα πιέσω, θα τον κάνω να με αισθανθεί και να νοιώσει ότι με ενοχλεί. Αυτός θα νοιώσει μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, ότι και καλά αυτός είναι που ορίζει τους κανόνες, μέχρι να τον περάσω από πάνω, από τα πλάγια, από παντού και μετά να κλαίγεται στην μαμά του ότι δεν υπάρχει παιδεία, ότι όλοι είναι κάφροι και δεν καταλαβαίνουν πως αυτοί προσπαθούσαν για το καλό μου, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε κανονικό κράτος γιατί υπάρχουν αυτοί οι αλήτες σαν κι εμένα.
    Όλα ωραία και καλά τα γράφεις, αλλά μου τα χαλάς στο τονισμένο ρε Δήμο (και σε είχα για καλό παιδί ). Γνώμη μου: Δε χρειάζεται αυτό που γράφεις. Για δύο λόγους: Πρώτον ο αχάμπαρος, αχάμπαρος θα παραμείνει ότι και να του πεις, όπως και να του το δείξεις/εξηγήσεις. Δεύτερον και ίσως κυριότερο, τσάμπα χαλάς την ψυχική σου διάθεση. Προσπερνάς όποτε μπορείς και συνεχίζεις την πορεία/μέρα σου και άντε γεια, γιατί έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να ασχολείσαι με τον κάθε άνιωθο
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

Scooteroμέλος Το avatar του/της Dimos35
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από grinderx Προβολή μηνύματος
    Όλα ωραία και καλά τα γράφεις, αλλά μου τα χαλάς στο τονισμένο ρε Δήμο (και σε είχα για καλό παιδί ). Γνώμη μου: Δε χρειάζεται αυτό που γράφεις. Για δύο λόγους: Πρώτον ο αχάμπαρος, αχάμπαρος θα παραμείνει ότι και να του πεις, όπως και να του το δείξεις/εξηγήσεις. Δεύτερον και ίσως κυριότερο, τσάμπα χαλάς την ψυχική σου διάθεση. Προσπερνάς όποτε μπορείς και συνεχίζεις την πορεία/μέρα σου και άντε γεια, γιατί έχεις και καλύτερα πράγματα να κάνεις από το να ασχολείσαι με τον κάθε άνιωθο

Καταλαβαίνω καλά αυτά που λες, αλλά φίλε, την ψυχική μου διάθεση την χαλάω όταν υπομένω τέτοιες συμπεριφορές στον δρόμο.
    Προτεραιότητες όταν οδηγώ:
    1) να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι (ή να πάω ασφαλής στην δουλειά)
    2) να ευχαριστηθώ (στο μέτρο του δυνατού) την επιστροφή στο σπίτι, ή την προσέλευση στην δουλειά.
    3) να καταστήσω σαφές σε όποιον θέλει να μου στερήσει το 1 και το 2, ότι με ενοχλούν αυτές οι συμπεριφορές, άσχετα αν καταλάβει ή όχι. Έχω υπάρξει γεσμαν σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Τώρα μπορώ να λέω "φτάνει".
    Not written with AI

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Άντε να τύχει κανένας τέτοιος από πίσω...
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

270° firing order Το avatar του/της katsar
    Αυτός καλά είναι.
    Κανένας Mirko Filipovic Cro-Cop αν σου τύχει μπροστά και πάει με 30 με το τσόπερ κ τον αρχίσεις στα μπινελίκια και τις κόρνες τι γίνεται με λες ;;;
    when life gets complicated... i ride.

νέος SOS Το avatar του/της νεοσσός
    Σε αυτή την περίπτωση νομίζω ότι ισχύει πως "στη διήθηση κουμάντο κάνει ο πιο γυμνασμένος".
    Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν δεν πεινούσαν.

Riding On The Wind Το avatar του/της grinderx

Καταλαβαίνω καλά αυτά που λες, αλλά φίλε, την ψυχική μου διάθεση την χαλάω όταν υπομένω τέτοιες συμπεριφορές στον δρόμο.
    Προτεραιότητες όταν οδηγώ:
    1) να γυρίσω ασφαλής στο σπίτι (ή να πάω ασφαλής στην δουλειά)
    2) να ευχαριστηθώ (στο μέτρο του δυνατού) την επιστροφή στο σπίτι, ή την προσέλευση στην δουλειά.
    3) να καταστήσω σαφές σε όποιον θέλει να μου στερήσει το 1 και το 2, ότι με ενοχλούν αυτές οι συμπεριφορές, άσχετα αν καταλάβει ή όχι. Έχω υπάρξει γεσμαν σε πολλές φάσεις της ζωής μου. Τώρα μπορώ να λέω "φτάνει".
    Δεν το πάω εκεί όμως. Το να μην ασχολείσαι με τους άνιωθους δε σημαίνει ότι είσαι yesman. Τεσπά ο καθένας όπως το βλέπει
    Όταν ενώνουμε τις δυνάμεις μας, μπορούμε να πετύχουμε το ακατόρθωτο - Γιαννάκης
    Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion - Jordan

...και καλη τυχη μάγκες Το avatar του/της bulmont
    Moderator
    Ερ. Τι κάνω όταν έρχεται κάποιος από πίσω μου; Απ. Τότε κάνω στην άκρη να περάσει και μπαίνω από πίσω του εγώ (αν δεν πηγαίνει αεροπορία). Αυτό μου επιτρέπει να πηγαίνω πιο γρήγορα γιατί έχω μια έννοια λιγότερη γιατί ότι μαλακία γίνει, αυτός θα κινδυνέψει....
    Ο γνωστός ως ''λαγός''..........
    "ελλαδα ειναι η χωρα οπου ο λαζοπουλος κανει σατιρα και ο αρκας προπαγανδα....(!)"

αυτά είναι θέματα!!!!
    (αν και δεν έχω επαφή με το θέμα)
    NdGT: "A great challenge of life: Knowing enough to think you're doing it right, but not enough to know you're doing it wrong"Το'χω πάθει και στις Σέρρες
    riding coach του πληκτρολογίου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Nostradamus
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από bulmont Προβολή μηνύματος
    Ο γνωστός ως ''λαγός''..........
    Χρειαζόμαστε περισσότερους τέτοιους.. ανεβάζουν κατακόρυφα τον ρυθμό και ελάχιστοποιουν το χρόνο από και προς την ημερήσια παρουσία στο εκάστοτε κατεργο του καθενός μας.

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

O Γαμωbowler Το avatar του/της Bowleno
    Moderator
    Παράθεση Δημοσιεύθηκε αρχικά από νεοσσός Προβολή μηνύματος
    Άντε να τύχει κανένας τέτοιος από πίσω...
    Οταν βλέπω τέτοιους τριμάλαξ στον καθρέφτη μου, μεριάζω και τους αφήνω να πάνε στην ευχή όποιου πιστεύουν....
    Είχα βαρεθεί να βλέπω ΚΑΘΕ μέρα στις 8.30 το πρωί στην κάθοδο προς Πειραιά τέτοιους να πηγαίνουν έτσι ανάμεσα σε σταματημένα αμάξια.
    ΜΙΑ πόρτα να ανοίξει από στιγμιαία απροσεξία, ΜΙΑ ένας να στρίψει το τιμόνι να κάνει πως αλλάζει λωρίδα, αρκεί....
    Έχω πάψει να ασχολούμαι και με τέτοιους και με το άλλο άκρο, αυτούς που πάνε σερνάμενοι, βρίσκω πάντα τρόπο να τους περάσω χωρίς πολλά πολλά......
    εγώ άθεος; ισα-ισα, εχω τρεις: το μυαλό μου, τα χέρια μου και τα πόδια μου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PaNick67

3) Υπάρχουν πολλοί όμως, που ξεκάθαρα θέλουν να πηγαίνουν αργά και ΔΕΝ αφήνουν εσκεμμένα να περάσει ο άλλος. Εδώ είναι το πρόβλημα για μένα. Για κάποιο λόγο έχουν την εντύπωση ότι είναι οι πεφωτισμένοι και ορίζουν την μέγιστη ταχύτητα διήθησης και όποιος θέλει να κινηθεί πιο γρήγορα είναι μαλάκας, κάγκουρας, παράνομος. Εκεί θα κολλήσω, θα πιέσω, θα τον κάνω να με αισθανθεί και να νοιώσει ότι με ενοχλεί. Αυτός θα νοιώσει μια υπέρμετρη ευχαρίστηση, ότι και καλά αυτός είναι που ορίζει τους κανόνες, μέχρι να τον περάσω από πάνω, από τα πλάγια, από παντού και μετά να κλαίγεται στην μαμά του ότι δεν υπάρχει παιδεία, ότι όλοι είναι κάφροι και δεν καταλαβαίνουν πως αυτοί προσπαθούσαν για το καλό μου, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να γίνουμε κανονικό κράτος γιατί υπάρχουν αυτοί οι αλήτες σαν κι εμένα.
    Oπως το βλεπω εγω, περιγραφεις τις δυο οψεις του νομισματος.
    Απο την μια αυτος που "ειμαστε παρανομοι ετσι κι αλλιως, ειμαι μπροστα σου, περιμενε μεχρι να σου αδειασω την γωνια" κι απο την αλλη ο "θα σε περασω απο πανω γιατι εγω θελω να κανω το Κηφισια - Αμπελοκηποι σε 20 λεπτα και μου χαλας την μουαγιεν".

Ας σκεφτουμε ολοι οτι ο δρομος δεν μας ανηκει, που σημαινει οτι οχι δεν θα κανεις καθε μερα 20 λεπτα την διαδρομη. Αν οντως βιαζεσαι, ξυπνα νωριτερα, ξεκινα νωριτερα να φτασεις με ανεση. Κι εσυ που μπηκες στο λουκι και καπαρωσες την πρωτη θεση, δεν θα πας μεχρι το τερμα του δρομου ετσι.

Αυτο παντως που μου κανει καθε φορα εντυπωση ειναι με ποση ανεση καποιοι εκχωρουν την μεριμνα για την δικης τους ασφαλειας στους αλλους. Παει ο αλλος με +60 κανοντας διηθηση κι αν συμβει κατι "θα με σκοτωσεις ρεεεεε", μπαινει αναποδα σε μονοδρομο κι αν του πεις τιποτα " και τι, θα με σκοτωσεις;"

Οχι παιδες, εσεις θα φατε το κεφαλι σας, δεν θα σας το παρω εγω. Εγω θα υποστω τις συνεπειες της δικης σας αδιαφοριας, της δικης σας αισθησης οτι ειστε ατρωτοι.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της telegonos
    Endo με taxi, όποιος ακούει ραδιόφωνο που κάθε τόσο αναφέρει την κίνηση, θα έχει προσέξει ότι είναι πολύ συχνή η φράση ''Σταματημένη η κίνηση στον Κηφισό στο τάδε σημείο-ρεύμα, διότι έχει συμβεί ατύχημα'' και μετά ακολουθεί ή ''με δίτροχο'' ή ''διπλωσε νταλίκα''.

Τι να πήγε στραβά στην πρώτη περίπτωση του δίτροχου άραγε...

Τρέχτε με +200 στην διήθηση, τρέχτε.
    Έχω ζάλη, ζάλη στο κεφάλι, έχω ζούρλα στο μυαλό,
    παίζουν βιφόρια και αρβιεφίδια, γραναζιωτικό σκοπό

hercooligan Το avatar του/της doctoras
    Διάβασα το θέμα, τεντώθηκε λίγο…δε χρειάζονται ούτε κορώνες ουτε μη ασφαλη συμπεράσματα

Ένα θέμα νοοτροπίας που αντιμετωπίζουμε διαχρονικά όλοι οι οδηγοί εκτός από το σύνολο των οδηγών της κατηγορίας διπλωματών Ε (αν δε κανω λάθος τα μεγάλα φορτηγά και τράκτορες).

Είναι ότι δεν γουστάρουμε να μας προσπερνάνε, ανεξάρτητα από τον ρυθμό, το αν βρίσκεσαι στη σωστή ή στην λαθος γραμμή, την ταχύτητα, την ροή, την εθνική, αν είναι σε νόμιμα πλαίσια ή παραβατικά…δεν υπάρχει εξήγηση είναι ο κακός μας εαυτός
    Φαινόμενο που στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει ξεπεραστεί και έχει βελτιωθεί αισθητά η τάση παραχώρησης προτεραιότητας από ευγένεια.

Έχουμε πολύ δουλειά ο καθένας μας

Σας δίνω δίκιο στο λεκανοπέδιο για το κυκλοφοριακό που είναι σε άλλη διάσταση σε αυτή την χώρα, όμως αν οδηγείς οποιοδήποτε μηχανάκι από το γρήγορο mode στο αργό το πολύ να φτάσεις ‘15 αργότερα.
    Αν βρεθείς πίσω από το επόμενο ανεκδιήγητα αργόσχολο δείτε το αλλιώς χτυπά έναν Μάρλεϊ κατά νου και πήγαινε πιο χαλαρά, από το να σου γυρίσουν τα μυαλά αρχίσεις τα καντήλια και στο επόμενο φανάρι να φανερωθεί μια επικίνδυνη κατάσταση που δεν ήσουν σε θέση να αντιμετωπίσεις..

Take it easy

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Και ο διαλογισμός είναι μια λύση

Άσε που όταν φτάσεις σε επίπεδο αιώρησης, δε θα πηζεις και στην κίνηση

Σελίδα 7 από 13 ΠρώτοΠρώτο ... 23456789101112 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυθεντικοί Μοτοσυκλετιστές.....όλοι οι υπόλοιποι γτπτσο
    από nktR στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 45
    Τελευταίο μήνυμα: 07/07/2014, 19:41
  2. Στη φυλακή οι ασυνείδητοι οδηγοί